Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8 class van. 3 role, 5 hely a partyban. Több class ability tengere átfedi egymást.
Engineer a mániám is maradok annál: Mindhárom roleban életképes, de jelenleg annyira keverék az egész, hogy egyikben sem _über_, hanem (nekem nagyon is tetszõ módon) egyszerre 2 roleban is helye lehet. Errõl függetlenül a többség a biztos felé fog haladni, mert az emberek már csak olyanok.
Ha emiatt engineer látványosan kimarad mindenbõl, akkor megbuffolják egy irányba hogy vállalható legyen X classal szemben, és ennyi.
Amúgy meddõ ez a téma. MEglátjuk élesben, most mindenki a maga tapasztalatai alapján írja az elképzeléseit.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ennyierovel azt is kerdezhetnem spirit ranger useless? 😄 Axe*Horn ranger szinten csak useless? 😄
Thief poison cloudja useless?
Mesmer unload skillje useless? 😄 Mesmer party buffjai uselessek?
Ezert mondom, hogy hulyeseg amirol vitatkoztok mert mindegyik classnak vannak olyan party buffjai vagy party healjei amik jok. Melette Guardiant barmikor kitudna valtani egy necro tankolasbol es akkor nem beszelunk arrol, hogy a skilled playerek barmivel mehetnek.
Elhiszem, hogy unatkoztok meg minden de olyan szintu hulyseg megy mar itt napok ota, hogy az vicc 😄 Ennel meg a flamek is erdekesebbek voltak <#eplus2>#eplus2>
Veni, vidi, vici
Ez 100%, hogy így lesz. Nem lesz kötelezõ úgy menni, de biztos, hogy minden helyre meglesz az a setup és build, ami oda a legjobb és a leghatékonyabb.
Eternal life; endless torture.
practitioner of the forbidden arts of death
Engineer CC meg pláne nélkülözhetõ hiszen CC minden classnál van. Tekintve hogy pl Bossokra nem hatnak a felrugdosások engitõl ki is esett 3-4 skill. A Heal turret meg egy kalap sz*r. Az a kis valami amit kitol az nem egy nagy kaland, inkább teszek le neked medpakkot, és akkor nekem is megmarad a selfheal. Regent meg adhatok elixir gunnal.
😊
Egyébként persze kinek mi a preferenciája.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
enginer cc-i, heal turretjei nélkülözhetõek? 😄
nincs több kérdésem a vádlotthoz bíróúr 😄
Ettõl függetlenül meglesznek a szerepekre az ideális class/build setupok.
Guard, warrior, elementalist egybõl elõnnyel indul, õket a legegyszerûbb "bekategorizálni".
Afelõl nincs illúzióm, hogy Guard "nélkülözhetetlen" lesz. Nem takolás hanem tankoltatás végett (ipari mennyiségû túlélést segítõ party buffja van.) Elementalist is gyanús 'must have', a warrior kevésbé. Viszont az engineer például jelenleg bárhonnan leváltható szerintem, és ez lesz a gond, illetve azoknak a classoknak lesz ez gond akiknél ez megtörténhet.
Amíg:
Vagy megtanulják az emberek hogy miként mûködik a játék és ebbõl nem lesz nyûg... hiszen meg lehet találni a szinergiákat mindenfelé.
Vagy "visszafejlõdik" a game és minden class kap egy _erõsen preferált_ rolet amiben g*cijó, oszt pont.
Remélem nem az utóbbi következik be.
De jelenleg az a törekvés, hogy a szokásos trinity kihaljon és mindenki aktív szerepet kapjon. Ez tekintve a játékmechanika jópár érdekes elemét - condition, CC skálázás, croff profession combo - és a puszta tény, hogy bárki 1 csapástól meghalhat DE felszedhetõ, változásokat fog hozni.
Egyébként amiket eddig láttam eddig dungeon gameplay videókat az aggro egész kis randomnak tûnt, nem éreztem 100%ban kiszámíthatónak.
Sajnálni fogom hogy nem én leszek az est fénypontja a main healeremmel, de örülni is fogok, mert legalább nem 4 óra tömény unalom lesz egy insta, hanem egy kaotikus tánc.
Lángszóróval. Mérgekkel. Árammal.
Veni, vidi, vici
Nem biztos,hogy jó ötlet ennyire eltemetni a class-ok szerepeit ráadásul healer sincs a játékban.Elsõ részben legalább az volt még sõt más support is volt és kõkemény tankokat lehetett összehozni.
Nem lehúzni szándékozom a játékot csak megemlítem,hogy mire lehet készülni..
★ 汤姆 李
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Részemrõl elég volt 5 mmo-t végigbukdácsolni, ugyanazokkal a nincs tank, nincs healer próblémákkal... még klánnal sem!!!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ezt magyaráztam már korábban is, hogy ez más mmo-kkal összehasonlítva baromi sok eszközt ad a játékos kezébe ahhoz, hogy a szokásos gear-skill problémában, de még az esetleges op kasztokkal szemben is a skillt hozza ki a leglényegesebbnek a harcokban.
Szóval ki kell ismerni a karaktereket, ez után lehet bármilyen következtetést is levonni.
Guadiannak sincs kis sebzése, mert elég szépen tudtam ölni vele (nem mondom hogy nem volt hatékonyabb, de én se voltam rossz).
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pl. vannak faji képességek?
Ele: Nagy burst, kicsi survivability, bár nagy mobility
Mesmer: Nagy sustained dmg, mondjuk olyan közepes survivabilityvel
Necro: Közepes dmg, nagy survivability
Thief: Nagy burst, kis survivability, de a mobilityje és a stealthje talán kompenzálja néhány esetben
Guardian: Kis dmg, nagyon nagy survivability (ebben nem vagyok teljesen biztos)
Kb 5-6 órányi videónézegetésbõl ennyire tellett. 😛 Többi kasztig még nem jutottam el, de ha valaki jártasabb a témában felvilágosíthat arról is, illetve hogy most mennyi marhaságot mondtam, mert hogy az nem úgy van. 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nincs az alap skinen semmi alsónemû?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.abload.de/image.php?img=gw020rtat3.jpg
<#idiota>#idiota>
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Itt is full ugyanaz, de csak jobb lesz. SWTOR is betában mediumon ment 30-40 FPSsel, a teljesben meg maxon 90-100 fixen megvolt. 😊
A legnagyobb felirat az oldal betöltésekor, közvetlenül a Guild Wars 2 logo alatt:
Available Now!
Pre-Purchase Your Copy Today for Exclusive Bonuses and Beta Access
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Nemrég vettem 73k-ért. Kb egyenértékû a GF560TI-vel.
Szerintem pont illik ebbe a konfogba.
(de ezt is kérdeztem és nem kaptam választ.)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Phenom II X6 cpu, ATI HD6950, 8GB ram. Az swtor-ban nem volt jó, de ott az engine a hibás. Remélem ezen menni fog simán, és nem lesz gondja az ATI kártyával mint az swtor esetében.
Veni, vidi, vici