Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Nem tudom mi bajotok van az off makró középszürke színével, valószínûleg rossz monitorbeállításaitok lehetnek, mert tökéletesen kontrasztos és jól olvasható az is. Át lehet színezni, de akkor mire hogy ne legyen egyenrangú a normál posztokkal?

[/cserf][/fülünyúl]

OFF: Most nemakarlak mar 3 posztban is tamadni, de ha innet szerezted ezt a infot Info Info 2
Akkor targytalan az egesz mivel MMOSITE egyszer nemtudott meg lehozni egy rendes cikket, tobbnyire fikcio es hulyeseg amit irnak es ezt mondom ugy, hogy napi rendszereseggel nezem az oldalukat. Arra hogy megnezd milyen jatekok jonnek illetve melyik van most betaban arra megfelel (illetve videok nezesere), de minden mas tekintetben egy hulladek oldal amit mindig hulyesegeket irkal.

Veni, vidi, vici

LeWyTy
Jé mikrõl maradtam én le... Heil Zomil<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

OFF: Csak azert mert par embert zavar a szurke szin, koztuk engem is 😄 megkene beszelni, hogy most szurke legyen vagy inkabb OFF elotte.
Meg annyit hozzatenek, hogy BnS-ek pl meg mindig nincsen tisztazva a fizetesi modelje. Mivel anno NCSoft anno kozolte, hogy tobb B2P gamet szeretne behozni a piacra.

Amugy kiadasrol meg annyit, hogy ha BnS datuma meglesz Koreára akkor mar lehet tudni GW2 datumat korulbelul, mivel regen azt nyilatkozta NC, hogy BnS es GW2 kozel egyidoben jelenne meg csak az egyik NA/EU masik meg Ázsiaban es ha jol tudom most lesz BnS OB-je Koreában.

Veni, vidi, vici

Nem tudom , de most már valami kibaszott idegesítõ ,hogy ilyen szarral van teli az egész topic, nem érdekel az OFF , egyáltalán nem zavar, csak max írd elé és ennyi aki akarja nem olvassa , de ez valami borzalom.

Sorry erte de OFF-ot szerintem mindenki igy fogja irni 😞

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
most már mindenki ilyen fosom szürkén fog írni? -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Te valamit igencsak felre ertelmeztel 😊 NCsoft miota huzna le a rolot, ha kisebb cegek tudjak futtatni a sajat jatekaikat addig egy orias ceg vigan elvan. Csak EU-ban van annyi player Aion-ra, Lineage 2-re mint mondjuk Riftnek, ezek melett NA is letezik de a fo bevetel nem EU/NA hanem Ázsia. Illetve ha egy ceg a csod szelen all nem hiszem, hogy megprobalja legyartani a legdragabb MMORPG-t amit Ázsiaban csinaltak eddig 😊 Csak erre az evre 2 zalso hajoja is van illetve 1 kisebb game ami a Wild Star, melette csinaljak a Lineage Eternal is. Amugy kivancsi lennek, hogy milyen konukerncai tolja le NCSoftot 😄, hogy lehuzza a "rolot". Nexonos dolgon meg nem kell meglepodni mivel Ázsiaban n1 ceg es az a 15% nem kivasarlas volt, hanem eladtak nekik, hogy ezaltal egyutt dolgozzon Ázsia 2 elso legnagyobb cege. Nexonrol meg annyit, hogy Ázsiaban olyan supportot tol a jatekaihoz amik nem p2win gamek, hogy talan senkise csinal olyat max Anez GW-el de szerintem meg ok se. Az meg hogy EU/NA-ban mas a ceg azert van mert teljesen mas emberek dolgoznak ott.Amugy meg Aion EU-ban esett csak ki aranylag a piacrol de itt sem "veszes" a player bazis, Ázsiaban meg viragzik mivel az ilyen Tera szarnyprobalgatasok amik startnal sulyos kudarcal kezdtek mar ott is, nem igen zavarjak fel a vizet. Jelenleg nem sok olyan MMO van ami olyan nagy kaliberu lenne ott, meg Archage se jott ki, pedig az feltudna kavarni az allovizet. Ezek a 800 emberes dolgok, amit amugy nemtudom hol olvastal semmik egy ceg oirasnal aki ennel sokkal tobb embert foglalkoztat 😊 ha mar annyira rolot akarsz huzni es latom tetszik is 😄. Akkor inkabb nezd meg mivan most az Activision Blizzardnal ahol a Vivendis akar eladni reszvenyeket, persze meg nemtudni mennyit de a reszvenyek 60%-a naluk van 😊
Sok flamenek is egy a vege, szimplan hulyeseget irtal.

Veni, vidi, vici

SZEG007
A virtuális 7.1-edet a hajadra kenheted, amit az tud annyit egy jobb minöségü sztereo füles is kihoz egy normális hangkarival.

Most komolyan kidobtál az ablakon annyi pénzt egy fülesért, amit ki sem cserélnek garanciába?
Én vettem különbözõ cuccokat, garanciaidõn belül elromlott valamim, mindig kicserélték, amikor meg leállt a gyártása a vételárat térítették vissza.
Ha gondolod add meg a címüket hadd járjak el a nevedben.

mi ez a hang?

jól hangzik xD

mi ez a hang?

Na végve vissza tértem a jongtalan ban után. Juhééééé.
Ambrus, én majd szivesen játszom majd veled. ^^
Szivesen ajánlanám neked a mesmer kasztot, tud 3 db klont csinálni és az ellenség nem tudja hogy melyik vagy. (Ha részeg vagy, vagy betéptél akkor tes se tudod)
De ugy tünik ez a taktika Kati ellen nem fog müködni 😄
Illetve elég jol lehet vele trollkodni, lehet vele portálokat csinálni, láttam olyan videokat ahol a portál kijáratot egy szakadék mellé csinálta, a portál bejáratott meg vagy 5-8 embe közé, és egy csomo leesett a szakadékba. 😄😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

SZEG007
Nem kanadiai cég, Seattle-be van a bázisuk az pedig még USA

Smithwarden
"Szerintem teljesen feleslegesen, így is a kommentek 90%a az és szar olvasni így szürkén :p" +1

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Mondjuk szakmai szemmel nézve az a blogpost kicsit sánta... marketingszagú... De remekül rá lehet húzni a mostani álláspontjukra, és példaértékû lehet, ha valaki ilyesmibe akar fogni a jövõben.
Számomra a QA integrációja volt az egészben a legérdekesebb.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nem állítom.
Egyfelõl nem tudom.
Másfelõl ha OFF-ot akarsz olvasni jelöld ki a szöveget, úgy egyszerûbb.
Egyetértek abban, hogy nem maximálisan olvasható, de azért OFF az OFF, mert az, és kész.

Másfelõl: Több példa bizonyítja pl.: Lotro, hogy free to play + item shop == nagyobb bevétel mint rendes havidíjjal, ha nincs csilliárd nagy userbázisod.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

LeWyTy
A 35k-s SteelSeries Siberia V2 fülesemet nem tudták se javítani se cserélni... pár hete.... FAIL? De kaptam olcsóbban jobbat<#idiota>
(mindjó!)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Havidíjas sose lesz gw2. Pont most volt blogpost arról, hogy teljesen máshogy van designelve egy indulástól f2pnek fejlesztett MMO, mint egy havidíjas. Mikrotranzakciókból rengeteg pénz be fog nekik folyni... Csak magamból kiindulva, ahogy elnézegettem a kozmetikai meg fun cuccokat a betas storeba, (ami gondolom ahhoz a kínálathoz képest semmi, amit a live gameba látunk majd) jó sokat fogok rá költeni 😄

TDC Geronimo
az off az off, a spoiler meg spoiler. Tehát nem.

Lorenzo9
Amúgy nem az off makrót váltja ki a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
spoiler
?

JethroHUN
Értem. Akkor a készítõ állítsa vissza feketére. Mert a fehér háttér és a világos betû olvashatatlan.

ON: Ha az NCsoft leépít, akkor ott már komoly anyagi gondok lehetnek nem? Még egy havidíjas GW2 is esélyes lehetne, ha a kiadó úgy dönt? Mert ha jól gondolom valamivel be kell hozni a kiesést, mai a régebbi játékokból nem jön be. Item shop meg mégsem akkora bevétel mint a havidíj.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Lorenzo9
Bocsánat az OFF kódot gondolom beírják arra értetted így: szürke

TDC Geronimo
Mert használják az off makrót :p

Szerintem teljesen feleslegesen, így is a kommentek 90%a az és szar olvasni így szürkén :p

Lorenzo9
a design része.
Lehetne akár piros vagy akármilyen, de gondolom a készítõnek így tetszett.

JethroHUN
OFF: lehet nálam van valami hiba. Csak ebben a topikban van hsz szöveg ami világos-szürke színû, mint a fejléce ahol a név van. Tehát nem az alap fekete. Ez miért lehet?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

frango
Szerintem az egész mögött az Intergalaktikus Protonmeghajtású Csápos Hirdetõdroidok(IPCSH) állnak.<#ticking>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jobb esetben persze nem. Azért NCsoft nem hülyegyerekek gyülekezete.
Az hogy GW2 jön az tuti. De a 'mikorban' Anet és NC nem feltétlen ért egyet.
Kérdés, hogy milyen a szerzõdésük. Kié a név és az asset, etc. (Egyáltalán mennyire tulaj az NCsoft?) Kiderül mennyire tökös is Anet valójában.

Cici of heroes is ott van még... ami viszont szívhat az a Wildstar.
GW2 túl jól áll. Blade and soul szintén. Kérdés, hogy van-e még valami a pakliban.

spybot919
Igaz egy része amit leírtál . Ez szép és jó lenne csak kiadó nem marad kiadó hogyha le kell húzni a rolót. Valószínûleg mondhat egy áment a Guild Wars 2-nek mert a csõd szélérõl rántja vissza a céget azért az a 800fõs elbocsájtás az igen kemény na meg a 15% részvény felvásárolás. Aion teljesen kiesett a piacról a lineage-bõl meg nem jön pénz. Kicsit furcsa ilyet hallani de ha nem érkezik az égbõl áldás akkor húzhatják lefelé a rolót. Guild Wars 2 õt akkor is kiadják bármi történik. Úgyhogy ettõl nem kell félni. De azt mindenképpen figyelembe kell venni ,hogy az Anet re ki fognak hatni az NCSOFT os változások mindenképpen fõleg abba fog megnyilvánulni amit leírtál.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Erre volt 'reakciós' rage topic gurun, mert a Nexon pay to win (értsd: mit tegyünk a shopba hogy pénz legyen, sok) rendszereit tutjgató emberke feltûnt Anetnél, következõ lépésként Dye rendszer account wide helyett character bound lett. Ez egyeseknél máris vészharang lett.

Gyanítom a pre purchase is NC szar anyagi teljesítménye miatt kellhetett. Akármekkora is a látszólagos peace meg love köztük, kiadó az kiadó marad... Ha nem ugrálsz ahogy fügyülsz nem eszel vacsorát. 😊

Kata
Napozik, strandol. 😊 Miért hiányolsz?

[/cserf][/fülünyúl]

Nem tartom valószínûnek. Tudják, hogy EZ az mmo. 😊 Ebbe kell a pénzt nyomni, nem másba.
spybot919
Vajon a mostani NCSOFT leépitések kihatnak majd a guild wars 2-re?
Állitólag szép kis leépitések lesznek mivel nincs bevételük a lineage -bõl a mostani konkurencia miatt. És még jön az hogy a Nexon felvásárolta a részvényeik 15%átl

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Vannak olyan dolgok, amiket ki se kell próbálni, mert tuti jó lesz, ilyen a GW2 is. 😊
spybot919
Pedig az eddigi össze béta játéknál és pl a TERA nál is volt kipróbálási lehetõség mert anélkül nehezen várhatnák el ,hogy elõrendeljék. Mindent ki kell próbálni mielött megvennéd és ez nem csak a játékokkal mûködik így...

spybot919
Pedig az emberek ritkán vesznek láthatatlanba mmo.t

Azt hiszem teljesen nyílt bétát eddig se nagyon akartak.
VGchartz adat amúgy érdekes, de leginkább potatlannak tûnik. Ennél sokkal nagyonn pre purchase bázisnak illene lennie.

spybot919
Mért akkor nem lesz nyilt béta ? mert szerintem még lesz a megjelenés elött...

3 nap alatt 3 'új' érdeklõdõ olyan nickekkel akiket sehol soha nem láttam.
Remek.

Running
Nincs már nagyon értelme egy 4. bwe-nek, hacsak nem ilyen mindenki jöhet, akit érdekel sztori. 3. bwe lefut, rá 1 hónap megjelenés, remélem... a 3. bwe után így is már ki fog fulladni teljesen azoknál is, akik eddig halálra remegték magukat, mint jómagam.

TDC Geronimo
Itt megtalálható Colin full postja

Lorenzo9
Köszi mindenkinek aki segített nekem privátban!
Most már tisztában vagyok a dolgokkal, és bocsi a hülye kérdésemért.

TDC Geronimo
"From Colin's Post:
"This blog post doesn't address stuff from BWE 2 and how we plan to respond to the feedback from it, because this post was written and submitted before BWE 2, long before we compiled all the feedback from the BWE. ""

Lehet mégse lesz 4. BWE....vagy igen 😄

Running
bf3

Te nem tudod milyen topikban vagy? <#csodalk><#felkialtas>

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Running
Ja már értem a topik címe zavarta meg, így már érthetõbb... Zomil kérlek töröld a hsz.em, ty. <#hehe>

TDC Geronimo
oO

Lorenzo9
értem, köszönöm!
Csak mivel most kezdtem el érdeklõdni a játék után, nem volt minden világos, de így már értem a dolgokat!

Hol van ilyenkor Kata?

Ok, maradok naív.

Nem, ez egy teljesen új játék, új mappa, 15 giga letöltés, egy hatalmas file.
Annyi köze van a régi Guild Wars-hoz, hogy ha ott van egy karakter neved, akkor az le van neked foglalva GW2-höz is.
Lorenzo9
Mert ha igen, akkor várok a vásárlással a megjelenésig.

Lorenzo9
És ez külön letölthetõ lesz mint új játék(?), vagy egy patch lesz a jelenlegi Guild Wars-hoz?