Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jani Hun
hosszabb távn ez buff... kevesebb idő alatt castol el ugyan anyni dmget. innentöl kezdve több AA fér bele, ami gondolom 1s cd-s szóval +2 aa 10 másodpercenként ha csak azt nyomogatod

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Oké ez mind szép, de a rangerre egy kis buff ráfért volna, főleg a longbow ágra. A legszarabb és leggyengébb kaszt és 2 éve szarnak rá.
i love haters

nem 4 secig tart a cucc hanem 2ig -> kevesebb idő van megszakítani, kevesebb ideig kell aoetől félni és van idő másik skillre ...

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

És ennek mi értelme? A cooldown marad 10 sec. Mi értelme ennek? Inkább a cd-t vették volna le. De nem írják hogy a sebzés marad, csak hogy kevesebb ideig tolja. Jópár class skilljénél odaírták hogy xy unchanged. Itt nem.
Mc Wolfy
nem a sebzést felezik meg te 😄
ugyanannyi sebzést nyom le kevesebb idő alatt

Never underestimate the power of the dork side!

Na megnéztem a patch tartalmat. Ranger NERF bazz... Normálisa ezek????
Idióták:

Rapid Fire: Reduced activation from 4½ seconds to 2½ seconds
marad a 10sec cooldown, de most már nem 4 secig tolja csak 2 secig. Kb megfelezik a sebzését. Ezt komolyan nem hiszem el...
Mi várható a pathc-ben? Remélem ranger buff, és pet név elrejtése 😊
Jani Hun
na igen, várom énis már h több targetet üsseg daggerrel a thiefemen + az uj trading post, nameg a crafting interface is fellesz dobva hálistennek. végre lekövethetö lesz rendesen.
Amugy most töltöttem le tabomra a gw2hud-ot ami mutatná a map completitiont például. nos az a baj hogy valamiért nem akarja megtalálni a gépemet, valami ötlet? valaki próbálta már?

Mc Wolfy
szerintem mindenki várja a patceht

Jani Hun
Miért van ennyire kihalva a fórum? itt olvasgatnék sztorikat erre semmi, abbahagytátok a játékot?

Sziasztok!

Eladnám GW2-es accountomat, van rajta egy maxos Elementalist sok extrával. 😊

Ár: 5000 Forint

Érdeklődni itt: [email protected] (hamar válaszolok)
Acidlich
Na es mennyi gold egy havi feltoltes amugy?

Xd
Mc Wolfy
milyen havi föltöltés?

Eladó egy Digital Deluxe acc rajta egy nagy és több kis karakter, valamit kifarmolva egy havi feltöltés.
Mc Wolfy
nem mindenhol lesz ez. pl wvwn marad a faj, hotjoinban szintén (legalábbis azt írták, hogy csak a bajnokságokon, meg ilyesmiken használják)

a mostani feature patch elhoz egy beállítást hogy pvp-ben egy egységes modelt fogsz látni (mindenki human)
ezzel tervezik elérni azt hogy a gw2 pvp egy legit esport lehessen azáltal hogy "tanulható" lesz minden mozdulata az ellenfélnek de pve-ben megmarad a faji diverzitás és más animációk

kétlem, hogy sikerülne de legalább próbálkoznak

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
faj az csak esztétika. ha pvpzni akarsz, akkor asura, mert az kicsi, amúgy tök mindegy. kasztnak meg warrior, guardian talán. azok mindenhova kellenek és viszonylag könnyen játszhatóak

Sheltem
Megvettem a játékot, most hogy féláras (6500ból kijött utalással együtt).

Kérlek ajánljatok nekem frankó faj / kaszt párosításokat amiből tudok választani.
Lehetőleg a legműködőképesebbekből (eventekhez).

Köszi!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

valamelyik nap nem lehetett kb dungizni mert ott volt perma lagg, de mindenkinek

Mephike
Engem spvp-ben talált meg magának, de olyan szinten kivágott, hogy utána jó ideig be sem tudtam loginolni a játékba.

Mc Wolfy
mások is panaszkodtak rá. időnként kinéz magának egy csoportot a lag és nem hagyja. engem pl a héten vagy 3-4x kidobott pveben

Mephike
Csak nekem lagol a játék mostanában elég sokszor? :S

Mc Wolfy
megvan gold rank wvwben 😄

Mc Wolfy
jó kis all in one

chilios
Üdv, accountom eladó: vatera link
Acidlich
hy .. haverokkal van egy barati kornek fenntartott 10 slotos ts3 szerverunk... gamelunk ezt azt (cs:go, lol, gw2. stb).. nameg csak ugy dumalgatni sok szeretettel varunk mindenkit.. aki nem troll 😄
..jaj .. az IP: 212.187.247.41:9206

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Mc Wolfy
hanyadik accot adod már el? 😄
azért örülnék, ha az üzletszerű kereskedés nem itt menne

Van eladó Acc.Olcsó,nem kérdez honnan van stb,használ és játszik😊
(Van hozzá számla is meg cd.key is persze)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.08.06. 17:46:50
én most is naponta látogatom mert fogaskeréktől kezdve mindent lehet bányászni ott
nemrég a basic ore-wood node-t is megvettem

de sztem nem éri meg, mivel hoelbrakban pont a wp mellett van a bejárat
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.08.06. 15:23:02

Mephike
Szerintetek ez a home portal stone mennyire éri meg? Főleg a későbbi időkre gondolok, amikor talán több tartalom lesz ott.

Mc Wolfy
első wvw videóm
golden horde féle gyepa

Mc Wolfy
írj megint 😞
csinálom, pill, külön oldalnak nem tudom fejből parancsát, de keresem majd

Tegnap elhagytam a mobilom, írtam support -nak ma hogy a mobil authenticatort szedjék le az accountrol.
Jött a válasz hogy le van szedve, erre mikor beakarok lépni az account -hoz, még mindig kéri a kódot.
Tök jó mi?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Wolfy a Variance oldalt ps tedd ki banner alá a GW2 hivatalos oldal mellé.Csak annyi,hogy Variance.hu,más nem kell de ez fontos lenne,köszi

Ja és úgy mindent,hogy külön oldalon nyíljon meg
Mc Wolfy
már mondjuk reflexből kapcsolom ki telefonomat is, amint az első üveg a kezemhez ér, hogy nehogy elkezdjek valakinek írogatni. akkor bármennyire is tűnik jó ötletnek, általában nem az 😞

én TS-re járok 1 liter tömény után 😄
az se túl jó öltet 😄

Mc Wolfy
köszi 😄
ne ülj le gép elé 2 üveg bor után
tanulság no.:7824

Na kész is!Köszönjük a Moderátornak aki elintézte!😊
Ennyiből tartott az egész..
Hát a nyarat meg nem várom.Ez kb 5 perc lenne.Akkor szólok valakinek hátha megcsinálja..
Nincs ismerősöm, sem klánom 😊 De azért köszönöm

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Mc Wolfy
majd rendbe rakom, de az elmúlt pár napban vltak nálam jobb illatú társaságok, most meg segg részeg vagyok. saz elkövetkezőkben ez nem változik, szóval ha valaki ír valamit, amit beilleszthetek, berakom, de még m nem leszekm magamnál egy ideig. nyár van, pedagóguséknál máskor ne tudunk lazítani :d

ahol van ismerősöd ott játsz, nem bonyolult 😄
amúgyis max 2 hét alatt összelehet szedni a szerverváltásra a goldot

Nekem a Piken Square szervert javasolták, mert sokan ott játszanak. De megnézem a Deso-t. Köszi a választ!

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Wolfy?Banner? #61429
érdemes azért arra a szeróra ahol a guilded van
PVE esetén pedig én a Desot javaslom THS,RESO ami inkább pve-ben jó

Tuvok
Lesz mit behoznom. Köszi.

Nem halt meg, mega szerverek vannak, és nem egy helyre összpontosul a tömeg LAban, így nincs lagg sem.
Tuvok
Hali, szűk fél év után újra beléptem a játékba és azt látom, hogy LA-ban alig egy tucat ember lézeng, ott ahol máskor tömegek voltak. Átmentem Larry-hez és Oak-hoz, és alig 4-5 player ütötte 40-50 helyett.
Meghalt a játék, vagy mi történt ? 😄