Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Akkor targytalan az egesz mivel MMOSITE egyszer nemtudott meg lehozni egy rendes cikket, tobbnyire fikcio es hulyeseg amit irnak es ezt mondom ugy, hogy napi rendszereseggel nezem az oldalukat. Arra hogy megnezd milyen jatekok jonnek illetve melyik van most betaban arra megfelel (illetve videok nezesere), de minden mas tekintetben egy hulladek oldal amit mindig hulyesegeket irkal.
Veni, vidi, vici
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Meg annyit hozzatenek, hogy BnS-ek pl meg mindig nincsen tisztazva a fizetesi modelje. Mivel anno NCSoft anno kozolte, hogy tobb B2P gamet szeretne behozni a piacra.
Amugy kiadasrol meg annyit, hogy ha BnS datuma meglesz Koreára akkor mar lehet tudni GW2 datumat korulbelul, mivel regen azt nyilatkozta NC, hogy BnS es GW2 kozel egyidoben jelenne meg csak az egyik NA/EU masik meg Ázsiaban es ha jol tudom most lesz BnS OB-je Koreában.
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sok flamenek is egy a vege, szimplan hulyeseget irtal.
Veni, vidi, vici
Én vettem különbözõ cuccokat, garanciaidõn belül elromlott valamim, mindig kicserélték, amikor meg leállt a gyártása a vételárat térítették vissza.
Ha gondolod add meg a címüket hadd járjak el a nevedben.
mi ez a hang?
mi ez a hang?
Ambrus, én majd szivesen játszom majd veled. ^^
Szivesen ajánlanám neked a mesmer kasztot, tud 3 db klont csinálni és az ellenség nem tudja hogy melyik vagy. (Ha részeg vagy, vagy betéptél akkor tes se tudod)
De ugy tünik ez a taktika Kati ellen nem fog müködni 😄
Illetve elég jol lehet vele trollkodni, lehet vele portálokat csinálni, láttam olyan videokat ahol a portál kijáratot egy szakadék mellé csinálta, a portál bejáratott meg vagy 5-8 embe közé, és egy csomo leesett a szakadékba. 😄😄😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Számomra a QA integrációja volt az egészben a legérdekesebb.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Egyfelõl nem tudom.
Másfelõl ha OFF-ot akarsz olvasni jelöld ki a szöveget, úgy egyszerûbb.
Egyetértek abban, hogy nem maximálisan olvasható, de azért OFF az OFF, mert az, és kész.
Másfelõl: Több példa bizonyítja pl.: Lotro, hogy free to play + item shop == nagyobb bevétel mint rendes havidíjjal, ha nincs csilliárd nagy userbázisod.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
(mindjó!)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ON: Ha az NCsoft leépít, akkor ott már komoly anyagi gondok lehetnek nem? Még egy havidíjas GW2 is esélyes lehetne, ha a kiadó úgy dönt? Mert ha jól gondolom valamivel be kell hozni a kiesést, mai a régebbi játékokból nem jön be. Item shop meg mégsem akkora bevétel mint a havidíj.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szerintem teljesen feleslegesen, így is a kommentek 90%a az és szar olvasni így szürkén :p
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Az hogy GW2 jön az tuti. De a 'mikorban' Anet és NC nem feltétlen ért egyet.
Kérdés, hogy milyen a szerzõdésük. Kié a név és az asset, etc. (Egyáltalán mennyire tulaj az NCsoft?) Kiderül mennyire tökös is Anet valójában.
Cici of heroes is ott van még... ami viszont szívhat az a Wildstar.
GW2 túl jól áll. Blade and soul szintén. Kérdés, hogy van-e még valami a pakliban.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Gyanítom a pre purchase is NC szar anyagi teljesítménye miatt kellhetett. Akármekkora is a látszólagos peace meg love köztük, kiadó az kiadó marad... Ha nem ugrálsz ahogy fügyülsz nem eszel vacsorát. 😊
Állitólag szép kis leépitések lesznek mivel nincs bevételük a lineage -bõl a mostani konkurencia miatt. És még jön az hogy a Nexon felvásárolta a részvényeik 15%átl
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
VGchartz adat amúgy érdekes, de leginkább potatlannak tûnik. Ennél sokkal nagyonn pre purchase bázisnak illene lennie.
Remek.
Most már tisztában vagyok a dolgokkal, és bocsi a hülye kérdésemért.
"This blog post doesn't address stuff from BWE 2 and how we plan to respond to the feedback from it, because this post was written and submitted before BWE 2, long before we compiled all the feedback from the BWE. ""
Lehet mégse lesz 4. BWE....vagy igen 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Csak mivel most kezdtem el érdeklõdni a játék után, nem volt minden világos, de így már értem a dolgokat!
Ok, maradok naív.
Nem, ez egy teljesen új játék, új mappa, 15 giga letöltés, egy hatalmas file.
Annyi köze van a régi Guild Wars-hoz, hogy ha ott van egy karakter neved, akkor az le van neked foglalva GW2-höz is.