Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyetlen amit sajnáltam hogy a Behemotot sosem találtam ott 😞 jópárszor oda mentem hátha de semmi nem tudja vki esetleg hogy mûködik? Van vmi elõfeltétele vagy csak random? Következõ bétán szeretném látni *__*

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

*Egész csatában

sPvP-ben zerg nem igazán dominál max. 3-4 fõs csapatokban mivel foglalni kell a pontokat ennél többet nem érdemes együtt menni.
Sokan csak ölték egymást 1 pontban de nem foglaltak, én inkább foglaltam és csak akkor öltem ha pontot kellett foglalni hozzá. Legtöbbször nyertünk és csapatban illetve az egészséges csatában sokszor nekem volt a legtöbb pontom.

WvW-vel kapcsolatban Drargrimmar-ról le is léptem emiatt átmentem Wabbi-ra ott meg õk voltak az elnyomók😊 A vasárnapi 9 órási restart után átrohantunk az egész térképen 12 órára mindent a Wabbi szerver birtokolt az ellenfél szerverekrõl kb. 10 emberrrel találkoztunk összesen...ez sem buli csak úgy mint elnyomottnak lenni Drargrimmar-on. Remélem kitalálnak valamit, mert így nagyon gáz, szerintem ezzel folyamatosan problémák lesznek a késõbbiekben.
Ez a szerver választás mizéria sem tetszik, szerintem jobb volt a GW1 ebbõl a szempontból.

Hát ez valami eszméletlen jó volt *___* 1X év mmozás után gw2 egy hatalmas felüdülés ez a hétvége természetesen kb semmire nem volt elég csak,hogy épp belekóstoljak ebbe a csodába 😛 elementalistel és mesmerrel játszottunk a barátnõmmel a hétvégén.
PvE,sPvP,WvWvW mindet kipróbáltuk,nagyon ütõsek,DC-t én a hétvége alatt egyszersem kaptam maximum ha a login szerver leállt (érdekes egyik alkalommal spvp meccsen nem tudtunk kimenni vagy 10 percig 😄) full hd felbontás mellett maximum beállításokkal 30-60 fps körül mozgott a játék (és csak egy e8500-as 2 magos proci van a gépben) nagyon várom már a következõ bwe-t T_T

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Thief-el játszok Rank 3 vagyok😊

Running
Egyébként ha már spamelem a topiokot akkor pár szó a hétvégérõl.
Játszottam sPvP-t, WvW-t, és volt csoportos PVE is. Mind mûködött, izgalmas és érdekes volt. Drargrimmar szerver:
WvW-ben sokszoros túlerõvel szemben küzdöttünk órákat, az utolsó kastélyig. Óriási élmény volt. Az viszont érdekes volt, hogy mennyire sokat leszarták az egészet. Mi vért izzadtunk, hogy tartsuk a pontjainkat, sokan meg máshol bohóckodtak, vagy annyira beszariak voltak, hogy rossz volt nézni... ilyen szempontból ez a szerver atomgázos volt, teljesben, de a következõ bétán is instant költözés lesz, mert szánalmas volt...
PVE is tutter volt, végre egy játék amiben 4 különbözõ szinttû karakterrel is lehetett együtt játszani és haladni, habár a kis karikat hamar lecsapták... ugrálós barlangban órákig szoptunk, de még így is vicces volt...
sPVP - Csapattal remek lesz, pubbal sem rossz, csak akkor inkább a zerg dominál...

Azért nem gyenge, hogy a hunter meleeben jobban tolja, mint shortbow-val, longbow sajnos nem esett, így azzal nem tudtam kipróbálni, de a shortbow az valami iszonyat gagyi...
Running
Remekül sikerült a hsz-em, nem így terveztem, bocsánat...

Running
Na megint találtam két grafikai bugot, amit el is küldtem, kíváncsi leszek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

Láthatatlan fal:

Láthatatlan tetõ:

LeWyTy
Az nemlényeg. Csak jövök trollkodni ha már bétázni nemtok<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Be lehet festeni.

LeWyTy
Ez csak nekem túl egyszínû de mégis túl csicsás?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nekem sincs messze, de most már nem fogom megszerezni.
Ezt chest rewardból szerezted? Nekem csak néhány fegyvert adott, vértet nem igazán (két sima chan vértet).
Találkoztam egy minion master necroval és elég erõs volt, nem tudtam megölni lényei elõbb leöltek engem, bár lehet azokat kellett volna elõbb, de mire azokat is leverem egy player miatt nem éri meg ennyi idõt eltölteni.

Terawatt
Na itt egy kép a warrioromról, és megkockáztatom azt mondani, hogy magyarok közül én lettem az elsõ rank 2es. További jó játékot aki még fent van ! 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

TDC Geronimo
Thief kurva idegesítõ mostani BWEbe, mert a downed states eltünõs skillje bugos és mindig tudja tolni szinte egybõl, így állandóan eltûnnek mikor szúrnád belé a karót 😄

Idegesítõ nagyon, de szerencsére csak bug.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Engineert, necrot, warriort, guardot, elementalistot es thiefet lattam, de thief/guard kb a legtobb, utana warrior meg elementalist.

Erdekes az engineerrel pvpzni meg mindig. Kb azzal lehet nyerni ha elvakitod a masikat effekfelhovel. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Jockey
hat, spvp-ben ugylatom a thief a favorit meg a guardian..😊
gyakorlatilag mast nem is nagyon latok
ranger nem tunik a legjobb valasztasnak spvp-re vagy csak lehet rosszul raktam ossze a karit, 2hsword es bow-l, kentem
ww nagyon mas teszta

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Arról lemaradtál, az ingyen transzfer éjjel 3ig volt elérhetõ.
Viszont 2000 gemet adnak beta eventre, abból el tudsz migrálni.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Help! hogy lehet szervert váltani? mert mikor kiválasztom hogy World Select\ szerver akkor 1800 gemet kér , ha rámegyek hogy transfer.. login képernyõre kidob majd mikor visszalépek ugyan az a home szerverem.. nem rak át :S .. pedig elméletileg még mennie kellene...

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Hát, mivel az eventek beindulása létszámfüggõ is, ezért nem mindig jön össze az optimális haladás. Átmentem most charr területre bóklászni, így lett +3 szintem. Egyrészt kis területes kis xp jön, másrészt nem volt nagy tömeg.

Úgy tûnik amúgy, hogy elõzetes várakozásaimmal ellentétben koránt sincs túl sok charr karakter. Több magasabb szintû humant meg norn-t láttam ott mint charrt.

Ha minden szívet bearanyozol (ah mily' költõi) a térképen, közben csinálod a felbukkanó eventeket, felfedezed a way és interest pointokat (a városban is), netán pvp-zel egy kicsit, akkor simán tartható a story questek szintje, más faj területe nélkül is. Én most az új karakteremmel lvl 8-on csináltam a lvl 3-as story questet.

Tegnap találtam egy kukoricaföldet és vagy 5 percig azzal szórakoztam, hogy az elementalista összes skilljével végigpróbáltam, hogy hogy hajlanak a kukoricaszálak, nagyon állat
Nagyon bejott a a jatek betaja, de sajnos ebbol nem kesz juliusi release 😞

Van meg mit csiszolni/tesztelni rajta.
TDC Geronimo
Tök mindegy hányas vagy meg hol tart a personal story. Itt a dinamikus eventekkel szintezel pveben leginkább nem a fõstoryval. Mész, felfedezel, eventezel stb. Amin eléred a szintet a köv story qhoz visszamész és megcsinálod, de hagyhatod késõbbre is.

Jockey
de most lvl 10es a kovi strory mission en meg lvl 6 vagyok, addig a public-kat csinaljam mas zonaban is vagy hogy szintezzem fel magam?😊

TDC Geronimo
Annak az a hátránya, hogy a personal story cuccért vissza kell portolni mindig saját területedre.

Jockey
ha elmegyek egy masik kezdo teruletre, ott story missiont nem kapok vagy csak siman nyomjam a public kuldiket?

TDC Geronimo
Minden shopba vásárolt cuccot mailbe kapod meg

TDC Geronimo
Annak is van haszna, ha csak úgy simán játszol. Terheled a login és a játékszervert is.

Tudja valaki hogy a Mystic Key-t hova teszi vásárlás után? mert az egyik mob dobott egy Mystic Chestet amihez kellene a kulcs.. Gemért vettem egyet.. de nem találom sehol 😄 vagy hogy kellene használni? mert ahogy rámegyek Chestre\USE mindig visszadob a Store-ba.
---
Köszi.

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

spybot919
Én arra lennék kíváncsi ,hogy a sok player közül valójában hány player reportolja a bugokat. Mert ugyebár a bétának ez lenne a lényege. És ha csak úgy simán játszik annak nem sok haszna van. Gondolok most azokra akik csak swarmolják ,hogy mennyire is jó meg így pvp-ztem meg úgy WvW-ztem...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Terawatt
Szerintem pörgõs 😊 Tournamenteket toljuk és nagyon jó.

Mondjuk PvP ben az egy kicsit zavar ,hogy össze vissza elugrálás van meg futkosás és 1 óra mire agyon ütök egy embert 😄 ez legjobban WvW nél zavaró amikor sok ezer ember esik egymásnak és állól harc van.

TDC Geronimo
:o

remélem WvW setek is jól néznek ki

<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Terawatt
Karakterem 😊 (pvp)

Igazából fura, én nekem is elején elég uncsi volt utána azért rákaptam, viszont nem értem pl nekem ,hogy lehet unalmas amikor egy sim city vel órákat elszöszmötölök 😄

Kiégtél. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

BoneDragon
Én tegnap ugráltam a hegyen és átestem a textúrán. Azt hittem ez direkt egy barlangnak van megcsinálva és lesz valami rejtett cucc, hát tévedtem. 😄 Amúgy tényleg fasza a game de nekem már most unalmas volt. Nem való már nekem mmo. 😊

Igaz, eszembe se jutott, de mind 1 ma úgy is vége, most meg itt a vizsgaidõszak 😊

s0n1c
Menj át másik faj területeire ott is tudsz szintezni, én állandóan mászkáltam ide-oda így ált. magasabb volt szintem, mint az adott terület / story quest követelménye.
Jaja, a szintekkel nekem is voltak gondjaim, állandóan 2-3 szinttel a követelmény alatt voltam.
Running
Atom kemény. Elõzõ bétán küldtem nekik egy illesztési hibáról képet és a mostani bétában már javították. Visszamentem megnézni. 😊))

Zomil
😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most próbáltam PvP t guardinnal , egész jó kb senki nem bír megölni , egyedül a dmg deal az ami nagyon szegényes, WvW ugyan jobban tetszik de az sokkal több idõ is😛 Nagyon jó játék lesz ez, csak bírjuk kivárni 😄

Zomil
Lol mik nincsenek ebben a játékban...a ranger mikor lö az ijjal becsukja az egyik szemét a célzáshoz... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nekem nem volt gondom se guardiannal, se thief-el 2-3 szintel nagyon personal story questekkel.

Összességében nekem nagyon tetszik a játék , a kasztok meg minden, egyedül ami nem jött be az az ahogy haladtam a story lineban , hiába csináltam meg minden eventet meg szívecskés cuccot akkor sincs meg a szükséges lvl ,hogy egyedül tudjam csinálni 😞( 14 es questnek 12 esen kellett neki állnom :S

Végre viszi a játék a Razer Nostromot is normálisan! /bow Arenanet

Running
Hát ebben a játékban ûberkaraktert nem nagyonn fogsz találni. Minden kasztnak megvannak az elõnyei és a hátrányai. Azzal a karakterrel kell megtanulni játszani, amelynek játékstílusa a legközelebb áll hozzád.