Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Megkérdezhetem hány éves vagy?

Igazad van,Chris bizonyos értelemben,de engem inkább a high-end dungeonok érdekelnek, +80-as dinamikus eventek.

A sokat hangoztatott dolog miatt, miszerint ugyanazt tudod csinálni már lvl 1-tõl, mint amit max. szinten fogsz, van egy rossz hírem... 😄

gratulálok hozzá elõre is😄

Nagyonis fontos, 1 hét alatt el kell érnem a maximális levelt,hogy suli kezdéskor ne kelljen olyan sokat kockulnom 😄

Running
igenis nukleárfontos <#hehe>

ez most komolyan fontos kérdés így július elején?😄

Valaki tudja-e,hogy aug. 25-én hánykor indul a headstart,ha figyelembe vesszük az idözónát?

j0nNyKa
jol mondod, elfogyott
irtam nekik tegnap, valaszoltak is azonnal: nem nagyon lesz most kulcs, de legalabbis ilyen aron 100%, hogy nem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sorry! You must be
Premium
to enter this Beta Giveaway.

😊

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

sõt biztos is

Mondjuk ha egy oldal kapott 25k kulcsot, kepzelem meg mennyit fognak kiosztani, lesz boven.
Asszem varnunka kell. :/
Premium members will have access to the beta keys on July 9th.
KB. 45 perc múlva kulcsosztás itt

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Ele-nek nagyobb a dmgje, petek pedig jelenleg elég brokenek. (Elég gyorsan halnak és kb. semmit nem sebeznek.)

Eternal life; endless torture.

Unknow
Hm, havernak akartam ajánlani a dolgot, de úgy tûnik elfogyott. Esetleg mi vagyunk hülyék? Mert ha igen akkor valaki help plz 😊
Akiknek volt szerencséjük kipróbálni az ele-t és a ranger-t azoknak mi a véleménye róluk?
Melyiknek nagyobb a damage-ja? Mert ugye a rangernek az élete és az armora is sokkal több, épp ezért vagyok arra kiváncsi, a damage-jük között mekkora a különbség?
Meg a pet-ek damageja és élete mennyi? Jelentõs az õ damagejuk vagy annyira nem?
köszi 😊
En tole vettem TSW kodot megjott azonnal es mukodott is.
CharrDen
Igaz nem mai, de látszik hogy egy éve ûzi az ipart és sokak köszönik neki, ahogy Geronimo mondta. Itt látható.
Lehet, hogy én is tõle veszem meg, korrektnek tûnik. Egy utolsó kérdés. Õk honnan szerzik a kódokat, biztos forrásból? Nem bannolják õket? (az egyik kommentelõ írja, hogy "csak nem orosz? azokat szeretik bannolni")

j0nNyKa
koszi, elhiszem 😊

TDC Geronimo
Nem rendeltem még tõle. Prohardveren van topikja, ahol köszönik neki a gyors kódküldést stb. Majd otthonról linkelem a PH hírdetését.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CharrDen
Ez mennyire megbízható? IceAkosban megbízok, tõle már rendeltem és nagyon korrekt volt, azonnal küldte a kódokat, errõl még nem is hallottam.

j0nNyKa
jol latom, hogy elfogyott?
illetve megbizhato, tudunk roluk valamit? csak mer akosnak nem szokott senki ennyire alavagni

Köszi.

Ha valakit érdekel találtam Redditen egy grafikont a kasztok elosztásáról, lehet már volt linkelve. link

TDC Geronimo
Nah megtaláltam weboldalt itt is

Itt az oldal Van elérhetõség is

TDC Geronimo
Otthonról majd belinkelem. Tegnap mondjuk weboldalon nem volt kulcs, de meg kell tõle kérdezni PH-n, hogy van-e vagy lesz-e

Megtennéd, hogy megnézed nekem? Épp most akartam Iceakos-tól venni, de ha tényleg van 10k-ért akkor inkább azt. Rákerestem ph-n de csak egyet láttam, amit valami noname gyerek árult 11k-ért.

TDC Geronimo
Van egy másik magyar oldal most melóba vagyok címét nem tudom, de ott 9900 ft a prepurchase verzió. Srác fent van prohardveren is.

Itt elég olcsó. És ez Pre-purchase.

Bár már volt linkelve...
Nahát minden nappal újabb és újabb érdeklõdõk!
És mind ugyanazt kérdezi!

Google a barátja mindenkinek. Wiki meg a barátnõje.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Heyhó! Hol érdemes elõrendelni? cdgalaxis vagy konzolokszervize? Esetleg tud valaki valami más webshopot ahol "olcsóbban" hozzá lehet jutni ?

Szevasztok.A Pre order-rel kapcsolatban lenne szükségem megerõsítésre.Tehát megrendelem a Pre order verziót.Kapok egy dvd tokot,amiben van egy kód,amivel egy nappal a head start(aug.28.)elõtt tudok regisztrálni,letõlteni a játékot.Aztán 28.-án vagy 29.-én kapom a teljes játékot tartalmazó tokot,és az ahhoz tartozó kódot.A pre order-es kóddal történt regisztrálást,azzal kreált karaktert a végleges megjelenés és a szintén végleges kód megkaparintása után két napom lesz,hogy a teljes verzió dobozában található kóddal véglegesítsem.Jól látom a dolgokat?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Youtube channelje alapján máltai, bár senki se mondta hogy nem orosz eredetileg. 😊

spybot919
Hát szerintem orosz akcentusa van

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

TDC Geronimo
Fura kiejtésû barátunk új videója a "leveling up"-ról

TDC Geronimo
Lehet nem is osztanak majd bár kétlem, hogy így lenne. Gondolom 1 héttel elõtte kb kezdik el kiszórni. Majd úgyis betesszük, ha van valami.

a július végén lévõ bétára mikor kezdik el osztani a kulcsokat? És tudtok mondani pár helyet ahol osztanak?
köszi
Talán a Warriort tudnám mondani, tankos, közben meg egy Eviscerate-el lekap PvP-ben 10-15k HPt.

Nekem a warrior feeling elveszik ha már puskával vagy íjjal megyek. Ha ilyet akarok, akkor választok inkább rangert.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

"ugyanakkor mindig meleeben vagy"
Nagyon jó sebzést oszt a warrior puskával is, nem kell végig meleeben lenni, ha lemegy az életed.
PVE-ben puska+kétkezes kard kombóval mentem, puskával kezdve, ha egyesével jöttek a mobok 10-bõl 8-szor nem kellett átváltanom kardra, mert nem értek oda hozzám.
FalseHeLL
Én guardiant ajánlanám akkor. #43740 war is tud bow-t használni.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Warriort kezdõnek nem ajánlom, mert a páncél kezdetben semmit nem ér, és életbõl sincs sokkal több mint más kasztnak, ugyanakkor mindig meleeben vagy, szóval kapod az ütéseket.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

A legtöbb mmoban általában valamilyen heavy armoros classra illik rá a leírás, én ebbõl indulnék ki, de így látatlanba biztosat nem tud senki, majd start után pár héttel.

TDC Geronimo
Szerintem itt nincs ilyen. Mindegyikkel más. Itt különösebben OP classokat se nagyon vettem észre. Azzal játszol, ami tetszik és szereted a stílusát.

Hi!

Itt melyik Classot ajanljatok kezdõ playernek? Úgy értem minden Mmoba van olyan Class amivel egyszerûbb játszani , most nem az érdekel mi a leg op Class .
Késõbb lesz meghatározva, valószínûleg induláskor.

Valaki nem tudja,hogy mennyibe fog kerülni a gemek?( a három variációval együtt)

s0n1c
Többször vásároltam már nála, teljesen megbízható, korrekt szolgáltatás.