Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
hehe, fene egye meg hogy a nyuszisomat nem próbáltuk ki végül :/

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
lol ez a cow finisher <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

TDC Geronimo
jaj ne is mondd, már fájt a fejem :y

TDC Geronimo
najó az ultimét tím! 😄

s0n1c
A zene a video alatt halálbüntetés esélyes.
zsakosfrodo2
Asura engi -> <#eljen>

s0n1c
A grenade kit toolbelt skilljére gondolsz? Jah, annak a dmgét elég jól ki lehetett tolni most már traitekkel, túl erõs is lett.
Ja nézem.
Ezt meg nem hagyhattam ki😊)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

s0n1c
Én nem mérgelõdöm, csupán tarkón basznám egy lapáttal aki foglak-duglak, szájbaszarlak és hasonló kreatív nevet ad a karakterének.

Btw, Kincs ami nincs rtlen most kezdõdött 😊
Egy stress teszt jól jönne még nekem mert a nagy eséllyel induló kasztot ki se próbáltam még,a Warriort.
Amiket próbáltam(engineer,ranger,thief,necro)azok közül eddig a Ranger a nyerõ.
Most nézek pár warrior videót azért mert eddig semmit nem foglalkoztam vele😊

TDC Geronimo
vazz enginél a special slotba lévõ gránát kit után járó skill ilyet burstol? :o

Amúgy meg asura engi (nemgay <#duhos2>) még mindig <3

CharrDen
Amennyiben erre figyelni fognak, akkor nem lesz gond. Sajnos sok játékban egyszerûen nincs erõforrásuk, hogy ilyenekkel foglalkozzanak, bár eddig (lekopogom) Anet azért figyelt ránk és tájékoztattak, válaszoltak panaszainkra, kérdéseinkre.

DummyBoy
A nevek mindig, minden MMO-ban kényes kérdésnek számítanak, mindenhol flém van belõlük ...

Van aki polgárpukkasztásból csinálja, van aki csak egyszerûen szép magyar szóval szólva "unix supervisor", ennyit tud 😉

Általában viselkedéstõl és név jelentéstõl függõen az ilyeneket a saját honfitársaik jelentenek, bízva a kizárásban. Fõleg mivel nemi szerveket vagy káromkodásokat általában olyanok használnak neveknek akik fiatalabbak mint egy-két windows, és az adott témához vajmi kevés közük van ... Értük meg nem kár ...

Felesleges azon pörögni, hogy hogy szabad vagy nem, etikus vagy nem, ha a többséget zavarja, úgyis repülni fognak ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Unknow
Attól függ. Én eddig a következõkkel találkoztam:
-Kevésbé offenzív név: Átnevezik valami hülyeségre. (Tényleg valami hülyeségre 😛 )
-Rendkívül sértõ név: Ban.
Törlik a karaktert? Nem csak át kell neveznie?
Külföldi játékosok között sincs "FuckYou" nevü karakter és hasonlók mert azonnal karakter törlés van nekik és legtöbb esetbe GM ha látja már megteszi nem is kell szólni neki.
Itt se legyen nálunk és mindent meg fogok tenni ez ügyben mint ahogy eddig is csináltam más játékban.
Nekem csak 1 jól megfogalmazott mondat lesz neki meg egy új karakter generálás.

Unknow
Rosszul látod a helyzetet. Õk azok akikbõl sose lesz pénz. Ellenben ha a dolgozó embereknek elveszed a kedvét azzal,hogy a játékban is gyereket kell nevelniük, és hülyékkel foglalkozni... Érted ugye?

Semmi szükség nincs ezekre a figurákra. Ezeket el kell kergetni minél hamarabb, minél távolabbra. Komolyan, azzal semmi bajom ha valaki indít egy Béla a Barbár vagy hasonló karaktert. Viszont azért ilyeneket ne már mint amit elõbb felhoztál példának.

Amennyiben rajtam múlna, én biztos, hogy minden guildet megpróbálnék beszervezni abba,hogy az ilyen idiótákat tartsuk kívül amíg nem képesek viselkedni és stb.
Frosty01
ezek alapvetõ dolgok persze, de most nehogy azt higgyétek én védem a gyökereket vagy ilyesmi. van ilyen kész el kell fogadni, kellenek majd õk is. õk lesznek a kis retkósok akikbõl majd pénzt lehet kisajtolni. de ha most mindenkit elkergetsz a játékból eléggé üres marad.

practitioner of the forbidden arts of death

Ez egy normális mondat egy normális embertõl, amit a nem normálisaknak nem tetszik, szerintem ez teljesen normális nem? <#idiota>

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

frango
"A normális játékost zavarja, ha valaki nem normális, ennyi." - ez gyönyörû mondat😄DDDD

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Unknow
Az a gond,hogy ez egy olyan játék aminek az élményét nagyban a community , a közösség és az abban lévõ emberek határozzák meg. Sajnos az ilyen idióták igenis elrontják a játékot.

Ezért volt az,hogy ahol tudtam/tudtuk megbeszéltük minden magyar guilddel azt,hogy milyen emberek lesznek kirekesztve a communitybõl. Igenis el kell lehetetleníteni az ilyeneknek a játékát addig, amíg az alapvetõ humán normákat képtelenek betartani. Aztán lassan majd elfogynak az ilyen hülyék, mert tudják, hogy ha nem változtatnak, akkor egyedül maradnak. Egyedül pedig egyik mmo sem szórakoztató.

Lehet,hogy szemétség, de a franc se akar úgy fellépni a játékba, hogy tudom:

1,A chateket magyarul spammelik.
2,A primitív nevek menõk -> Ebbõl kifolyólag az ilyen viselkedés is.
...még lehetne sorolni.
Nehogy azt hidd, hogy ha látunk egy ilyen gyökeret, akkor egész nap azon agyalunk és elrontja a játékot, azért nem kell beleképzelni mindent... A normális játékost zavarja, ha valaki nem normális, ennyi.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Frosty01
felõlem pörögjetek ilyen hülyeségeken, nekem nem hatotta meg a lelkivilágomat, csak ennyit akartam közölni. szõrszálbaszogatás, és felesleges energiapocsékolás ha ezen vitázunk, és mérgelõdtök majd éles játék alatt ahelyett hogy élveznétek és a saját szórakoztatásotokkal lennétek elfoglalva <#smile>

<#eljen> Maximálisan egyetértek, ez egy fantasy világ, legalább ennyivel tiszteljük meg.

Unknow
Az, hogy béta vagy sem, nem számít. Aki ilyen nevet választ a karakterének, és nem zavarja õt az egy retardált. Nem tudok rá jobb szót, mert egyszerûen az.

16 évesen még viccesek talán, de szerintem ezen egy értelmes, felnõtt ember nem fog röhögni, nevetni... Amennyiben a Pina Harcos humorosnak számít, akkor rohadtul elszomorító a helyzet.
Omlás
Azért valamilyen szinten tükrözi az értelmi szintet amikor ilyen kreatív valaki névadás terén..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Frosty01
kikérem magamnak!

Pina Harcos igenis egy õsi magyar név, amire büszkék vagyunk <#idiota> egyébként meg bétán kurvára mindegy hogy mit írsz ugyis letörlik. + ez alapján megítélni azt hogy ki tud angolul és ki nem, na az a száni. Mellesleg nem kell olvasni a nevüket, ha jól rémlik csak akkor látod ha nagyon akarod 😊

CharrDen
Nekem szerencsém volt, mert nem találkoztam ilyen magyarokkal. Sõt, összesen 4-5 magyarral találkoztam, azok rendesek voltak, semmilyen gond nem volt.

Faki
Nem hinném hogy a magyarság lenne a gond, lásd Fort Ranikon a többség francia volt és máris nyomták a közösbe a hablatyot. Inkább azzal van bajom, hogy nem lehet õket moderálni, virtuális sallért osztani mert nincs rá eszköz. Az esetek többségében kis tinihuszárok ezek, akik fel akarnak vágni a hülye nevükkel és viselkedésükkel (mert angolul nem megy, ezért jó táptalaj nekik a magyarokkal teli szerver) csak azt nem veszik észre hogy ezzel másokat zavarnak és játék közben nincs kedvem ezeket a szánalmas egyéneket olvasni.

ja tipikusan az a magyar,aki lop,csal,hazudik,irigykedik szomszédja miatt<#taps>

Jó tudni hol lesz a magyar kolónia..kompánia <#csodalk>
Ebben bízom én is 😊

Én is kerülöm azt a szerót ahol sok a magyar bf 2 óta mindennemû magyar teamet kerülök biztos bennem van a hiba, de szerintem a magyarok java része még az oroszokat is túlteszi bõven. Bár innen pár arccal szívesen játszanék.

Valami kis csicska gyerek lehet.Spvp-n csak rá mentem mikor ott volt😊
Aztán majd élesbe mikor megy a játék bizony report opció lesz..

Unknow
Ja, az ilyen embereket mondjuk én is kerülöm. Meg az olyan guildeket ahol ilyenek vannak. Sok dolgot elmond egy közösségrõl.
Én is inkább másik szervert nézek mint, hogy alkalmazkodjak az ilyenekhez.
Gem-bõl úgyis lehet majd vándorolni akiknek valami nem jön be csak azt nem tudom, hogy egy vagy az összes karaktert ilyenkor viszik.
Faki
Én csak azt nem értem, hogy hogyan kerülhetett egy "Balfasz" nevû egyén a Variance klánba.. Na mind1 többek között ilyen egyénkék miatt fogom kerülni a GW Bloodscalp szerverét.

Omlás
Remélhetõleg 😊 viszont a havidíj hiánya miatt itt a létszámuk szerintem elég nagy lesz sajnos :S

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szerintem is az lesz, ezek ugyanazok az mmo nomádok akik start után egy hónappal itt fogják szidni a játékot, hogy milyen gagyi, aztán szépen eltûnnek.

Akkor te nagyon régen játszhattál vele, mostanra kb. ki se kell mozdulnod a városból annyira lebutították.

Running
Az ilyen gyökerek elõbb utóbb el fognak tûnni, mert a gw2 játékélménye nem lesz megfelelõ az értelmi képességeiknek.

Én csak "Szopottgombóc" és hasonló társait láttam.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Kezdõterület tele volt "Baszdmeganyád" nev wowboyokkal... sajnálatos. Már ehhez a réteghez is eljutott a játék. <#lookaround>
Ezt annak titulálom ,hogy felkapottabb lett sokkal a gw 2 mint az 1 volt, az MMO sodásnak köszönhetõen megjelentek a nagyon fiatalok is akik a WoW-ból jönnek át 😊) aminek annyira nem örülök, nyilván ez személyes de én a wowot kb 2 hétig bírtam annyit kellett menni ,hogy beleuntam egyszerûen túl nagy volt ott a pálya.

Ez lesz a játékban is ahol a legtöbb magyar ott van. WoW bloodscalp módra minden külföldi le fog lépni. Már BW3 alatt is feltûnt, hogy iszonyat rátelepedtek a globál csatornákra a magyarok. Mondjuk itt talán nem is lesz akkora gond mert nincs frakció, és ezáltal nem lesznek balance gondok.
Running
A variancosokkal mi lett, õk vállalták nem?

Baromi jó kis közösség volt a topikban, ez barmolódott el, mióta páran chatablaknak használják...

Samuka mar a gumi cuccokat is nonek nezi? 😄 WTF <#eplus2><#eplus2>

Veni, vidi, vici

Én most ráérek a nyáron meg utána is csak akkor inkább ésténként 😊 mondjuk én általában csak olvasója vagyok a fórumnak fõleg mióta így leesett a színvonal.