63345
-
#61776 Tudom, ezért írtam, hogy mint játékforma taszít inkább. -
Negritis #61775 gw2-ben a pvpnél pont hót mind1 hogy milyen geared van, vagy hogy hanyas a szinted
wvw más kérdés, ott meg úgyis a szervezettségen dől el a dolog, de ahhoz se túl nehéz egy normális geart összerakni (dungi token és tsi) -
#61774 Casual játékosként kevésbé frusztráló, ha heti pár órányi játék közben leölök pár agyatlan mobot és közben nem halok ki, mint az, hogy pvp-re felhízlalt "kihívások" elé álljak a magam kis pve-only undergeared karakterével. :) De amúgy inkább a pvp mint játékforma, taszít, nem a gyakori vereség gondolata. -
#61773 Áh köszi, na akkor majd azt megnézem, a hőfokokra kiváncsi vagyok
közben találtam egy ilyet feljebb tudtam venni igy a shadert, shadowst és a texturest highra, és ugyanannyi maradt az fps, mondta a srác a videóba hogy nem mindnekinek segit, de nekem már megérte:D -
alyr2 #61772 A play Claw egy program amivel nezheted jatek közben a proci,vga hofokot, kihasznaltsagot. meg van meg benne kismillio funkcio ezeken kivul
-
#61771 Na ezzel kapcsolatban megsughatnál valamit hogy mi is az, és hogy mire is jó stb :D, -
alyr2 #61770 nekem ha bekapcsolom a play clawot mind a 6 magot 40-60% ban hasznalja, a kiiras szerint -
#61769 Amire figyelj az az, hogy a gw2 csak 2 magot használ ki és ha jólemlékszem 32x és 64x oprendszeren is ugyan ugy fut (32xre van irva a játék, nem értek igazán ehez, szal lehet hogy rosszul értelmeztem). Olvasgattam fórumokat, ugye most fog jönni a kieg, de most se kap reworkot a cliens sajnos. Egy igen bicó laptpom van, de mediumon alig 30-40 fps-el fut a játék, pont e miatt. hiába van benne 4 mag, meg 8 giga ram :( -
TomStorm #61768 Köszi a válaszokat! -
#61767 8320 jobban jársz. De nekem 6300 is tökéletesen megy.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.09. 20:33:28 -
alyr2 #61766 Nekem 6300 van egy sapphire 270x vgaval. szepen fut -
#61765 pedig az az egyetlen mód, ahol van kihívás :D agyatlan mobokat ölni? ugyan -
#61764 Biztos, de a pvp/gvg ettől még ugyanúgy nem érdekel, ahogy egyetlen MMO-ban sem (kivéve Atlantica). :) -
TomStorm #61763 Elég lenne GW2-re FX 6300 proci vagy erősen ajánlott pl FX 8320 vagy i5 3340? -
#61762 GVG-től nem tudom mit vártok ugyanúgy 5v5 lesz, szóval csak parasztvakítás az egész, ennyi erővel eddig is lehetett gvg-t menni. -
#61761 Azért ha az új stronghold map kijön azon a guild vs guild meccsek eszméletlen hangulatosak. Anno GW1-ben imádtam őket :) -
#61760 Jaja, énis dungeonokat szoktam farmolgatni, ha van rá idöm akkor cof+ac+ta (ha nagyon szar csapatot kapsz ki akkor is max 2-3 óra alatt lenyomjátok mindet, szerintem) aztán pedig malcor"s leap és crsed sore on szaladgálok az evenetek között, plusz ami utba esik material azt kiszedem :D -
alyr2 #61759 Harcrendszer szerintem igy ahogy van tokeletes! nem abbol all hogy mindenki all egy helyen es meghal a boss(persze igy is lhet) Megszokni sem nehez. Es mar varom a kieget, nagyon kell a gvg! -
#61758 Nem fog változni. PvP-ben lesz újdonság a guild vs guild, de ez a része sosem érdekelt, így nem tudom, mi lesz még. PvE-ben marad a mostani akciórendszer. Eltartott egy ideig nekem is megszokni, de szerintem semmi baj vele, elég jó a maga nemében (az általánosan elterjedt, WoW-szerű, statikus "skill, skill" rendszerekhez képest). -
#61757 egyik videóban dodgeolt az egyik mob. az új specializációk meg a feje tetejére fogják állítani a pvpt és jönnek új game modeok is -
#61756 Harcrendszer fog valamilyen szinten valtozni? Vagy a pvp, pve ? Tok jo jatek lenne, ha ezek normalisabban mukodnenek :D Valahogy sose tudtam megszeretni egyiket se :/ -
Negritis #61755 nem tudom, hogy van-e jobb módja én tudom hogy anno elég jól jött a cash onnan mert ugye utanként fix gold
és ha pugolt az ember is lement 1 óra alatt az ac p1-3 + cof p1-2 (kivéve ha jött egy francia ranger :D)
ami kb 6-8goldot simán hozott (nem emlékszem fixen) + ha esett exo akkor még több
a másik amivel jobb pénzt lehetett keresni az a platinum ore kapálás volt, Teq előtt csináltam mindig, de annak az árát már bőven nem tudom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 08:14:49 -
YakHead #61754 Szerintem most is jól fizet, az esett zöld és kék cuccokat meg szét kell szedni és eladni a piacon. -
Negritis #61753 dungeon körök? fél éve jól fizettek -
Atix01 #61752 Üdv
Nem tudtok valami jó gold szerzö modszert ha lehet nem olyat ahol ahban kell játszadozni :)
Régen tudtam egyet mikor indult a gw de nem tudom mik az ujak. -
YakHead #61751 Érdekes. Kíváncsian várom hogyan fog ez működni a játékban -
#61750 Ilyen lesz az új Mastery System. Hamarosan HoT gameplay videó is várható. -
#61749 Üdv!
Whiteside Ridge-en kezdtem el játszani. Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e itt magyar guildek? Ha igen, akkor szeretnék csatlakozni valahova. smile.2186 <- aki gondolja , felvehet -
#61748 Köszönöm. -
#61747 Egyelőre ennyit lehet tudni, meg amit kihámoztak a videóból, azokat meg az alfórumban lehet megtalálni szétszórva. -
#61746 Egyszerü. nincs szintkorlát. innentöl kezdve lehet massziv farmolásnak nevezni, ha ahoz van kedve az embernek. ahogy mondtam questek nem nagyon adnak xp-t szóval ha fejlödni akarsz akkor "farmolnod" kell. Én nem vagyok az a nagy szintmániás, nagyon keveset megyek fejlödni. inkább segitek ismerősőknek fejlödni, vagy questelgetek, vagy segitek másoknak questelgetni, vagy csak gyártok runát és beszélgetek barátokkal, vagy elmegyünk sütni kenyeret és bepiálunk a kocsmában Frodonál ismerek oylat aki 2004 óta nyomja folyamatosan és 24 es szintü, de olyat is aki 2009 ben kedze és 400-as. de ne mennyünk ennyire offba, van Tibia fórum ott várunk szeretettel
Az uj kieggel fog jönni valami uj cucc a thiefnek? vagy valahol nemtudnám megnézni hogy mik lesznek a változtatások? a trailer nemsok mindent mondott el
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.30. 19:28:44 -
#61745 Masszív farmolós - ezt kifejtenéd? -
#61744 Masszív farmolós játék '97-es kiadásban. -
#61743 Köszönöm a véleményt. Kiváncsi lettem a Tibiara, majd utána nézek hogy milyen. -
#61742 Én kérdeztem és nekem válaszolt úgyhogy ne flamelj(etek) bele, köszi. -
alyr2 #61741 A No Man Army várja a nemfeltétlen hc playereket! Pikenen rendezkedtunk be. -
#61740 Nem a véleményeden voltam kiakadva, hisz az a Tiéd, és engem különösebben nem izgat és az miatt nem fogok sem többet sem kevesebbet játszani a GW2-vel.
Amin ledöbbentem az az, hogy mást leoltasz a helyesírása miatt, közben meg már jó ideje feljössz ide és folyamatosan leszólod ezt a játékot. Értem én, hogy tizedannyi rajongója sincs, mint a WoW-nak, de ezt is sokan szeretik. Azt hittem, hogy hogy ha egyszer elmondtad a véleményedet, hogy ez csak egy "koreai fos", akkor ennyivel le is tudtad a dolgot. De nem, neked itt kell csinálnod a műsort már napok óta. Erre reagáltam. Persze beírhatod a következő kérdezőnek is, hogy szerinted "fos" ez a játék, csak ne csodálkozz, ha ezek után még tizedannyira sem foglak komolyan venni... További szép napot! -
#61739 Mégis felsoroltad
csak hogy legyen valami olyan is ami a gw-vel kapcsolatos
hajrá :D -
#61738 Úristendebutavagy!
Nyilván egy angol nyelvű oldal mondja meg a frankót, és helyesen.
@gstup
Jani Hun nem az az ember akivel helyesírásról érdemes vitatkozni, neki az általános suli kimaradt :)
- nemér fel ehez
- eszembejutott
- levan irva nagyából
- megvagy lőve
..és így tovább, felsorolni sem érdemes :)
-
gstup #61737 Most komolyan?A minőségjelzős kapcsolatok tagjait általában különírjuk egymástól, különösen olyankor, ha a kapcsolatnak valamelyik vagy mindkét tagja összetett szó.Példa:olvasó lány,általános iskola,ipari ország stb.