Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már most elvonási tüneteim vannak 😞
Na mindegy van mit olvasni hivatalos fórumon na meg ott a dzsátubé is <#idiota>#idiota>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mindenesetre az egy epic élmény, amikor átugrálsz a jumping puzzle-n, és nézed a "célból", ahogy _VALAKI_ harmadjára is lepottyan az utolsó ugrásnál 😄DD
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Veni, vidi, vici
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
The gods have disconnected you ...
A sima duelhez képest valóban körülményes, de majd egyszer az is bekerül (talán).
The gods have disconnected you ...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Veni, vidi, vici
Esetleg lesznek olyan pvp cuccok amik nem 0 karma-ba kerulnek , es jobbak ?
Mókás volt a péntek szombat vasárnap viszont nekem elúszott nem igen kerültem gépközelbe :/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Kibaszott mortarokkal is meggyûlt a bajunk 😄
sPvP meg rock solid 60 fps volt röccenés nélkül végig.
"bedessz" :y

Veni, vidi, vici
errõl a részrõl beszélsz, ugye?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Tegnap elõször kipróbáltam hajnalban sPvPt mondom meglesem megyek egy kört. Na ebbõl az egybõl lett 5 kb, alig bírtam kijönni. Engivel mentem, se traiteket nem rendeztem át semmi, mondom erre az egyre felesleges. Ehhez képest büntettem végig 😄
Nagyon nagy fun vele játszani.
Más... Sylvari kezdõn ki csinálta végig a jumping puzzlet? Van egy középen, ahol egy növényen kell felmászni, de a chest után még lehet tovább menni ilyen barlangba, ahol gombafejeken kell ugrálni. Elég sokáig eljutottunk, de a vége felé leestem. Na kérdés, hogy ott van-e még valami egyáltalán vagy fölöslegesen szenvedtünk? 😄
Amúgy a gw1es accountom hol lehet összekötni a gw2essel? HoM rewardok miatt érdekelne.
különben is nem tudod hogy milyen hibát vétesz ha hagysz elfutni egy ilyen csírát. lehet leöli a doylakotokat és nem lesz supply a towerben és ezért vesztetek el egy két várat pár perc mulva <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
😄
Veni, vidi, vici
Nem vagyok ûberPVP arc, sõt híve vagyok az egyenlõ küzdelem bla-blanak is.
Más tipusú mmo-ban, pl: SWTOR-ban ha kvesztelés közben "open world" pvp-vel találkozok, akkor sem biztos, hogy nekiugrok a Red-nek, ha többen ütik a kisebbet, max akkor beszállok, de nem megyek neki automatikusan senkinek ... sõt a gankelést kifejezetten gyerekes hülyeségnek tartom ... Nem illik bele a karakterem szerepébe sem (Meg Light 5 ...), szóval én békésen elkalandozgatok, ha megtámadnak megvédem magam, ha nem támadnak meg akkor elférek mellettük ...
De az más ... itt WvWvW van ... Ha valakivel, valakikkel összefut az ember, akkor az nem azért van mert õk éppen céltalanul békésen bóklászgatnak arrafelé és virágot gyûjtenek. Nem azért van, mert õk éppen arrafelé szeretnének fejlõdni ... Õk (vagy Õ ...) azért vannak ott piros névvel, hogy lezúzzanak ...
Nem az a kérdés, hogy skillbõl, vagy helyzetbõl nyer-e az adott csapat/játékos, hanem hogy nyer-e ...
Aki belép WvWvW-be az nem véletlenül teszi, szóval az készüljön fel mindenre ...
Én mikor elõször kipróbáltam, biztos voltam benne, hogy fél másodperc alatt lezúzzák a tapasztalatlan kis arcomat (Mákom volt, hamarabb találkoztam csapattársakkal mint enemy-vel) ... Viszont egy másodperce sem gondolkodtam, mikor megláttam, hogy egy csapattársamat megtámadják, már kapta is az áldást az enemy.
Itt bizony "Red is dead" van ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
#45286 Running:
Azért ez fordítva is igaz. Senki nem sírta tele a fórumot, de ez nem teljesen igaz amit mondtál. Sok helyzet van, amikor 1v1re kerül a sor és ha sokan nem tanulják meg mit kell ilyenkor tenni, akkor nagyon el lesznek verve. Falkában menni könnyû, célszerû és hasznos, de "elpuhulnak" az emberek. Ebbõl kifolyólag volt is rá példa, valaki leszakadt a falkáról, meglátott engem és rögtön kezdett menekülni.
Tudom, én csak ellenpéldákat hozok, de egyelõre csak ezeket ismerem, Thiefként nem volt túl sok lehetõségem falkában a fronton az aoe-k között harcolni, de amennyire láttam a legtöbben csak egy helyben állnak és ütnek/lõnek/varázsolnak.
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
Ha az élet már csak ilyen igazságtalan. Ideje felnõni, farkastörvények vannak, vagy ragadozó leszel, vagy áldozat, a választás csak tõled függ.
A csapat és a szerverünk gyõzelméért megtesszük amit csak lehet, és majd az ilyen "igazság bajnokai" arcok holtestein keresztül verekedjük fel magunkat a csúcsra. Ezt veheted készpénznek fiatalember! <#hehe>#hehe>