Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ezt meg nem hagyhattam ki😊)

★ 汤姆 李
Btw, Kincs ami nincs rtlen most kezdõdött 😊
Amiket próbáltam(engineer,ranger,thief,necro)azok közül eddig a Ranger a nyerõ.
Most nézek pár warrior videót azért mert eddig semmit nem foglalkoztam vele😊
★ 汤姆 李
Amúgy meg asura engi (nemgay <#duhos2>#duhos2>) még mindig <3
Van aki polgárpukkasztásból csinálja, van aki csak egyszerûen szép magyar szóval szólva "unix supervisor", ennyit tud 😉
Általában viselkedéstõl és név jelentéstõl függõen az ilyeneket a saját honfitársaik jelentenek, bízva a kizárásban. Fõleg mivel nemi szerveket vagy káromkodásokat általában olyanok használnak neveknek akik fiatalabbak mint egy-két windows, és az adott témához vajmi kevés közük van ... Értük meg nem kár ...
Felesleges azon pörögni, hogy hogy szabad vagy nem, etikus vagy nem, ha a többséget zavarja, úgyis repülni fognak ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-Kevésbé offenzív név: Átnevezik valami hülyeségre. (Tényleg valami hülyeségre 😛 )
-Rendkívül sértõ név: Ban.
Itt se legyen nálunk és mindent meg fogok tenni ez ügyben mint ahogy eddig is csináltam más játékban.
Nekem csak 1 jól megfogalmazott mondat lesz neki meg egy új karakter generálás.
★ 汤姆 李
Semmi szükség nincs ezekre a figurákra. Ezeket el kell kergetni minél hamarabb, minél távolabbra. Komolyan, azzal semmi bajom ha valaki indít egy Béla a Barbár vagy hasonló karaktert. Viszont azért ilyeneket ne már mint amit elõbb felhoztál példának.
Amennyiben rajtam múlna, én biztos, hogy minden guildet megpróbálnék beszervezni abba,hogy az ilyen idiótákat tartsuk kívül amíg nem képesek viselkedni és stb.
practitioner of the forbidden arts of death
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ezért volt az,hogy ahol tudtam/tudtuk megbeszéltük minden magyar guilddel azt,hogy milyen emberek lesznek kirekesztve a communitybõl. Igenis el kell lehetetleníteni az ilyeneknek a játékát addig, amíg az alapvetõ humán normákat képtelenek betartani. Aztán lassan majd elfogynak az ilyen hülyék, mert tudják, hogy ha nem változtatnak, akkor egyedül maradnak. Egyedül pedig egyik mmo sem szórakoztató.
Lehet,hogy szemétség, de a franc se akar úgy fellépni a játékba, hogy tudom:
1,A chateket magyarul spammelik.
2,A primitív nevek menõk -> Ebbõl kifolyólag az ilyen viselkedés is.
...még lehetne sorolni.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
16 évesen még viccesek talán, de szerintem ezen egy értelmes, felnõtt ember nem fog röhögni, nevetni... Amennyiben a Pina Harcos humorosnak számít, akkor rohadtul elszomorító a helyzet.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Pina Harcos igenis egy õsi magyar név, amire büszkék vagyunk <#idiota>#idiota> egyébként meg bétán kurvára mindegy hogy mit írsz ugyis letörlik. + ez alapján megítélni azt hogy ki tud angolul és ki nem, na az a száni. Mellesleg nem kell olvasni a nevüket, ha jól rémlik csak akkor látod ha nagyon akarod 😊
Én is kerülöm azt a szerót ahol sok a magyar bf 2 óta mindennemû magyar teamet kerülök biztos bennem van a hiba, de szerintem a magyarok java része még az oroszokat is túlteszi bõven. Bár innen pár arccal szívesen játszanék.
Aztán majd élesbe mikor megy a játék bizony report opció lesz..
★ 汤姆 李
Gem-bõl úgyis lehet majd vándorolni akiknek valami nem jön be csak azt nem tudom, hogy egy vagy az összes karaktert ilyenkor viszik.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Veni, vidi, vici