63345
-
YakHead #61816 Hűűűű ezek a kis kisegítő appok egész jók. -
#61815 +1
Értelmét nem látom, ráadásul pvp-be ekkora tömegnél elég mókás lesz. -
#61814 Nem pletyka, az NCSoft jelentette be, a Massively is írt róla, egyéb nézőpontbeli változásokkal együtt.
Mondjuk nekem fps nézet aztán baromira nem hiányzik, de aki így szereti, használja. Szerintem totál felesleges feature egy mmorpg-ben. -
#61813 Redditen találtam egy érdekes pletykát: Az eurogamer szerint a játék fps nézetet kap majd ( link ) és holnap ezt fogják bemutatni.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.02.26. 15:31:14 -
#61812 Igen, én is itt nyigtam hogy nem pvpzek, és nem is érdekel, igy hogy már csak a WvW mapokat kell felfedeznem, elkezdtem pvpzni, és kezdem élvezni:D föleg thiefként, egy-egy leszakadt embert elkapok és fekszik is:D De ha már "pvp" akkor a Crab-toss a legeslegjobb :P -
YakHead #61811 Ez egy olyan alattomos MMO, hogy én is abbahagytam, aztán lassan fél éve visszatértem és nem bírtam megállni, hogy ne kezdjem el a harmadik karakteremet Ráadásul most, hogy "megtanultam" a harc mechanikáját (mozgás, mozgás, mozgás) még élvezem is mind a dungeon-özést mind a PVP-zést. Ilyen ez kérem szépen -
TomStorm #61810 Szerintem ha PC MMO játékot gondolsz magadnak akkor nagyon is,érdemes.Imádnivaló kis game még mindig:) -
Zozzancs #61809 nagyon rég nem gw2-ztem érdemes visszanézni? -
#61808 eléggé visszanyúlnak a gw1-hez, amit jól is tesznek. remélem sok dolgot áthoznak. mondjuk amire kíváncsi vagyok, hogy a revenantnak lesz-e specializációja ebben a kiegben. -
#61807 Revenant preview: automatikusan töltődő "Energy" resource-uk lesz, a skilljeiket ebből használják; az Fx billentyűkkel különféle "Legend"-eket lehet előhívni, amiknek/akiknek eltérő skillset-jei vannak (ezek legendás hősök a Mists-ből, akiket fegyverként lehet "slot"-olni, vannak köztük jók és gonoszak is)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.02.19. 17:38:07 -
#61806 Még semmi konkrétum. Azt tudni, hogy hozzá fognak nyúlni, ezt Anet-es figurák mondták fórumon. A legnagyobb baj vele, hogy nem tud a többieknek semmit (ill. alig valamit) nyújtani. Tök jól elvan magában a "dupla" hp-vel és mondjuk le tud szedni pár condit, meg esetleg gyógyítani tud egy kicsit, de fix helyen? A többi classhoz képest ez kevés. Nincsenek igazi csapat buffjai, a well-ek is nagyon kötöttek, márpedig a GW2-t minél inkább a group content-ek felé akarják eltolni.
Vélhetően a HoT-al érkező Masteries mellékágán a nekró (is) fog kapni új fegyvert (greatsword-re tippelnek többen a videók alapján) és a korábbi képességek egy része átmegy rá, helyükre meg group-alapú skillek fognak menni. Nem tudni még ennél pontosabbat. -
gstup #61805 Valóban?(Az átalakítás.)Van róla info hogy mit fognak változtatni a necron? -
#61804 A condi amúgy is bugos / nem teljesen jól működik, hamarosan át fogják alakítani (ahogy a nekrót is, mivel csapat szempontból jelenleg a legkevésbé hatékony). -
#61803 nameg hogy milyen szett van a karakteren :P -
#61802 ne vonj le semmi következtetést lvl 80 alatt. az csak az ismerkedés része a játéknak. egy 79-es és egy 80-as karakter között úgy 130% különbség van -
gstup #61801 Nagyon szuper ez a necro...Jó sok condit tud ráhúzni az ellenfélre... :) És a dps-e is szép.Pedig még csak lvl 32-es vagyok vele. :) -
alyr2 #61800 a karakter neve és az account neve is ugyan az. szoval nekem itt furcsa..nekem közel 9k acsin van ahol mar eleg nehez uj acsit csinalni mert mar elfogytak amiket meg lehet csinalni "konnyen". kb 1 honap alatt nem lehet 11k acsit összehozni szerintem. -
#61799 "In the jungle, the Maguuma Jungle..." :) -
#61798 nekem 70 kéne a 3k-hoz, azt alig birom összeszedni :D -
#61797 Az achik nagyja a regi livingstory-kbol jott ;)es daily monthly bol, azokat nehezen csinalta volna meg az elmult par hetben. -
Negritis #61796 igen, de nem 12k-nyit
én kb 6-8kra mondom hogy 1 hónap aktív és célirányos játékkal begyűjthető, de azért 12 sok -
#61795 vagy benézted. achik nagyját szerintem meg pár hét alatt össze lehet vadászni -
Negritis #61794 account ugyanaz? vagy csak karakter név?
ha előbbi akkor nekem gyanús, ha utóbbi akkor meg vett egy másik accot ami "menőbb" -
alyr2 #61793 Valaki magyarazza el nekem hogy a peniszbe lehetseges az, hogy kb 3 hete kirugtan a guildembol egy embert akirol nem tudtam hogy ki, pedig elvileg en inveltem..akkor volt 500 achivement pontja.. most 3 hettel kesobb 12 ezer van neki... ez szerintem csit vagy akarmi nelkul nem lehetseges!.. NEkem 1 ev utan kb 1k athozott acsival van 86xx. -
#61792 még csak szintemelés és új gear szint kéne... gw1 20 szinttel köszöni jól elvolt, és senki se akart többet -
#61791 Stronghold infók a pvp-zőknek. :) -
#61790 Szint emelés nem lesz. Gondolj bele, hogy mekkora meló lenne újraírni az egészet, hiszen minden a szintedtől és az adott területtől függ, minden relatív egymáshoz. De lesznek a Mastery-k, amelyek kb. lefedik ezt az igényt (és a talentekkel kapcsolatos problémákat is).
Lesznek új fegyverek, páncélok, bár az ascended/precursor felett nemigen lesz új tier (mivel szintnövelés sem lesz).
Rengeteg endgame content van most is (de ezt már leírtuk itt neked). -
#61789 -
#61788 Elég vegyes érzésem van ezzel a kieggel kapcsolatban. nagyon régóta kint van a game, és csak most jön az első kieg. Ennek ellenére nincs szint emelés, nincsenek erősebb fegyverek és armorok. Elég bátor lépés ez egy amúgy is endgame content mentes játékban. -
#61787 jó lenne, ha csak annyi lenne. -
#61786 Nincs még belőve az ára. De tuti kevesebb, mint az alapjáték, szerintem fele körül lesz (mint általában az MMO-knál szokás). -
#61785 Lehet tudni hogy kb mennyibe fog kerülni a kieg? kéne spórolni addigra :D -
#61784 Hát, én azért hagytam a végére mert nem is tudtam róla hogy azt is beleszámitja:D, de nem bánom, egész mókás egy-egy embert néha kiszedni, na meg rájöttem mire jó a blueprints, vagymi:D -
#61783 a színválasztás random, már nem a helyezéstől függ egy, másfél éve. a waypoint azért contest, mert másik szerver birtokolja :) bizony a wvw felfedezést nem a végére kell hagyni, ahogy csomó játékos csinálja, hanem ha nem wvwzel, akkor már a legelején bemenni és mindig felfedezgetni, amit tudsz. jó esetben 3 hét alatt akkor is megvagy, ha egyetlen ellent se akarsz megölni -
#61782 Most komolyan úgy érzed, hogy fennakadtam bármin is? A hiba az ön készülékében van ez esetben. -
Negritis #61781 háát, a heti rotáció nem teljesen igaz :D
ha jól teljesít a szervered akkor folyamatosan a kiemelt színt (és pozíciókat) kapjátok meg
érdemes keresni vmi commandert és az ő segítségével megcsinálni ami hiányzik -
#61780 ááh, nekem a WvW msot rémálom, 93%-on állok a map explrationnal és egyszerüen nembirom befejezni, mindig contested a wp ami kéne, meg ellenségé a vista+ poi :( olvasgattam hogy hetente cserélödnek a poziciók, de nemigen birom megcsinálni pedig minden nap felnézek, szerencsémre thieffel nemtudnak elkapni, mire észrevesznek már stealthbe kilométerekre vagyok :D -
#61779 nekem se jön be pvp, de csak hülye mapok és az egyetlen játékmód miatt. ezért wvwzek és ott veretem magam meg a többieket :D -
#61778 Nemértem. nem aztmondta hogy szar, csak hogy neki nem fekszik a pvp, mérkell ezen fennakadni?:DNekem se jön be a pvp, ugy ánblokk. most akkor énis sutyerák vagyok vagy mi?:D -
#61777 Oks, de nem gond ha más szereti ugye? :)