Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Sokan csak ölték egymást 1 pontban de nem foglaltak, én inkább foglaltam és csak akkor öltem ha pontot kellett foglalni hozzá. Legtöbbször nyertünk és csapatban illetve az egészséges csatában sokszor nekem volt a legtöbb pontom.
Ez a szerver választás mizéria sem tetszik, szerintem jobb volt a GW1 ebbõl a szempontból.
PvE,sPvP,WvWvW mindet kipróbáltuk,nagyon ütõsek,DC-t én a hétvége alatt egyszersem kaptam maximum ha a login szerver leállt (érdekes egyik alkalommal spvp meccsen nem tudtunk kimenni vagy 10 percig 😄) full hd felbontás mellett maximum beállításokkal 30-60 fps körül mozgott a játék (és csak egy e8500-as 2 magos proci van a gépben) nagyon várom már a következõ bwe-t T_T
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Játszottam sPvP-t, WvW-t, és volt csoportos PVE is. Mind mûködött, izgalmas és érdekes volt. Drargrimmar szerver:
WvW-ben sokszoros túlerõvel szemben küzdöttünk órákat, az utolsó kastélyig. Óriási élmény volt. Az viszont érdekes volt, hogy mennyire sokat leszarták az egészet. Mi vért izzadtunk, hogy tartsuk a pontjainkat, sokan meg máshol bohóckodtak, vagy annyira beszariak voltak, hogy rossz volt nézni... ilyen szempontból ez a szerver atomgázos volt, teljesben, de a következõ bétán is instant költözés lesz, mert szánalmas volt...
PVE is tutter volt, végre egy játék amiben 4 különbözõ szinttû karakterrel is lehetett együtt játszani és haladni, habár a kis karikat hamar lecsapták... ugrálós barlangban órákig szoptunk, de még így is vicces volt...
sPVP - Csapattal remek lesz, pubbal sem rossz, csak akkor inkább a zerg dominál...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Láthatatlan fal:
Láthatatlan tetõ:
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezt chest rewardból szerezted? Nekem csak néhány fegyvert adott, vértet nem igazán (két sima chan vértet).
Találkoztam egy minion master necroval és elég erõs volt, nem tudtam megölni lényei elõbb leöltek engem, bár lehet azokat kellett volna elõbb, de mire azokat is leverem egy player miatt nem éri meg ennyi idõt eltölteni.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Idegesítõ nagyon, de szerencsére csak bug.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Erdekes az engineerrel pvpzni meg mindig. Kb azzal lehet nyerni ha elvakitod a masikat effekfelhovel. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
gyakorlatilag mast nem is nagyon latok
ranger nem tunik a legjobb valasztasnak spvp-re vagy csak lehet rosszul raktam ossze a karit, 2hsword es bow-l, kentem
ww nagyon mas teszta
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Viszont 2000 gemet adnak beta eventre, abból el tudsz migrálni.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Úgy tûnik amúgy, hogy elõzetes várakozásaimmal ellentétben koránt sincs túl sok charr karakter. Több magasabb szintû humant meg norn-t láttam ott mint charrt.
Tegnap találtam egy kukoricaföldet és vagy 5 percig azzal szórakoztam, hogy az elementalista összes skilljével végigpróbáltam, hogy hogy hajlanak a kukoricaszálak, nagyon állat
Van meg mit csiszolni/tesztelni rajta.
---
Köszi.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
remélem WvW setek is jól néznek ki
★ 汤姆 李
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"