Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
És ha dual pistol build-en vagyok miért akarnék én odaugrani az ellenhez? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

j0nNyKa
ha minden más kaszt hozza a 2v1-eket, akkor melyik kaszt az, amelyikbõl a 2 van? 😄DD
vagy a játékosok 66%-a thief, pont kettesével járnak, és mindenki más egyedül szopatja õket? 😄D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A thief "1", azaz pontosan egy gomb lenyomásáva tudja egy pillanat alatt bezárni azt a távolságot, amirõl egy elementalist lõ. Nem tudom pontosan mennyi, de legalább 3 ilyen képessége van... ja, és vissza is tud portolni oda, ahonnan indult.

Zomil
Akkor leirom még1szer, mert ugy látom jo pár embernek elkerülte a figyelmét, nem gyenge kaszt, viszont pl. egy tournament-be inkább vinnék bármi más dps kasztot, mint thief-et. Nem azt akarom, h 5v1-ben leverjek bárkit, viszont a többi kaszt 2v1-ben is elég jol elboldogul, thief-el már nagyon problémás a kicsi hp-ja miatt. Persze én is ölögettem halomra az embereket, de mikor 1-1 ügyesebb ellenféllel találkoztam, pl. elével, egy pillanatt alatt ledarált. A baj az, h azokon a területeken amikben erös a thief a többi kaszt jobb nála. Ezt igy BWE1, BWE2 tapasztalat alapján mondom. De bwe1-ben nem jött ki ennyire a dolog, mert crit-es buildel és a hp szivos passzivval nagyon szépen lehetett haladni, csak ugye azt meg nerfelték, bwe2-re.
Tartom magam ahhoz, h a thief igy ebben a formában pvp-ben nem elég jo. Persze itt tournament-ekre célzok, mert spvp-nél random emberekkel annyira nem jön elö, mert ott nincs szervezett csapat.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

j0nNyKa
+ preci.

A stílusodhoz leginkább illõ.

kabel15
Sziasztok! Ez a 3 stat lesz csak a játékban ami most van? Power Vitality Toughness? Necro nak melyik kell?

BattleTag: kabel15#2672

Az mondjuk tényleg siralmas lenne ha ,egy thief 2 v1 et is easybe tolna, 2 v1 és afölött már jobb lenne ha a tankoknak maradna... azért thiefek minden játékba fõként 1 v1 revalóak és ahogy említették lentebb a leszakadt embereket vadásszák, kész oroszlánok 😄

Te mondtad, hogy szerinted nem op pve-ben, erre reagáltam.
A PvP részével nem foglalkoztam, hiszen amúgy is vetettél már egy logikai bukfencet, mivel mondtad, hogy 1v1-ben szépen lehet vele nyerni (ergo baromi erõs pvp-ben is), de 2v1-ben futni kell vele, ezért szar, meg különben is nem jutalmaz... Nem tudom milyen kasztot szeretnél, vmi olyasmit, ami 1v5-ben is lealáz mindenkit? 😄
Nem mellesleg a dodge-evade-stealth kombó ugyanúgy alkalmazható pvp-ben is, csak a reakcióidõd lehet a szûk keresztmetszet.

CharrDen
Persze ez ideális 1v1 helyzetre igaz, wvwvw-ben úgyis zergelés van ott pedig... Jól kell helyezkedni és a leszakadó ellenfeleket gyorsan ledarálni.

CharrDen
Abszolút nem kötelezõ. Nekem csak 10 pont van rajta, nincs is sok életem, de ha jól csinálom nem is kell mivel leburstolok majdnem bárkit annyi idõ alatt, evade, stealth, hp regen és jó crittel. Egyedül guardian ellen szívok, lassan fogy a hp-ja és folyton tölti. 2 daggeres builddel megyek.

darth devil
Egyáltalán nem kötelezõ.

War, war never changes.

darth devil
Mobilis a thief. Megfelelõ buildel, shortbowwal elég halálos.

War, war never changes.

Zomil
Amugy meg érdemes szétnézni a neten, minden értelmes buildben 30pont van az acrobatics-on...lehet probálkozni anélkül is...de egyszerüen kötelezö a traitek miatt.

Zomil
és ki az aki egy pvp játékban pve-ben hasonlitja össze a kasztokat? 😄

Szerintem a Thieffel az a baj, hogy ha egy mobilis DPSt akarsz vinni Tournamentre, akkor a hülye is inkább az Elementalistot preferálja, mint egy Thiefet.

Eternal life; endless torture.

Nem 30 acrobatics-szal toltam... ;D
Nem jutalmaz ha jól játszol? Épp azt mondtam, hogy thieffel simán vertem akár 3 db 2-3 szinttel magasabb mobot úgy, hogy szinte meg sem sebeztek... mással ezt nem tudtam megcsinálni. Mi ez ha nem "jutalmazás" azért, hogy odafigyelsz és jókor nyomod a dodge, evade és stealth skilljeidet?
Még mindig azt mondom, hogy a játékra mindennél jobban ráillik az "easy to understand, hard to master" közhely.

s0n1c
😄
Deja vu, te csodááás... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

s0n1c
szar az egész!!!444
ez a játék eszméletlen jó!!!!

Nem tudom mennyit játszottál, én csupán 1 bwen voltam összesen, kb 10-12 napot lehetett játszani összesen a bétával, mibõl gondolod ,hogy ez elég volt ahoz ,hogy kitapasztald ,hogy mindent úgy csinálsz ahogy azt kell?😊 Én 3 nap guardianozás után se voltam még tisztában vele ,hogy mit merre ,hogyan kéne tovább vinnem, az alapokat tudom de ,hogy mi lenne igazán hatékony, ahoz szerintem majd jó pár hónap kelleni fog, de már megint túl sokat engedték az embereket bétázni mert már rég nem a hiba szûrést csinálják az emberek hanem játszanak, én ezt a bétázást lassan kezdeném hanyagolni, már minden játék bétázik reklám miatt...

"Értem én, h bonyolult a kaszt, de akkor már több sikerélmény legyen már, ha már valamennyire jol tudok vele játszani."

No offense, de mibõl gondolod, hogy jól csinálod a dolgaidat, lehet, hogy mégsem? 😉

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

darth devil
Messze nem szükséges a 30 acrobat. Amit épp tesztelek thief elég brutális, és csak 20 pont van azon az ágon.

War, war never changes.

Zomil
akkor most olvasd el darth devil mit irt 😊

Azért remélem az efféle hiányosságokat majd pótolják, mert egy másik új mmo-t ennél kisebb kellemetlenségekért is ízekre szedték.

Zomil
gondolom te is 30 Acrobatics-al toltad. Eddig az emberek 90%-a aki azt mondta nincs nagy gond a thief-el 30 Acrobatics-al tolta...most akkor hol is a szabadság, ha egy buildbe ami müködöképes lehet kötelezö a 30 Acrobatics? A BWE2-n elég sok idöt beletoltam a thief-be és azt kell mondjam nagyon be van korlátozva. A steal eleve elég fura skill.
Az hogy pve-ben op...nem hinnem, de az nem is nagyon izgat én pvp-röl beszélek.
És még1szer nem azt mondom, h gyenge és szart sem ér a thief, mert 1v1-et elég szépen lehet vele nyerni(bár mondjuk egy jo guardiant vagy elét a büdös elétbe nem versze le),de 2v1-be már futni kell. Az a baj, h a többi kaszt mindenben egy picivel jobb, mint a thief és emellett az initiative miatt elég nehéz is.
Értem én, h bonyolult a kaszt, de akkor már több sikerélmény legyen már, ha már valamennyire jol tudok vele játszani. Egyszerüen nem érzem azt, h a játék megfelelöen jutalmaz azért, h jol játszok, más kasztokkal ellentétben.

s0n1c
Megkérsz egy havert, hogy adja át.
darth devil
Gondolom berakod a bankba.

War, war never changes.

j0nNyKa
sick <#eljen>

Jabar
Ez jópofán néz ki, pvp chestben volt.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TVelvet
Hogy tudok az egyik karimtól, a másiknak pénzt küldeni?
Legalább 1 el több embernek jut 😊 valahogy úgy érzem aki most nem rendelte elõ a dobozost az ahogy a diabloval is volt itt is az lesz ,hogy lehet várni megjelenés után +1 hónapot a következõ vásárlásig.

j0nNyKa
tény hogy ahogy ugrál a karakter, az odaver 😄D

Ezek az asurák vagy ufo -k, vagy idõutazók, vagy idõutazó ufo -k. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Tatyla
na eldöntöttem hogy mégsem veszem meg pedig erõsen vártam anno ezt a játékot,de nekem nem jött be röviden ennyi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A másik meg az, hogy 11-tõl el lehet kezdeni traiteket pakolgatni, mondjuk vitality-re hp miatt, vagy toughness-re armor miatt, és máris sokkal jobban bírjátok. Warriorral én is haltam mikor soloztam, de elkezdtem rakni vitality-re és máris jobban bírtam.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

CharrDen
Igen igen. Felfedeztem a Heart of the Mists-et, odamentem a thiefemmel. Csináltam egy szép kis burst buildet, 1v1ben eddig semmi nem vert meg (lekopogom) annyira jól mûködik. Megjelenéskor tuti ez lesz a mainem, nagyon tetszik a stílusa.

s0n1c
<#eljen> maximálisan így van
Mondjuk a steal-el kapcsolatban vmennyire egyetértünk, bár sokkal jobb lett, mint volt. Ellenben az egész class olyan hihetetlenül op, mint semelyik másik. 2-3 szinttel nagyobb mobokat lehet simán ölni kettesével-hármasával kb. sebzõdés nélkül, az initiative meg addig egyáltalán nem fogy el... pvp-ben 80-as builddel meg még durvább. Ezeken a meghatározó skilleken meg semmit nem nerfeltek.

Egyszerûen azt érzem a negatív vélemények 90%-án, hogy szimplán a "nemtudás" miatt alakultak ki, ami persze változni fog, amint megszokják az emberek kicsit a játékot. Mellesleg ez más mint az eddigi mmo-k, nincs az ember szájába rágva, hogy "ezt a 3 skillt használd és mindenkit megölsz, csak vedd meg a trainertõl". Trait buildet, utility skill buildet egy bizonyos játékstílusra építesz, ami meg leginkább egy bizonyos fegyverfajtához kötõdik, így meg sokkal-sokkal több a kombináció, ami miatt meg könnyû mellényúlni. Másik, hogy le merném fogadni, hogy a játékosok 95%-a nem is használja a dodge skilljét, ami öreg hiba. 😄

darth devil
Szerintem sincs semmi gond a thieffel, inkább a warrior/ele van kicsit elszállva a többi kaszthoz képest.

War, war never changes.

CharrDen
Mi a gond vele? Én a thiefem csak lvl 8ig húztam ki, egyelõre nem éreztem semmit rajta azon kívül, hogy nagyon fogy az élete.
A másik viszont az engineer, az lvl 14en úgy... megállt. Kezd alig sebezni és a mobokat egyesével ölni is elég lassú.

darth devil
Miután csak a kinézet változok, nem teljesen mind1? 😄 A random jutalmazásról meg annyit, hogy ha emlékeim nem csalnak, akkor azt mondták, hogy a mystic forgenál át lehet õket alakítani olyanra ami neked kell.

War, war never changes.

s0n1c
Engineer most kapott dmg buffot (rifle, flamethrower base dmg), némelyik traitje op is lett (pl. incendiary powder, grenadier). Viszont van még jópár trait, amihez sajnos megint nem nyúltak, legalábbis nem láttam változást (pl. turretek).
Zomil
Az egész spvp reward egy röhej a maga véletleszerüségével...ez már swtor-nál sem jött be...nem tudom miért hitték azt a készitök, h itt jo lesz...

Szerintem sPvPben a hot join és a tournament reward rendszere kicsit unbalanced. Gyakorlatilag Tournamentben az ember kétszer olyan gyorsan fejlõdik, mintha soloban tolná, 2szer annyi cuccot kap, ami ráadásul jobban is néz ki. Ez még talán rendben is lenne, ha külön lenne a Tournament meg a Solo Glory, de egyben van... Aki Tournamentezik gyakorlatilag lv 5-ön úgy néz ki, mint a karácsonyfa, mások meg 15 körül olyanok mint egy hajléktalan. (És közben a lv 5-öt 2szer gyorsabban éri el.)

Eternal life; endless torture.

TDC Geronimo
Most mondd, hogy nem zseniálisak az asura animációi? Amikor hírtelen oldalazás közben megáll, attól behugyozok 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Proság. Csináltam asura engit, holnap, vagyis ma azt fogom tolni. Annak a fajnak az a class áll a legjobban 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
na e, gay lettem én is:

Zomil
Az enginerrel legalább nem az a probléma, h maga a class ability illetve a skillek forrása rossz, mert ezeken nehéz már a játék mostani állapotában javitani. Az engineernek csupán némi buff-ra van szüksége.