Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Most az az érved, ha valaki szereti a szépet (még egy játékban is), akkor faék egyszerûségû? Nem mindenkinek jön ám be a fatty style zsákruhában, de gondolom te magad is szívesebben játszol olyan játékkal ahol a karakterek is jól néznek ki. Mert ha ebbõl indulunk ki, Minecraft karakterekkel is szaladgálhatnánk a játékban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Szép látvány ide vagy oda bikis warrior olyan lenne mint LFL... oké, van közönsége, nekem is tetszenek a lányok, de azért az már túlzás. Lotro tök kis visszafogott ruhái teljesen jók voltak, eszembe nem jutott miért nem szexibb. 😊

Bétából viszont nekem tegnap 11kor elég volt. PvE-ztem tonnát, PvPztem is, "láttam mindent".
Nem is érzem most azt az érzést, hogy este úúúgy belogolnék.
Öregszem. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Az elég szomorú, ha van aki azért vesz meg egy játékot..😄 De ha már játszom vele, akkor had lássak szépet is na😊
Szerintem arra gondolt, hogy gáz, ha egy játékot ilyesmivel akarnak eladni. Bár ahogy látom, vannak olyan faék egyszerûségû individuumok, akiknek ez jön be. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Hát remélem azok közt lesz villantós😛 Nem szabad magunktól a szép látványt megvonni az asztalnál sem😄 Amúgy én GW2öt tegnap este próbáltam ki elõször, elõtte nem toltam. Hát meg kell hagyni, nem pite....Linega2 óta ez volt az elsõ mmo, amiben a zenét bekapcsolva hagytam, egyszerüen minden hang és zene annyira helyén van és olyan hangulatot áraszt h beszarás, a grafikáról nem is beszélve, tényleg egyedi...PvEt nem próbáltam, de az elsõ pár perces kis tutorial szerüség meggyõzött, hogy azért hangulatban nem lesz itt baj majd, a PvP viszont beszarás.Most hirtelen TERA jutott eszembe, sokan mondták anno, h oda kell tudás a pvpben meg majd igy meg úgy...,hát jóval nagyobb odafigyelés és reflexek kellenek mint ott, az a pár óra alatt amit toltam éjjel, éppen csak h megtudtam szokni, mert másra volt beállva a kis kacsom, de nagyon baba.Persze van akinek fél perc alatt rutinosan ment már, ez nyilván ember függõ, de ami tuti, hogy itt tényleg a skilleken múlik minden, nincsen az h spammelem az 1-8-ig gombokat azt majd lesz vmi, én az elején úgy haltam mint az állat,de aztán ajjajj..D Hát mindent összevetve kár volt kipróbálnom, most tényleg szétver az ideg, h mikor jön már ki...
Unknow
Mert egy warrior csaj ne divatbemutatóra készüljön. Engem is rohadtul zavar mikor az armor abszolút nem illik egy kaszthoz. Az ,hogy az elementalist ruhák sokat mutatnak? Ok. A necromancer ruhák sokat mutatnak? Még ez is ok. Viszont egy warrior, guardian csaj, ne dobja már ki a csöcsét meg a seggét, hát az milyen már?

Majd nézeget az csöcsöket és seggeket akik clothos kasztot indított 😛
BEAST
Nem különösebben érdekelnek a játékbeli kannák meg félseggek, de azért örülök, hogy nem te és a keresztény sereged döntitek el mi lehet egy játékban.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem a kannáknak meg a fél seggeknek nincs helye egy játékban. aki rajzolt csecsekre meg fél seggekre gerjed az inkább hentait nézzen. Tera onlien HQjára is rászabadítanék vmi felbõszített keresztény sereget annyira szánalmas "alkotást" tettek le az asztalra.

Mitõl lenne sok? Minél szexibb annál jobb, én azt szeretem amikor kint vannak a kannák is meg a fél segg is😊 Gyönyör a szemnek nincsen azzal baj, itt már kicsit túlságosan konzervativra sikeredtek a kinézetek, de végül ezt is meglehet szokni😊
LeWyTy
Jó. Azt nem ismerem<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

GW-be is az.

vajon a rank 2-es vagy nagyobb glory wendor-nál is ilyen random ládát lehet venni? Odamentem a 2-es árushoz, de elzavart, hogy nincsen 15ezer pontom...a 3-as 50ezer pontért rinyált😊 ezért szerintem felesleges elkölteni az elsõnél hátha a többi nem random. Vettem 2-3 dobozt nekem is csak 2 darab olyat adott ami jó volt a karakteremnek, de szerintem rondább volt mint az alap ami rajta volt.

Running
Nekem kommandós szerelés kell, ha nem lesz, lemondom az elõrendelést vazze. <#hehe>

Szín gyûjtemény

Black szintén ritka, de ránézésre a midnight ice (common) feketébb.
LeWyTy
Nemááár a hófehér az rare szín lesz?<#confused>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
4.meg7.jól néz ki<#idiota>

Ahet
Female Light Armorok (A képet a redditen találtam.)

The gods have disconnected you ...

Nem, Running fekete ruhás combfix-tartós képére gondolok, vagy mi a francnak hívjátok azt az izét... 😄

Kata
Én linkeltem azt a képet és nekem tetszett. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ebben nem is ez a poén... Nem hiszem, hogy nem a klasszikus "all your base are belong to us" lenne a névadója a skillnek. 😄

Engem mindig baromira idegesít, mikor a játékokban szándékosan nagyon szekszisre sikerülnek a nõi amorok/ruhák, de elnézve ezeket, meg a lentebb linkelt full heavy armoros szettet itt hála az égnek végre nem ez van. Bár az a másik lenti vki által linkelt combfixes dolog már sok.

LeWyTy
Na csak lesz olyan ami jól néz ki 😄

Szép a haja ööö a ruhája is na😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kata
Majd legközelebb neked hátulról is screenshotolom.

[/cserf][/fülünyúl]

Running
GZ, szép ruci!

Az nem számít elölrõl hogy néz ki, milyen a háta a ruhának?
(úgyis hátulról nézed mindig 😊 )

Tetovált norn mezmeremnek olyan ruhát keresek, mint az induló, ami szabadon hagyja a karját és a hátát, hogy látszódjon a tetkó 😊
Kata
Lvl33 és lvl36 light armor szettek (a csizma mindkét képen lvl33-as, abból nem találtam 36-ost):

[/cserf][/fülünyúl]

Elég szépen nézett ki, warrior regen-es signet, ez a might-os képesség, meg a precision-os signet.

Minden cuccon precision-nel 25% crit alapból, 25 sec-enként 8 secig 45%...
Dupla axe-al 5-ös skill olyanokat tudott kiírni, hogy csak néztem (achi szerint 7300 volt a legjobb)
GW1-es változat:"Shout. For 20 seconds, whenever you gain adrenaline, you gain 100% more."
Ott arra volt csak jó,hogy adrenalint gyûjtsünk vele igaz ezzel elértük 100% cap-et viszont látom itt már Fury+krit+might hmm jól hangzik😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Még csak nem is voltak szebbek, de a statjuk ugyanaz volt. Gondolom eshet majd csinosabb is.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Azok az itemek effektíve jobbak is, csagy csak szebbek?
Mert ha utóbbi akkor engem annyira nem izgat. (Persze könnyû nekem én nem vagyok csicsahuszár.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

- Roadblock bajom nem jolt, a gránátok vitték, csak oda vissza kellett sasszézni. 😊
- Event imbalance nálam is volt, gyanús nekem hogy nagyobb területrõl veszi a playerek szintjét mint ideális lenne. Lv 24 Engivel mentem low level charr területre, elemental DE, szignifikánsan erõsebb voltam már csak a traitek / skillek miatt, de ugye lescalezett azért Lv 6-ra, és a level 8as elementálok hordáival én is megszenvedtem. El tudom képzelni mit érezhettek a picik.
- WvW valóban szánalmas volt, DE utolsó ide tartozó postban azt találták mondani Anetesek, hogy release után eleinte gyorsan lesznek a resetek hogy fel lehessen mérni a szervereket erejét mielõtt 2 hetes ciklusra állnának - õk se szeretnék, hogy totál imba helyzetbe kerüljenek a népek.
- Megoldottunk egy ugrálós skill challenget, epikus volt, 1 órát szoptam vele, utálom a tomb raidert.
- 2 Mega Bosst volt szerencsém megütni, egyik a human mocsárban a shadow behemoth vagy mi a szösz, a másik charr területen egy csóró óriás. Utóbbira viszont alig voltunk... 1 shotolt, stb. A rangerek tudták lõni, engivel a 900 range kevés volt a biztonsághoz. Cserébe a pajzsom visszadobta rá a szikláit, konkrétan elröhögtem magam mikor fejbedobta magát 2000 damage értékben. 😄

Nem tudom az idõpontodat, de nálunk minimum ketten már délután rank 2-esek voltak. 😉 WvW-ben rövid kivételektõl eltekintve full miénk volt a térkép, ezért sPvP ment.

Ezek a random ládák viszont szörnyûek: 4-et nyitottam (egy a rank 2-vel kapott, egy silver, két gold) és a cirka 20 itembõl KETTÕT, plusz egy gloryboostos potit meg egy festéket tudtam volna használni, a maradék ment a collectionbe. Nem biztos, hogy ez így jó... :/

De azért megírom e hétvégi nagy kedvencemet:
"For Great Justice!" = 1 pontos warrior skill, 25 secig 3 might-ot ad, 25 sec-es cd-n. 100% uptime, lvl 10-en durván 30% sebzés növekedés. 😊

Roadblockot körbeoldalaztam, és ahol megjelentek a számok a levegõben, ott megálltam. Kb a bal hátsó sarka... De más ilyen rombolandó cuccnál is volt hasonló, hogy csak egy bizonyos ponton voltam elég közel az üthetõ részhez (melee range). A hárpia fészeknél meg egy dodge-nál konkrétan bele kerültem a tárgyba, és onnan ütöttem a mobokat, amik egyhelyben álltak és csak néztek. Kifelé már nem ment, wp lett belõle.
DummyBoy
Én igazából arra leszek kiváncsi, hogy pár hónappal indulás után hogyan lesznek majd ezek az eventek, mert az elsõ pár szinten a dinamikus eventekkel lehet normálisan fejlõdni, és azok tényleg nem single player szintre vannak belõve ... Bár jó lenne tudni, mi kell ahhoz hogy ezek az eventek beinduljanak.

Nord területen a craft trainereknél van egy roadblockos event, ami pl: pont a waypoint mellett indul ...

Ott álltunk 3-an, erre "Nyú event nírbáj ..." Persze a másik 2 srác pont az ellenkezõ irányba ment ... Mobokat levertem, de a roadblockot megütni sem bírtam ...

Majd alakul ez még szvsz.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

En sPvP-n lattam egy jo guardiant de o duo PvP-re volt bealva. Greatsword es Scepter shield kombot hasznalt utana meg Greatsword es Hammer kombot 😊 Thiefel maszkalt altaban es az volt a taktik, hogy a Guardian eloszor mozgaskeptelenne tette az enemyt aztan GS-el meg Thiefel leburstoltek 😊

Veni, vidi, vici

Kérdés: néztem guardiant, és bár javítottak a scepter sebzésén, de a jobb ellenfelek még mindig röhögve kikerülik a lövedéket, olyan lassan mozog.

Ti milyen fegyvert használtatok guardiannel?
Úgy gondolom megjelenéstõl számítva pontosan két hetet kell várni arra, hogy ez kiegyensúlyozódjon, mivel a wvw ciklus végén az elnyomott szervereket összepárosítja más elnyomottakkal, az elnyomókat meg más elnyomókkal.

Nem tudom, lehet én más játékkal játszottam, de nekem se crash, se disconnect, se lag, viszont pont elég nehéz és kihívást jelentõ eventek, stb. Amúgy nincs kevés kveszt és jól lehet haladni, csak figyelni kell, hogy a bárhol megjelenõ nem-szív random eventeken is részt kell venni.

Imádom a thiefet, akár kettõ-három két szinttel nagyobb mobot is simán lehet ölni egy kis odafigyeléssel, perfektül mûködik. Egyetlen baja, hogy a steal inkább csak amolyan "fun" képesség, mint hasznos, a magas cd-jével meg a nagy randomfaktorával elég hasztalan egyedi profession mechanikaként.

Az megint más kérdés, ha offolnak a kedves csapattársak akkor nincs mit tenni. Ez nem zergelés, vagyis nem azért voltak jobbak meg zergeltek, hanem mert a te csapatod nem minden tagja vett részt a csatában. Ez szívás én váltottam volna ha ilyen csapatom van, most szererek voltak lehetett válogatni ebbõl a szempontból jó volt.

s0n1c
OFF

Van itt valaki aki video vágásban pro (sony vegas) és készséggel válaszolna a balfasz kérdéseimre? 😊

Köszi!

ON
tényleg lassu volt a trading post, bár így is volt türelmem összepowertradelni 10 aranyat 😄
Az eventek azért picit szemöldökráncolósak néha.
Lvl 10 kari, lvl 8 event, leszabályoz lvl 8-ra, lvl 10 mobok 170-eket ütnek... 3-asával jönnek.

Charr területen le szerettem volna menni a szoborhoz pincébe a skill pontért, event lényege, hogy 3 db lvl 10 elit íjász mob, lerakja mind a három az aoe-t, úgy, hogy átfedik egymást, és beterítik a teljes pincét.

Charr területen legtöbb event szerintem 3-6 fõre van tervezve, tegnap éjfél után csináltam (volna) pl hárpiás helyet, ahol 5-6 veled azonos szintû mob jön = rövid úton halál.

Szóval nem jól kezeli, ha solo-ban vagy, és nincs senki de senki a környéken. Tudom, mmo, de ha mindenki itt is pillanatok alatt felhúzza maxosra a kariját, akkor a hozzám hasonló casualok vért fognak izzadni a szintezéssel.
Running
Az lehet, hogy nem dominál, de nem kétszer volt, hogy 4-5 ellenség üldözött egyszerre, miközben a sajátjaim a skilljeiket olvasgatták a kezdõn... ezért imádom a pubot.

Laggot én nem tapasztaltam igazából ha volt is akkor elhanyagolható mértékben nálam.A tradeing postot sem találtam lassúnak legalábbis én csak eladásra használtam minden ment flottul.

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Én kevés idõmben megint classokat próbálgattam. Tolvaj után most a warrior a nagy kedvencem.

spvp-ben dupla axe-al és longbow-val nagyon kellemes a sebzése, wvw-ben pedig hammerrel üt mindent ami él és mozog.

Ami viszont nem fér a fejembe, hogy ha engi-nek 900 a rifle range-e, akkor a warriornál miért 1200? A warrior jobb sniper karakter, mint az engi vagy a ranger...
Longbow-val meg "igen, ilyennek kellett volna lennie a shadow warriornak warhammerben" 😊
DummyBoy
Én megint megszívtam, sok idõm nem volt a hétvégén ...

Péntek a CTD-krõl szólt, egy órán belül a 4-ik után hagytam a pics@ba ...
Másnapra hála istennek megoldották, nem volt ilyen gondom utána egész hétvégén.

X4 3,5GHz, 4GB DDR3, 6970, tökmindegy hogy állítgattam, 20-60 között ugráltam, kivéve az ember kezdõn, mert az sokszor diavetítés volt.

lvl 11 thief, lvl 12 engineer és lvl 4 elementalistig jutottam, próbálgattam mindent (Kivéve PVP). Az elõzõ BWE óta a personal kvesztek hála istennek javultak, de asszem az event balanszolással kell még kicsit foglalkozni ...

3-szor is beleszaladtam, a legviccesebb az volt mikor az ember kezdõnél a tehénetetés (lvl2) közben a nyakunkba szakadtak a banditák ... lvl 6 banditák ... 5-ösével ... voltunk ott 3-an, kamilláztunk nagyokat ... De aztán egyszer csak jöttek még ezren, és megoldottuk ...

Aztán Thief-el épp egy Shamanos eventen haltam meg (Volt róla videó ...), visszateleport a legközelebbi waypointra, ahol ugyancsak dinamikus event zajlik ... lvl 8-as event, én vagyok 10, király ... és egy ifaplatónyi lvl 15-ös elemental állta körbe a waypointot ... instant halál megint ...

Volt olyan dinamikus event, hogy roadblockokat kellett megsemmisíteni, és nemes egyszerûséggel nem sebeztem a roadblockot ... o.O szenvedtem vele egy darabig, aztán otthagytam.

Thiefnél mintha néha bugosak lettek volna a shadowsteppes skillek, ezért gyorsan beleuntam ...

Engineernél engem is zavart amit sokan leírtak, 2 turretem volt, de gyengécskék voltak + elég nagy a CD-jük, a mine-os kitet csak víz alatt használtam, de a heales és a gránátos nem lett volna rossz ... de szerintem a gránátok elég gyengusok voltak ... Ettõl függetlenül az engi nagyon tetszett ...

A trading Outpost nálam tetû lassú volt mindig, nagyon idegesítõ volt, ráadásul én még mindig bénázok, nem találom a visszajelzést a sikeres vásárlásról, megint vettem valamibõl 2-t véletelenül ... Remélem ezt megoldják ... Maga a mûködése az király volt, de tetû lassú volt ...

Az engi personal sztorija végre nem volt rossz, amig mentem érdekes volt, az tetszett 😊

Összességében jobb volt, mint az elõzõ BWE, ismerkedni az alapdolgokkal, stb, arra jó volt, reportolgattam amit lehetett ... Igazán nagy hibával nem találkoztam, nagy királyság hogy a CTD-ket már másnapra megoldották.

Ami viszont néha elõfordult, az hogy voltak olyan lagok, hogy csak lestem ... Viszont lehet hogy a netem szarakodott csak, nektek voltak ilyenek?

A legnagyobb gondom még mindig az, hogy nem tudom milyen karaktert kezdjek majd xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Unknow
Epic fail..a béta event el se indult csomó helyen XD Na ... ez viszont nagyon gáz, és amatõr munka volt. Elõbb kellett volna a záró eventet lebonyolítani, sokkal...
fuh jo volt... bár késett az event, és mégsem hagyták tovább... játszottam innen valakivel a hétvégén? Dobika a nickem