63345
-
#49367 Trading post fájdalmas pont nekem is, de inkább overflow, mint 1ora sorbanállás :) -
#49366 g2play.net Guild Wars 2 Digital Download NO BETA Pre-Order e-mail is kaptam ,hogy regeltem a bw3 as accountomra . -
#49365 Jó a játék nagyon, éjjel nappal mindenhol eventek, de azért ne feletkezzünk meg pár apróságról:
- Owerflow szerver ... Az elmúlt 3 napban már 2-szer is voltam saját szerveren :( Állandóan owerflow-n vagyok, ami PVE szempontból csak akkor gáz ha a többiekkel szeretnék menni, viszont WvW szempontból ciki ...
- Trading post ... Nem kell kommentálni a hiányát ... (Szerk: főleg mivel én a pechesebb szériához tartozom, leatherworker engineerként puskán - pisztolyon és médium armoron kívül MINDEn esik mint a hó ...) -
#49364 -
DarkBlade #49363 Lagg -zik a game. Másnak is? -
Newfronter #49362 Igazi pre-order? Az van ráírva a dobozára is?
Ha holnap sem enged be reggel 9 után, akkor szerintem írj a supportnak!
Hivatalos helyen vetted? -
#49361 Pre orderem van de nem enged loginolni ezt írja ,hogy nincs hozzá férésem ... -
DarkBlade #49360 Lv22 -es vagyok, lassan Lv23.
Az összes város 100% -ra felfedezve.
Asura, human kezdő 100% -re felfedezve.
Most kezdem a char kezdőt.
Nagyon jó lett a game, igaz egyedül vagyok mint az ujjam, nem vagyok guild -ban, de nincs olyan terület ahol ne lenne még pár player még. -
Newfronter #49359 Ahhoz képest hogy ma nem 1-2db pre-orderes lépett be a játékba, ma nem igen volt probléma. Ti hogy látjátok? Lag, login probléma, ilyesmi? -
hunterrop #49358 hogyan lehet armorsmithing recipe-ket szerezni?
Néha jönnek új lehetőségek amiket lehet csinálni, de még mindig pirosan, vagyis nincs elég szinten az armorsmithingem.
Amiket ott a kovácsnál lehet kapni, azokból a legalacsonyabb szintüekhez is 125 armorsmithing kell.
Lehet vhol máshol is venni, vagy vhogyan szerezni? -
#49357 Á mire az összes zónát 100% ra abszolválja az ember addigra elkészül a kieg :D jópárszor tértem vissza kezdő területre csak úgy bóklászni vagy alapanyag után körbenézni és még az X-edik alkalomra is futottam bele addig nem látott dologba azért ez a nem mindegy :D Persze vannak ismétlődő dolgok is de engem special egyáltalán nem zavar amíg jó móka :D -
Amaymon #49356 Nálam, a human zónában volt egy break point, amikor beállt a szintezés. A chaten javasolták, hogy emiatt át kell menni máshova. Pusztán a mászkálással léptem egy szintet, mire találtam egy kúl helyet a portállal. De nincs kedvem vissza menni. :) -
Newfronter #49355 Ez a legjobb ebben a játékban! Rengeteg rejtett, izgalmas dolog van benne.
Ha majd felfedezünk mindent, akkor megint remeghetünk az újabb területekért a kiegészítőkben. :D -
#49354 Nincs is értelme gyorsan haladni a zónákból zónákba pont azzal lehet megölni a hangulatát a játéknak persze mindenkinek szíve joga :) én jobb szeretem az utolsó zugot is felderíteni mert hátha pont ott lesz valami láda vagy akármi finomság :D -
Amaymon #49353 Egész pontosan.
Black Lion hiánya viszont nagyon bosszantó már. -
#49352 szerintem ugy ertette (legalabbis en igy ertelmeztem), hogy nem lehet gyorsan egyik zonabol a masikba haladni, vagy ugy altalaban azonos zonan belul egyik szivtol a masikig, mert mindig tortenik valami: egy banya, egy kivagni valo fa, egy elkiserendo NPC, vagy eppen valami event.
Nekem is pont ez volt az erzesem, hogy mar mentem volna a kovetkezo zonaba, hogy azt is felfedezzem, de a jatek mindig magaval ragadt valahova mashova (ami egyebkent teljesen pozitiv). -
Newfronter #49351 NVIDIA 306.02-es driver GW2-höz!! Most jött ki! -
#49350 Hm..én 28as vagyok és 1-28ig pontosan ugyan annyi idő volt eddig minden szint. Ok..talán egyesről a kettes szintre volt rövidebb. -
Tusy #49349 - 20-as szinten azért belassul picit a fejlődés
- ha már most tele van néhány szerver mi lesz itt holnaptól? Nincs hivatalos adatom, de a 'normál' vásárlók általában többen szoktak lenni mint akik elővásárolták -
YakHead #49348 ...és általában olyasmibe botlik bele az ember, amiből XP-t kap. Ha egy szúnyogot agyoncsapsz azzal is egy eventet indíthat be az óvatlan vándor aztán mire kettőt pislant, már a nyakán vannak a medvék, meg a többi játékos és egyszercsak felugrik egy medál, hogy megcsináltál valamit, amihez kábé annyi közöd volt az elmúlt 2 percben, hogy a kardod nekikoccant egy fa törzsének. Mire elérnél egy kiszemelt helyre már félig feltöltötted az XP bar-odat.
Szóval ez a "nem lehet haladni" dolog szerintem sántít picit -
Amaymon #49347 Áh bazeg. Nagyon nagy a map, nem lehet haladni, mert mindig bele botlik valamibe az ember. -
#49346 Mennyi volt HoN játékos van itt :) -
donatus13 #49345 Én validationt továbbra se tudom megcsinálni.
Engineer lettem és mondhatni elég nehéz :D sokat kell váltani és sok mindent kell ismerni, de elég hangulatos class. bár ma még csak én voltam az egyetlen engineer , pedig sok emberrel találkoztam, úgy látom nem egy közkedvelt prof. -
#49344 Nektek mennyi idő múlva aktiválódott be az account ? Be írtam a serialt de nem óhajt be engedni !
pre order kulcsom van ! -
#49343 10. szint körül van az enyém, de elég jó -
Wheyprotein #49342 Szerintem az egyik legnehezebb class. De eléggé változatos és erős is. -
kalif #49341 Így, hogy már javában megy a játék, elementalist milyen ? nem túl papír ? védekezése milyen ?mennyire ütik le gyorsan a mobok, illetve pvp-ben ? Távol lehet tartani jól az ellent ? Köszi! -
eldarin #49340 Azt hogy a Home szervereden nem volt hely amikor beléptél így egy Overflow szerverre kerültél és amikor van éppen hely a Home szervereden akkor felugrik az a kis ablak hogy átszeretnél-e menni vagy maradsz az Overflow-n. -
Wheyprotein #49339 Néha megjelenik egy felirat+ egy töltő csík. Divinty reach is ready-travel? Ez mi lehet? -
#49338 Butaságot ne írjál :) -
Dobronski #49337 Jó, de HD6650 jóval gyengébb :( -
#49336 Három hónap múlva, mint minden mai mmo, egy behalt f2p lesz :D -
eldarin #49335 Simán... nekem i3,4 giga ram és egy HD 7670 van a laptopomban az árnyékok vannak low-on és vsync off így 25-40 FPS megvan szinte mindenhol... nagyobb WvWvW csatában lejjebb esik de nagyon jól megy a laptopon -
Dobronski #49334 Egy ilyenen elfutna a játék? -
ezustszem #49333 Bankban az accountwide menupontot nem talalom - tudna valaki segiteni? -
#49332 Preorderesek kozul volt esetleg valaki, akinek a seriral key regisztraciojat kovetoen nem engedte be a jatek?
Ismerosom ezzel szenved, miutan megprobal belogolni, azt irja ki a jatek, hogy egy olyan account-tal probalt belogolni, amire nem lett regelve a GW2. -
FEARnet82 #49331 nincs valakinek 2 db preorder kulccsa? Megvenném 1000 Ft körül ezt a próba verziós megoldást -
Wheyprotein #49330 Ja és Leatherworking-hoz sok olyasmit találok amit szét KELL szednem ha fejlődni akarok pedig még el is adható lenne. Habár semmi nem kötelező:)
Kipróbálom Chef-et is és amelyik jobban bejön az marad:) -
Dobronski #49329 Chef nagyon állat, olyan buffokat tud... -
Wheyprotein #49328 Na ezt nem tudtam, hogy drága a váltás. Jeweler-t megtartanám de Leatherworking és Chef-en problémázok.