63345
  • Me0w
    Nezd, tegnap elindultam egy silver ore fele, majd a masik iranybol lattam, hogy 2 medvevel a hataba rohan oda egy magyar nevu jatekos, csak hogy nehogy enyem legyen a silver. Gondolom meglepodott, hogy itt nem lehet egymas elol elvenni a resourceokat. De amig nem beszeltek a /map-en magyarul, engem nem erdekel a dolog.
  • Torzonborz
    Remélem a guild problémát a lehető leghamarabb orvosolják. Mi nagyon megszívtuk , a leader és 2 officer is ebbe futott bele szóval most se invite se upgrade se semmi nem megyen :(

Ezen kívül viszont a játék....hát mit ne mondja magába szippant. :D
  • Jimbo
    Király, köszi!
  • Me0w
    A bankod accountwide.
  • Jimbo
    Levelezés nem megy? Ha cuccot akarok küldeni egy másik karimnak, azt írja, hogy magamnak nem küldhetem.
  • Omlás
    Hát gyerekek összességében minden eddig megtapasztalt pozitívum és negatívum ellenére is minimum a zseniális jelzővel tudom illetni a játékot.
    Egyszerűen abbahagyhatatlan
    Zavaró kicsit az overflow azon hibája, hogy akivel egy guildben és/vagy partyban vagyok néha csak a 3. WP váltás után kerül velem egy "síkra" az üzemen kívüli Trading Post is kicsit zavaró no meg a Guild interface hülyeségeit sem hanyagolnám de a játékélmény miatt egyszerűen nem tudnak zavarni ezek a dolgok egyelőre. (amúgy a Guild interface bug nálam általában megoldódik ha WP-vel helyszínt váltok.)

Ranger lett a main amúgy a szombat délutánt/estét azzal töltöttem, hogy meg kreáltam az összes karaktert és mindegyikkel elkezdtem játszani felváltva és végül is a Ranger lett a befutó vasárnapra.
  • Amaymon
    Ha megjavul a guild rendszer egy toleráns HUN klán invelését elfogadnám a DESOLATION-on, ha nem akar senki sem, akkor megyek egy random guildba, azoktól nem győzöm dobálni az invitet kifelé. A korhatároknak bőven megfelelek.

pm me itt, a játékban vissza üzenek. Feltéve a céhek nem bugosak még.
  • Tusy
    - mi volt az az 1-2 dolog ami miatt máris elmenekültetek?
  • Hentes75
    Már melóból pislogok.
  • Hentes75
    EEENNGEEEDJENEEEEEK BEEEE !!!
  • Hentes75
    Mondjuk nem sokáig bírok kopogtatni,legkésőbb 05:55-kór indulok melóba.Akinek van esze mától
    szabin van.
  • Hentes75
    Na mi a fasz van?Ma csak én döngetem a szerver kapukat,hogy engedjenek már be?
  • j0nNyKa
    Hello, everyone:

Here is a summary of common issues we've seen reported:

Error Code 1032: The bug where World transfers results in a long delay, has been resolved. Players who log in will be located in the World that they attempted to transfer from. Players should try again.

Error Code 9: This code results when you are not authorized to play in the Guild Wars 2 3-Day Headstart. Retail codes do not get in--you must access to Headstart, which you obtained by PRE-PURCHASING the game in full. Please contact your retailer to make sure that they've given you a 3-Day Headstart code. For additional assistance, please contact Customer Support: support.guildwars2.com using the Ask a Question tab.

Error Code 1038: This error results when you try to log in with an account that does not have a Guild Wars 2 serial code attached to it. Please apply a Guild Wars 2 serial code to this account. For additional assistance, please contact Customer Support: support.guildwars2.com

For a list of common Error Codes, their meanings, and possible solutions, please look at this page:

This is a list of ongoing issues that we're tracking: http://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/8994

* Guild Issues: This includes guild membership rosters not showing correctly, guild leaders not seeing themselves in the guild, issues with receiving guild invitation notifications, etc.
    * In-game mail
    * Party issues on overflow
    * Trading Post

Our team is working as hard as they can to resolve these issues. We appreciate your patience.
  • j0nNyKa
    az a mordály geci :D
  • Susarc
  • Susarc
    jaj vótmán?:P

• Dobronski
    Unknow, pick me!
  • AntiHero
    Ranger- Greatsword kombóval úgy aprítok mint egy gép. Volt, hogy 4-en voltak ellenem és mind feldobta a pacskert..nem tudtak velem mit kezdeni.

Bár lehet csak szerencsém volt a kezdeti időszak miatt
  • Unknow
    Ne haragudj, hogy megzavartuk a játékodat...ebből a hozzászólásból is látszik, hogy eddig csak a kultúrált, abszolút nem tirpák magyarok voltak ott ^^ /sarcasm off
  • Susarc
    a mai nap tanulsága PVP-ben...a Guardianok 90% ban addig képesek életben maradni míg megérkeznek a társaik segíteni nekik:D
  • Susarc
    jaja Tournament-re fogunk nyomulni ezerrel:P:)
  • Susarc
    Ma belevetettük magunkat kicsit a PVP cumók kiszedésébe átalakításába elméleti szinten és a következőkre jutottunk: /sokaknak hasznos lehet!/

van egy alap pvp szeted amikor bemész Mistbe ezt kapod...a fegyókat ingyen lecserélheted ha nem tetszik az alap 2 típus. Bemész egy meccsre és lépegeted a szinteket ezért kapsz pvp honort/commendationst vagy hogyishívjákot:P olyan lila izé na tudjátok:)
    Attól függően hogy nyersz vagy veszítessz többet illetve kevesebbet....a killekre,területfoglalásokra,bázisvédésekre jár bónusz ezekből ha sokat összehozol több honort kapsz! minden PVP szintlépéskor kapsz egy jutalom ládát amiben pvp bonusz xp,illetve fegyver és páncél "kinézetek" lehetnek! AMolyan armor fegyver skinek amikbe te magad teheted a tulajdonságokat adó rúnákat.Ezek már nem az alap skinnek hanem spéci kinézetüek...értelem szerüen minél nagyobb a PVP szinted annál több és többféle fegyver/armor kinézetből választhatsz majd!

Van lehetőséged venni direktbe armor és fegyver tokeneket ha nem csak a random dobozokból akarsz felöltözni! ezek is honorba kerülnek és a mystic forge-ban tudjátok craftolni őket ,mégpedig úgy,hogy a dobozból kiszedett random cuccaitokat letöritek/salvagelitek a PVP salvage kit-el.....tehát veszel egy vállas tokent odamész a misztic forge-hoz beteszed a másik 3 komponenst amit a letörésből szedsz ki és bamm lesz egy vállasod ami már nem alap kinézetü.
    Veszel hozzá 0 lila "honorért" tulajdonság rúnát és máris egyedi vagy:P

10 szintenként nő a PVP rankod látványosabban Nyúl 10-es Medve 20-as farkas 30-as......sárkány 80-as rang! ezeknek van külön vendorja ahol magasabb /jobb?:P/ kinézetü üres armor/weapon darabokat vehetsz és rúnázhatod fel magadnak a kívánt értékekkel.

Szerintem úgy érdemes nyomatni,hogy a szintlépéskeért járó ládákból mindent le kell törni amit nem tudsz használni...pl a heavy armort ha clothos vagy ha csak simán nem tetszik warriként a vállas amit dob akkor letöröd és veszel egy vállas tokent és mész a misztikus kúthoz hátha szebbet tudsz kiszedni belőle!
    Szerencsére a tárgytokeneknek fix ára van így az is jó megoldás miután kiszedted a vállas/chest,gatya,chest,sisak fegyó árát utánna veszed a jutalomládákat ezerrel,hogy legyen bőven alapanyagod a misztic forge-hoz

kicsit kínai így átolvasva,de mi is szenvedtünk rajta míg kiokoskodtuk.....egy jó támpont lehet! ha valakinek kérdése vagy kiegészítése van leírhatná és egy jobban megfogalmazott összefoglaló mehetne is a banner alá,mert biztos vagyok benne ,hogy tömérdek kérdés lesz majd a későbbiekben ezzel kapcsolatban!
  • Wheyprotein
    Én nem azt mondtam, hogy WoW-ban nem voltál jó hanem, hogy WoW/Arena totál nem eSport. Ráadásul nem kis balance gondok voltak mert a Blizzard kis is jelentette, hogy 2v2-vel már nem is foglalkoznak balance terén. 3v3 meg RMP és kész, néha van 1-2 eltérő csapat mint lock+shamy+xy.

Az a tudásod meg sPvP-n volt gondolom. Majd ha Tournament-en lesz valami amit elértél na akkor bizonyíthatóan jó vagy.
    Addig meg további jó játékot:)
  • Susarc
    hát tényleg ne vedd "beszólásnak",de majd ha összetalálkozunk mutatok egy-két trükköt amit az laza 6 év pvpszél összehordott az újjaimba aztán majd eldöntöd ér-e valamit a tapasztalatom:P

#49254 statikus harc? WOW-ban statikus PVP harc?? olyat hol láttál?

#49258 az viszont nagyon nagy fair dolog,hogy a gearje itt mindenkinek sacc/kb ugyanolyan lesz!
    az más tészta ,hogy a az is rendben volt,hogy aki ügysebb az jobb geart szedett ki wow-ban...bár a végefele már ugye ezt is elbaszták,mert ingyen odaadták a majdnemfullos geart is mindenkinek...
  • Tommy Drak
    Még belefér:)
  • Me0w
    Jajj :( Medig majdnem magyarmentes volt, erre...
  • donatus13
    Összesen most pár "e-sport" játék van, CS, Dota 2 , League of legends, starcraft, ezek vannak toppon.
  • clio1616v
    csoki az csoki, mindegy milyen a színe - ne csak azt nézd
  • Wheyprotein
    WoW mint eSport XD
    Itt le is írtad magad...
  • Amaymon
    Nem.

A cucc is számít, de nincs olyan nagy kihatással a karakterre, mint a hagyományos MMOkban. Mások az arányok. (rl skill vs gear)
  • Amaymon
    Még mindenki n00b, azért nem borul.
  • Prody
    Tehát csak arra megy, hogy mely skilleket/spelleket rakod be alulra és hogyan használod?
  • donatus13
    Mi vabbira mentünk , remélem jó kis emberek lesznek ott, legalábbis bízom benne.
  • Amaymon
    Nem szól bele a gear annyira, mert nem statikus a harc. Elég részletes? :)
  • Susarc
    ,mert? a WOW-nak elég profi a PVP-je...vannak balance beli problémák,de összeségében nagyon is profi! Lásd e-sport arénák pl.

nekem a mai pvp alatt az az 5000+ WoW-os aréna igencsak megdobta a teljesítményem annak ellenére,hogy a skillek/traitek háromnegyedét még el se olvastam és a geart se állítottam össze rendesen /alap elosztással nyomultam/

tényleg nem vágom miért is borulna aki "úgy mész be PvP-re mint WoW-ban "...explain pls
  • Unknow
    Na, közben megelégelve egy - két dolgot a Whiteside Ridge-n mi is átköltöztünk a Desolation-ra. Szóval mi is várjuk a magányos játékosokat akiket idevetett a sors. :)
  • Kryon
    Pl. abban, hogy nincs tank/healer/dd felosztás és a pvp nem abból áll, hogy 2-2, 3-3, 5-5 ember kergetőzik egy kis arénában, de majd a profik leírják részletesen.
  • Kryon
    Nekem ilyen gondom nincs, első videó után eldöntöttem, hogy mesmer lesz a main, aztán azt is hogy sylvari. Már csak a játékot kéne megvenni valamikor :)
  • Prody
    Engem érdekel, hogy miben más a GW2 PvP... valaki írjon már egy részletes beszámolót!
  • AntiHero
    Hát persze, hogy Overflow