Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Játékkal volt valami változás délután óta? Eddig semmi gondom nem volt, most iszonyatosan szaggat (wvwvw is eddig remekül ment, most az is játszhatatlanul szaggat), pedig semmihez nem nyúltam hozzá..

CharrDen
WvWvW-vel mi van? Haverom 5 perccel késõbb jelentkezett és elõbb bejutott mint én. Legalább valahol mutatja, hogy jelentkeztem és éppen várok?

antgecc
Hogy lehet fegyvert átküldeni másik karakternek?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Terawatt
Pályánként 500, vagyik egész wvw-re 2000 player.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

darth devil
Lions Archból szépen be tudsz menni wvw-re.

War, war never changes.

Mi a max létszám azon ? azt hittem bármikor bárki mehet oda.

Jabar
megy, csak spvp halt le, wvw meg persze full... :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Frosty01
lelõtték a béta szervereket, vagy csak mi dcztünk? <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Muszáj lesz kibírni. 😊 Viszont már azért se játszok bétán, mert minden elveszik amit csináltam, ezt meg nem szeretem... de 25.-étõl minden megmarad, és nem 2 napig tart az amerikai álom... 😊
Jabar
adj címet mert nincs meg egy sem :p

CharrDen
Ahj hogy fogjuk 25ödikéig kibírni <#rinya>

TDC Geronimo
Záró event, szóval holnap reggel 8 körül kezdõdik

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
igen mivel melóztam, ma tolom elõször normálisan. Amúgy runningék bfes tsén vagyunk

CharrDen
Eddig milyen eventek voltak és mikor kb idõben?

Jabar
valami nem jó mert nekem mindig azt irja rád hogy offline, monjuk du nem voltam. TS-en vagy valahol? ha igen küld el privátban a címet/jelszót!

TDC Geronimo
Kíváncsi leszek az utolsó betat lezáró eventre. Gondolom lesz valami, ha eddig is volt.

hmm mintha anélkül is jelezné az actionbar ha range-ben vagyok😛

Vamp17
Eszeveszett nyereményjáték az MMOUnionon!

Nyerjetek dobozos Guild Wars 2-t!

CharrDen
Melee range assist azt jelenti, hogy x méteren belül közelebb kell lenned. Pont az ellentetje a másiknak(ranged), ami meg a max távot mutatja.

nr1ranger
most látom, hogy melee range assist, tehát hülyeséget írtam és nem tudom 😄

There is no peace. There is only WAR!

nr1ranger
A range assist azt hiszem az hogy a skillbaron piros lesz a skill alatti szám, ha túl messze vagy vagy a targetedtõl.

There is no peace. There is only WAR!

2 láma kérdésem lenne😛

Mit csinál a melee range assist? és mire jó a promote skill target funkció😛 sry,de nem vágom mi történik vagy mi nem ha be/ki vannak kapcsolva😊)

Adjatok Béta KUlcsoT!!!!!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

CharrDen
Viszont jó ez a 8v8 😄

CharrDen
Tudom még nem mondhatom, hogy értek hozzá, de Thiefként most egy kis spvp-zés után arra jutottam, hogy egész balanceolt minden, egyedül a guardian olyan, hogy alig lehet megölni. Na arra tényleg 2-3an kellett rámennünk, annyira bírja az ütést(itt megjegyezném, még mondták, hogy nem lesz meg a tank-dps-healer trió, úgytûnik tank mégiscsak van).

+1

Eternal life; endless torture.

Zomil
spvp-böl azért elég sok mindent le lehet szürni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lentebb említettem ezt már én is , mondom az emberek már rég nem bétáznak... olyanokért nyavalyog mindenki amirõl mindenki tudja ,hogy még kurva sokat fog változni.

Én azt nem értem, hogy 3x2 bwe alatt, ami volt 6 nap, hogy a picsába sikerült leszûrni azt, hogy valami op és nem op. Majd ha felhúzod 80-ra, és beleraksz a kasztba mondjuk 200 órát, akkor lehet mondani, hogy op vagy nem op.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

CharrDen
Hát olyan értelemben le van korlátozva, hogy van amivel jobb(legyen ez thiefnél a közelharci fegyver), mint a többivel. De gondolom ez így jó, hisz ha úgy lenne ahogy te akarnád, akkor nem lennének classok. Kiválasztod a fajt és mehetsz is játszani.

Zomil
Szoval akkor eljutottunk oda, h minden kaszt erösen korlátozva van? 😊
Sztem nem épp ez lenne a játék lényege és a thief-en kivül a többi kaszt nincs ennyire lekorlátozva.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

s0n1c
Igen, kapta is a nerfet.
CharrDen
Nem akarok kötözködni, de ha te fõleg messzirõl akarsz támadni, akkor miért thiefet kezdtél? Persze nagy a szabadság a fegyverválasztásban, de azért nagyjából meg van szabva, hogy melyik class mit használjon.

Zomil
Akkor a ranger meg op, mert nagyon erös 2kezes kardal és dupla axe-al?

CharrDen
Értem, köszi a tájékoztatást<#vigyor> Thiefnek mit érdemes másodlakos ranged fegyvernek használni? Dual-pistol vagy shortbow?

Miért nem akarsz már inkább tûzlabdákat dobálni egybõl a thieffel? Nem ranged kaszt, csak kiegészítés neki, pont. Nem kell dupla tõr, lehet az kard/pisztoly is és máris más esélyekkel indulsz bizonyos helyzetekben.

Traittel ki tudja nyomni és neki van így a legnagyobb range a játékban, hiszen ez a szakmája. 😄
Warrior is ki tudja nyomni 900-ról azt hiszem 1200-ra, így ha erre traitel, be tud tölteni amolyan "fél-ranged dmg dealer" szerepet is, de sosem lesz olyan jó, mint az alapból ranged kasztok. Ugyanez a thief is, neki is csak másodlagos dolog a 900 ranges shortbow/pistol.

Zomil
Értem, szoval thief-ként kötelezö a dupla tör... 😄
Micsoda szabadság...

Feltételezem neked akkor shortbow van a két pisztoly mellett, két ranged fegyver tökéletesen alkalmatlan arra, hogy egy alapvetõen melee kasztként bármilyen szituációhoz adaptálódj. Bár a shortbow is baromi mobil annak ellenére, hogy ranged, van abban is shadowstep meg hátraugrás...

Zomil
Az nem játszik még közre, h magasabbrol lö?

CharrDen
Értem<#vigyor> Amúgy ma miközben gyakorolgattam, láttam egy érdekes dolgot. Egy rangerrel találkoztam, hatalmas távolságról lõtt, megkérdeztem azt mondta, hogy ez egy trait. Longbowwal 1500as rangerõl tud lõni, csináltam képet, nézzétek meg. Azért ha közben fut és úgy lõ, akkor visszatámadni SENKI sem tud ilyen messzirõl!!

Zomil
Jo mind1...hagyjuk...látom sehogyse akarod megérteni amit mondani probálok...

Chris: csak 2 weapon set-ed van, miért olyan biztos, h a 2pisztoly mellett 2tör van?

j0nNyKa
pontosan, de itt most ki lett jelentve, hogy ez nem így van, mert csak a thief nem tudja hozni a 2v1-et 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

CharrDen
Azért abban meg kell állapodnunk, hogy 2v1 helyzetben (ha mindenki ért ahhoz, amit csinál), akkor a kimenetel elég egyértelmû. Vagy elfut, vagy meghal.

CharrDen
Egyet kell értenem Chris-el, itt nem tudsz csak 1 weapon settel menni. Helyzethez adódóan váltogatni kell õket folyamatosan.

De csak kiderül hol van a probléma amúgy. Itt nem tudsz minden és bármilyen helyzetet lehozni egy weapon settel. Egy tõrös thief két dupla pisztolyos thief ellen úgy dönti be az alábbi thiefes elméletedet, hogy meghasonulsz önmagaddal. 😄

j0nNyKa
jólvan, mind1, mi értjük 😊
tudod: nem rajtad nevetünk, hanem veled.

najó, legyen gyereknap, írok neked példát, mert ez hatalmas:
szemben áll egymással 2 ellenség:
A csapat 2 tagból áll, mondjuk egy elementalistból, és egy necroból
B csapat 1 tagból áll, mondjuk egy rangerbõl

mivel a ranger elboldogul 2v1-ben, így nyer, örülünk
mivel az elementalist is elboldogul 2v1ben, és ráadásul most csak egy ellenfele van, õ is nyer
mivel a necro is elbodogul 2v1ben, és neki is csak egy ellenfele van (ráadásul egy társa is), így õ nyer

anomália-e vagy?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zomil
Nem értem mit akarsz mondani, valamit nagyon félreértettél...miért ne lehetne, h egy ugyanolyan kaszt-al találkozol szembe?
Olvasni nem ártana megtanulni...nem azt irtam, h a többi kaszt 2v1-ben nyer, hanem elboldogul, simán tudja addig huzni a harcot amig valaki oda nem ér segiteni. Esetleg még meg is öli az egyik ellenfelet.

Atyaég... szövegértés egyes. Az elõzõ amire válaszoltál nem neked szólt, illetve ABBAN A HSZ-EMBEN nem foglalkoztam a pvp részével...

Elkezdtem válaszolni én is, de remekül megragadtad az egyik ellentmondás lényegét. 😄

Zomil, maradjunk annyiban, hogy majd még ki fog derülni, de én személy szerint pont az ellenkezõjét éreztem annak, amit írsz, és mindent kipróbáltam.