Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is no peace. There is only WAR!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
The gods have disconnected you ...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
olyan hülyék vagytok mint a picsa <#levele>#levele>
bazzeg annyi eldugott szar van ebbe a játékba hihetetlen 😄
Legközelebb olvasd el a dolgokat...de tudom, megint én vagyok a hülye 😄 DERP
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Mindenki hazudik csak te vagy helikopter?
Tessék, ha nem találtad meg a vendort, simán herp derp vagy.
--------
zippofcy ma 20:16 privát válasz #45553|
Ja, így jártam..jól beégtem, a videó is hamisítvány XDD DERP
Jézusom, már látom ki vagy... Akkor nem szóltam! IGAZAD VAN! Ez a vendor nem létezik, a videó pedig csak érzéki csalódás.
Pedig annyi mindent kéne még kipróbálnom :S
Sylvari guardian, Sylvari/Asura engi. Ezek vannak a tarsolyban 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Erre pár baromarc belémköt ... hát az õ bajuk engem nem izgat.
Amit írtam attól az még mind igaz ... nem a barmoknak írtam, gondolom többen olvassák ezt a fórumot mint 2-3 GYPs.
nem lehetne, hogy ezt nem? mármint, szépen már kértelek, megpróbálom újra, nyilván értesz belõle ?!
"Akkor próbálj ki buildeket. Konkrétan warriorral berserkes és procolós cuccokkal 3!!! másodpercig tart bárki aki elémkerül. Ez alól egyedül az a class kivétel ami eltud lökni. Thieffel is meg lehet ezt csinálni, annak is hasonló a burstje."
Erre én megkérdeztem hogy mégis honnan vesz 3 napos béta event alatt ilyen cuccokat, erre azt válaszolta hogy vendortól a Mistben.
Mikor pedig nem is lehet lvl60 alatt venni tõlük, vagyis a 3 napos béta alatt senki sem tudta kipróbálni.
Szal megint csak nagyeszûsködött ... én a saját tapasztalataim alapján írtam a véleményem, nem pedig a fejlesztõk elmondásai, meg bétateszterek véleménye alapján.
Akinek nem tetszett amit írtam, így járt 😛
De ha baromságokkal akar megcáfolni, csak saját magát járatja le.
Érdekes hogy ugyanazok az arcok csinálják ezt itt is mint anno a LoL topicban.
Gondolom van pár BPDs ember az SG fórumon 😄 😄

Ez már megint olyan mint a 2x Darius ulti megöli a Baront ... 😄 😄
Mert ha 3-an ütnek egy MOB-ot, aki üti, az DPS, akit üt az a TANK, aki közben gyógyít, meg supportál mondjuk, az a HEALER ...
De mivel ezek a szerepek bármikor felcserélhetõek a karakterek között, így meg hirtelen nem lesz értelme kiemelni õket ... Lehet hogy az nem lesznek mindenben ugyanolyan jók, de ez úgyis a traiteken fog múlni ...
Szvsz kevés "TANK LFG" meszidzs fog repkedni a cseten ... ha igen, akkor annak szerintem komoly hatásai lesznek 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szerintem nem furcsa.
Többek közt én azt tartom legnagyobb gyengeségének, amit a vissza kérdésben feltettem. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet igazán kitérni, félre gurulni és a többi.
Jó lesz ez a game PvP-re nagyon. Remélem nem szúrják el a balanszot, azon bukhat csak el. Kiváló játék, ha nem mocskolják be a hatékony játékmenetet befolyásoló mikro tranzakciókkal. (Tudom azt állítják nem.)
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Jabar sa bu eeda murishani!"
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB