Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Ez nem csak a thief. Guardian kivételével mindenki meghal pillanatok alatt ha 2-3an nekiugranak.

Ahány mobilityt befolyásoló skillje van a warrinak (stun,daze,cripple), meglátom hogy menekülsz el, miközbe veri beléd a criteket 😄 Te meg ütöd a 3x annyi armorját.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Ez a thief, már megint úgy nézzük a karaktereket ,hogy mind mindenre jó, a thiefnek ez a dolga, a gyengéket felzabálja, szerinted ki az a hülye aki ha meglát egy thiefet nem akarja széttépni ? nem tud folyamatosan bent lenni a harcba mert 2 3 an neki ugranak azonnal és kibelezik gyorsan... mindenki azt csinálja amihez ért WvWvW máshogy nem megy.

CharrDen
Igen, tudom, hogy csapatjáték és össze kell fogni, de... saját hülyeségem, hogy tisztességesen skillbõl nyerjünk. Rohangáltam, találkoztam valakivel akik 1v1eztek. Látták, hogy félreállok, megnézem õket, tanultam belõle, ellenfél nyert, megvártam míg felmegy maxra utána megvertem. Persze nem mindig adódik erre lehetõség.

Azt már tudom, hogy Sylvari Thiefem lesz, nagyon tetszik, de hogy Charral mit kezdjek.. azt nem tudom. Warrioron anno elgondolkoztam, de nem tetszik annyira fõleg hogy sok skillje egy helyben áll és "hadonászik", simán evadelni lehet. Szegény Engineer meg (szerintem) gyengécske, legalábbis ami nekem tetszene, a turretes build.

CharrDen
Igen, ez nagyon tetszett, hogy mutatja mennyit sebzett összesen és nem kell gyorsan összeadnom mind a 35ezer nyilacskának a sebzését.

Pontosan, vicces is lenne csak az utolsó ütés kenne 10k-tX)
jaaa 😊)) köszi széepn. akkor gondolom a thiefnél is a pisztoly 3dik silljét (nem tom mi a neve) de az is sokat lõ, akkor csak a utolsó a végsõ damage?
Jockey
mindemelett a norn nõkbõl lehet a legjobbat is kihozni..:_p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az a 4000 amit mutat az-az egész rapid fire, nem összeadni kell a számokat.
Az miért van, hogy pl rangerrel a rapid fire-el lövök egy elét, és ugye mutatja a damagekat. kb 400ról egészen 4000ig megy fel, és kb 8at biztos kilõ. Ezt kiszámolva elv kb olyany joval 10k fölött kéne sebeznie, de az életébõl még alig fogy. (pedig 10k az élete fele nagyjából)

Ez miért van? még a mutatott damageböl vonja le az armor általi csökkenést vagy mi?

köszi
antgecc
Ez a játék nem az 1v1-rõl szól. Ha te mégis abban méred az e-penist, akkor rossz játékot választottál.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nálam speciel nem a külsõség döntött, hanem az, hogy melyik faj életérzésével tudok leginkább azonosulni. A norn egyértelmûen gyõzött. Kipróbáltam a többi fajt is, de mikor visszaléptem norn földre, mintha hazatértem volna.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Na pont ezek miatt a dolgok miatt illik számomra mindkét fajhoz a warrior. 😄

És mi van azokkal a "PVP-s arcokkal", akik attól nagyfaszúak, hogy azt mondják nem attól nagyfaszúak, hogy esélytelen embereket ütnek hátba, legyen az amire reagáltak bármennyire trollkodós ironikus poszt? Ja várjál, ez nem is faszméret kérdése, hanem ostobaságé!

Nekem viszonylag egyszerû volt, ugyanis elég ritka a humantól ennyire eltérõ felépítésû faj, mint a charr. Négy lábon futnak, pofájuk van, farkuk, nagy fogaik, stb. Nekem ezért tetszik, hogy végre nem sablon az egész. Norn, human, sylvari, fiziológiailag egyeznek (egyenes járás, kétlábon), max külsõségekben van eltérés. A norn férfi pl egy megmagasított, megszélesített human más arccal.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

s0n1c
Nekem egyértelmû Norn female 😊
s0n1c
Hagyjuk már ezt az azonos erõviszonyok mellett dumát, csapatjáték van, az a lényeg, hogy nyerjen a te csapatod, bármi áron! Nyílván majd megnézem mennyi hpn van az ellen és ha nem 100%, akkor meg sem támadom, mert én vagyok a kibaszott grál lovag. Istenem, hát nem lehetsz ennyire ostoba...

nagyon jó ez a game ! hol érdemes megvenni itthon ? vagy online esetleg valami olcsó helyt tudtok ?
Ez a mocsok dolog, hogy minden olyan jól van megdesignolva, hogy nemhogy a classt, de még a fajt sem tudod eldönteni. 😄
Nem tudnám megmondani melyik fajnak áll jobban a warrior, a charrnak vagy a nornnak... 😄

Erre akartam írni valami kis szaftosat, de inkább kitöröltem, és megnézem running apánk mit ír 😄

Van néhány PVP-s arc, aki - tõled eltérõen - nem attól nagyfaszú, hogy esélytelen helyzetben lévõ embereket öl meg, hanem azonos erõviszonyok mellett, SKILL-bõl tud nyerni. Te? Te csak egy csicska vagy, aki HELYZET-bõl tudsz nyerni. Gondolom még úgy sem mindig...

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Ahhoz képest, hogy úgy terveztem nem fogok játszani, sylvari kezdõterületet meg fõvárost fullra kitoltam <#mf1>
Kezdõterületért kurvajó lootot kaptam, ilyen 30 réz ércet, 10 ezüstöt, egy mystic keyt, fasza fegyókat, szóval mindig megéri megcsinálni. A mystic keyben a pláne, hogy volt nálam 4 mystic chest, és mindegyik dobott egy újabb keyt. Ez nem tudom bug, vagy csak oltári nagy mák, mindenesetre tetszett. Ja és 17 voltam a béta végére, szóval nem érdemes csak a szivecskéket csinálni, hanem fel kell mindent fedezni, gyûjtögetni kell a nyersit, craftolni mint állat, és semmi nehézség nem lesz a fejlõdéssel - pláne, hogy a main story questet, ami még megdobál xp-vel meg cuccal nem is csináltam, szóval megint emelkedett a hype nálam.
A másik, hogy kellemeset csalódtam a rangerben, nagyon kellemes kis kaszt, nagyon jól lehet vele szólózni, ugyanis a pet simán betankolja az enemyt, míg te ledarálod, illetve a fegyverei sebzése is kellemes volt.
Sylvariról: Nagyon tetszik, a kezdõterületük látványos, változatos, a fõvárosuk meg Divinity Reach-hez képest (ember fõváros) sokkal kisebb, jobban megtervezett. Ts-en is mindig sírtam, hogy mennyire nem akarok vízbe menni, de társakkal egész fun volt, bár a macska charrommal tuti igyekszem elkerülni.
Asura: Guardiant kezdtem, 5. szintig vittem, tudom ez nem sok, de sajnos nem tetszett annyira se a faj se a kaszt, véglegesben megpróbálom tovább vinni mindkettõt. Nekem kisebbségi komplexusom volt miközben játszottam velük, lehet mert megszoktam a charr 7 láb magas méretét <#mf1>
Mindenesetre eldõlt, hogy mit kezdek: 1. Charr Warrior, 2. Sylvari Ranger, 3. Asura Elementalist, 4. Sylvari Thief, 5. Human(?) Necromancer
TL;DR: Összefoglalva nagyon elégedett voltam a bétával, fõleg mikor csapatban mentünk, és random bedobált ilyen bossokat, az valami kurvajó volt. Meg vasárnap este próbáltuk az ugrálós questeket, hát a charroknál lévõnél csapdást megszenvedtük, ennyi káromkodást még bf3 war alatt se hallottam <#idiota> Jó lesz ez, mint állat.

antgecc
Nálam norn warrior lett a gyõztes. A norn feeling egyszerûen verhetetlen nálam. Amolyan Game of Thrones-os, Starkos, de mégis természetközeli, shamanos-spirites büszke, erõteljes faj. Nagyon bejön.

Na és milyen volt a záró event?
Nah, eldõlt, hogy milyen karival kezdek, warrior lesz a lelkem. Duál balta és puska, mindkettõ nagyon brutál. Warrior volt az egyetlen kari, akivel szólózni tudtam veteran mobokat+2 sima mobbal együtt.
Baltáskislány rulez!
Running
Tudott tenni. Pl mérgelõdni. <#hehe>

antgecc
Mintha tudott volna bármit is tenni ellened... <#szomoru2>

Running
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy így mûködik. Én pont az ilyen könnyû prédákat szeretem. Megvárod, hogy 1/3-ad hp-n legyen a csákó, majd hopp 2-3 skill és fekszik. Csoki.
1 kör spvp-t játszottam, az egyik körben pont hátbakaptam az ellenfelet. 4-et végeztem ki egymás után, annyira nem figyeltek, csak azt ami elõttük volt. <#hehe>

Running
Kipróbáltam a sylvarit, most már tényleg nem tudom, hogy ember legyek, vagy sylvari. Lehet pénzt dobok fel. Vicc már ez a döntésképtelenség.

Zomil
hát minél magasabb annál jobb "alap" receptet tudsz(szoval kell a szint, h olyan alap recepteket megtanulj, mint pl. jobb érc beolvasztása, stb. amik ilyen alap dolgok), de ahhoz, h pl. egy sapkába +5vitality legyen azt neked kell felfedezned, addot a +5vitality insignia, meg a sapka darabkái te meg behuzod az ablakba öket és tádám felfedezted a +5vitality sapkát.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Frosty01
nekem már biztosra mondható hogy asura lesz a faj, már csak a kaszton vacilálok. nekro vagy guardian. guardian vagy nekro. hmhmhm.

zomil: köszi! majd akkor úgy húzom. egyébként csak ilyen epenis a craft szint, vagy valami haszna is van akkor így?

practitioner of the forbidden arts of death

CharrDen
Úgy érzem nem lesz elég az 1 hónap sem<#vigyor> Még most sem tudom, hogy milyen fajoknál kezdjem majd... Amúgy amennyire tetszett az engineer kis szinten, akkorát csalódtam benne 80on pvp-ben. Valahogy... nem nekem való ez a folyamatos kit váltogatás. Reméltem, hogy lesz valami P/P vagy gun build tornyokkal, de eléggé alacsony a sebzése.

Zomil
Azért a végleges játékban már nem hiszem, h nagyon unbalanced lenne a WvW, mivel ott ha jol tudom az elején elég sürün váltogatni fogják a párositásokat és igy a gyenge szerverek gyengével kerülnek össze az erösek meg erösekkel. Azért ez a béta nagyon csaloka igy.

Craft:
Ahogy fejlödik a craft indönként mindig kapsz recepteket. DE! Van egy olyan ablak ahova be lehet huzni a különbözö cuccokat és ott lehet felfedezni különbözö recepteket. Ezeket érdemes felfedezni, mert gyorsabban fejlödsz, mintha mindig ugyanazt legyártanád 20szor.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TDC Geronimo
Ja és most teljesen bizonytalan vagyok megint, hogy mit kezdjek, mert az asura engi is nagyon menõ :y

na mindegy 1 hónapom van még jól átrágni a dolgokat

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Join us for the final event of this Beta-weekend! Gather in Metrica Province (asura starting area) at 23:00 PDT, 8 hours from now. ~RB2 #GW2

Reggel 8 asura kezdõn lesz záró event

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Frosty01
ne para charrden, majd lesz ez még így sem. én inkább attól félek hogy underdog szeróra fogok kerülni élesben is. remélem majd sok gem nélkül is meg lehet oldani másszerver választást.

más:

valaki összefoglalná kókuszdióhéjban a craftrendszert?
nézegettem ingame próbálgattam DE még mindig ne mtiszta. a recepteket megkapom automatikusan ha nõ a kraft szintem, de próbálgatással elõbb is ki tudom fosatni pl a hunterek isteni bóvját?

CharrDen
Tudom de az elsõ 1v1em volt, ami nem 5-10 másodpercig tartott hanem folyamatosan ütöttük egymást és tök jó volt<#vigyor>

Zomil
WvW nem igazán az 1v1-röl szol 😊

CharrDen
Igen, pontosan ezt utáltam aionban is. WvWvWben futok a többiekhez, találkozok egy elementalisttal. Szép kis 1v1, mindketten tök jól csináljuk, megy a csihipuhi kb fél perce, egyszercsak még 10en odajönnek és ledarálnak. Nagyon szar jó kis 1v1 közben ha jön egy zerg csapat és... Legalább annyi lett volna bennük, hogy megnézik míg egyikünk nyer és utána darálnak le.

CharrDen
Igen ezt én is csak ajánlani tudom. GW1bõl kiindulva kezdtem egy MM necrot, mert anno nagyon imádtam, de itt... nem csak az animáció nem tetszik, elég gyengécske is szegény. Tudom nem illik ilyet mondani, de kezdj minden karit, menj el a Heart of the Mist-be, mert ott 80as lesz minden skillel és traittel. Ott aztán bábúkon gyakorolgathasz, kipróbálhatod a classokat és egy kezdetleges átfogó képet kapsz róluk.

Frosty01
ha minionmaster vagy akkor ne is várj sebzést 😄
nem lesz mivel ^^

egyébként én offoltam is az összes petet mert nem tûnt túl... értelmesnek. hamar halnak aztán inkább ráálltam a kemény területköcsögölésre, és így no problemo

j0nNyKa
mivel a sebzest kevesled, esetleg gyurjal... nem is tudom... sebzesre?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kabel15
Mondjuk ahogy néztem piszkosul testre lehet szabni. Kaptam 2 "talent" pontot amibõl az egyikkel kifejlesztettem a pet idézést. (2 kis pet támadnék és fel lehet robbantani õket) jók jók csak keveset sebeznek. Videok alapján azt hittem hogy azért 80környékén már 2-3k kat csak be sebeznek. Gondolom gear tõl is függ majd. De még mindig nem tudom melyik geart kéne szednem necro nak :S

BattleTag: kabel15#2672

Frosty01
hát a wvw még nem a friss kariknak való véleményem szerint.

nekróm van 16 körülig vittem el, talán 17, szerintem kibaszott jó support/area controller, elementalisthoz meg nincs kedvem, ugyhogy azt nem huztam, de ahogy elnéztem abból sincs túl kevés... mindkettõ jó csak egyik se olyan mint a másik. ennyi

kabel15
Tolom mind a 2 õt. Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Viszont bementem erre a wvwvw re és ott volt egy 80as csirke. Neki mentem vagy 3 percig csapkodtam és a végén 200HP val sikerült csak megvernem.

CharrDen
Próbáld ki mindet és azt kezdj, ami tetszik, minden másban jó és nincs igazi op class.

Frosty01
probáld ki wazze Q_Q

kabel15
Necro-t mennyire tartjátok OP nak? Vagy elem keményebb?

CharrDen
Igen, de közben rájöttem, hogy a queue nem csinál semmit. Ugye amikor televan, akkor felajánlja hogy állj sorba és majd behív. Nos én vártam 20 percet, nem történt semmi ezért meguntam, megpróbáltam megint belépni, ekkor pedig egybõl beengedett.

nr1ranger
Ugyanarra a mapra jelentkeztetek be?

There is no peace. There is only WAR!