Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Azt már tudom, hogy Sylvari Thiefem lesz, nagyon tetszik, de hogy Charral mit kezdjek.. azt nem tudom. Warrioron anno elgondolkoztam, de nem tetszik annyira fõleg hogy sok skillje egy helyben áll és "hadonászik", simán evadelni lehet. Szegény Engineer meg (szerintem) gyengécske, legalábbis ami nekem tetszene, a turretes build.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ez miért van? még a mutatott damageböl vonja le az armor általi csökkenést vagy mi?
köszi
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Nem tudnám megmondani melyik fajnak áll jobban a warrior, a charrnak vagy a nornnak... 😄
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Kezdõterületért kurvajó lootot kaptam, ilyen 30 réz ércet, 10 ezüstöt, egy mystic keyt, fasza fegyókat, szóval mindig megéri megcsinálni. A mystic keyben a pláne, hogy volt nálam 4 mystic chest, és mindegyik dobott egy újabb keyt. Ez nem tudom bug, vagy csak oltári nagy mák, mindenesetre tetszett. Ja és 17 voltam a béta végére, szóval nem érdemes csak a szivecskéket csinálni, hanem fel kell mindent fedezni, gyûjtögetni kell a nyersit, craftolni mint állat, és semmi nehézség nem lesz a fejlõdéssel - pláne, hogy a main story questet, ami még megdobál xp-vel meg cuccal nem is csináltam, szóval megint emelkedett a hype nálam.
A másik, hogy kellemeset csalódtam a rangerben, nagyon kellemes kis kaszt, nagyon jól lehet vele szólózni, ugyanis a pet simán betankolja az enemyt, míg te ledarálod, illetve a fegyverei sebzése is kellemes volt.
Sylvariról: Nagyon tetszik, a kezdõterületük látványos, változatos, a fõvárosuk meg Divinity Reach-hez képest (ember fõváros) sokkal kisebb, jobban megtervezett. Ts-en is mindig sírtam, hogy mennyire nem akarok vízbe menni, de társakkal egész fun volt, bár a macska charrommal tuti igyekszem elkerülni.
Asura: Guardiant kezdtem, 5. szintig vittem, tudom ez nem sok, de sajnos nem tetszett annyira se a faj se a kaszt, véglegesben megpróbálom tovább vinni mindkettõt. Nekem kisebbségi komplexusom volt miközben játszottam velük, lehet mert megszoktam a charr 7 láb magas méretét <#mf1>#mf1>
Mindenesetre eldõlt, hogy mit kezdek: 1. Charr Warrior, 2. Sylvari Ranger, 3. Asura Elementalist, 4. Sylvari Thief, 5. Human(?) Necromancer
TL;DR: Összefoglalva nagyon elégedett voltam a bétával, fõleg mikor csapatban mentünk, és random bedobált ilyen bossokat, az valami kurvajó volt. Meg vasárnap este próbáltuk az ugrálós questeket, hát a charroknál lévõnél csapdást megszenvedtük, ennyi káromkodást még bf3 war alatt se hallottam <#idiota>#idiota> Jó lesz ez, mint állat.
Baltáskislány rulez!
1 kör spvp-t játszottam, az egyik körben pont hátbakaptam az ellenfelet. 4-et végeztem ki egymás után, annyira nem figyeltek, csak azt ami elõttük volt. <#hehe>#hehe>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
zomil: köszi! majd akkor úgy húzom. egyébként csak ilyen epenis a craft szint, vagy valami haszna is van akkor így?
practitioner of the forbidden arts of death
Craft:
Ahogy fejlödik a craft indönként mindig kapsz recepteket. DE! Van egy olyan ablak ahova be lehet huzni a különbözö cuccokat és ott lehet felfedezni különbözö recepteket. Ezeket érdemes felfedezni, mert gyorsabban fejlödsz, mintha mindig ugyanazt legyártanád 20szor.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
na mindegy 1 hónapom van még jól átrágni a dolgokat
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Reggel 8 asura kezdõn lesz záró event
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
más:
valaki összefoglalná kókuszdióhéjban a craftrendszert?
nézegettem ingame próbálgattam DE még mindig ne mtiszta. a recepteket megkapom automatikusan ha nõ a kraft szintem, de próbálgatással elõbb is ki tudom fosatni pl a hunterek isteni bóvját?
nem lesz mivel ^^
egyébként én offoltam is az összes petet mert nem tûnt túl... értelmesnek. hamar halnak aztán inkább ráálltam a kemény területköcsögölésre, és így no problemo
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
BattleTag: kabel15#2672
nekróm van 16 körülig vittem el, talán 17, szerintem kibaszott jó support/area controller, elementalisthoz meg nincs kedvem, ugyhogy azt nem huztam, de ahogy elnéztem abból sincs túl kevés... mindkettõ jó csak egyik se olyan mint a másik. ennyi
BattleTag: kabel15#2672