Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darth devil
ennek semmi köze a magyarsághoz, de imádni való, hogy mindenre ráhúzzák az emberek, hogy azért ilyen olyan, mert magyar...

War, war never changes.

magyar mentalitás mindig ilyen volt,az ilyenek tipikusan egyedüálló anyával élnek,simán beszólnak neki is,anya persze nem meri megpofozni a gyereket,mivel fél,hogy megveri a gyermeke.
(ezért kell minden családban 1 férfi,mivel erösebb tekintélye van)

antgecc
És ilyenek fognak velünk játszani... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

APA kezdödik 😄

Running
Csak nekem volt furcsa elénél ez a tõrös skill? Ride The Lighting
Régebben a gurulás végén rögtön robbant, most van kb 2 mp szünet, amikor nem történik semmi. Roppant zavaró. Ez bug, fícsõr, vagy javítás?

Running
Be kéne fejezni az offolást, vagy makrózni.

Omlás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Running által történt reagálás és amit te mûvelsz ég és föld... ezért nem ban kéne neked hanem egyesével eltörni az összes ujjadat... legközelebb akkor talán meg gondolnád szórakozz e :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Senkit nem érdekel 😄 úgyis csak te fogsz repülni :ASD:AS😄:AS😄:S.D

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

És mondjuk igaz nem Bukság kezdte...

Ok én voltam a hülye... ez csak idézet csak a spolert olvastam 😊

A topic gazdát nem fogja érdekelni, ilyenkor egybõl repülõ van. Mivel semmilyen körülmények között nem lehet ilyen alpári stílusban írni.

Omlás
Más topicban is hasonló hangnemben "osztja az észt" rövid idõn belül úgy is véget ér a "pályafutása" de õ megmutatta milyen kemény ez a lényeg <#idiota><#lama>...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running miért kapna? Mert válaszolt egy gyökérnek? Legalább nem folytatta.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Úgy látszik valakinek beleszartak a mûzlibe reggel 😛

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Szerintem egybõl kaptok egy kitiltást a topicból mind a ketten 😊

78.131.70.160
(78-131-70-160.pool.hdsnet.hu)

KIVAGY TE BAZMEG MEGESZLEK TE CSICSKA UTOLSÓ GECI TE IS TÜKÖRBE NÉZHETNÉL BAZD MEG A KURVA REDVÁS RIBANC ZSIDÓ ANYÁDAT
Running
Off, erõs idegzetûeknek!!!<#taps><#hehe>
buksag privát üzenete:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
te meg ki a KURVA ANYÁD vagy és milyen idióta kérdésekrõl beszélsz te szerencsétlen nolifer csicska csúnya kis fasz.
30-35 játék zene roflmao. meg is látszik rajtad nézz tükörbe te csúnya undorító lehányni való kis lúzer nyomoronc :ASD verd a kis faszod a kínai modellekre bazmeg, irány kurvázni kis buzeráns pöcs ilyeneket eszek meg reggelire mint te

Húzzál már a vérbe....
Mikor kezdõdik már az iskola? Legalább az ilyen fasztarisznyák kevesebbet lesznek online.
darth devil
Legalábbis szerintem. 😄 Mert az hülyeségnek tartom, hogy a ki nem tett trait signeteket számolja.

War, war never changes.

darth devil
Csak akkor semmi értelmes traitet nem tudsz használni, muszáj vagy csak a signeteket.

War, war never changes.

Variancenak mikor sikerül átvenni a házigazda szerepet?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Ebben igazad van, ezt a traitet szerintem fejlõdésre lehet a legjobban használni, mert ott érdemes nem aktív signeteket bennhagyni.

Szerintem majdnem minden profnak van ilyenje, de itt a hangsúly a "nem használt"-on van. Nem gondolom, hogy megérné tartósan nem használni a skilljeid felét és csak a weapon skilleket nyomatni.

Nem is értem miért nem rokonszenvezel vkivel, aki még a legalapvetõbb dolgokat sem tudja a játékkal kapcsolatban, de ki bírja nyilatkozni, hogy a downed state egy "szánalmas gyökérség", mert.... csak. 😄

s0n1c
itt az összes fajon látható, plusz cultural armorok is

http://dulfy.net/2012/07/21/gw2-armor-previews/
s0n1c
Találtam egy ilyet. Ez egy warriort trait, amit 10 pontnál már lehet unlockolni. Azt írja, hogy minden nem használt signet után +40 precision. A warriornak lehet 5 signetje is (healing, 3 ut, elite), tehát akkor 5x40=+200 precisiont kap? Az nagyon durva, ez must have trait akkor.

s0n1c
s0n1c
Jó, akkor nem csak nekem nem szimpi a kolléga 😊
Ha megvan a 80 utánna is kapunk pvp geart vagy utánna a saját gearbe megyünk ?
Running
Húzzál már innen az idióta kérdéseiddel. Miért kell ezt minden topikban eljátszani? Szórakozzál mással te retardált hülyegyerek.

Vettem fel pár videót a BWE 3 elsõ napján Mesmer sPvPrõl, igazából semmi különleges nincs benne, de akit érdekel itt megnézheti.

Eternal life; endless torture.

Frosty01
szerintem még nézelõdj sokáig. nagyon sokáig. (nem árt ha utánaolvasol a dolgoknak!)

a downded state nekem bejött, mert így nincs az hogy lezergelnek titeket és instant pusztulsz. ugye a wvw-ben gyalogbuszolsz, nem sok teleport lehetõséged van, így még van esélyed a túlélésre ha mákod van.

practitioner of the forbidden arts of death

Zsir. Nem játszottam egyik béta weekend alatt sem, csak olvasgatok errõl meg videozgatok. Valahol most olyat olvastam, hogy a gearnek nincs jelentõsége, mert mindenkinek ugyanaz a gearje van. ez így mi? PvE van a játékban amúgy? Raidekre gondolok stb..
CharrDen
A shopból fõként csak kozmetikai cuccokat lehet venni, és egy két boost packot. Semmi tényleges elõnyhöz nem jut az, aki onnan vesz dolgokat.

Zomil
Jo kérdés, h mit akarhattak ezzel a downed state-el...véleményem szerint igy a WvW csatákat akarták kicsit elhuzni.

Pay2win rendszer meg nincs, mert (egyelöre,bár sztem késöbb se) nincs semmi olyan dolog amivel komoly elönyt szerezhetnél, talán az xpboost, de az meg nem igazán számit komoly elönynek mert pvp-ben ugyis mindenki fel van szintezve 80-ra.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Valaki magyarázza el nekem mi a jó ebben a death systemben. Ha megölök valakit azzal nem akarok többet foglalkozni, ráadásul olyan abilityket kap pl a thief pl a teleport... hát komolyan ez egy oltári FASZSÁG. sok ember egyetért és kedveli ezt, hát szerintem ez egy oltári nagy szánalmas gyökérség.

amit nem tudok semennyire az a pay2win része a játéknak, hogy is mûködik ez?
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

CharrDen
Azt tudom, meg is csináltam, de így is csak mediumon futott a játék, de ez úgyis ki lesz javítva mire kijön a játék.

CharrDen
Nekem is ment mindig, egyedül a karakterkészítésnél és a cutscene-eknél akart ilyen egekbe menõ fps-t annak ellenére, hogy Vsync az elsõ amit berakok minden játéknál.

TDC Geronimo
Nvidiasoknak fel kellett rakni a legújabb beta drivert. Mostani whql-be van valami bug. Nekem 10+ fpst dobott a beta driver és sokkal jobban futtott, mint eddigi BWEken.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát nekem semmi gondom nem volt vsynchel. Minden beta hétvégén mûködött

CharrDen
Mindenesetre egy kis próbálgatás és javítgatás után sikerült az nvidiásoknak megoldani, de így is feleslegesen túlhajszolták a gpu-t. Nekem szerencsére csak a wvwvw nagyobb csatáinál volt gondom, addig semmivel. Viszont érdekes, hogy a bwe3on sokkal lejjebb kellett venni a grafikai beállításokat, mint azelõtt. Közel minimumon kellett futtatni a játékot annak ellenére, hogy a gépem sokszorosa a minimum rendszerkövetelménynek.

CharrDen
Nem mûködött. Tech fórumot nézd meg, rengetegen melegedtek túl, vsync nem ért semmit. Ráadásul sokunknál a gpu 99%on volt végig, míg a cpu 40% körül.
Amúgy ez fõként notebookoknál jelentkezett, mert az asztali gépeknek van rendes hûtése és nem volt ilyen gondjuk, legalábbis nem olyan mértékben mint nekünk.

Jabar
nekem 1 ezer éves 9600gt-n futott folyamatos 60+ fps-el (bár csak 1280x1024-ben és low/med minden, de így is szép) úgyhogy nem túl vga igényes a játék 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
vsynch

CharrDen
Az attól függ, az elõzõ bétákban igen, de az utolsóban a vga-kat melegítette túl igen szívesen, miközben 2ezer feletti FPSt akart generálni videók és karakterkészítés során.

spybot919
Mivel proci igényes.<#idiota>

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Szia

Nekem hd4770-es kártyám van, és 1650x1080 ban teljesen akadozás nélkül futott mediumon.

tudom, hogy nem ide tartozik teljesen (nem tudom írhatom e), de ugye nem árt az erõs vga a játékhoz. Nos az én Asus K53TA notebookomban AMD Radeon HD 6520G és egy AMD Radeon HD 6650M videokártya van. Nos ezek elvileg képesek crossfire mûködésére a nagyobb teljesítmény érdekében. Vki tudja hogyan mûködik a crossfire, vagy tud vki vmi magyar leírást a mûködésével kapcsolatban. Mert elvileg a "Speccy" nevü progi azt írja h le van tiltva a crossfire.
Hogyan tudom a crossfiret mûködtetni? Külön program kell hozzá?

(Amugy azért kérdezem meg itt is, mert tényleg minden fórumon kérdeztem (prohardver, GYIK,...), de nem kaptam választ)

köszi