Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1
frissíthetnétek egy pöppet 😄 " MAGYAROK BÉTA SZERVERE : Drargrimmar ! ::: Következõ Béta:N/A"
Unknow
Ha rajtatok múlna mindenhol beállna a Bloodscalp effectus.

-Magyarul beszélnek globál channelen?
-Na és? KIT ÉRDEKEL? HAGYJUK ÕKET!

-xXSzájbaba****Xx a neve. Reportoljuk!
-Minek reportolod nem mindegy neked mivel játszik?

Nem, abszolút nem mindegy egyik sem. Ez már mondjuk nevelés kérdése szerintem. Ez ugyan az mint,hogy nem egy szál faszba mész az utcára mert neked az mennyire jó.

Ezzel a játékkal játszanak ám 13 éves gyerekek is, és talán nem azt kéne nekik se mutatni,hogy ez a menõ. Az a gond,hogy te és a haverjaid itt azt hiszitek, hogy ez tök cool... Nem is értem, hogy 24 évesen ,hogy lehet valaki még azon a szinten amikor ennyire nem törõdik magakörül semmivel, és ennyire nem látja azt ha valami rossz irányba megy.

Bizony, az ilyen embereket ki kell közösíteni, aztán majd észreveszik magukat...ha meg nem akkor örüljenek egymásnak. A normális emberek úgyis kerülni fogják az ilyen figurákat.

Azért hihetetlen ,hogy egyesek felháborodnak azon,hogy nem akarunk a GW2-bõl napiszart csinálni. Mert igen, ez a stílus odavaló.

Egyébként nagyon sajnálom, hogy engem zavar ha valaki egy tapló paraszt, tényleg, én kérek elnézést 😛
Hmm egy ilyen csapat engem is érdekelne😄

Btw, van valami PvP guild/team/bármi? Mármint egy olyan csapat, aki sPvP Tournament spammelést tervez, nem WvW-re gondolok. Keresgéltem, de nem nagyon láttam semmi ilyesmit. 😞

Eternal life; endless torture.

s0n1c
Úgy láttam nehéz vele jól játszani, bár ebbõl a szempontból az elementalistot sem értem, mert a 4 elem/wepkit miatt az egyik legnehezebben játszható class szerintem. Valószínûszeg sokan rá fognak faragni az elején.
Az nem baj, ráérek, skillt meg majd meglátjuk 😊

Nem, csak ész is kell hozzá. 😄

Bár szerintem Elementalist, ami a legnépszerûbb, PvPben az egyik legnehezebb (PvErõl nem tudok nyilatkozni), de úgyis csak azért kezd azt mindenki, mert hogy 4 elem, fú de menõ.

Eternal life; endless torture.

játék közben nekem is többször eszembe jutott, hogy "uu necrooo", kreáltam egyet, de 5ös szinten mindig megfulladt a terv, eddigi összes bétán... barátnõmnek az tetszett a legjobban 😊 "megidézzem a polipot?" <#taps>
Szerintem inkább skilles, és sok idõt is igényel.

Győri Devi
lehet a nekro lesz a legOPbb a végére 😄

szerintem azért mert nem olyan mint az 1ben volt, nem is lehetne

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

A mesmer mitõl ilyen népszerûtlen, ennyire gyenge?

s0n1c
Szerintem még lesz egy stress test.
TDC Geronimo
Kíváncsi leszek milyen skillek/traitek fognak változni releasere. Gondolom megtudni nem fogjuk már csak ha élesben kipróbáltuk

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
jó ez így 😊
TDC Geronimo
Thieftõl irigylem az unload skillt engiként. dupla pisztolyos enginek menõbb lenne 😞

TDC Geronimo
Amúgy nem tudom észrevette-e a többség, de azt a bizonyos "karakter csúszást" szinte teljesen eltüntették utolsó BWEre. Régi videókban elég látványos volt és mikor még nem próbáltam a játékot ez volt az egyik bajom vele. Próbáltam A legkisebb fajt és a legnagyobbat is, de szinte teljesen megszüntették.

s0n1c
jah, számomra is meglepõ

arena junkies interview with team paradigm

érdekes a team paradigm egyik lineup-ja: Flyn, Kalimist, Tosan, Sonydigital, Heaton 😊 Gondolom ezek a nevek, nem csak nekem mondanak valamit 😊

Mindig is imádtam olyan kasztokkal játszani amivel kevesen játszanak 😄D még a végén necro leszek.

TDC Geronimo
nekro szerintem gáz lett. Elite skillje fasza meg van még 1-2 látványosabb, de úgy összességében szerintem nagyon lapos lett. Staff skillek is gázosak.

Győri Devi
azért rendesen változott a többi béta elõtti felméréshez képest
fõleg a necro nagyon visszaesett

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

s0n1c
s0n1c
Zsír, kösz!
CharrDen
Igen, de amiket leírtál mint utálatos jellemzõket azokat pont egy ilyen Pistike11(amivel még nem is lenne gond) nevû gyerek csinál elõszeretettel. Nekem is egyszerûen azért bántja a szemem, mert ezzel minket magyarokat járat le, fõleg amikor elkezd magyarul anyázni a map/world/trade chaten.

Ezt körülbelül kizártnak tartom, nem forgolódom ilyen társaságban. 😛 😄

Valaki már írta, hogy a név a játékos tükre, nos, az általad említett tulajdonságok és problémák általában halmozottan jelentkeznek az szintén általad említett nevû karaktereknél... Bizonyos intelligenciahányados felett az ember képes normális nevet adni a karakterének, illetve nem érez ingerenciát arra, hogy ne normális nevet adjon neki.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

DummyBoy
Na még egy 10-est végigbaszogatnak majd miattuk, és megérted ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Frosty01
24 leszek, elég idõsnek és érettnek érzem magam ahhoz hogy például NE idegesítsen fel ilyesmi. sokkal inkább idegesítõ ha valaki alapjáraton retardált, nem csapatjátékos, és ninja g3ci. na ezeket személyesen koncolnám fel legszívesebben. különben is ki tudja, lehet másfél hónap múlva a legjobb ingame cimbid mondjuk Pöcshuszárka vagy Pistike1998 HUN lesz <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Gondolod, hogy ha angolul próbálkoznának ilyen nevekkel, nem repülnének rövid úton, vagy nem változtattatná meg a nevüket egy GM? Azt használják ki, hogy kevesen beszélnek magyarul... na a ticket pont ennek orvoslására szolgál. Nem a középkorúaknak szúrja a szemét, hanem minden normális embernek, majd ha idõsebb és talán bölcsebb leszel, rájössz te is. 😛

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Frosty01
de nem érted? a középkorú mmohuszároknak ez szúrja a szemét! jaj de jókat tudok az ilyesmiket mosolyogni 😊
havert is mindig szénné oltottam ts-en amikor leállt vitatkozni meg mérdgelõdni kis hülyegyerekekkel/gyerekeken aionban

practitioner of the forbidden arts of death

Ahet
Ha jól rémlik a Hero panelen lévõ slotba a guild armorernél tudsz venni, backpacket.

The gods have disconnected you ...

JethroHUN
A hülyékkel nem kell foglalkozni. Fölösleges ezen aggódni hogy majd szembe jön egy lila hajú asura, "pöcsömöccse" néven <#eplus2> és ha igen? Ki bánja, ha õ annak érzi magát és így akarja hívatni magát játékban, tõlem. Úgysem kötelezõ vele bármilyen nemû interakció. Úgyis kikopnak majd a játékból.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Akkor írjon helyetted más de az szánalmas?Döntsd el legközelebb mit akarsz..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ahet
Szerintem nincs szó flémrõl! Normális beszélgetést folytatnak egy a közösséget érintõ témáról.

The gods have disconnected you ...

TDC Geronimo
Nem tudok, de szerintem biztosan.

JethroHUN
Hány slotos egy szerver? Hány %uk gyökér és játszik ilyen nevekkel? Nagyobb ez a szám mint 1? Nem? Megérte túl reagálni? És flémet generálni? <#wave>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

s0n1c
Nincs infod arról, hogy az engi backpack szerû cuccokból lesz e több fajta? Mert a hero lapon a slot ott van, csak én ilyenbõl még egyet sem láttam, az alapon kívül.
Igen ennek így örülök, csak nem szeretnék ilyen RMAH szerû dolgokat mint diabloban ahol most már azért készülnek az itemek majd ,hogy fenntartsák a piacot...

s0n1c
Nézd, ha valaki belép egy közösségbe és az alap normákat nem tartja be, sõt direkt beleszarik, szerintem azt szóvá kell tenni. Valószínûleg ha elmész moziba nem szarsz a terem közepére csak azért, mert az jaj de polgárpukkasztó és vicces, nem, kurvára nem az. Sõt megkockáztatom neked sem tetszene, ha ilyet látnál. Én ezért a szolgáltatásért fizettem, és ha valaki a szórakozásomat direkt módon szeretné szétcseszni, annak bizony a kurva anyját!
Szerinted szánalmas, más meg nem akar hülyékkel játszani...

TDC Geronimo
Nézd meg a gw1 kiegjeit. Gondolom valami olyasmi. Új földrészek, új professionok, új fegyverfajták/skillek meglévõ profoknak stb. Mint egy rendes MMO kiegészítõ.

Figyelj, engem is zavarnak az ilyen hülye nevek, nem is kicsit. De most egy név miatt nem fogok ticketeket írogatni.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Nem értek egyet veled sem és azokkal sem, akik ugyanezt mondják. Az ilyen hozzáállás vezet a Bloodscalpokhoz...

Fizetõs kieg alatt új kasztok akár mondjuk egy (ritu, paragon) meg ilyesmikre lehet számítani , vagy esetleg pálya rész, vagy ez valami gemes apróságokra van?

Aki egy név miatt képes ticketet írni, az elég szánalmas. Felesleges mások nevével foglalkozni.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

TDC Geronimo
Sok újat nem mondd (legalábbis nekem), viszont itt is elhangzik, hogy lesz egy nagy live team, aki az ingyenes contentet (pve és pvp) szállítja megjelenés után és lesz az expansion team, aki a fizetõs kiegeket csinálja majd.

Unknow
Az ilyen hupákolóktól meg majd kapod a report ticketet az offensive name miatt 😛 Valszeg nem véletlenül van az,hogy angolul se engedik az ilyeneket.

Tudom, magyarul mindent szabad és ez annyira vicces ,hogy muszáj és ... és majd mennek a ticketek 😛
asszem nem szoktam veled egyetérteni, de most azt teszem. akik képesek ilyeneken fennakadni azok csöppet túl komolyan veszik magukat. ez egy játék. komolyan az ilyen hupákolóknak szentelem majd az elsõ pinabubus nevû altomat😊

TDC Geronimo
Elnéztem, ez most megy mert 3pm eastern.

Igazi trollkodó kivégzõ mozdulatsor 😊
TDC Geronimo
Este 12kor kérdezz felelek lesz Kotakun Mike Z-vel