Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL
Az enyém megizzadt max grafon egy nagyobb kapu ostromnál 50-60 ember összesen BWE1-en. :\ BWE2-n nem WvW-ztem.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

hat ilyen 60+ 60+ nemvolt problema siman ment minden lagg nelkul

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
Azért egy nagy WvW csatában megnéztem volna azt a nem izzadós gépét 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FalseHeLL
Nah jó de azért nem minden játékos van közvetlen rákötve Paksra. 😄

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Persze , azért ne értsd félre , nem azt mondom ,hogy soha ne adják ki, de azért én is a kevéske idõm alatt legalább 4-5 bugot beküldtem és még sylvarit meg asurat nem is láttuk, amiben ugyan így lehet hiba, + még igen sok crash volt , optimizálás is ráfér még a gamere igaz ez jó jel ,hogy már kezdik élesbe nyomni mert akkor közel a végleges verzió, balance azt nyilván ráér játék megjelenése után, mert az a pár weekend csak arra volt jó ,hogy lássuk ,hogy az engi nagyon nem fasza még, a többi kasztból meg láttam nagyon jót is nagyon rosszat is, szerintem a balance az tipikusan megjelenés utáni dolog😊

GW2 egyenlore messze jobban jar mint mas jatekok amikor kijonnek. A legnagyobb problema csak az optimalizacio, de nekem max grafikan megse izzadt a gepem se WvW-n se PvE-ben es sPvP-n mag plane nem 😊

Veni, vidi, vici

Ugyan.
Nekem jó lesz így is. Aztán majd patchelik, mint mindent.
Nagyon könnyû végtelen ciklusba kerülni a tökéletesért. Nem mindig éri meg.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Én azért nem bánnám ha még egy 4-5 hónap rámenne a játékra😊 azért még közel sincs "fasza" állapotban.

FalseHeLL
<#szeret>
Csak azt kell figyelnünk mennyire használja ki a GPU-t és abban a pillanatban közel a megjelenés. 😄

"As we near retail launch, these GPU optimizations will be enabled and your performance should increase."

Kata
Ugyanezt a buildet használtam én is, akkor annyira nem nyúltam mellé. Mondjuk nekem offhand is kard volt, nem pisztoly.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
A befejezö eventen amugy senki nem volt ott?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Kis infó optimalizálásról

"We are currently optimizing Guild Wars 2, making ongoing improvements to the game’s frame rate. Presently, the game is CPU-bound on most high-end systems, so lowering graphics settings or upgrading your video card may not have a large impact on performance.
Due to this, you can expect much lower frame rates that you would normally achieve with even higher end hardware. This isn’t an issue with your system but an intended design for optimization of the game engine. As we near retail launch, these GPU optimizations will be enabled and your performance should increase.
There are still a couple of things you can check in the meantime to try to improve your system’s performance if you have not done these things already:"

TDC Geronimo
Egész jó kis kommentáros mesmer sPvP videó

Unknow
Pedig szerintem abszolút nem nevetséges. Tiszteletet parancsol az ellenségben!

Na azt még viccbõl se venném fel, futurisztikus vibrátornak néznének 😄

Unknow
Hm, pedig néztem, és van az Asurának Lord Helmet!!!! armorja 😊 Ne mond,hogy az nem epikus pl.
SZEG007
Elég jol tolja a srác Engivel:

Szívem szerint asurát csinálnék én, de pont ellenkezik azzal, hogy itt a gear a skinben merül ki és ezeken meg alig látszik.

Unknow
Sylvari érdekes faj, legalábbis sztorira nekem nagyon nagyon tetszetõs a dolog. Érdekel ez a nightmares dolog is és stb...

Igazából..nálam nagyobb kérdés,hogy milyen fajt indítsak mint kasztot. Az asura érdekes és tetszetõs, de a sylvari is érdekel, azonban a human kezdõ és a fõváros = epic.
Asura guardian, 90 kiló az 50 kilós kétkezes kalapáccsal. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

TDC Geronimo
gief asura :y

Zomil
Sztem a sylvari a legkülönlegesebb és legérdekesebben kinézö faj 😊
Sok sylvari npc-t megnéztem és sztem eszméletlen jo, h levelekböl és hasonlokbol áll. Sztem lehet majd nagyon szép sylvarikat is késziteni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Running
Gero. Szerinted mennyire figyeltem, mikor a poklot jártam meg odafent?<#vigyor>

TDC Geronimo
Várfalon is vannak sylvari NPCk 😄

Running
Nem, mert wwwben küzdöttem az Egri vár falain a törökök ellen.<#hehe>

Ahogy én láttam a karakter kreátort eléggé testreszabható minden, szóval szerintem tuti betudod állítani olyanra ami neked tetszeni fog😊

TDC Geronimo
Tele van a game sylvari modellel mindenfelé. Nem vetted észre? 😄

Running
Szilvával szeretnék menni, de nézve ezt a képet, nem túl szépek, kicsit elment a kedvem tõlük... valaki gyõzzön meg, hogy ennél azért jobban néznek ki...

Kata
Még azzal se lenne magyar a mondat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
Ez direkt van elírva<#beka2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hiányzik egy "n"... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

LeWyTy
Igazából is is<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak arról van szó

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Unknow
Szerintem te trollkodsz vagy csak magad se tudod már,hogy hol jár az eszed <#idiota>
LeWyTy
Mibõl gondolod hogy kevés lesz? Abból már egybõl a gyûjtõit terveztem megvenni.(nem fogom részletezni.. a lényeg hogy most nincs)
#42464 még meghalni sem volt idõm 5perc alatt<#idiota>
#42468 nem tehetek róla hogy az ország egyik legszarabb helyén sikerült laknom.

s0n1c
Nem akarok beleszólni az életedbe, de fesztivál szezon van, kb. 1 hétvége alatt össze tudod szedni rá a pénzt staff munkából.
s0n1c
Én a visszajátszott videoimnál tapasztaltam ezt, effekt orgiánál enyhe recsegés van.
Szóval nincs pénzed, de abból a kevésbõl, amit kapsz, megveszel majd valamit, amivel úgysem tudsz játszani akkor. Csak nekem értelmetlen? 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

TDC Geronimo
Amúgy másnál is recsegtek a hangok? Már elõzõ eventnél is megfigyeltem. Pl eltolok egy skillt és üvölt valamit a kari, az is kicsit mintha recsegne, de leginkább akkor fordul elõ, ha nagyon sok effekt van egyszerre. Nem tudom olyan furcsa, nem tiszta az audio

Dehát már kipróbáltad...

LeWyTy
Elvileg dolgozni fogok és megveszem... csak játszani nem lesz idõm. Ezért szeretném legalább kipróbálni... kezdéskor nem valószínû hogy tudok majd kockulni<#gonosz3>

mi lesz veled,ha megjelenik a játék?😄

LeWyTy
Mert jelenleg még nincs ráfordítható pénzem, de már nagyon qrvári ki szeretném próbálni!

Unknow
Vedd meg a játékot, és akkor nem kell állandóan kunyizni. Ha ennyire tetszik, mit sajnálod rá a pénzt?
LeWyTy
Mi csodás darutollas föveg

LeWyTy
Nem gondoltátok hogy elhittem hogy egymás után 2 hétvégén is lesz béta<#idiota>

<#eljen>

TDC Geronimo

Kár hogy kamu.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

LeWyTy
ÁÁÁÁÁÁ KÓDOTAKAROK!!!!!!

Heroes of Tyria!
My name is Chris Whiteside, and I’m the lead producer of Guild Wars 2. Normally, I’m head-down in the trenches, making sure we’re producing the best MMO possible, but I wanted to come up for air and share some exciting news with you:
Beta Weekend Event 3 will begin on Friday, June 15th, at noon PDT (GMT-7) and will run until Sunday, June 17th, at 11:59 p.m. PDT (GMT-7).