Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Never underestimate the power of the dork side!
REAL MADRID
Jött az email, abba az order number meg hogy mennyit fizettem és egy nagy gomb, hogy regisztráljak accountot. Viszont ha arra nyomok kéri egy serialt, de azt meg nem kaptam. Ilyenkor wtf?
Szóval itt, pláne ha casual módban játszol, grindelni egyáltalán nem kell, annál is inkább mert a mobok agyatlan öléséért alig kapsz valami xp-t. Itt dinamikus eventeket csinálsz, a területek küldetéseit, personal story-t, esetleg pvp-zel, felfedezed a területeket.
Egy negatívumot tudok mondani, ennyi idővel a megjelenés után, ha elhagyod a kezdő területeket, akkor valószínú kicsi lesz a népsűrűség a fejlődés közben és így kicsit kisebb a móka, és nehezebb is lehet.
És egy szubjektv dolog, kezdőként először human vagy norn karaktert javaslok, mert ezek kezdőterületei verhetetlen hangulatúak. Persze ez másoknál biztos nem így van.
itt nem azt grindeli az ember hogy öli a mobokat 1000el, hanem instákat tolsz végig jópárszor
relatíve hogy az mennyire grindelés, de amúgy csak a legendary fegyókhoz esetleg az ascended armorhoz kell grindelni ha csak játszol akkor nem lényeges
és igen a Wildstar eléggé HC game (sőt kb a leginkább) de a wow sem casual
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy ha nem szereted a grindet, ezt a játékot messzire kerüld el. 😊
mert ez az, rengeteg pve mókával, ha kapható vagy map complete-re, jumping puzzle-re world boss killekre
érdekes story dungeonokre, vagy ugye a "grindelős" egyéb utakra
a fractálok is jó mókák, de az már közösség igényes
a pvp-je nekem tetszett de ha egyedül vagy az is könnyen frusztrációba csap
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I want to be a mighty pirate ever!
és 50től ér össze kb, de ott is számítanak a döntések (pl hogy milyen faj problémáját helyezet előtérbe 30 környékén) vagy hogy 1-1 problémát a 2 útból hogyan szeretnél megoldani
számomra csak az a kérdés hogy gemből vehető lesz-e a kieg, ha igen akkor kicsivel hamarabb térek vissza hogy kifarmoljam az árát 😄
A kieg-ről még nem tudni pontosan, hogyan lesz elérhető. Szerintem az új kontines bejárható lesz, nem kell fizetni érte (mivel a guild hall-ok is ott lesznek, kétlem, hogy kényszeríthető lenne valami fizetés, bár majd meglátjuk), és az új profession is elérhető lesz, talán csak extrák lehetnek, amelyekért fizetni kell.
alapból asszem 5 slotod van amit gemből tudsz bővíteni
Mit jelent hogy a "a personal sztori jó"? Mondjuk egy single player játékhoz képest milyen a történet?
Lotro-t pl. azért hagytam ott mert fizetni kellett volna amikor a következő terültere léptem és fel akartam venni a questeket, itt akkor ilyen nincs ha jól értem. És a kiegészítőt hogy kell elképzelni ha nem veszem meg nem léphetek majd az új területekre és nem léphetek feljebb bizonyos szintnél?
LotrO és RoM/WoW háttérrel lehet kicsit furcsa lesz, ugyanis a GW-stílusú játék akciójáték, nem skill spam. Számít a mozgás, a reakció, az időzítés, "olvasni" kell az ellenfelek mozdulatait, el kell vetődni, ha muszáj, stb., szóval a harc dinamikus. RoM-ot én is játszottam, ahhoz képest gyorsabb, mozgékonyabb. Meg kell szokni, de nem vészes. Nézz pár videót róla a YT-on, hogy milyen harc közben.
Casual játékra is teljesen jó, mert csak egyszer kell megvenni, nincs havidíj, nincs egyéb fenntartási költség sem. Pont most jön az első kieg is, a Heart of Thorns, erről még nem tudni, mennyibe fog kerülni. Én heti pár órát szoktam játszani, nyár óta játszok (azaz kb. fél éve), egyáltalán nem bántam meg. Az első pár nap/hét volt kemény, amíg ráálltam az akció-irányításra. Eleinte szintén RoM-szerűen csak megálltam és püföltem a skilleket, de az gyak. gyors halál. Abszolút fakezű vagyok akciójátékokhoz, de még én is meg tudtam tanulni annyira, hogy simán tudjak játszani és alig haljak meg. 😊
A hardver követelménye szerintem átlagos, nem hiszem, hogy emelkedett. Erősebb konfig csak ott kell, amikor egy-egy boss körül jó százan is összegyűlnek, ott nálam is beesik 20-30 körülre, de amúgy 60-80 fps körüli (i5-2300, 16GB RAM, R9 270X).
+gemet lehet goldból venni
GW2 is azon játékok egyike ahol pénz=idő
elvileg a hardverkövetelmény nem nőtt, sőt állítólag optimalizálták kicsit (kétlem)
a personal sztori jó, a világ szép és változatos és nem hagyományos küldik vannak hanem helyi szivességek
fejlődni több féle képpen lehet, sztem 10 eurót simán megér
100-200 órát minimum tudsz benne élvezettel játszani
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.24. 18:53:42
A délutáni műsort persze pont nem fogom látni, mert mikor mennénk rokonlátogatóba, ha nem akkor 😊 Na mindegy felvételről majd megnézem.
Never underestimate the power of the dork side!
a pvp pedig akkor dögunalom ha pugolsz
Mindent összevetve nem egy el....ott játék na <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.22. 18:08:18
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Korábbi kérdésedre: a Living Season állítólag baromira megy. Fórumokon és a G+ stream-jükben látom, hogy minden rész után oda, meg vissza vannak tőle az emberek. Én még nem jutottam el odáig, hogy belekezdjek, nem tudom megítélni, milyenek.
A GW1-hez meg nem évente jöttek kiegészítők. A Prophecies, a Factions és a Nightfall némileg hasonló kampányok voltak, mint most a Living Season, bár új területeket is nyitottak és jöttek be velük extra profession-ök is. Hivatalosan egy kiegészítője volt, az utolsó, az Eye of the North. A GW2-ben ezek nagy része már alapból benne van (mint lore, vagy bejárható terület).
Előre is köszi!
Spárta
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.01.22. 13:21:48