Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a kérdésemre választ akkor sem kaptam: pre-purchase lehet még kapni valahol?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#43618 ban ott van a kerdesedre a valasz es csak MO-n nem lehet pre purchaset venni hivatalos oldalon meg van.
Probatbicol ertem en mire akarsz kijukadni de az meg mindig headstartnak szamit mert ok 28-at adtak meg hivatalos datumnak hiaba 500k+ ember fog elstartolni 25-en.
Veni, vidi, vici
Én nem érzem magam trollnak.
Inkább a kérdésemre válaszoljon valaki -.-
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ahogy a 3 válaszból kivettem, van olyan városi viselet ami meghatározott és fun faktor, és olyan is hogy egy ruha kinézete tetszik, de esik jobb, de ronda, akkor meg tudom oldani azzal az itemmel amit Geronimo említett, hogy a jobb statokkal rendelkezõ ruha legyen rajtam, de a szép látszódjon.
Ez így korrekt. Necro lesz a kasztom, remélem lesz dögivel sötétlila és fekete festék 😊
Bár a rangerrel (vagy hunter) is szemezgetek, láttam van petje ami már alapból jó. Mintha egy video-n olyan wowos feign death-et is láttam volna...
Fejezd be a trollkodást.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gondolok itt wardrobe-ra, gearfestésre vagy olyasmire mint a wowban a transmogrification?
De tudod mit?...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Lehet még valahol találni?
Az eredeti oldalon lévõkkel sem lehet már bétázni ?
(Nekem nincs szükségem a dobozra.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Pre Purchase meg sjna doboz nelkul van viszont beta hetvegere mehetsz es 25-en startol a game illetve ezt fel lehet updatelni valahogy digitcal deluxe valtozatra ami ugyan azokat az ingame cuccokat adja mint a collector edition.
Veni, vidi, vici
Pre Purchase Head start aug. 25
Pre Order Head start aug. 27
Valamikor itt meg szepen atmegy majd Digital Versionbe az egesz.
Veni, vidi, vici
Amugy egy oldalal odebb ezzel kapcsolatban masok is kerdeztek es ok is kaptak valaszt.
Pre Puchase verzibol meg olyat vegyetek amiert nem dollart kernek mert az US-re jo csak.
Veni, vidi, vici
(a6 proci 4 mag 2.2ghz 4g ram vga:6720g2 skyrim játszhatóan ment csak úgy mint bf3 sp és a max payne 3 is )
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A trollkodás a sok hülyyeség miatt volt már... de eredetileg nem annak szántam.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mint az már korábban kiderült KI TUDTAD próbálni a játékot, vki írta, hogy odaadta az accountját, és látta is, hogy játszottál vele. Már szerintem te sem tudod mikor mit kamuztál, ráadásul deklaráltad is, hogy bár nagyon gyenge módon, de trollkodtál. Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez vmi kényszeres dolog-e, vagy csak ilyen alacsony az élvezeti küszöböd.
2 órája értem haza, örülök hogy monitor van elõttem<#idiota>#idiota>
De akkor inkább csöndben maradok és olvasok<#zavart1>#zavart1>
Amennyiben ténylegesen meg akarod venni meddig tart felmenni bármelyik nagy magyar bolt oldalára és lecsekkolni le van írva feketén fehéren mit kapsz stb...
Tényleg komoly tagja szeretnél lenni a topicnak ?? Akkor alap információkat amiket maximum 1,5 perc kereséssel is megtalál az ember nem itt kérdezed...
Nem trollkodsz amúgy szerintem csak szimplán "lusta vagy és várod a sültgalambot" a kezdetek óta... Csak az nem tudta kipróbálni szerintem a bétát eddig aki nem akarta...
No offense, de ha sértésnek veszed az is hidegen hagy.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
1. megveszed - akkor meg mindegy.
2. szerzel kulcsot
Pre purchase meg nem ismert, hogy meddig tart, én nem találtam rá utalást.
Viszont szvsz olyan a játék, hogy teljesen mindegy mikor kezdesz bele (oké, world/server first killekrõl lemaradhatsz) így én a helyedben nem aggódnék azon, hogy küszöböt kell egyél egy hónapig mert meg akarod venni.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Most meg mikor komolyan megvenném és értelmeset kérdezek csak beszólást kapok... Múltkor mondtam hogy abbahagytam a "trollkodást".
(ha meg arra gondoltok hogy múltkor még azt írtam hogy a collectorst fogom megvenni... az eredeti terv ez volt, de mivel mindjárt megjelenik ez esélytelen.
arra jutottam hogy arra még nincs pénzem de bétában csak ki-kellene próbálnom ezt a vackot)
Ha a pre-purache-t bárhol megveszem csak egy serialt kapok oszt csá? (az elõzõ kérdés csak arról szólt hogy fizikailag magyarországon hol lehet beszerezni, bár ezt nem írtam de erre gondoltam)
Felejtsük már el mit csináltam azelõtt... Komoly tagja szeretnék lenni a topiknak(ha még lehet). KÖSZI
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
válasz a kérdésre: jul 20-22 lesz béta elvileg az lesz az utolsó amennyire én tudom.
a kérdés meg nem hülye, engem is érdekel h a pre-purchaset meddig árulják, mert errõl infom nincs és bár engem a beta nem érdekel annyira de a 3 nappal korábbi start igen és nem szeretnék abba a helyzetbe kerülni h halogatom a megvételét aztán aug. elején azt mondják h bocsi majd megjelenéskor tudod már csak megvenni.Szóval aki képes minimális leoltás nélkül esetleg válaszolni arra h a pre purchase verziót a megjelenés napjáig árulják e v meddig annak nagyon szépen köszönöm a segítséget. A többiektõl meg azt kérem h a degradáló megjegyzéseket mellõzzék.Köszi!