Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsi leszek a holnapi kulcs nyereménnyel,hátha beüt a Fortuna csodája,haveromnak odaadom,mindenkinek körömrágós napot kívánok holnap😄

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
"
New feature:

Vistas - You'll see a glowing pillar of light in an area and you have to make your way up to it, like mini jumping puzzles. When you get to it there's a scroll up there and when you interact with it it will show a small cinematic and give you a look at the surrounding area. As with everything they give you XP for doing so and Vistas are now another thing you can complete in the world much like POIs.

135 of them in the world at the moment."

😮

Kiváncsi leszek erre.Ha a kulcs megvan akkor elvileg nyerõ a dolog mivel 2 ugyanolyan kulcsot biztos nem generálnak.Itt most akkor a kulcs beszerzésén van a hangsúly,nem mint eddig,hogy kitettek a nép elé x mennyiségü kulcsot azt elvitte mindet a bot.
Szerintem lesz itt nekem tormented pajzsom😄

★ 汤姆 李

Hat, ezt erosen ketlem.
First came first served lesz szerintem.

Kint lesz egy gomb ha van meg kulcs es megnyomod akkor kapsz kulcsot, ennyi.
Szerintem.
akkor a regisztráltak között kisorsolják a 20k kulcsot? Vagyhogy?
nem, random lessz

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Holnapi kód osztás is olyasmi lesz,hogy ki regisztrálja be elöbb azé lesz?

★ 汤姆 李

PM ment.

★ 汤姆 李

Tomy Lee az gw1-es nevedet meg tod adni lécci? Hogy eltudjalak ott érni?

Eternal life; endless torture.

de mondom lécci emailben küld el a karinevedet h tudjunk még beszélni
Ok,ha megvan a kulcs szólok!

★ 汤姆 李

okés, akk megbeszéltük, majd dobj egy mailt, hogy karinevek megy ilyenek.. ne itt szerintem
Tormented pajzsért szerzek neked.Legalábbis megpróbálom.

★ 汤姆 李

Van vki akinek már van kulcsa a bétára, de fent lesz hnap reggel a curse kulcsosztásánál?
MIvel apum kiváló idõzítéssel megkért, h hnap 7-12 ig segítsek neki, így nem leszek gépnél. És akinek már van kulcsa, de fent lesz, annak ha megadom a curses accountom akkor meg tud próbálni szerezni nekem? Vagy a saját accountjával és elküldeni?
Ha van vki akkor lécci dobjon rám egy mailt ma a [email protected] emailre.

Esetleg a HOM-ba hiányzik vmi, pl egy tormented pajzs vagy vmi, akkor azt is szívesen felajnlok, mivel nagyon kiszeretném próbálni a gamet a megjelenés elõtt.

köszi
Csinálok is egybõl még 2 engineert
Ha valamiért epikus hangulatot meg stílust találtak ki sylvarinak akkor az lesz a main, ha meg nem, marad a human. asura robocop feeling nem tudom bejön majd-e. Ami tuti, hogy azokat is megnézem legalább tudom hova megyek majd lángszóróval.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Zomil
Én is ezen csodálkozom, h most meg hirtelen mégis lehet majd játszani velük...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nálam nem kérdés hogy Asura 😉

Nahát, pedig mennyire mondták, hogy nem mutatják meg... Legalább eldöntöm, mi leszek. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

GMT 7 kor van holnap.
Mi GMT+2 (most), szoval 9-kor.
Reggel valamikor.

Eternal life; endless torture.

szerintem reggel 9. ugyan úgy mint a mai premium.

Vki nem tudja véletlen h a curse oldalon a nem premium membereknek mikortól kezdõdik a kulcsosztás? (azt tom h 10én, de a mi óránk szerint hánykor?)

köszi aki tudja esetleg
TDC Geronimo
Este 9kor jár le az embargo. AKkor lesznek fent asura meg talán sylvari videók is \o/

link má
Kinek a pap...
Magam részérõl szépen ráérõsen, tájban gyönyörködve, minden fûszálat körbejárva szintezgetek, ahogy más játékokban is eddig, legalábbis elsõ karival biztosan.

TDC Geronimo
Na fasza most olvasom redditen, hogy asura/sylvari játszható lesz BWE3ba \o/

TDC Geronimo
Na már jeuxvideo oldal felrakott 3 asura videót youtubera, de azóta privát lett. Nem lepõdnék meg, ha ma kapnánk a blogpostot, hogy játszhatóak lesznek végre BWE3ban és jönnek a previewek meg videók is ma.

Nem vagy te 13, azoknak teljesen más az írásképe. (Vagy egy vagy az egymillióból aki nem olyan)

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
valóban nem <#nevetes1>

- érdekes módon én is elég hamar 80-ra szeretnék jutni és utána WvW. Bár ez nyilván hülyeség és ez nem is az én játékom (ha már kb. 5. éve várom a megjelenését)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

frango
Arról szól amirõl a játékos akarja, hogy szóljon...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

13évesen "ez a magyar mentalitás"-ozni az már igen😄

Nephin: dehogy zizgek😊 vagy a fene tudja. zizgek?😄

Unknow, mert tesomé a felhasználó,csak már nem használja ezért odaadta nekem,az csupán véletlen,hogy '99-hez hasonlit a korom, küldjek személyi igazolvány másolatot?😄

JonNyka,látod,hogy milyen egyszerü normálisan válaszolni,de egyeseknek nem megy,de anonim módon könnyü játszani a "kemény" csávót itt bárkinek.

Zomil,egy ismerösöm ajánlotta,ódákat zengett a játékról,kiprobáltam nála,bejött.

Csak arra próbáltak utalni, hogy ez a játék nem arról szól, hogy minél gyorsabban max szinten legyél, erre a hülyeségre a wow szoktatta rá az embereket. Sokan swtor-ban is gyors átrohantak a sztorin, aztán sírtak, hogy nincs tartalom, persze, hiszen azt ugrották át...
Itt kalandozol, eventezel ráérõsen, bemész WvW-re, élvezed a játékot. 80-on kb. ugyanezt tudod csinálni, csak addigra már pvp felé billen a mérleg.

Zomil
ha már megvetted a játékot igazán utána olvashattál volna mit veszel 😊
ha csak a 80 elérése a cél és az endgame content akkor nagyon fogsz csalodni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Van is miért, 2008-ban regisztrált, most meg 13 éves...vicces lenne hamár 9 évesen az SG-t koptatta volna ^^
Szerintem normálisan kérdezett valamit, amire elég lett volna annyit válaszolni, hogy nem tudom, vagy reggel 9, de meleg van, mindenki, így Toxi is zizeg. 😛 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

j0nNyKa
chill mar teso, elvisz a szivroham, aztan nezheted a sulikezdos max szintedet 😊
nem szoktak kitalalni a kiadok / fejlesztok 1,5 honappal megjelenes elott, hogy eu-ban hany orakor lesz kezdes - amint lesz ilyen info, biztos vagyok benne, hogy ezen a forumon meg fog jelenni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

No. Trollszagot érzek újfent.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Egyébként én a topickhoz szóltam,gw2 témához,ám ti valami furcsa módon inkább analizálni szoktattok mindenkit,csakhogy ez a topick nem arról szól. Nem kell mindenkit leoltani,aki kérdez bármit,nem vagytok többek mint egyesek. De ha már itt tartunk,sajnos ez a magyar mentalitás már csak ilyen. Büszke lehettek magatokra,most gondolom fényévekkel jobb lett a fórum színvonala.
(tisztelet a kivételnek)

frango
Pedig ez elég nagy probléma. Itt mindenki +20-szal kezdte az életét ám.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nem tudom miért baj ha valaki tinikorban él,már megvettem a játékot digitálisan,illetve deluxe kiadást a gw2 hivatalos oldalról. Igen 13 éves vagyok..(vajon te milyen lehettél annak idején)

Azt nem tudja vki h a curse az milyen idõzónában van? Vagyis a mi óránk szerint mikor kezdõdik az õ 10ikéjük?
j0nNyKa
egyebkent a curse-os giveawayhez:

Premium members will have access to the beta keys on July 9th. General members can get their keys on July 10th.

ha igaz a drot, ma 5k kulcs megy ki a premium usereknek, holnap pedig a maradek 20k a sima usereknek

😄

j0nNyKa
99 -> 13 😊
oszinten sikit.

TDC Geronimo
Olvass utána szerintem mielõtt megveszed/belekezdesz, mert ahogy elnézem kicsit el vagy tévedve 😊

Zomil
Hát akkor ez nem a te játékod 😊