Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit olyan érzésem van, hogy ez alapján az egy körülmény alapján próbálod megítélni, hogy tetszeni-e fog neked a játék harcrendszere. Ne tedd, nagyon sok apróságból tevõdik össze, a Terával meg ne is nagyon próbálj párhuzamot vonni, mert minõségben ég és föld a kettõ, mondom ezt úgy, hogy próbáltam a Tera bétáját is.

Úgy kell elképzelni kb., hogy a nagy kétkezes fegyverek skilljei fõként aoe-k, míg a kisebbekhez, mint a tõr meg a kard is vannak aoe skillek. De combat mechanikáját árnyalja a mindenki által használható dodge (gurulás), ami közben "sebezhetetlen" a karakter, vagy a mindenkinek meglévõ self-heal skilljei, ill. a két weapon-set közti váltogatás lehetõsége, további utility skillek, stb. Így nagyon sokrétû, inkább hosszan tartó, taktikus akár egy 1v1 harc is, de az egyik legjobb amit láttam. (Nem folyamatosan cc-ben állós, nem 3 mp alatt lenukeolós, a'la wow 2.2k+ arena rating.)

Zomil
Mindegyik eszméletlen hangulatot teremt. Mindig elcsodálkozok, h milyen hatalmas Divinity's reach 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Melee fegyok egy kisebb ivben magad elott sebez, szoval ha egy nagy kardot lobalsz akkor tobb enemyt is eltalhatsz. Csak annyi konnyites tettek be ha target nelkul vagy targettel csapkodsz, hogy rafordul a legkozelebbi enemyre a karakter, hogy konyebben eltalald.

Veni, vidi, vici

Unknow
Biztos voltak már ,de azért akit érdekel:
Sylvari
Human
Charr
Asura
Norn
Lion's arch

Slyvari <#eljen> Nagyon tetszetõs.
antgecc
Jól hangzik. És ha melee rangeben van a target, suhintok a karddal, de a target mellett többen is vannak, akkor csak a targetet találja el vagy az útjában lévõ többi ellenfelet is (mint terában)?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Running
Aha ez már kezd izgalmas infó lenni:
"The 300 precision you can get from that tree makes a whopping 14% crit chance difference. The 300 power is only going to be 10-20% of your total power (and less of attack if that's important at all). 300 in life is only going to be 3000 life, a 30% difference for an elementalist and maybe a 17% difference for a warrior. The extra prowess at most is just a 20% increase in crit multiplier and probably closer to 15% increase for most characters. Yes these small percentages are nice but the traits you can get seem for more important than 20% increases 2 or 3 of your stats. And besides you are probably going to want 1 or 2 major traits from a given tree anyways so you are at least getting 1/3 of the values listed above. 2"

A kettõ keveréke. Ha kitargetelsz valamit, annak látod a hp-ját, stb. Viszont a képességeket bármikor, akár target nélkül is el lehet lõni. Ha hatótávolságon kívül van a target, akkor is elmegy a skill, és kapsz egy miss feliratot.
antgecc
Azt elárulnátok nekem legyetek oly kedvesek, hogy ez a játék amolyan wow féle kitargetelem és 'target is out of your range' vagy pedig Tera féle nincs target csak ütöm, akit elérek harcrendszerû lesz?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Valaki aljas furfanggal besározta a nevem

mi ez a hang?

spybot919
Igen .Ha az elõzõ posztjaimat is olvastad volna rájöttél volna ,hogy ezt én is csak kérdésként teóriaként vetettem fel de ezek szerint lusta is vagy vissza olvasni és ennyit megtenni és teljesen normálisan tudott rá mindenki reagálni. Nem tudom bebizonyítani az igazát de te sem az ellenkezõjét Szóval szerintem ez a vita innentõl tárgytalan 😊Tese látsz be az eladásokba meg én se de én csak arra reagálok amit megtapasztaltam a játék során. Pl gondolok itt most az ingame stor változása a p2w itemekre...

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Kata
Sajnos ambrus, ott buktad el a dolgot, hogy errõl a feltört nickedrõl is zaklattál már privátban. Meg a büntipont listán is ott ez a nicked már, szóval felesleges ismét hazudoznod.

[/cserf][/fülünyúl]

Szeretnem latni en azt a tobb millio embert mert itt nagyon szeretsz kapalozni ezzel 😄 Amit meg levezettek az nem ez volt, hanem bizonyos reszletekkel ertettek egyett. Amugy meg tudod ez hogy valaki levezet valamit ugy, hogy nincsen ra konkret bizonyiteka addig az csak ugyan olyan mint GW2 mezek theory craftja meg datum talalgatasok. Melette mondom lehet igazad van, de csak akkor ha kiado vagy egy ertelmes site hozza le hirkent es nem a ZS kategorias oldalak amik minden pletykara raharapnak, hatha novelhetik a nezetseget.

Veni, vidi, vici

Ki lett takarítva a fél oldal, mert elég sok volt a spam, sajnos én is írtam pár off nélküli dolgot, szóval engem is ugyanúgy szankcionáltak, nem kell megijedni.Az hogy valami rosszakaródtól kaptál annyi mínuszt nem tehetek róla, én ebben a témában nem szeretnék nyilatkozni kívülállóként.

mi ez a hang?

Kata
Pedig nem kell sokat letekernem off makró nélküli off hsz-ekhez. Na de mindegy is.

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
Nem csak a tiédet töröltem 😊

frango ha tudod, h faszság amit irsz akkor miért nem off makroval?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Az a 300 mínusz amit rám nyomtál, az nem zavart, ambrus?

Zomil: Akkor ne csak az én hsz-eimet törölgesd. Bár az enyémet ezek után már nem kell, mert asszem mellõzöm inkább a topikot.

[/cserf][/fülünyúl]

spybot919
Több millió ember mást állít meg igazolja amit a cikkben olvasott sõt még fórumokon le is vezetik hogy miért és miféle változások érték a kiadót és a játékaikat enmiatt. Sõt még itt is levezették elöttem. Te meg 1 személyként mást állitasz meg 4poszton át 1offra flamelsz. Grat. Állítsál 1egyedül mást van jogod hozzá de ha a "Kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye"😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Zomil
Akkor még1szer mondom, aki off makro nélkül off-ol instant törlöm...

Szoval az MMOpium az is egy minosegi oldalnak szamit ma mar? 😄 Most nem azert, de az osszes noname oldal foglalkozik egy pletyka szintu temaval, mert ezt "allitolag egy belsos" emberke mondta. Melette meg legalabb ha mar idezel valamit nem azt mondjak ezek a pletyka legalja oldalak, hogy 800 embert rugtak ki, hanem 200-800 embert. Szoval ha mar a noname oldalkra adsz legalabb az ottani valotlan irast idezd kerlek, mert amig a nagyobb oldalak vagy maga a ceg nem mondja ezt addig nem fogok adni a noname oldalakra. Majd mondjuk ha egy MMORPG.com kaliberu oldal is lehuz ilyen hirt akkor elhiszem 😊 Amugy Spybot akkor az allitasod szerinte te ugye belatsz az NCSoft eladasaiba? 😄 Amugy ha mar lamasiterol van szo akkor az MMOpium szerinted milyen site, mert kivancsi lennek ra.

Veni, vidi, vici

Zomil
Nemtudom, eddig ide akárki irt mindig kulturált választ kapott, ha nem hülységek kérdezett, ráadásul Gero meg még páran mindig bedobják a legfrissebb hireket.

Zomil
épp az a lényege, h ott használhatod ahova belépsz 😊

Smithwarden
Persze hogy nem kapsz pluszt, mert a linked a "nyugtato" ellentetje. 😄 <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

frango
Ide csak a legvégsõ(vagy inkább soha) esetben jöjj infót gyûjteni az adott topik témájáról! Ha értelmes kérdésed van a témával kapcsolatban 3 dolog történhet:
1.Le se sz.rják. Inkább offolnak tovább...
2.Lehülyéznek, hogy ilyet nem tudsz és nyomkodják a pofádba a google találatokat...
3.Félre informálnak és baromságokat beszélnek...😊

Ide csak kifas.oskodni érdemes bejönni.<#wilting>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Zomil
Viszont abban megegyezhetünk, h off makroval továbbra is lehet offolni. Aki nemlátja kijelöli...épp az a lényege, h akit nem érdekel az off könnyen átugorhatja.

JethroHUN
Tome of Influence - vajon csak az általad alapított guildre lehet elhasználni? Vagy akár azon is ahova belépsz. Lentebbi akciós digital deluxhoz jár. Csak felvetõdött bennem, érdekes exploit lehet belõle.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

spybot919
Zaravhi nem . nem onnan szedtem a cikket . Tudom nehéz felfogni számodra de ez a cikk nem csak egy oldalon lelhetõ fel hanem minden oldalon ami egy kicsit is foglalkozik az NCSOFT al. Személyszerint én a MMOpioum ról hoztam a cikket meg mind szép és jó amiket leírtál csak nagyon nem látsz be az ncsoft eladásaiba. Jösz itt a F2P játékaival amikel lehet hogy játszik valaki de már nem nagyon jön be pénz náluk és igen sokkal több alkalmazottat foglalkoztatnak mint 800 épp ezért gond hogyha a keresetük nagyon megcsappan😊 És attól még hogy nem akarod észrevenni az árulkodó jeleket ez ugyan úgy kihat mindenre amibe az NCSOFT beletette a kezét. Amit már alattam is leírtak.

LeWyTy
Tomy múltkor beszélt valami topikszintû nickbannról... azzal mivan?Azt csak õ ismeri?
(én részemrõl abbahagytam a trollkodásaimat, ami amúgy igaz volt... de már leszarom az egész bétát) Magyarán mostmár nem offolok és spamelek.jó kisgyerek leszek<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Najo emberek...elég az offbol...aki kicsit sem gw-hez kapcsolod témát ir azt kapásbol törölni fogom, mert látom nem birtok kulturáltan viselkedni...

Attack mennyi sebzést okoz kérdésre válaszoltam neked.
A skillek sebzés eltérõ sebzés szorzója miatt gyakorlatban nem lehet megmondani, hogy ha az attack nõ, mennyivel nõ végén a sebzés.

#42959:

(Power + Might * 35) * (Weapon Strength/1000) * (Skill Coefficient) / (Toughness + Armor - Vuln * 30) = Total Damage

A skill coefficienten megy a vita, hogy az hogyan kerül bele a képletbe. Az elõtte levõ szorzat az Attack.
Nem müködik a makrom, epdig milyen fun lett volna ha a két szöveg középen találkozik 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ez a topic trollbarlang lett, jó Sg szokások szerint.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

en adtam egy +t ra xD

Veni, vidi, vici

Unknow
Na, most lehetne törölni tényleg a hozzászólások nagyrészét <#idiota>

--------
Na, hogy ne csak off legyen: 25% -os leárazás a Digital Deluxe -on.
Running
A csajos gifes posztomért persze én nem kaptam semmit, najóvan...

<#banplz>
Ezért kaptál egy pluszt xD

mi ez a hang?

JethroHUN
Ha már így megemlíted, nesze pár miniusz <#eplus2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sorry a dupla posztert de miez a Spoiler nalam az also lecen? 😄

Veni, vidi, vici

Nemszeretnek az emberek 😞 Amugy meg ha kicsit mas modon talaltad volna szerintem o se igy reagalt volna.

Veni, vidi, vici

Nem vagyok ideges, csak épp tök reális ha rászólok egy félkegyelmûre, hogy ugyan ne szarjon már a küszöbre akkor 7 perc alatt 40 minuszt kapok.

Én továbbra is azt vallom a mínusz témába, hogy szerintem felesleges ez a pontozási rendszer, épp ezek miatt, mert mindenki visszaél vele, rám is nyomkodják mindig eszetlenül.

mi ez a hang?

Ha joltudom talan GW2 gurun erre vannak topikok, de azok se 100%-os adatok mert 6 napbol nincsen eleg adat meg 😞 viszont asszem korulbeluli ertekek vannak mar.

Veni, vidi, vici

Running
Mi másik ts-en vagyunk a csapattal, a miénken. <#hehe>
A wikit ismerem, a bajom továbbra is az, hogy nem írja az attack mennyi sebzést okoz, a crit mennyi, mennyi az alap pl, rengeteg hiányosság van, amire nincs válasz. Nem erõltettem tovább a kérdést, mert úgy láttam a sztori mélyebb vonulata nem hozott senkit sem lázba rajtam kívül.
Úgy határoztam, következõ béta alatt majd kimatekozom mistben valami babán, elég lesz rá a 3 nap...

Sajna a sarga mindent visz mert zavaro is es beleolvad 😄

Veni, vidi, vici

Ja.. páran, hárman. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nemtom.
Az OFF az OFF.

Azért kezdtem el használni, hogy akit konkrétan csak a GW2 érdekel az off meg nem, az könnyen át tudja pörgetni.
Aki meg el akarja olvasni, az legroszabb esetben kijelöli.
Akinek meg nem kényelmes az max nem olvassa, úgyis csak offtopic.

Megjegyzem egyes fórummotorokban az egész OFF/Spoiler téma konkrétan topic háttérszínnel íródik ki, így maximum kijelölni tudod.

Esetleges megoldási javaslat: Spoiler szerû makrót kérni OFF helyére, azaz amolyan lenyílós cucc kéne ide OFF taggel. (Mert ugye a spoiler másra való, de még helytakarékosabb.)

Azt meg ugye senki se szeretné hogy mindenféle tarka színekkel írjunk.
Ha meg mégis, az így járt mert hogy én nem fogok szivárványt scinálni a postjaimból az hétszentség.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Lorenzo9
csak egy ötlet volt 😄
Nekem jó így is meg úgy is.

Lorenzo9
Hát mondjuk engem nem igazán zavar ez az OFF dolog, én ki tudom olvasni a szürkét is, nem bántja a szemem, de ha másnak zavarja, azért az õ véleményük is számít.Vagy amúgy tényleg az is megoldás, hogy teljesen azonos színû legyen a háttérrel, és akkor nem bántja a szemét senkinek akit nem érdekel, és csak kijelelésre lehet olvasni.

OFF: Vagy állapodjunk meg ebben az OFF módban cica, és remélhetõleg nem olvassa tovább akit nem érdekel az off 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
max a te popódba kéne

mi ez a hang?

Kata
Akkor marad így, paci pipilõ a popótokba.

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
Még világosabbra hogy már szinte csak kijelölve legyen olvasható.
(nálam teljesen eltérnek)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?