Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek mind kiakarnak készítani engem!!!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

j0nNyKa
az nem a "kibaszott cd galaxis"-ból van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

mért nem lehet a kibaszott Cdgalaxystól még elõrendelni a játékot????

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

XenHai
Igen mind a 4 mag annyin megy .Igen nagy teljesítmény kell rakni.
2,2 ghz alul feszelve, de minde a 4 mag 2,2 ghz?
és a crossfire on az hogy?
jobbgomb/váltható grafikus rendszer/ gw2-nél nagy teljesítményt állítottad be?
XenHai
High performance on
crossfire on
2,2 ghz alul feszelve
Low-on volt minden kivéve azt az opciót ami borzasztóan be pixelesítette a képet úgy 22-33 fps volt
pixelesen 40 körül de okádék volt a kép!Ez norn kezdõn volt.
De neked mennyi volt az fps-ed egyes helyeken?
Meg a Power4Gear Hybrid gondolom High performance-ra volt állítva igaz?
Meg az hogy, gyári beállításokkal nyomtad, szal nem volt processzorhúzás? Meg használtél crossfire-t?

köszi ha válaszolnál rájuk, h tudjam mérni vmihez a sajátomat 😊))
XenHai
Jelen ! Nekem nem volt gondom vele.
Kis patkány reggelrõl nem bír magával, mivel le se szartam a privát üzenetét, csinált egy új reget és arról is anyázik. Röhejes a csóka.
Van vki aki ASUS K53TA-SX051D notebookon próbálta a játékot?
Mert nekem low-medium beállításon pve nagyon laggolt, spvp az viszonylag jól ment (amikor már ben voltam egy térképen, nem heart of the izébe)
Ez nem muszajbol volt. Szerintem nem mindegy, hogy valki valamit vagy valkit fikaz. Valoban nem ismerem a munkassagat ami miatt egyuterzobb vagyok. Ja amugy az alregje vagyok persze 😊

"õ csak egy helyi értetlen, aki még nem ismeri elixir munkásságát, és muszájból ellentmond mindenkinek, aki viszont igen 😊"

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

TDC Geronimo
Bõven jó ez, hogy ilyen hamar unlockolja. Mire következõ skill megvan pont megtanulod használni az elõtte lévõket normálisan.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
10-esre megvan majdnem minden, sztem korrekt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mikor elõször játszottam vele nekem nagyon tetszett, hogy így meglehet tanulni a karaktert kezelni, de így a 6(?). karakter után már csak nyûg volt, hogy nincsenek még meg a skillek.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

antgecc
Kicsit furcsa volt, hogy lvl 10-re már minden fegyver minden skillje megvolt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mindegyik fegyverskillhez egyre több kill kell, persze ha többen vagytok és többen ütitek a mobot, akkor gyorsabban fejlõdik, mert assistra is adja.

antgecc
Csak itt bétában fejlõdött olyan gyorsan a fegyver skill, hogy 3 mob után már megkaptam az újabb képességet pl. kardra?

Frosty01
animációk, beszólások, sztoriquestek (röhögõgörcs), gólemek, satöbbi. én élvezem, nekem nagyon lejön

practitioner of the forbidden arts of death

CharrDen
<#eljen>

TDC Geronimo
Asuranak vannak a legjobb animációi, úgy. Ha engi mellett döntök, akkor tuti, hogy asura lesz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Omlás
sry dupe..

Asura = fun, már azon szakadok amilyen mozgás animációi vannak. <#idiota><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
<#eljen> Sajnos ez a szomorú valóság :S..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
elixir egyáltalán nem ügyes troll 😊
túlzásba is viszi, és még a stílusán sem állít

antgecc
Van valahol, valami leírás arról, hogy karakter generálásnál a kérdésekre adott válasz a bevezetõ storyn kívül mit határoz meg a játékban?

SZEG007
egy ügyes trollnak több arca van😊

SZEG007
Buksage valakinek az alregje amit csak trollkodásra tart, vagy maga az illetö egy hivatásos troll, értelmes kérdést mégcsak véletlenül se várj ilyenektöl

j0nNyKa
áh, fel lehet ismerni a stílusát 😊
õ csak egy helyi értetlen, aki még nem ismeri elixir munkásságát, és muszájból ellentmond mindenkinek, aki viszont igen 😊

igazából az a fõ probléma,h idejön egy csomó kis szerencsétlen ösztönlény, és ideböfögnek olyan ostoba kérdéseket, amire fél perc alatt kielégítõnél is bõvebb információkat találnak ha rágoogléznak😊 de ugye ez az ostoba generáció már mindent készen kap és képtelenek a két agysejtjükbõl legalább az egyiket használni, vagy tenni bármit bármiért😊 ráadásul még káromkodni is csak kb olyan szinten tudnak mint egy 3 éves purdé. erre tökéletes példa volt ez a buksage nevû kis papucsállatka. bár tény,h runningnak sem így kellett volna reagálnia, igaz ezzel lehet, hogy sok bajt (számomra számomra inkább lesajnáló mosolygást) elõzött meg😊

on: ti hogy vagytok képesek asurával játszani????😄

XenHai
Pontosan!
SZEG007
ez szerintem ugyanugy Buksage, csak másik nicken de sry ha tévedtem.

legyen moderátor könyörgöm mielött release van,mivel több "noob" lesz,amelyik közül lesz bunkó is!!!

j0nNyKa
te megérted a dühét? kajak magyarázd már el, érdekel 😊

az igen😄 szinvonalas <#gun>

Jo persze sracok de egy sima normal kommentre mi volt az a hozzaszolas, hogy huzzal innen a te ratardalt!? Mar elnezest tudom semmi kozom hozza csak olvasgattam itt a jatekrol igy futottam bele.Vissza olvastam nehany napot en nem lattam elozmenyet ennek a dolognak csak annyit lattam, hogy valaki velemenyt irt erre egy masik valaki csunyan beszolt neki es erre mindenki az utobbit vedi hmmm 😞
Persze nem kellett volna az a retardalt frocsoges privatban, de azert valamilyen szinten meg tudom erteni a duhet. Ne ertsetek felra magaval a privat uzenettel nem csak a duhenek okaval.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

j0nNyKa
POW! <#eljen>

j0nNyKa
elixir X. regje, nem kell hozzászólni, akkor megunja

Nem kell vele foglalkozni, tipikusan az a kis takony aki a való életben az ember szemébe sem mer nézni...

köszi, és itt az "energiatakarékos GPU" - ekkor csak az egyiket használja?
És a "nagy teljesítmény" - ekkor van cf?
Nem tudom mi hajtja az ilyen embereket. Szánalmas.
Running
Szerintem már nem tud, mert tiltás alatt van. Hosszú volt a pályafutása most is. Találkoztam már vele pár topikban, sose ütött meg ennél magasabb szintet.

Mondjad még, állat jókat röhögök rajtad, legalább gyorsabban telik a meló.
PVP Glory vendornál lehet venni 200ért ruha alapokat, ahogy néztem a mystic forgeba egy olyat berakok meg három valamit (pvp szintlépésért kapott cuccokat nem engedett berakni, csak pveben szerzett dolgokat) akkor kapok egy random legalább ranknak megfelelõ cuccot.
Mert próbáltam ezt a mystic forge-ot wvw-n is benyomtam négy fegyvert erre adott enginek egy szar hammer-t aminél 2 is jobb volt a berakottak közül.

Másik a mystic coin mire jó?

CharrDen
Gyönyörûek ezek a cultural armorok<#vigyor>

LaCz:
Jó volt a videód, Neked mi a véleményed a mesmerrõl? Sajnos nem volt lehetõségem alaposabban kipróbálni, nem is tudok róla sokat, de nagyon tetszett "kívülrõl".

XenHai
én ilyen laptoppal rendelkezem ! Rakd fel a gyári mobiliti drivert hozzá majd nyomj 1 jobb egér gombot és ott váltható grafikus rendszer config.. Itt be tudod állítani hogy cf ben mennyen a rendszer az adott program alatt vagy csak a 6520 mennyen egyedül . tökéletesen megy nem kell mellé másik program.
Omlás
Szerintem ebbe ne itt mennyetek bele :]

antgecc
Egyetértek. Minden országban vannak taplók.