Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Nincs értelme magyarázni, mert sose fogja megérteni.

s0n1c
6-os medkit, 9-es elixir s
nr1ranger
Attól hogy egy kaszt picit jobban bírja az ütéseket még nem tank. lehet instában nem 3 hanem 5 ütésbõl darálják be, de ettõl nem fog végigtankolni egy teljes bossfightot, elõbb-utóbb el kell ugrania és a boss mást fog ütni. De rövid idõre kb bármelyik kaszt el tud érni masszív sebzéscsökkentést egy megfelelõ builddel. Ezek alapján akkor már az összes kaszt tank...

There is no peace. There is only WAR!

j0nNyKa
hat kb. ugy neznek ki az asurak, igen 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
valagad 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CharrDen
Ezért kell Charr Engineer<#vigyor>

CharrDen
Azta 😮 Melyik skill a 6os és 9es? Mit csinálnak?

j0nNyKa
still gay <#ejnye1>

TDC Geronimo
Ja láttam már. Minden engi videóra lecsapok egybõl, ami dzsátubéra kerül, fõleg ha asura 😄

s0n1c
TDC Geronimo
kis asura engi pve montage. Kell <3

Ahet

The gods have disconnected you ...

antgecc
Az mit jelent, hogy egy skill leírásában az van, hogy vulnerability: 10 ?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

áááá már megint ez a magyarmentalitás folyik a csapból 😄
olyan hülyék vagytok mint a picsa <#levele>

Miért mi az amiért nem ?😄

Running
A mai stresszes nap után:

Unknow
Na, mikor ilyen dolgokat látok, akkor mindig megnyugodok,hogy megérte a pénzét ez a játék.
TDC Geronimo
😮

bazzeg annyi eldugott szar van ebbe a játékba hihetetlen 😄

CharrDen
Átérzem a gondod <#sir> Kevés volt ez a két nap ennyi mindent kipróbálni..

CharrDen
fail >.<

CharrDen
Nem logikátlan, nem olvastad végig. Az, amit találtál, az a Rank[/b{ 60 vendor. Amint a videóban is látod, lehet alap 80as szettet venni sima Armorsmith/Weaponsmith/stbnél.

Unknow
Ezt nem veszed, ezek a buildek a játékban. Ezt az elsõ napon megveheted majd ha ilyen buildet akarsz összerakni, csak papír leszel.

Legközelebb olvasd el a dolgokat...de tudom, megint én vagyok a hülye 😄 DERP
Te jó isten mennyi mindent nem néztem meg:S 😄 úgy látom még van mit pótolnom, egyébként én csak guardiant toltam a béta idõm alatt, és a dmg e elég nagy, és én még nem is traiteltem jóval ezelõtti hsz re vissza térvén, szerintem kikell tapasztalni mindenkinek mit szeret igazán és ,hogy szeret játszani ahogy én észre vettem mindenkinek adott a lehetõség ,hogy magához igazítsa a karakterét , engem ez fogott meg pont a gw 2 ben, minden kasztnak adott a lehetõség full dmg pusztításra😊

zippofcy
Amelyikhez én odamentem az a lvl60as szöveget tolta. Lehet nem mindegyik volt ilyen (bár logikátlannak tartom) de mind1, majd egy hónap múlva kiderül lehet-e 3 nap játék után ilyen proccos geart venni.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Unknow
Figyelj, oda mentél a vendorhoz és megvetted tõled a pvp itemeket amiket akartál. Több ezer embernek ment, itt a fórumon is írják, hogy ott lehet átgearelni.

Mindenki hazudik csak te vagy helikopter?

Tessék, ha nem találtad meg a vendort, simán herp derp vagy.

--------

zippofcy ma 20:16 privát válasz #45553|

Ja, így jártam..jól beégtem, a videó is hamisítvány XDD DERP

Jézusom, már látom ki vagy... Akkor nem szóltam! IGAZAD VAN! Ez a vendor nem létezik, a videó pedig csak érzéki csalódás.
TDC Geronimo
😞

Pedig annyi mindent kéne még kipróbálnom :S

Sylvari guardian, Sylvari/Asura engi. Ezek vannak a tarsolyban 😄

SZEG007
Látom ezek a Buksage, meg zippofcy troll gyökerek rászabadultak a topicra ugyhogy én most vettem ki kedvencek közül.

zippofcy
Szerintem meg ezek az uncsi képek teszik tönkre az összes fórumot. Kb 5 éve voltak menõk, haladni kéne a korral helló 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

j0nNyKa
ne remegj, nem kapsz játékot 1 hónapon keresztül 😄D

TDC Geronimo
Lesz még vajon stress test megjelenés elõtt?

TDC Geronimo
:y

TDC Geronimo

zippofcy
LEÍRTAM A VÉLEMÉNYEM A JÁTÉKRÓL TE NAGYONHÜLYE !!!

Erre pár baromarc belémköt ... hát az õ bajuk engem nem izgat.
Amit írtam attól az még mind igaz ... nem a barmoknak írtam, gondolom többen olvassák ezt a fórumot mint 2-3 GYPs.

j0nNyKa
érdekes, hogy én azt hallom, hogy a lol topicot is te akarod állandó jelleggel tönkrebaszni
nem lehetne, hogy ezt nem? mármint, szépen már kértelek, megpróbálom újra, nyilván értesz belõle ?!

zippofcy
Ja, csak Unknow baromságot írt mikor arra hogy azt mondtam sokáig tart leölni a másikat PvPben, ezt válaszolta:

"Akkor próbálj ki buildeket. Konkrétan warriorral berserkes és procolós cuccokkal 3!!! másodpercig tart bárki aki elémkerül. Ez alól egyedül az a class kivétel ami eltud lökni. Thieffel is meg lehet ezt csinálni, annak is hasonló a burstje."

Erre én megkérdeztem hogy mégis honnan vesz 3 napos béta event alatt ilyen cuccokat, erre azt válaszolta hogy vendortól a Mistben.

Mikor pedig nem is lehet lvl60 alatt venni tõlük, vagyis a 3 napos béta alatt senki sem tudta kipróbálni.

Szal megint csak nagyeszûsködött ... én a saját tapasztalataim alapján írtam a véleményem, nem pedig a fejlesztõk elmondásai, meg bétateszterek véleménye alapján.

Akinek nem tetszett amit írtam, így járt 😛
De ha baromságokkal akar megcáfolni, csak saját magát járatja le.
Érdekes hogy ugyanazok az arcok csinálják ezt itt is mint anno a LoL topicban.
Gondolom van pár BPDs ember az SG fórumon 😄 😄

TDC Geronimo
Hát nemigaz most akartam nekiesni a hivatalos fórum dev trackerének erre nem töröltek mindent ilyen hamar?

Elég szar is lenne ha ennyi lenne az egész játék...

zippofcy
Gyengébbek kedvéért: gondolom a PvP szintre értette, de azt se lehet elérni 3 nap alatt 😛

zippofcy
Na akkor nemtom te milyen játékkal játszottál mert nekem azt mondta hogy jöjjek vissza mikor elértem a 60at 😛 (pedig Mistben ugye 80ra felrakott)
Ez már megint olyan mint a 2x Darius ulti megöli a Baront ... 😄 😄

zippofcy
Szvsz pár évvel régebben vagyok itt mint te, szal csak utánad 😛

TDC Geronimo

DummyBoy
Ez a szentháromságról kialakuló teológiai vita érdekesen alakul ... Hiszen ha úgy nézzük valójában TÉNYLEG van DPS, HEALER és TANK ...

Mert ha 3-an ütnek egy MOB-ot, aki üti, az DPS, akit üt az a TANK, aki közben gyógyít, meg supportál mondjuk, az a HEALER ...

De mivel ezek a szerepek bármikor felcserélhetõek a karakterek között, így meg hirtelen nem lesz értelme kiemelni õket ... Lehet hogy az nem lesznek mindenben ugyanolyan jók, de ez úgyis a traiteken fog múlni ...

Szvsz kevés "TANK LFG" meszidzs fog repkedni a cseten ... ha igen, akkor annak szerintem komoly hatásai lesznek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa

"Btw, furcsa álláspont...szerintem a WoW-ban a pvp rendszer minden, csak nem jó."

Szerintem nem furcsa.

Többek közt én azt tartom legnagyobb gyengeségének, amit a vissza kérdésben feltettem. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet igazán kitérni, félre gurulni és a többi.

Jó lesz ez a game PvP-re nagyon. Remélem nem szúrják el a balanszot, azon bukhat csak el. Kiváló játék, ha nem mocskolják be a hatékony játékmenetet befolyásoló mikro tranzakciókkal. (Tudom azt állítják nem.)
j0nNyKa
hát meg .. traitek, weapon skillek, stb.?

Pedig világos miért; a wvw a pve és pvp között egy átmenet, ahol tudsz pvp-zni és pve-zni is, mivel jócskán vannak npc-k, szörnyek is. Az hogy saját gearben mész pedig mutatja, hogy nem vagyok kispályás, veled számolni kell 😊. Jobb ez így sokkal. Az sPvP pedig inkább a versenyzés tisztaságára megy rá, ezért is kezd mindenki ugyanolyan cuccban, és két színben.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Jabar
ahogy én láttam wvwvw-re bár felrak 80-ra de az addig összeszedett cuccaid maradnak rajtad és nem a pvp-sek (ezt nem is értem miért) úgyhogy a cuccok miatt gondolom elõnyös felhúzni.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

WvWvW-ben számít a gear oda abban mész amid van egy alapból 80-as karakter a gearével eléggé elfog picsázni ha lvl 2-n mész be 😄

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Tényleg nem teollkodni akarok mert nagyon tetszik a game, de mi értelme felhúzni 80 rá a karit ha úgyis felhúza a játék 5 õs szintrõl is ha bemegyek pvpzni. Vagy 80 ön lesz egy külön 80 ás bracket ami nem kap geart stb hanem abban van amit megszerez.
not sure if...