63345
  • Chris
    De belátható időn belül szerintem nem akarsz majd váltani, nem csak a váltás költsége miatt, hanem főleg azért, mert iszonyat sok material kell a fejlesztéshez.
  • j0nNyKa
    free to play lesz 2 hónapon belül.
    oh wait.
  • Dobronski
    Igen, de elég sok pénzt kérnek a váltásért...
  • antgecc
    Így van.
  • Thaddeus
    Igen, így van.
  • Wheyprotein
    Több szakmát is fel lehet húzni, nem (2+)? Tehát ha húzok egy szintig valamit és lecserélem akkor a régi nem veszik el. És ha visszaváltok akkor onnan megy tovább. Vagy tévedek?
  • TDC Geronimo
    emberek max, akik tolják, mert abbahagyhatatlan :D
  • Fpocok
    gw2 haldoklik... vagy még korai? :D
  • TDC Geronimo
    Elég gáz, hogy ezek még mindig nem jók. Ez kb a 4 legfontosabb eleme az egésznek :/

Remélem 1 max 2 nap és ezek mind helyrejönnek.
  • Unknow
    Nézd...ezen a fórumon azt hiszem én keveredtem emiatt talán a legtöbbször vitába, hogy a globál chaten ne használja senki a magyart.

Ezt a fellengzős bunkó stílus pedig megtarthatod magadnak, te ugyanúgy ennek az országnak a gyermeke vagy tudtommal. Amennyiben nem tetszik, hogy mások is játszanak a nemzetedből a szerveren, transferelj tovább. Ott majd biztos mindenki leöli a medvéket mielőtt kiszed egy bányát. Micsoda bunkó emberek vannak...medvével a nyakukban próbálják szabotálni azt, hogy te kibányásszál valamit.

Ilyenek ezek a magyarok, követnek téged, hogy tönkretegyék a játékodat. ^^

További flame elkerülése végett: Örülnék ha a személyeskedést megtartanád magadnak, főleg azért mert semmi alapja nincs. Amennyiben pedig nem tetszik, hogy más játékosok is arra a szerverre mentek amire te, ingyenesen át lehet még transzferelni.
  • Shaenis
    a pve rész lenyűgöző, olyan helyeken jártam, hogy percekig csak leesett állal kántáltam "hűbazmeg".

Brisbane Wildlandsnél érdekess/izgalmasabb helyet még nem láttam egy MMO-ban sem, és ez még csak egy lvl20 terület.
  • antgecc
    true
  • Thaddeus
    Kibaszott faq-ot olvassátok már el, hihetetlen!
  • antgecc
    spvp-nek mi a lényege? még nem próbáltam. ilyen wow bg féle játékmód?
  • donatus13
    Engem be igen, csak kaptam valami validation e mailt , 1 percel később rá kattintottam is kiírta, hogy már lejárt...
  • Nivea
    igaz! bocsánat!
  • j0nNyKa
    szerver szavazás - banner
  • Nivea
    Szép kakukkos joreggelt!
    Melyik szervert ajánljátok?
  • j0nNyKa
    sajnos nem erről volt szó az utóbbi 15 hszben, úgyhogy nem.
    my god.
  • Pilutika
    kaptam egy vissza igazolos emailt. de nem müködik, nem lehet rá kattintani ha meg bemásolom nem fogadja el tudja valaki a megoldást? köszi
  • SANTANTICA #49307
    próbálkozni kell....copy paiste el is és több féle böngészőben...

van akinél az ie-vel ment nálam pl a chrom ette meg de lehet csak éppen akkor sikerült...
  • Pilutika
    Lvl 2 vagy. mikor kapom meg a HOM-os teleport követ?
  • Me0w
    Majd legkozelebb screenshotolom akkor :)
  • j0nNyKa
    *mindig

vsync-kel játszál! (ha jól sejtem, most be van kapcsolva, kapcsold ki)
  • a.carkey
    Akkor nincs több kérdésem ... :)
  • Madmano
    Pici OFF(bár nem annyira):2X2giga Ram van most a gépben egy 945.ös 4magos AMD Phenom és egy Radeon 7950 társaságában.Az mitől lehet,hogy simán megy a játék fullon,egyedül a fordulásoknál(azoknál sem mindíg)belassul.Aztán megy újra tovább?Kevés a 4giga memória?
  • j0nNyKa
    kb. senkinél nem működött rendesen
  • Bukullusz
    Nálam sem volt jó az email aktiváció
  • a.carkey
    Másnál is volt olyan, hogy email aktiválásra failuret írt ki?

Chrome és IE is.

Tudjam be annak, hogy mindenki most tódult be, vagy nálam a gond?
  • eldarin
    sPVP-re a Hero panel legalsó fülén tudsz jelentkezni :3
  • Sáska

engem csak az "zavart", hogy mindig elindultam egy event / POI fele, es allandoan azon kaptam magam, hogy a folyamatos banyaszas es favagas vagy valami mas tortenes miatt sokszor total mas fele keveredtem, mint eredetileg szerettem volna.. :)

WvW-t probaltam, a var fogalalas nagyon jo moka volt, egyaltalan nem akadt, bar azert tomegek nem voltak (30-40player).
    sPVP pontosan micsoda, es hogy lehet bejutni, ezt nem attam semerre?
  • Bukullusz
    Engem beengedett, de Whiteside Ridge low population. Azért érdemes még így is oda menni?
  • Dobronski
    na, beengedte a pre-ordereseket?
  • Dobronski
    UGYAN EZ jutott nekem is eszembe :D
  • s0n1c
    Miért is baj az, ha a hobbidra szánsz időt?
  • bujcsik555
    Na, mindjárt kilenc, remélem tényleg be fog engedni :D
  • Probatbicol
    Aham, szóval ebben a játékban nem lehet elvenni egymás elől a bányát, de tőled egy magyar mégis megpróbálta. Kecik ezek én mondom. Silver ore-ról beszélsz, gondolom előtte a 150 coppernél nem tűnt fel neki, hogy így van, de most persze jól meglepődött. Valószínű történet.
  • Dobronski
    enyimnek is tetszik, olyan furi ahogy próbálkozik :)) áll egy helyben, spammolja a skilleket <3
  • antgecc
    Szabit kivenni játék miatt??!
  • eldarin
    Reggelt mindenkinek. Még nem sikerült hozzá kezdenem a crafthoz egyszerűen barátnőmmel nem tudtuk abba hagyni a PVE-t :D de ami érdekelne hogy láttam már jó pár karaktert jobban kinéző armorral és világító fegyverekkel ezeket craftolták vagy esetleg valami vendor árulja őket?