63345
-
Probatbicol #63225 Ha a host file-t szerkeszteni akarod, akkor a wordpad-et (vagy azt a szerkesztő programot amit használsz), rendszergazdaként kell futtatni.
Tehát sorrend: pl. notepad ikonon jobbklikk, futtatás rendszergazdaként, majd belül file nyitás és tallózod a host file-t. -
#63224 Jól csinálod.
Arra figyelj, hogy előbb másold át valahová máshová, majd ott módosítsd.
Az eredetit meg vagy átteszed másik alkönyvtárba, vagy letörlöd.
Persze rendszergazdai jogosultság kell hozzá.
Ott helyben nem engedi sajnos szerkeszteni a Win.
"174.35.56.164 assetcdn.101.arenanetworks.com"
Közben megtaláltam a linket is, így könnyebb: Link
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2020.02.09. 21:45:47 -
Gorgot666 #63223 megvan.de nem engedi elmenteni a változtatást.lehet rosszul írtam de én assetedn olvasom a képen -
Gorgot666 #63222 köszönöm.Probálom de sehol se találom a gw2 a c.Ahová meg telepitetem ott nincs sehol amit át kéne neveznem.Tanácstalan vagyok
-
#63221 Van rá megoldás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gorgot666 #63220 Sziasztok.A problémám a következő amiben a segítségeteket szeretném kérni. Elkezdtem letölteni a játékot ismét,de megakadt a letöltés úgy 252,662-nél. Már egyszer töröltem és akkor is itt állt le.A játékot el tudom indítani de nyilván igy nem oké.Eddig semmi ilyen problémám nem volt pedig már nagyon régó.ta meg van a játék.A 64 cilentet szettem le a hivatalos oldalról.Mi lehet a probléma?Válaszaitokat előre is köszönöm. -
#63219 Vannak sokan, akik játszanak. Az alapjáték már régóta ingyenes, ki lehet próbálni, sok minden elérhető azzal is. -
stalker001 #63218 Sziasztok.
Az lenne a kérdés, hogy így 2020-ban van még értelme megvenni a játékot és nyomni? vannak még sokan akik játszanak?
Illetve árul valaki olcsón "eredeti" accot? :D -
soundsonic #63217 https://www.mmorpg.com/news/arenanet-hiring-for-unannounced-3rd-person-fantasy-action-console-game-1000054872 -
#63216 GW1, RPGMaker-rel újraépítve - megjelent a demó -
tutyimutyi2 #63215 köszi -
#63214 Account szintű. De persze csak azzal a karakterrel használható, akinek a szükséges craft skill aktív is. -
tutyimutyi2 #63213 Lehet hülye kérdés de ha megtanulok egy receptet akkor azt csak az adott karakter tanulja meg avagy account szintű a dolog? -
tutyimutyi2 #63212 Basszus most nézem wikin és látom hogy amiről én azt hittem hogy 60 ezüstöt ér az igazándiból 6 darab 10 ezüstös volt... csak bontogatás közben ez valahogy nem tünt fel(szerencsére "csak" 8 aranyat vesztettem ezzel) :P -
#63211 Van 10 ezüstöt érő szemét is és az jóval gyakoribb, mint a többi. Átlagosan minden vásárlásnál kb. 4,2 ezüstöt veszítesz. Olyan, mint a kaparós sorsjegy, bár annál azért jobb esélyeket ad. Párszor próbáltam én is, karcsún pozitív maradtam, de aztán nem kísértettem többé a szerencsét. -
tutyimutyi2 #63210 Nem tudja valaki hogy az hogyan jöhetett össze hogy egy glob of ectoplasm árusnál vásárolgattam a Dab of Destabilized Ectoplasmokat és 5 globba és 40 ezüstbe került darabja és mindegyikből jött legalább 1 darab 60 ezüstöt néha 1-1darab 1 aranyat érő szemét amiket e végén eladva mínuszba jöttem ki de mégis hogyan? -
#63209 Igen, sajnos már a Variance oldal is bezárta kapuit. Tényleg minimális lehet már a játékkal játszók száma. Nagyon nagy kár érte...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.30. 18:49:19 -
#63208 Guild Wars 2 Living World: The Icebrood Saga
-
#63207 Üdv.
Kb 1.5 éve nem játszom. Eladó az accom ha érdekel valakit egy maxos necro van rajta és egy max kari boost is. -
#63206 Nemsokára érkezik a Seventh Anniversary Gifts. Tehát megéri hétévesnek lenni. A csomag tartalma:
Account rewards:
Victory Rock—Use this novelty chair to strike a heroic pose.
Title—”Victorious”
Anniversary Armor Pack—Choose a set of exclusive armor skins.
Two Anniversary Weapon Packs—Choose exclusive weapon skins.
Anniversary Backpack Pack—Choose an exclusive backpack skin.
Guaranteed Wardrobe Unlock—Unlocks a random wardrobe option.
Character rewards:
Birthday Card—Awards 5,000 karma when consumed.
Victorious Dye Kit—Choose an account-bound exclusive dye.
Two Black Lion Statuettes—Redeemable for a variety of gem store items.
Two Birthday Boosters—Grants the Celebration Bonus effect for one day.
Five Teleport to Friend Tokens—Use to teleport to a party member’s location.
Illetve aug. 17.-ig lesz minden nap leárazás.
-
Etitan #63205 Köszönöm szépen. Azt hiszem ez kielégítő volt így :) -
#63204 Ja, igen, a speckók. Három slot van (a 70-valahanyadik szinten nyílik majd az utolsó), de több spec fa is van. Ezeket tetszőlegesen betöltheted a slot-okba. A spec-eket a skill pontokból kell fejleszteni, hogy minden darabjuk választható legyen. Minden spec-nek három minor trait-je van (ezek állnak magukban), ezek mindig érvényesek, amíg a spec be van töltve. A kilenc major trait 3-3 csoportban van, ezekből egyet-egyet lehet választani (harcon kívül bármikor átvariálhatók). A build-ek lényegében ezekre épülnek (meg persze a fegyver és utility képességekre, és a megfelelő használati sorrendre).
A trait-ek többsége passzív, de van, ami képességre, vagy hatásra aktiválódik és van jópár, aminek van cooldown ideje is.
Mire a 80. szintre érsz és bejárod a világ nagy részét, simán lesz annyi skill pontod, hogy az összes alap specialitást kifejleszd. Ha csak alapjátékod van, akkor nem érheted el az elit specialitásokat, amik a HoT és a PoF kiegészítőkkel jöttek (1-1 minden kaszthoz). Ezekből csak egy lehet valamelyik slot-ban, nem veheted fel mindkettőt.
Érdemes a GW2Skills oldalt használni, minden játékmódban (pvp/wvw/pve) előre össze lehet legózni a skilleket és trait-eket, és lehet gondolkozni, mi mivel működik együtt (az aktuális patch-ekhez képest 3-4 hét késéssel szokott frissülni, a kezdőoldalon látszik). Build-eket sokfelé lehet találni, de eleinte a legjobb, ha magad fedezed fel, mi hogyan működik a kasztodban. Az optimalizált build-ek többsége ascended, vagy jobb felszerelést is követel, plusz rigorózus rotation betanulást a maximális eredmény érdekében, ezek csak endgame-ben fontosak igazán. PvE-ben bármi elműködik, amit szórakoztatónak és kézre állónak találsz, nem kell ragaszkodni a leírtakhoz.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2019.05.17. 20:47:08 -
Etitan #63203 Ami olyan mint egy folyamat ábra :) lvl31-nél nyílt meg az első. Összesen 3 van.
"specializations" -
#63202 Milyen spec. képességekre gondolsz? -
Etitan #63201 Abban tud vki segíteni hogy a speciális képességek hogy működnek? Passzív vagy aktív?
Mind a 3 élő lesz? (még nem tartok ott) -
VladimirD #63200 Mennyire aktív a magyar játékos bázis még? Nem látom hogy pörögnének a különböző fórumok :)
- Bocs ezt passzolom, de azért GW2 most nincs a toppon.
Azt olvastam hogy lehet másik serveren lévő guildhoz csatlakozni. Így is lehet pve pvp eventeken részt venni velük?
- PVE és PVP igen, azonban WvW-n nem tudsz. Egyedül ott számít a szerver, egyéb tartalomnál nem.
Mennyire kell beosztani a training skill pontokat? Vagy 80ig úgyis ki tudom trainelni mind?
- 80-ig elég lesz az, sőt.
Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2019.05.06. 16:36:45 -
Etitan #63199 Sziasztok!
Mennyire aktív a magyar játékos bázis még? Nem látom hogy pörögnének a különböző fórumok :)
Azt olvastam hogy lehet másik serveren lévő guildhoz csatlakozni. Így is lehet pve pvp eventeken részt venni velük?
Mennyire kell beosztani a training skill pontokat? Vagy 80ig úgyis ki tudom trainelni mind?
Köszi a segítséget ha még jár erre vki -
#63198 Material, vagyis a material bank-ban lesz, a többi ascended alapanyag között (míg el nem éri a 250 darabot). Vagy felfelé váltod magasabb értékűre a csajszinál, és ilyenkor a nálad, a bankban, és végül material bankban lévő darabok számítanak. -
tutyimutyi2 #63197 Sziasztok.
Olyan kérdésem volna hogy az miért van hogy ha beszerzek Swim-Speed Infusion +10-et sunken chestekből és akár a bankba akár a táskámba rakom következő napon már hült helye sincs? -
#63196 Szerintem most hetek/hónapok kellenek, hogy rendezzék a soraikat. -
#63195 Így is van, repülnek a nevek, ~100 embert, az ANet negyedét küldik el és fejlesztők is mennek, régi arcok, Gaile is lépett/elküldték. Az Anet jelenleg zárva, a WvW patch-et elhalasztották egy héttel, jó eséllyel a mára ígért balance patch sem fog most kijönni. -
#63194 Azt olvasom, a marketing/sales osztályokat érinti majd inkább, mivel összevonják ezeket a mobilos üzletággal, a fejlesztőket kevésbé bántják. De hát mégis csak az NCSoft-ról beszélünk... -
#63193 Azt ígérték, hogy a GW2-re ez a leépítés nem lesz hatással. Ezt hiszem is meg nem is, de kétségtelen az ilyen hírek sosem jók :( -
#63192 Hát, ez baromira nem jó hír a játék jövőjét illetően... :( -
Htjet #63191 Sziasztok,
Van egy fölös Guild Wars Eye of The North kieg kódom, akinek kell vigye nyugodtan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1QQF6-G2HCH-GDNBH-6M8N3-RC1LL
Önmagában nem játszható, kell hozzá az alapjáték!
Kérem, hogy jelezze, aki elvitte.
-
#63190 Csak meghívásos rendszer van/létezik. Több magyar klán is van, itt nézz körül. -
#63189 Értem és játékon belül van valami guild kereső(lehet én vagyok a béna és nem találom) vagy csak meghívásos alapon lehet csatlakozni? -
#63188 Szia!
Lehetőséged van több guildhez is csatlakozni (max 5), de az adott karaktered csak egy helyre tud reprezentálni. Vannak guildek, akik megkövetelik, hogy csak hozzájuk reprezentálj, van ahol ez nem megkötés.
Miért jó ez? Pl.: Van egy guild akikkel fractalba és dungeonba jársz farmolni, és van egy másik, akik WvW-ni szeretnek. Attól függően, hogy éppen mit csinálsz értelemszerűen az adott guidlhez szokás reprezentálni. -
#63187 Scacok!
Én is újonc vagyok a játékban és érdeklődöm, hogy hogyan lehet csatlakozni guild-hez, illetve videókban láttam, hogy egy account több guildhez is csatlakozik, Ez miért jó? -
NiceScream #63186 Jó, én vagyok a balpöcs..