Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább azt mondom,h ha veterán játékosok kerültek össze pugban, akikkel mondjuk már rvrben nyomattad, akkor komolyabb premadet is lehetett verni, mivel mindenki tudta mi a dolga

Persze, ha csicska a premade team akkor el lehet õket verni puggal, de mint ahogy te is írtad ez elég ritka eset.

Eternal life; endless torture.

*persze tény, hogy nem ez az általános

ki lehet fogni jó pugot is. warban is volt rá példa,h puggal vertünk komolyabb premadet

Maga az ötlet fasza, csak az a baj, hogy mint írtam nincs elválaszva a solo és a premade tournament, ergo soloban esélyed nincs nyerni.

Davidus
" Soloban is lehet Tournamentre menni, akkor randomokkal dob össze"

na ez viszont fasza

WoW arénával pont az volt a bajom hogy ha nem volt online senki az aréna teambõl akkor nem is lehetett nyomni

V9ykn8_TZL0

Davidus
thx

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
-Nem lesz 1v1 hála

lol bent marad véletlen 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tournamentben 8 csapat van és gyakorlatilag ezek versenyeznek az elsõ helyért, BO1 rendszerben. Jelenleg elég broken a dolog, mert rohadt sok cuccot kapsz belõle a sima solo sPvPhez képest, ráadásul Gloryd is gyorsabban megy fel. Soloban is lehet Tournamentre menni, akkor randomokkal dob össze, de nincs külön solo meg premade roster, ergo premade teamek bepubstompolnak mindenkit, aztán az utolsó 1-2 meccsben van egy kis izgalom.

tényleg zokogok. elrontottad a napom😞

TDC Geronimo
Nem lesz 1v1 hálawikirõl

"Tournaments are the more organized side of structured PvP. Talk to the tournament master to join. Tournament play is always 5v5 and matches take place on the same maps that are used for hot join play. Tournaments run with varying frequency, and different reward levels allow some players to get their feet wet in the smaller tournaments while more-organized teams battle it out in the larger tournaments.

Each tournament pits eight teams of five players against each other. Teams that excel during the three-round, single-elimination tournament are rewarded with tournament chests full of valuable loot.

Tournaments come in the following flavors:

Pickup: single-elimination tournaments wait for 8 teams to join before starting. This tournament has 3 rounds of eliminations, with winners receiving qualifier points.
Monthly: Require an amount of qualifier points from the pickup tournaments to join.
Yearly: These grand tournaments feature the winners from the monthly tournaments slugging it out for the right to call themselves the best PvP players of the year.
Player-Run: customized by players, these tournaments allow for great flexibility and unique bragging rights."

Hja, ez kb. olyan, hogy "minek CSzik annyi ember, mikor nem is tudsz jobb geart szerezni?"-

Davidus
tournament az ilyen rankingos epeen cucc?😄 lesz 1v1 is?

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Reprezentálni kell a guildet mielõtt végleg "bekerül" a másik karakter is. Így lehetsz egyszerre több guildbe és válthatsz 1 kattintással közte. Ott volt a gomb a guild panelen

Több klánnak is tagja lehetsz egyszerre. Akkor tudsz írni egy másik klán chatjére, ha elõbb aktiválod azt.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Én anno a Warhammert a fun miatt játszottam. PvE ide vagy oda, nincs is jobb egy kiadós PvP-nél. 😄

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Nekem az lenne a kérdésem, h a bwe3-on nálam ugy volt, h az egyik karimat bevették egy guildbe, és ha másik karival játszottam, akkor a guild panel-be ott volt a guild, de ha írni akartam a guild-be akkor azt mondta h nem vagyok a tagja.
Ez bug volt, vagy a guild tagság nem account alapu lesz mint az 1ben?
TDC Geronimo
Nem rak cd-t a skillre. Általában írja hogy a triggerelhetõ effektnek van egy bizonyos cdje, így az a traitbõl nem triggerelhet újra x idõn belül 2*, de a skillt ez nem befolyásolja, ami a barodon van

Minden fajnak van pár utility és egy elite skillje, ami saját. Ennyi mindössze a különbség.

TDC Geronimo
Ott a tournament, amúgy meg talán a fun miatt? Ide korcsosult az mmo piac is, hogy csak a cucc meg az epeen számít. Fun faktor meg a béka segge alatt van évek óta. GW2õt végre a közösség miatt játssza az ember és erõsen erre is épít. Nem számít mit csinálsz, mert minden marha élvezetes. WvWrõl nem is beszélve, ami egy jól szervezett csapattal évekre szórakozást nyújt.

Jabar
Lenne ismét két kérdésem 😄

1. Ha kirakok egy utility spellt és traiteknél is kirakom hogy x dolognál procoljon automatikusan, akkor cd-t rak a spell-re?
(pl. warrior képesség: Endure pain, ezt kirakhatom traiteknél hogy 25% hp-nál kapcsoljon be, akkor a báromon lévõ cd-re kerül vagy el is tudom nyomni és így 2x használni?)

2. itt a faj befolyásolja valamelyis képességet vagy csak kinézet? (pl Human warrior ua tudja mindenben mint egy Norn?)

Köszi

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Amúgy valaki nem tudja, hogy hány karakteres lehet a guild név, illetve a ?

GW mindigis ilyen volt, az elsõ rész is. A legjobb statú cuccokat kb. egybõl megszerzed, aztán már csak a kinézet változik a jobb gearrel.

A PvP-ben nem a gear szerzése a szórakoztató (sokaknak lehet) hanem mint pl. egy régi UT/Quake multiban. Maga a harc ami egy gép ellen nem szórakoztató de sokkal jobb mások ellen. Itt nem a low geares-ek mielõbbi kiiktatása a lényeg mert, páran mindent megtehetnek a legmenõbb zsírkirály op gearjükben és ez fun (iddqd low gearesek ellen). Maga a játék szórakoztató nem a dolgok kifarmolása, szerintem.
A GW2 mellõzi a gear versenyt. Itt tényleg a kinézet a "fontos". Ha valaki úgy indul neki a játéknak hogy minél jobb geart szerezzen, az nem kicsit csalódni fog.
Gondolom ahhoz van elég content, hogy sok hónapba kelljen megszerezni a legjobban kinézõ cuccokat. Ha meg nem lenne, idõközben raknak bele, mert az Anet folyamatosan adagolni fogja a contenteket. 😊
Davidus
valahol olvastam hogy GW2-ben "carrot on a stick" effektus mint pl WoW-ban
tehát hamar el lehet érni a max statokat és onnan már "csak" kozmetikázni lehet a karit

de ha ez így van akkor hogy fog valakit hónapokra lekötni mondjuk a pvp? most kit érdekel hogy a kardom zöld vagy piros?😄 lesz valami pvp ladder esetleg?

valaki kifejthetné ezt bõvebben vagy dobhatna egy linket😊

V9ykn8_TZL0

CharrDen
Potosan, ahogy stealthbe megy a thief akkor resetel az aggroja.

Stealth-el merem feltételezni, hogy a boss targetet vált.

Egyébként ez a rendszer az ember mivoltából esélytelen ,hogy jól mûködjön csak ezt a sg s modik nem bírják megérteni, ez a +/- most úgy mûködik ,hogy szimpatikus nem szimpatikus , beszólt e vagy sem ? nem az ,hogy tartalmaz e értelmet a komment vagy se 😄

Bizony így van, korábban már írtam, hogy még akár a thief is tud tankolni, csak ott nem a bekapott sebzés csökkentésén van a hangsúly, hanem azon, hogy totálisan elkerülje a sebzést. Dodge, evasion, stealth pörgetése rettentõen hatékony.
Úgy tûnik ez a koncepció, hogy 5 fõs dungeonban bármelyik kaszt túléljen simán 10-15 mp "tankolást" is.

JethroHUN
Kapsz még ha kell, csak kérned kell. <#zavart1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Köszön az instant 3 minuszt 😄

TDC Geronimo
Holnap gondolom jön a WvW-s videó

JethroHUN
(bocsi dupla hsz.) tehát egyik kaszt játszása sem válik monotonná hosszú távon, a több funkciósság miatt. Akár harcban is szerepet kell majd váltani?

JethroHUN
Vissza térve a tank-healer beszélgetésre. Jól látom h a warrior, guardian, de még az eng is jó lenne erre szerepre? Off-hand pajzzsal. 2-2 pajzs skillt kap mind3, lövedék vissza verés, kockback, defence boost mindekinek. stb. Az engi még healernek is jó lenne nem? Healing turret, med kit, elixit gun. Elementalist, a staff+water, 3 heal skillje is van, az egyik auto attack(1es gomb), nincs CDje. De viszont jókora dmg-t is kid tud osztani, más elemmel. Kezdem kapiskálni hogy tevéztek a játék menetet. Minden kaszt a fegyver választás, és megvettek skillektõl függõen 2 akár 3 szerepet is el tud majd látni? klassz.

TDC Geronimo
Na mára is juttot egy hivatalos blogpost. 4 videóval, amik a GW2 alap pilléreit emelik ki.

+1. Ez arra lenne kitalálva, hogy azokat a hsz-eket szûrni lehessen, amik nem adnak hozzá semmi értelmeset a társalgáshoz, nem arra, hogy "DE SZERINTEM EZ NEM ÍGY VAN!!!4444"

drop
*nem lemaradt na például ezért is

drop
adtam pár + én szeretem ezt a +/- ökörséget inkább alapból lehetne szerkeszteni a hozászolást

minuszolást innen is kikéne venni mint pár másik fórumról , semmi értelme nincsen...

Unknow
Azon még nem gondolkoztatok,hogy azért kaptatok mínuszt mert egy postotokba olyan dolgot támogattok ami nem követendõ példa? -> Nem hasznos tanács. -> Senkinek nem javallott.

Frostynak nem tudom,hogy adtam -e érte mínuszt, de az fix,hogy neked a "reportolókon röhögök" szövegedre nyomtam egyet. Egyszerûen azért amit eddig is írtunk. Ezzel törõdni és foglalkozni kell.

Tudod, ez kicsit olyan, hogy otthon se a saját piszkodba ülsz, hanem rendet raksz. Miért? Mert bántja a szemedet, kínos ha valaki meglátja, és stb... Ezekkel a nevekkel ugyan ez a helyzet. Hidd el, angolul nem véletlenül vannak ezek tiltva.

Mondjuk...te gondolom röhögsz nagyba mikor a blizzard,ea és stb bannolgat mert valaki AnalFucker és stb néven játszott, pedig tenniük kéne rá, mert egy felnõtt pont ezt engedi. Kit érdekelnek a fiatalok akik játszanak egy játékkal? Te a jó arc felnõtt tudod, hogy mennyivel könyebb itt szembesülni az ilyen dolgokkal mint máshol!

Az,hogy (hála égnek) a magyar közösség úgy tûnik megköveteli a köreiben a normális viselkedést és segít abban, hogy rend legyen, egyáltalán nem röhejes. Persze aki igénytelen, bunkó...annak mindegy mi van körülötte.

Na ezért kaptad a mínuszt...
sikerült nekem is mínuszt kapni😊 kellett nekem egyetérteni veled😄

Frosty01
elhiheted hogy nekem megy. de nem én vitázok magammal <#idiota> ja és mínuszolgatom le a nekem nem tetszõ véleményt! 😄D

na de mindegy. hogy kicsit valami értelmesebbet is kérdezzek, ne mtudni hogy a gamer klánok merre szokták volt bejelenteni hogy milyen szerverre mennek? különösen az EXISTENCE érdekelne.

practitioner of the forbidden arts of death

Ez nem folytatas csak linkeles. Amugy is elkell fogadni, hogy kulonbozo embereknek kulonbozo velemenye van.

Veni, vidi, vici

Frosty01
légyszi ne folytasd,nem volt elég tegnap?

practitioner of the forbidden arts of death

Chai
200 kulcs Nagyon 😊
Egy kulcs olyan 1,5 gyõztes kör JadeQ/Fort-ban. Az úgy 10-15 perc+mire behív +10 perc.

Köszi neked is, igen amúgy, 20 pont volt a reális célkitûzés, bár eredetileg csak a kiegészítõ sztorijait akartam végigjátszani, mert az alapot már ismertem.

frango
Nagyon casual barát a játék. Egyáltalán nem nehéz. Sõt nagyon könnyû. Irányítás is gyorsan szokható. Bárki eljátszik vele könnyedén. Még MMORPG-s tapasztalat se kell. 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Köszi a tippet, olvastam már errõl a stratégiáról is.
Prophecies majdnem kész, Factions teljesen kész, Nightfall félig kész, EotN-ban meg csak az asura utolsó küldivel nem bolgoguldtam korábban, bár lehet már az is menne, szóval abban is a végén vagyok. A master mission ki vannak csukva, némelyik olyan rettentõen hosszú és unalmas, hogy képtelen lennék újra nekik állni, bár sok alapból összejött masterre.
Zaishennel magamnak kiszedni a pvp rankot mennyire sok idõ, vagyis mennyire nehéz a 200 kulcs összehozása?

Chai
Attól függ hány pontra akarsz rámenni. A Vabbi armort simán kihagyhatod - az árából tudsz venni vagy 10-15 minipetet...
Ha kevéssel beéred: vidd végig az összes kampányt (masterra, ha tudod).
Szedd össze az összes Herot - felöltöztetni könnyû õket.
Vidd végig a War in kryta-t (1 full oppressor fegyó), utána szerezd meg a moacsibét (zöld pet) - vegyél egy mezítlábas elit armort (Prophecies a legolcsóbb).
Ha jól számolom ez összesen 21 pont. És már is itt a GW2!