63345
  • PetruZ
    Tudom, ezért írtam, hogy mint játékforma taszít inkább.
  • Negritis
    gw2-ben a pvpnél pont hót mind1 hogy milyen geared van, vagy hogy hanyas a szinted

wvw más kérdés, ott meg úgyis a szervezettségen dől el a dolog, de ahhoz se túl nehéz egy normális geart összerakni (dungi token és tsi)
  • PetruZ
    Casual játékosként kevésbé frusztráló, ha heti pár órányi játék közben leölök pár agyatlan mobot és közben nem halok ki, mint az, hogy pvp-re felhízlalt "kihívások" elé álljak a magam kis pve-only undergeared karakterével. :) De amúgy inkább a pvp mint játékforma, taszít, nem a gyakori vereség gondolata.
  • Jani Hun
    Áh köszi, na akkor majd azt megnézem, a hőfokokra kiváncsi vagyok
    közben találtam egy ilyet feljebb tudtam venni igy a shadert, shadowst és a texturest highra, és ugyanannyi maradt az fps, mondta a srác a videóba hogy nem mindnekinek segit, de nekem már megérte:D
  • alyr2
    A play Claw egy program amivel nezheted jatek közben a proci,vga hofokot, kihasznaltsagot. meg van meg benne kismillio funkcio ezeken kivul
  • Jani Hun
    Na ezzel kapcsolatban megsughatnál valamit hogy mi is az, és hogy mire is jó stb :D,
  • alyr2
    nekem ha bekapcsolom a play clawot mind a 6 magot 40-60% ban hasznalja, a kiiras szerint
  • Jani Hun
    Amire figyelj az az, hogy a gw2 csak 2 magot használ ki és ha jólemlékszem 32x és 64x oprendszeren is ugyan ugy fut (32xre van irva a játék, nem értek igazán ehez, szal lehet hogy rosszul értelmeztem). Olvasgattam fórumokat, ugye most fog jönni a kieg, de most se kap reworkot a cliens sajnos. Egy igen bicó laptpom van, de mediumon alig 30-40 fps-el fut a játék, pont e miatt. hiába van benne 4 mag, meg 8 giga ram :(
  • TomStorm
    Köszi a válaszokat!
  • JaSoN HuNTeR #61767
    8320 jobban jársz. De nekem 6300 is tökéletesen megy.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.09. 20:33:28
  • alyr2
    Nekem 6300 van egy sapphire 270x vgaval. szepen fut
  • Mc Wolfy
    pedig az az egyetlen mód, ahol van kihívás :D agyatlan mobokat ölni? ugyan
  • PetruZ
    Biztos, de a pvp/gvg ettől még ugyanúgy nem érdekel, ahogy egyetlen MMO-ban sem (kivéve Atlantica). :)
  • TomStorm
    Elég lenne GW2-re FX 6300 proci vagy erősen ajánlott pl FX 8320 vagy i5 3340?
  • erasmus4
    GVG-től nem tudom mit vártok ugyanúgy 5v5 lesz, szóval csak parasztvakítás az egész, ennyi erővel eddig is lehetett gvg-t menni.
  • Mephike
    Azért ha az új stronghold map kijön azon a guild vs guild meccsek eszméletlen hangulatosak. Anno GW1-ben imádtam őket :)
  • Jani Hun
    Jaja, énis dungeonokat szoktam farmolgatni, ha van rá idöm akkor cof+ac+ta (ha nagyon szar csapatot kapsz ki akkor is max 2-3 óra alatt lenyomjátok mindet, szerintem) aztán pedig malcor"s leap és crsed sore on szaladgálok az evenetek között, plusz ami utba esik material azt kiszedem :D
  • alyr2
    Harcrendszer szerintem igy ahogy van tokeletes! nem abbol all hogy mindenki all egy helyen es meghal a boss(persze igy is lhet) Megszokni sem nehez. Es mar varom a kieget, nagyon kell a gvg!
  • PetruZ
    Nem fog változni. PvP-ben lesz újdonság a guild vs guild, de ez a része sosem érdekelt, így nem tudom, mi lesz még. PvE-ben marad a mostani akciórendszer. Eltartott egy ideig nekem is megszokni, de szerintem semmi baj vele, elég jó a maga nemében (az általánosan elterjedt, WoW-szerű, statikus "skill, skill" rendszerekhez képest).
  • Mc Wolfy
    egyik videóban dodgeolt az egyik mob. az új specializációk meg a feje tetejére fogják állítani a pvpt és jönnek új game modeok is
  • DarkHorSe
    Harcrendszer fog valamilyen szinten valtozni? Vagy a pvp, pve ? Tok jo jatek lenne, ha ezek normalisabban mukodnenek :D Valahogy sose tudtam megszeretni egyiket se :/
  • Negritis
    nem tudom, hogy van-e jobb módja én tudom hogy anno elég jól jött a cash onnan mert ugye utanként fix gold
    és ha pugolt az ember is lement 1 óra alatt az ac p1-3 + cof p1-2 (kivéve ha jött egy francia ranger :D)
    ami kb 6-8goldot simán hozott (nem emlékszem fixen) + ha esett exo akkor még több

a másik amivel jobb pénzt lehetett keresni az a platinum ore kapálás volt, Teq előtt csináltam mindig, de annak az árát már bőven nem tudom
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 08:14:49
  • YakHead
    Szerintem most is jól fizet, az esett zöld és kék cuccokat meg szét kell szedni és eladni a piacon.
  • Negritis
    dungeon körök? fél éve jól fizettek
  • Atix01
    Üdv
    Nem tudtok valami jó gold szerzö modszert ha lehet nem olyat ahol ahban kell játszadozni :)
    Régen tudtam egyet mikor indult a gw de nem tudom mik az ujak.
  • YakHead
    Érdekes. Kíváncsian várom hogyan fog ez működni a játékban
  • PetruZ
    Ilyen lesz az új Mastery System. Hamarosan HoT gameplay videó is várható.
  • madnessmarci
    Üdv!

Whiteside Ridge-en kezdtem el játszani. Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e itt magyar guildek? Ha igen, akkor szeretnék csatlakozni valahova. smile.2186 <- aki gondolja , felvehet
  • sparrow35
    Köszönöm.
  • PetruZ
    Egyelőre ennyit lehet tudni, meg amit kihámoztak a videóból, azokat meg az alfórumban lehet megtalálni szétszórva.
  • Jani Hun
    Egyszerü. nincs szintkorlát. innentöl kezdve lehet massziv farmolásnak nevezni, ha ahoz van kedve az embernek. ahogy mondtam questek nem nagyon adnak xp-t szóval ha fejlödni akarsz akkor "farmolnod" kell. Én nem vagyok az a nagy szintmániás, nagyon keveset megyek fejlödni. inkább segitek ismerősőknek fejlödni, vagy questelgetek, vagy segitek másoknak questelgetni, vagy csak gyártok runát és beszélgetek barátokkal, vagy elmegyünk sütni kenyeret és bepiálunk a kocsmában Frodonál ismerek oylat aki 2004 óta nyomja folyamatosan és 24 es szintü, de olyat is aki 2009 ben kedze és 400-as. de ne mennyünk ennyire offba, van Tibia fórum ott várunk szeretettel

Az uj kieggel fog jönni valami uj cucc a thiefnek? vagy valahol nemtudnám megnézni hogy mik lesznek a változtatások? a trailer nemsok mindent mondott el
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.30. 19:28:44
  • sparrow35
    Masszív farmolós - ezt kifejtenéd?
  • Kata
    Masszív farmolós játék '97-es kiadásban.
  • sparrow35
    Köszönöm a véleményt. Kiváncsi lettem a Tibiara, majd utána nézek hogy milyen.
  • sparrow35
    Én kérdeztem és nekem válaszolt úgyhogy ne flamelj(etek) bele, köszi.
  • alyr2
    A No Man Army várja a nemfeltétlen hc playereket! Pikenen rendezkedtunk be.
  • Mephike
    Nem a véleményeden voltam kiakadva, hisz az a Tiéd, és engem különösebben nem izgat és az miatt nem fogok sem többet sem kevesebbet játszani a GW2-vel.
    Amin ledöbbentem az az, hogy mást leoltasz a helyesírása miatt, közben meg már jó ideje feljössz ide és folyamatosan leszólod ezt a játékot. Értem én, hogy tizedannyi rajongója sincs, mint a WoW-nak, de ezt is sokan szeretik. Azt hittem, hogy hogy ha egyszer elmondtad a véleményedet, hogy ez csak egy "koreai fos", akkor ennyivel le is tudtad a dolgot. De nem, neked itt kell csinálnod a műsort már napok óta. Erre reagáltam. Persze beírhatod a következő kérdezőnek is, hogy szerinted "fos" ez a játék, csak ne csodálkozz, ha ezek után még tizedannyira sem foglak komolyan venni... További szép napot!
  • Jani Hun
    Mégis felsoroltad

csak hogy legyen valami olyan is ami a gw-vel kapcsolatos

hajrá :D
  • MrPredator
    Úristendebutavagy!
    Nyilván egy angol nyelvű oldal mondja meg a frankót, és helyesen.

@gstup
    Jani Hun nem az az ember akivel helyesírásról érdemes vitatkozni, neki az általános suli kimaradt :)
    - nemér fel ehez
    - eszembejutott
    - levan irva nagyából
    - megvagy lőve

..és így tovább, felsorolni sem érdemes :)

• gstup
    Most komolyan?A minőségjelzős kapcsolatok tagjait általában különírjuk egymástól, különösen olyankor, ha a kapcsolatnak valamelyik vagy mindkét tagja összetett szó.Példa:olvasó lány,általános iskola,ipari ország stb.