63345
-
YakHead #61856 Nem nagyon látom ezt a 75%-os leárazást. Amúgy lehet venni ajándékba digitális verziót? -
#61855 Ja, csak a PvE-t meg teletolja fraktálokkal... Van ugyan egy 80-as karakterem, de nem túl jó fraktálra, és nem is akarok átváltani rá, csak hogy megcsináljam. Inkább megyek egy másik, nekem jobban tetsző karakterrel és kb. december óta lesz*rom a daily-t. Igazság szerint pár hete be sem léptem a játékba, úgyhogy nem zavar. :) -
ktm99 #61854 Szerencsere az uj daily konstrukcio pont nem kenyszerit arra, hogy megcsinald mindet, ergo skippelheted a WvW-t, PvP-t. -
#61853 Holnaptól a három napos PAX ideje alatt megint negyedáron kapható a játék. -
#61852 Nekem nem. :) Egyszerűen nem vonz, nem érdekel, kívül marad a körömön. Nem taszít, nem utálom, vagy ilyesmi, hanem abszolút zéró ingerenciám van a kipróbálására és zavar, amikor rá akarnak kényszeríteni (pl. új daily-k).
A WvW meg szerintem nem egyenlő a GW2-vel, azon belül is külön műfaj, szeparált helyen. Ha a WvW is a PvE helyeken játszódna, magát a teljes játékot nagy ívben elkerülném (erre írtam példaként a Vindictus-t). -
#61851 Persze, persze, ebben igazad van , de én ugy értelmeztem, hogy ő arra akart rávilágitani, hogy egy online játék azért van hogy eggyütt szórakozzunk másokkal, akkor miért öljük le a másikat és rontsuk el az örömét, persze a pvp kihivás, és akinek a kihivás kell az pvpzhet nyugodtan, én nem a kihivások miatt játszok már rég, és másokkal együtt szeretek játszani, nem mások ellen, ezért van számomra elönyben a pve, ugy mint PetruZ kolegánál, de hiddel, igazi RPG-s embert nemfogsz meggyőzni a pvpvel kapcsolatban:P -
#61850 Én amit láttam wvw-ből az az, hogy van két csapat és átgyalogolnak egymáson. Az egyik győz és örül. Ennyi. -
#61849 az igazi kihívás mindig a pvp. a legtöbb játékos pedig azért "mainel" egy karaktert, mert abba tudja magát igazán beleélni. ha pedig szerinted gw2 nem jó pvpre, hát próbáld ki a wvw-t. hadtest, rajtaütés, taktika, gerillák. ha egy picit belejön az ember, és már tudja, hogy nem a bugyuta gép ellen küzd, hanem hús-vér ellenfelek ellen, akkor olyan élményt ad, amit a béták óta nem tudok megunni -
gstup #61848 Van már fenn videó az új necro-ról? -
YakHead #61847 ÁÁÁÁÁ, rohadt jól néz ki ez a revenant profession :D Lehet csak azért, mert a warriort már megszoktam, de tetszik az a laminált padló fektetés skillje :D -
#61846 Ez nem nekró, ez a revenant, abból is a hammer használó. -
#61845 Ez az új kaszt a "Revenant", az új alkasztokról eddig nagyon kevés dolog derült ki sajnos. :( -
#61844 Itt gondolomén az uj necro van, nemtudom ti hogyvagytok vele, de szerintem a spellek nemillenek bele a GW2 hangulatába, mármint, ahogy kinéznek, az effektek, kicsit tulcsicsázott, jólnézki, de egy kicsit furcsa számomra (4:12 től kb)
SZPOJLÖR ELÖRT
-
#61843 Kb. 5 órája lejárt a titoktartás a HoT infókkal kapcsolatban, egy vagon online média tett már közzé anyagokat. A reddit-en valaki összegyűjtötte ezeket egy helyre és külön szöveges leiratok és összefoglalók is vannak már. -
#61842 Több, mint 20 év asztali rpg-s háttérrel más játékosok karakterének megölése egyszerűen nem "kúl", tekintve, hogy egy-egy karaktert többnyire nem két kattintás megalkotni. A cél az, hogy együtt legyetek és jól szórakozzatok egy kitalált világban, másvalaki bőrébe bújva, ebbe nem fér bele, hogy legyilkoljuk a másikat. Van egy karaktered, fejlesztgeted, próbálsz túlélni vele a világban (pve) - és ezzel szemben áll, ha koncként dobod oda bárki elé valami rövid életű dicsőséghajszában. A pvp szerintem nem karakter játék (mondjuk a pve sem szerepjáték, kivéve egy-két RP-only helyet és játékot), hanem csak egy eszköz használata egy másfajta, egyszerűbb cél érdekében. Én szeretek mászkálni pve-ben, küldetésekkel babrálni, felfedezni dolgokat, mert szórakoztat, a pvp meg nem, számomra üres és a puszta győzelem valaki más, élő személy karaktere felett nekem nem jelent célt. Nem is értem igazán, MMORPG-kben miért nem oda gyűlnek a pvp-sek, ahol igazán kiélhetik magukat, mint mondjuk amilyen a Vindictus volt, vagy most a Nosgoth.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.03.03. 19:38:46 -
alyr2 #61841 Hat instaban nem kell stackelni es maris kell taktika, fraktalban keves map van ahol stackelhetsz magas szinten meg foleg figyelni kell..wvw ugy elvezetes ha a server tsen vagy es resztveszel aktivan a commandolasban..regebben pl commanderkedtem most kicsit rauntam,minden reszet lehet elvezni a jateknak, csak a megfelelo tarsak kellenek hozza. Szar kozosseggel a legjobb jatek is unalmas -
#61840 Akit érdekel az új mastery system a kiegészítőből:
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.03.03. 17:58:35 -
#61839 Tisztázzunk valamit! Ezek SZÁMODRA nem jelentenek tartalmat. Egyszer-kétszer leírhatod, mert ez egy fórum, ahová mindenki megírhatja, ami a véleménye. Ezt tudomásul vesszük, és elfogadjuk, de amikor századszor írod le, és a kisebbséget képviseled, akkor felmerül a gondolat bennem, hogy csak simán trollkodni jársz ide. Részemről nem tartalak vitapartnernek, mert bármit mondhatok, ami nekem/nekünk tetszik, azt Te leszólod, mindezt úgy, hogy tudod, hogy ide azok járnak írni, akik szeretik a játékot. Van értelme a vitának? Nincs. Szóval mivel ez a topic semmi olyat nem tartalmaz, ami miatt maradnod kellene, akár el is tolhatnád a kis piros biciklidet máshová. Köszi.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.03.03. 17:51:21 -
szszteee #61838 Kinek a pap, kinek a papné ... én se viccből akarok megszabadulni az accomtól .... ezért még mindig eladó -.-' ha vkit érdekel akkor írhat privátot ... :) ill van 500 gold is eladó .... -
#61837 Azért az nem, meg van a maga kis varázsa, de konkrétan pvp-n kívül nem nagyon lehet mást csinálni 1 idő után. Azt meg nem mindenki szereti... -
YakHead #61836 Dögunalmas game, ez jó -
#61835 Jumping puzzle - Ha super mario-t akarok játszani akkor azzal játszom
Dungeon/fractal - max 2-3-szor élvezetes első karival mivel nulla taktika. stackelődj és nuke. kösz de kösz nem
Plüssállattá változásos baromság - no comment
World bossok - ötlettelen, nulla taktika, ha egyet láttál mindet láttad
Bonedragonnak igaza van. Ez NEM endgame tartalom. Ezek kiegészítő tevékenységek, semmi kze az endgame tartalomhoz.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.03. 14:00:45 -
#61834 Ezek neked endgame tartalmak? LoL
-
#61833 Jumping puzzlez (én számtalanszol végigcsináltam már mindet mert szerintem hihetetlen élvezetes akkor is ha nnincs normális rewardja lényegében)
Dungeonok, Fractalok, ez nem grindolás, föleg h dagger pistollal szoktam cofot tolni, mert élvezetes ahog tudok ugrálni mobról mobra, és a minimális dps kieséssel is meglehet csinálni..
GiGs, apró játékok. crab toss, costume braw(nemtom betüzni), most volt eventis, + ott a sprintelös, nemtudom a nevét hirtelen
World bossok, én nem grindolás miatt megyek, van amikor lootolni is elfelejtek, mert a bossok legyózése miatt megyek, nem a lootért.., tegnap kb 10en áltunk tequati elött, tudtuk h nemlesz meg, de végig harcoltunk never surrender
craftolás, ez sem grind. legalábbis számomra, én szeretem öszegyüjteni a skineket, szóval lehet menni gatherelni, közben eventeket csinálni
Jah és roleplaying. jahbocs 2015-ben már az nem menő. -
#61832 Mondanál nekem pve tartalmat a grinden kívül? -
#61831 Köszönjük Emese... te vagy az egyik kedvenc papagájom, aki mindig ugyanazt mondja, még akkor is, amikor ezerszer megcáfolták már. -
#61830 Egen. PvE endgame meg gyakrolatilag nincs. Ezért dögunalmas game sajnos. -
#61829 Áhh, nekem nem is annyira cél a full ascended, biztos számit valamennyit dmgben, de nekem böven elég egy full cof gear, fractalozni sose megyek, meg pvp huszár se vagyok, szóval csak a daggert akarom megcsinálni a skin miatt :D -
alyr2 #61828 Spvp unalmas mert 3 map valtakozik meg sok a faszlama akik pofaznak vagy afkolnak....WvW szorakoztato egy darabig aztan kell 1-2 honap szunet ott is:D -
Zozzancs #61827 szerintetek mikor jelenik majd meg a kieg? -
Vicodine #61826 En meg erre irtam, h a pve is felesleges, szerintem, de aki akarja, hasznalja...:D Tokeletesen ertettem mit irtal -
#61825 Max level + full asc és szinte minden más, 35 nap alatt tutorial. :) -
#61824 Ó én nagyon élveztem:D, igaz WvW mapokkal ugye szerencsém volt hogy 2 héten belül pont ugy forogtak a bázisok hogy mind meglett, de nemvolt vele baj, igaz rjöttem hogy legendary-t sose fogok tudni legyártani, az ascended sincsen még meg, jó drágák az alapanyagok :P -
#61823 nagy gratu!
hogy én mennyire utáltam csinálni -
#61822 Technikailag csak az új kameramodul miatt lett megvalósítható, de nem szükséges része a játéknak. Írtam, hogy aki akarja, használja, de szerintem felesleges dolog. -
#61821 Végre!:D
-
alyr2 #61820 500 gold erdekelne ha minden igaz:D -
szszteee #61819 Vkit érdekel eladó account? vagy 500gold ? természetesen nem ingyen... paypal.... ajánlatokat várom
pikensquare
Utoljára szerkesztette: szszteee, 2015.03.02. 11:16:41 -
Vicodine #61818 Felesleges?? Ha vannak emberek akik hasznaljak, akkor egy jo dolog, szal nem folosleges. Ez olyan dolog, mint h szerintem egy mmoban tok folosleges a pve, de meg is sokan szeretik, ezert kell... -
#61817 az új kameranézetek egész jól néznek ki. gw2ben tényleg vannak eszméletlen gyönyörű helyek, ahol érdemes kicsit körülnézni. ebben tényleg segít az opcionális belső nézet