Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
hazucc

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SZEG007
Ne huzd már szegény gyereket😄

SZEG007
Ok legyen, bár továbbra se értem a mögötte állo érveidet, de mindegy.

Zomil
pénteken

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Mikorra vérható a kövi béta?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Unknow
Ha neki állok egy karakteren spvpzni, azt nem szeretném,hogy töröljék...
Köv béta weekendet kihagyod teljesen, és csak megjelenés után játszol, így lesz biztos újdonság is, és megmarad a "kezdeti" öröm, béta nem kötelezõ, aki hamar megunja a játékot annak kár bétázni 😊

SZEG007
He? Ha azt mondod hogy spvp csak glory pontok miatt érdekel, és amugy számodra nem is fun, akkor ezt megértem, de amugy egy törléssel sokkal nagyobb veszteséged van pve-ben. Elveszted a szintedet, a felfedezett portálokat a térképen, a traiteket, a gyüjtött nyersanyagokat, a skilleket, festékeket, összes armorod, a lovét amit összeszedtél, restelik a story küldetéseket, és te azért nem játszol spvp-t, mert elvesztad a glory pontjaidat, meg félsz hogy szarrá játszod véletlenül és nem lesz érdekes késöbb. Csak hogy tudd, nekem még arra nem volt idöm 1 hétvége alatt hogy 1 kasztnál 1 fegyvert rendesen kitapasztaljak spvp-be nemhogy szarrá játszam azt, mig elözö hétvégén egész Norn kezdöt körbejártam, és még Charr meg human területre is ránéztem.

Unknow
Jah, végülis csak a glory pontok vesznek el és stb , pont amiért megéri játszani 😛
TDC Geronimo
"Wow everyone, I’m just blown away by all the feedback you’ve posted over the the last few days. I still need to go through the boards and catch up on quite a few threads, but I just wanted to post a quick thank you before we close the forums tomorrow, so thank you for all the constructive feedback and suggestions!
Obviously we have multiple issues we need to fix with our matchmaking system. The complications we experienced kept many of you from being able to experience a decent matchup and that simply isn’t acceptable to any of us. We’ll do whatever we can to make sure matchups get reset properly and we don’t end up creating obvious mismatches so you can play in much better matches after we ship.
We’ve seen how the game can be really fun and really NOT fun in a couple of different ways, which is incredibly useful for us even though it can be extremely frustrating for you, so I sincerely apologize to anyone who was not able to fully experience what WvW has to offer during this test. We’re already back to work and fixing the issues that we ran into, and I hope you’ll be able to give it another shot next time!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

meg WvW-ben mert hiaba huz fell lv 80-ra attol meg ugyan az a ruha es skilled van mint a PvE karidnak

Veni, vidi, vici

SZEG007
spvp-ben mindig maximum szinten tolod szoval teljesen mindegy hogy törlik e vagy sem, pve-ben számit csak ez

Unknow
Nem fun, ha utána törlik a karakterem, miután most szét játszottam benne az agyamat.
SZEG007
A pvp az idötállo, ott akár 5 év mulva is fun lesz játszani, viszont a pve szarrá játszása béta alatt erösen viszafog ütni a játék megjelenésekor, hiszen 4 területen szinte semmi ujdonságot nem fogsz találni tönkretéve megadnak a kezdeti élményt

Nem beszélve arról a tudatról, hogy bármikor törölhetik a bétás karaktereidet, ezért felesleges idõt feccölni beléjük...

Én egy updatelt trait calculatornak örülnék már.

Én direkt e miatt nem jártam még norn területen, mivel az lesz az elsõ karakterem. A második sylvari lesz és csak a harmadik lesz ember. Ahhoz meg mire eljutok, arra már "elfelejtem" a bétás ember területi tapasztalatokat. 😊
Unknow
Ha most neki állok minden fun dolgot szétnyúzni, tényleg nem marad semmi releasere 😛
Terawatt
sPvP-zz, egész hétvégén tournamenteztem.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Unknow
Igazából, a kezdõ területek akármennyire is szórakoztatóak , de már a könyökömön jönnek ki. Pedig jónak jó, és tetszik,hogy fejlesztenek rajta folyamatosan...de azért túlságosan már nem szórakoztató miután végignéztem 10×. Fõleg így,hogy minden apróságot megnézek, bugokat keresek és stb...

Mondjuk okés, pl van a Moa-s játék. Hogy a pasi átváltozik Moává és itt a piros - hol a pirost kell játszani. Pl az csak a 2. karakteremnél tûnt fel,hogy bugos, mert az átváltozottnál ott a "Morphed" debuff..tehát én aláírom,hogy egy teszt nem elég, de azért már kezd sok lenni.
Faki
Persze, majd lesz itt lvl 80-ig tesztelgetés, aztán jöhet a dungeon teszt, majd az összes boss tesztje, csak hogy ne legyen benne semmi hiba. Vége az lesz, hogy úgy unjuk meg a játékot hogy meg se jelent..

Kizártnak tartom, hogy "jó pár" BWE lesz még, fõleg amellett, hogy már boldog boldogtalan kulcshoz tudott jutni. Inkább egy jó kis kussolós idõszakot látok magam elõtt 😊

TDC Geronimo
Rengeteg dolgot kell nagy tömeg mellett testelni. Hibák jelentõs része nem jelentkezik kis belsõ tesztek során.

A "testing features on a large scale" az szerintetek ilyen 1 délutános stressz teszt, vagy csak annyit jelent, hogy a belsõ béta mellett kiengedik azokat is valamelyik BWE-re?
(szerintem több mint 1)
TDC Geronimo
Hát ez kurvanagy 😄

Júni 28-ig még beleférhet 1, utána release.
Így is fogalmazott az egyik: 'At least one more BWE.'
^^

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TDC Geronimo
Ezért is : "We’re glad that some of you feel that what you saw is release-ready, however remember that there are parts of the game you have not seen that the team is testing and polishing.Furthermore, as others have mentioned, there is still work to be done on optimization and testing features on a large scale."

TDC Geronimo
Én ezt már korábban is mondtam, de páran itt még mindig kapaszkodnak egy kitalált kamudátumba 😄

Itt még jó pár BWE lesz...

Én pl Q, Ctrl-Q és Shift-Q kombókra tettem a 3 utility skillt.
Heal meg R billentyû. Elite az meg ctrl-R.

Furcsa mód F1-F4-et kezdem megszokni, a gyors kolbászolós harc miatt Ctrl-2, Shift-3 stb kényelmetlen volt csakúgy mint Y,X,C,V, etc.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Izé, köszi a tippeket, de nem új billeket kerestem, hanem az a gondom, hogy az Alt-2 lenyomását miért úgy érzékeli a játék, hogy lenyomtam az Alt-2-t is és a 2-t is, egyszerre.
s0n1c
q, e, r, g, f, c, x, v, y, t - ezek mind nagyon könnyen elérhetõ billek, plusz ott vannak még a mouse 4-5, mouse-n gombok
Igen<#hehe>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LeWyTy
Már fened a banhammert mi?<#buck>

Én egérnek a plusz gombjaira szoktam bindelni azokat amiket már nem kényelmes elérni meg a v,q,e

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

JethroHUN
Na ezért jó egy laptop bill. az F1-F12 gombsor közvetlen a számgomb sor (0-9) fölött van 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Pedig a létszám is egy teljesen jó kiindulópont a magasabb létszám az magasabb wvw aktivitás. Ha ez meg két másik alacsonyabb aktivitású szerverrel párosul, ott elég valószínû, hogy végül gyõzelem lesz a vége. Bárhogy is lesz, 1-2 héten belül kiegyensúlyozódik, jól van ez kitalálva.

Én nem csípem a 6-7-8 gombokat, megpróbáltam átállítani a szokásos mmo második sornál használt Alt-1, Alt-2, Alt-3 -ra......
És elég érdekes módon kezeli le, az Alt-2 megnyomására pl elsüti elõször az Alt-2-nél levõ képességet, és rögtön rá a 2-est is.

Warrior dupla axe-nál beraktam alt-2-re a charge-ot, és érkezéskor azonnal elnyomja az aoe-t, ami még jó is lenne, de alt-3-nál a buffra elmegy a 10 sec cd-jû snare, ami már baj.
Running
i7,6gb,5850 - 1920x1200 max grafika. PVE - 30-60 fps, WWW tömegnyomor esetén állandó 12-13 fps, fõvárosban 13-25 fps.

A fejlesztõk nemrég elárulták, hogy a megjelenés után egy ideig nem 2 hétig fognak tartani a meccsek, hanem rövidebb ideig, hogy gyorsabban meg tudják állapítani, melyik szerver erõs és melyik nem.

A létszámnak semmi köze a szerver erõsségéhez, nem ez alapján lesznek egymás mellé sorsolva. A korábbi WvW meccsek eredményei döntik el, melyik szerver melyik másikkal kerül össze.
Átlagos gépem van, és egyetlen egyszer sem laggoltam be, igazábol én meg sem néztem mennyi fpsem volt, de eszembe sem jutott mivel sosem volt se lagg semmi akadás...Haverok is hasonlóakról számoltak be tsen, szal gyanús h sokat javult a dolog, bár én ezelõtti bétákon nem zuztam de az akkori beszámolók alapján😊
1 gombosra kéne csinálni😊

Zomil
ez nem konzol játék...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JethroHUN
Ha abba hagytátok az offolást. Akkor leírhatnátok h mi volt bétán.
1, Javul-e valamit az optimalizáció vagy még mindig high-end gép kel a medium 20fpshez is...
2, most hirtelen nem jut eszembe más 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha nem értetted volna, részemrõl pont azzal volt befejezve a téma. A felszólítgatásokkal, törölgetésekkel csak tovább bonyolítod.

nem így 33 szint jött össze, hogy csak WvW területeken fejlõdött a karakterem, a nyersanyag gyûjtést is ott intéztem az ékszerkészítéshez. Csak az a baj, hogy itt valószinûleg lassabban jön szeintem xp, mint PVE-ben a loot-ról nem is beszélve az XP-t sem értem teljesen mikor kapok vagy nem pl. egy õr leölésekor, bár mondom összehasonlítási alapom nincs a PVE-vel. De úgy érzem csak azért lett ekkora szintû a karakterem, mert benne voltam több reset utáni zerg rohamba amivel szürke várakat foglalgattunk amik nyitott kapukkal és alap õrséggel rendelkeznek. Ha valóban 2 hetenként lesz reset miután megjelenik akkor szerintem ennyi idõ alatt nem fog össze jönni, mint amit a 2 BWE és a stressz teszt alatt gyûjtöttem. Amúgy is kétségeim vannak, hogy ez a WvW hosszabb távon leköti majd az embereket, fõleg ha a szerverek összesorsolása nem fog jól alakulni, szerintem nem lesz elég a létszámból kiindulni annak megállapítására, hogy melyik szerevek lennének nagyjából egyenlõ erõsek egymás ellen. Biztos vagyok benne lesz nagyon sok álmatlan éjszakája emiatt a fejlesztõknek. Az sPVP-hez pedig nekem legalábbis jobban bejönne a controller használata nagyon jó lenne ha 10 gombosra megoldanák a gombkiosztást amik a harchoz kellenek.

"Definintion of no life: this guy "

Zomil
😄

Fejezd be

Semmit nem kapcsolódott már a játékhoz azok a hozzászóások megnyugodhatsz

Unknow
Én tudom, hogy nem ugyan az, ezért írtam abba a kommentbe, hogy sokan mégis ezt és azt ugyan annak tulajdonítják, és csak a tudatlanok hurrogják le az embereket pl ennél a pillangós dolognál is 😄

Na mindegy, én hagyom a témát, mert a házigazda vérszemet fog kapni megint. 😛
- én nagyjából WvW-n 'fejlõdtem', ha az elért 14 körüli szintet annak lehet hívni. Az elsõ 2-3 szinten sima mobokat öltem (vagy õk engem, de ez nem fontos), erre kaptam ilyen 'ölj le többféle mobot' napi eventet, de van ugyanez gyûjtögetésre is, supply kísérésre meg egyéb dolgokra is (védd meg a vár lordját, de nem támadja senki)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM