63345
  • undY1ng #63265
    Jó kis kedvcsináló a kép és valahogy ilyen paladinosan tudtam volna elképzelni ezt a Guardian kasztot. Közben már egy Sylvari warrior-t indítottam, de lehet mellé csinálok egy Ember Guardiant, majd meglátom, hogy alakul.
    Esetleg nem olyan HC magyar guildeket ismertek?
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.08.09. 20:19:56
  • N3mus
    Szerintem mind a 2 .. talán a guardianak " látványosabbak" a skilljei. Bár ha nem 1 napra tervezel szerintem mind a 2-t játszd végig és mire végére érsz a storynak megtudod. Én felváltva játszok mind a 2-vel mikor melyikhez van kedvem.
    A faj meg max rpg szempontjából számít esetleg azt nézd meg hogy melyik hogy néz ki a páncélokban ha neked ez számit .. Pl norn női nehéz páncél meg az ember nagyon jó de nekem pl az asura egyáltalán nem jött be...
  • Trucker39
    Értem.

Azért még gondold át a dolgot.

Akkor legyen mondjuk egy "paladinosabb" osztály.

• undY1ng #63262
    Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
    A Necro-t lvl 54 után untam meg... :( Csak a Diablo-ban tudtam élvezni azt a karaktert, itt valahogy nem.. Pedig tényleg erős volt, csak nem voltak olyan "izgalmasak" a skilljei.
    És még mindig nem tudom eldönteni, hogy Guard v. Warrior... Hmmmm.... Melyik az "élvezetesebb"? :D
  • Trucker39
    Üdv!

A kiegészítőkre gyakran vannak leárazások. Én is akkor vettem meg.

PVP-ben nem tudok tanácsot adni, mert azt a játék módot nem kedvelem.
    PVE-re erősen javaslom alap, fő karakternek a Necro-t. Szinte elpusztíthatatlan.
    A faj választás meg mindegy szerintem. Amelyik szimpatikusabb. Nincs közöttük igazán különbség. A kezdő helyek sem nagyon számítanak, mert mikor karaktert fejlesztek, megcsinálok minden faj kezdő és alacsony szintű területét. A leszintezések miatt szépen lehet ott fejlődni.
    Van egy Guardianom is. PVE-ben nagyon jól verekszik, de szerintem nem olyan tartós darab mint a Necro.

Amúgy meg minden területre külön kell skillezni.
    Az alábbi linken rendszeresen frissítik a Build-eket. Az adott feladatra kell megválasztani a megfelelőt, beállítani és nyomni neki.
    GW2 buildek
  • Mephike
    Az asurákra mindig úgy tekintette, hogy ha nincs a charom közelébe WC papír, akkor megteszik a kis vakarékok is :)
    Guával több build is van, persze akad olyan, ahol pl kétkezes karddal aprítja az ellent, de van olyan is, amikor pajzsot használ és valami más egykezest. Ez attól függ, hogy mit akarsz játszani PvP-ben.
    Jelenleg ezek a legnépszerűbb Gua buildek. De igazából azt játssz, amit szeretnél. Na jó, azért PvP-ben nem árt tájékozódni, hogy mi az aktuális meta, mire kell készülnöd.
  • undY1ng #63259
    A kisméretű fajokat soha nem szerettem ezekben a játékokban, így majd marad a többi. :D
    Olvastam olyan buildeket is, hogy Guardiant is használják 2kezes fegyverrel (vagy alapjáraton is)?
  • Mephike
    Nekem warrior és Gua volt a két fő karim. Mindegyik jó választás elsőre. Remélem ezzel segítettem :)
    Mindkettőnek a fegyverkovács és a páncélkészítés kell. Szerintem warriorhoz a char illik, Guaához meg a norn, de ez tényleg csak ízlés kérdése. Bár PvP-ben asurát favorizálják a kicsi mérete miatt.
    A kiegészítőket mindenképpen érdemes megvenni, gyakran le vannak árazva.
  • undY1ng #63257
    Üdv!
    Nem annyira rég próbáltam ki a játékot és (nagy mértékben) wowosként egy kellemes csalódás a GW2.
    Viszont még nem igazán találtam meg a kasztomat... Ebben kérnék segítséget.
    Úgy látszik, hogy mindenképp egy közelharci karakter lenne (necro és ranger nem jött be).

Leginkább PVP érdekelne de ugyanúgy szeretném a PVE-t is játszani, erre melyik lenne a legjobb?

S a kérdés(ek) pedig:
    - Guardian vagy Warrior? vagy ha nagyon meggyőző egy nem közelharci, azt is szívesen fogadom!
    - Számít az, hogy melyik faj vagy a számomra tetszőlegest válasszam?
    - Melyek a legjobb szakmák hozzá?
    - Az alapjátékot megvettem, mennyire éri meg a másik 2 kieg.?

Ha valami érdemlegeset még kifelejtettem, ne tartsátok magatokba!
    Előre is köszi a választ!
  • gwkyr
    A gyorsítótár sikeres ürítése után a probléma megmaradt, és a piócás ember sem tudott segíteni.
    A megoldásom jobb híján: másik meghajtóra újra telepíteni a GW2-őt, és újra működik.
  • gwkyr
    Sziasztok!
    A legutolsó patch (2020.05.26.) óta úgy belassult a kereskedőház, hogy hosszas betöltés után sem használható.
    Próbáltam a gyorsítótár ürítését, mert valaki ezt ajánlotta.
    Segítségeteket kérem. :) Köszi.
  • savior666
    Sziasztok.
    Olyan játékost keresek, aki megvette a játékot, de már nem játszik vele.
    Egy GW2 (nem f2p) accountot szeretnék és cserébe tudnék adni egy Valorant accountot.
    Ha valakit érdekel a csere, akkor az jelentkezzen privát üzenetben.
    Köszi.
  • Probatbicol
    Oké köszi, vissza is szívom a bosszankodást, tulajdonképpen így is elképesztő hogy ilyen kevés korlátozással ilyen ennyi ideig fenntartják a játékot, sőt fejlesztik is, szóval respect.
  • PetruZ
    Az normális, mindenkinek olyan, akinek meg van az alapjáték korábbi fizetős változata, vagy bármelyik kiegészítő. Gem-ért lehet venni továbbiakat, vagy nagyon-nagyon-nagyon ritkán Black Lion ládából is eshet. Nekem pl. onnan van a korábbi főkarakteremé.
  • Trucker39
    Így van. De érdemes akciókat figyelni, mert jelentősen olcsóbb.

Mint írtam korábban, nekem mind három megvan. Az első is fizetősen van meg.

Ha táska helyre gondolsz, nekem is egy táska hely van lezárva.
  • Probatbicol
    Most beléptem, hogy jól emlékszem-e, 1 slot van lelakatolva. Nem tragédia egyébként csak néha lépek be pár órára nosztalgiázni.
    Ha egyszer komolyabban kedvet kapok akkor úgyis megveszem a kiegészítőket, ha jól láttam már csak az egyiket kell megvenni, a másikat adják hozzá,
  • PetruZ
    Nekem is régi account-om van, de nem tapasztalok ilyesmiket. Miben nyilvánul meg az inventory korlát? Csak 3 bag slot-od van, a többi az le van lakatolva?
  • Probatbicol
    Ez oké, csak a kérdés nem erre vonatkozott szerintem. A kérdezőnek és nekem nem free accountunk van, én is megvettem annak idején még előrendeléssel. Később ment át a játék free to play-be, és ezek az eredetileg vásárolt accountok elég felemás állapotban vannak, pl. ahogy írtam 5 karakter slot van, de az inventory meg korlátos mintha free lenne. Azok a korlátozások természetesek amik csak az expansionokkal jöttek be, de pl az kicsit bosszant hogy az invetory-m le van korlátozva annak ellenére hogy tizenezerért anno megvettem a játékot.
    Utoljára szerkesztette: Probatbicol, 2020.04.24. 20:33:51
  • PetruZ
    Van korlátozás, bár kinek mi a jelentős.
  • Trucker39
    Van azért elég sok korlátozás a free és a vásárolt játék között.

Érdemes videókat nézni ebben a témában.

Az alapjátékot elég régen vettem meg. A két kiegészítőt meg néhány hónapja, egy akcióban. Megérte.

Minden karaktarem mount-on szaladgál azóta. Igaz, csak az elsőt szereztem még meg, mert kevés időm van játszani.

Érdemes akcióban megvásárolni amúgy. Az előttem szólónak meg teljes mértékben igaza van. Gyönyörű játék.

• Probatbicol
    Én ugyanígy vagyok vele, nem sok különbség van sajnos, talán annyi hogy 5 karaktered lehet, az ingyen accounton meg csak 2, nem tudom ez így van-e még, már rég nézegettem a free-t.
    De amúgy nem sok korlátozás van, engem 1 bosszant, az inventory korlát. Lehet hogy a bank helyen is van, nem tudom, odáig mostanában nem jutok, hogy szükségem lenne rá :). Csak néha benézek 1-2 órára. Pont múlt héten is beléptem, még mindig gyönyörű a játék, az egyik legjobb mmo azóta is szvsz.
  • Nivea
    Sziasztok. Nagyon rég játszottam már a GW2vel. anno megvettem előrendeléssel.
    Nem rég egyik ismerősöm hívta fel rá a figyelmem, hogy játszunk vele mert ingyenes lett.
    A kérdésem, hogy van valami különbség aközött, hogy én anno megvettem és aközött, hogy ő ingyen játszik vele?
  • PetruZ
    Nem, a PoF-ban visszatértek a szívecskék, csak itt fontosabb szerepük van: naponta egyszer meg lehet csinálni mindet, ami utána trade-et kapsz (általános PoF fizetőeszköz) és a szívecskés figurákból boltosok lesznek. Minden pályán van vagy 4-5 ilyen figura. Ezeken kívül is vannak quest-ek, amik nem pont olyanok, mint a core térképeken, hanem inkább az összetett HoT event-ekre hasonlítanak, sok lépésből állnak és sok ember kell hozzájuk (de ez általában nem szokott gond lenni). Plusz a PoF területeken vannak napi bounty-k is, amikor champion és legendary monsztákat kell levadászni. Egy csomó achievement-hez is kellenek ezek, és daily-ben is gyakran szoktak lenni, így szinte mindig találni csapatot rájuk.
  • VladimirD
    Köszi a tippet!
  • VladimirD
    Köszi! Akkor ha jól sejtem, a klasszikus questelgetés, ami az alapjátékban van (szívecskés segítségek) a PoF-ban sincsenek bent, akárcsak a HoT-ban.
  • gwkyr
    A cdkeys.com -on sokkal olcsóbban kapod a kulcsokat.
    Nem illegális, nekem korrekt kulcsot adtak, 6 hónapja hibátlanul működik.
  • PetruZ
    A PoF inkább sivatagos-sziklás, nagy terep, kevés hóval és hegyekkel. A mount-kat (raptor, jackal, stb.) itt lehet majd összeszedni. Itt inkább a jóval nagyobb aggro távolság az idegesítő, a szörnyek messzebbről kiszúrnak és sokáig követnek, kevés a biztonságos hely. A HoT-hoz hasonlóan itt is szinte minden pakol rád kondikat, lassít, csapdáz, meg ilyesmi, de a nagyobb, nyílt terep miatt ez kevéssé zavaró. Több a veteran, champion, és sima breakbar-os ellenfél is. A mount-ok megfelelő használatával viszont elég sok csoporton át lehet rohanni.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2020.03.27. 21:28:30
  • VladimirD
    Köszi a tippet! Kérdeznék még, a PoF mennyire hasonlít a HoT-hoz? Nekem az alapjáték nagyon tetszik, több karit is kihúztam már, de a HoT az nagyon nem. A dzsungeles, ugrálós, repkedős rész egy rémálom volt, nagyon nem szerettem. Elég béna is vagyok az ugrálásban és hasonlók, kínszenvedés volt. A HoT milyen jellegű, ott is ilyen nagy szerepet kap?
  • Trucker39
    Soktak lenni leárazások. Nem is olyan régen volt egy. talán februárban. Igen olcsón lehetett hozzá jutni a két kieghez.

Most valóban drága. Érdemes várni szerintem egy kicsit a vásárlással.
  • VladimirD
    Sziasztok! Gondolom az olcsósított G2A és hasonló kieg kulcsok (Path of Fire) a GW2-ben is kétesélyes dolgok és magukkal hozhatják a bant ugye? Még soha nem vettem ilyen helyről témát, de most sajnos nem tudnék kiadni 30 eurot a kiegert a hivatalos oldalon.
  • Trucker39
    Szivesen!

Itt tessen körülnézni és a megfelelőt kiválasztani.

Metabattle
  • Gorgot666
    Volt :) " na ő nem kellet volna.Elindult.Nagyon köszönöm a segitséget!!!!Ha lehet még 1 kérdés.Warinak power vita gondoltam fő statnak.Életképes?
  • Trucker39
    Lehet, hogy van még benne hiba?

Egy képet ha tudsz, lehet meg kellene osztani, hátha.
  • Gorgot666
    Ott a pont.c helyet e írtam.javitva de semmi.
  • Trucker39
    Gondolom, leellenőrizted, hogy a megfelelő szöveg lett be írva.

Mert nekem is ezt csinálta. Épp a play részig letöltött és ennyi.

Elvégeztem a módosítást és következő próbálkozáskor már simán tovább telepítette.
  • Gorgot666
    Esetleg van még ötletetek?A telepités pontossan ugyan ott áll meg ahol eddig.Probáltam a tüzfalat is kikapcsplni semmi.Lövésem sincs mi lehet.Mást gond nélkül le tudok tölteni ugy hogy nem értewm
  • Gorgot666
    Kezdem aszt érezni hogy fálydalmas búcsut kell vennem az assura ultra brutal magas növésü breseker warimtol.(kicsi az assura de erős)
  • Gorgot666
    Hm.Akkor nem biztos hogy oké lesz mert mikor megcsináltam a módositást és be léptem hogy folytasam a telepitést zéro,ugyan az semmi.Ezért gondoltam hogy újra rakom.
  • Trucker39
    Én nem töröltem le, mikor így jártam. Simán folytatta a telepítést. Sőt! Előtte fél éjszakát úgy volt hagyva a gép, hátha települ. Persze nem. A módosítás és újra indítás után néhány óra alatt simán feltelepítette az egészet.
  • Gorgot666
    Köszönöm a válaszod.Minden sikerült.Letöröltem a játékot elkezdem újra telepiteni.Remélem sikerül mert ha nem akkor lövésem sincs hogy mi lesz(nem mintha eddig lett volna).