Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Valahogy még mindig a human a legjobb. Bár ezek a charros cuccok se rosszak. Az a gond,hogy ezek a videók csak megnehezítik a dolgomat a warrior vagy thief kérdésbe. Nem fogok tudni dönteni :S
Vamp17
Elértük a 400 Like ot! Még 100 kell hogy garantáltan kisorsoljuk a Guild Wars 2 dobozos verziót!

Eszeveszett nyereményjáték az MMOUnionon!

s0n1c
Welcome! 😊 Izlesedet nagyjabol ismerve a www tetszeni fog nagyon 😊
Szerintem az mindenkinek, csak kevés az a 2000 fõ 😞( mindig fullon lesz.

TDC Geronimo
Sylvari armorok között van 1-2 elvetemülten jól kinézõ, de a többi fajnál is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Minden faj (female) összes cultural armor setje egy videóban.

TDC Geronimo
WvW tetszeni fog nektek biztos vagyok benne.

Torzonborz
Eddig nem nagyon foglalkoztatott GW2 de cimborák közül egyre többeket kezd el érdekelni szóval úgy döntöttünk együttesen nekiesünk aztán majd kiderül milyen is. Nem is nagyon olvasgattam utána . De talán nem is baj így nincsenek túlzottan nagy elvárásaim szóval még jól is elsülhet. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Hogyhogy csak most? 😄

Én próbaidõm töltöm most lesz 2. hónapja és evvel egy idõben napi 8 órát netezek 😄 nagyon kimerítõ... szintúgy informatika 😄

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Hozzá kell tenni, hogy rendszergazdák vagyunk, szóval ezt meglehet játszani 😉

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Jó neked 😄 velem 3 nyár alatt ilyen 2 szer történt meg😄

Looool, gyakornok vagyok, és itt hagyott a fõnököm, hogy csináljak amit akarok és hazament 😄 még 3 óra munkaidõ van 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Torzonborz
oks köszi , akkor onnét megvételezem. találkozunk ingame \0/

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Omlás
Teljes mértékben megbízható és gyors csak ajánlani tudom! <#eljen><#eljen><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
Rengetegen vesznek tõle. Utalod neki pénzt küldi egybõl kódot.

Torzonborz
köszi szépen, az a dd csábító. errõl az oldalról vásárolt már vki ? megbízható ?

TDC Geronimo
Dobozosan aug 28i kezdéssel 13500-ért innen

Digitálisan aug 25i kezdéssel 12600-ért meg innen

TDC Geronimo

<#idiota>

Torzonborz
Üdv ! 0/

Valaki meg tudja mondani hol lehet a legolcsóbban megvenni most a játékot ? Nem feltétlenül kell dobozos.

TDC Geronimo

Ami utalás erre:

JethroHUN
A fejlõdés jele? aha... inkább az alvás hiány és a fáradságé <#nyes>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez a fejlõdés jele, nem volt mirõl írni, és nem lett flame😊

j0nNyKa
bug! 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Most ez bug, vagy tényleg nem volt hozzászólás tegnap este 22.00 óta?

Frosty01
igen ezért akarok én is menni, nem csak oda, hanem közéjük is. eddig mindig ellenfeleim voltak csak........ >> mostmár szeretnék én is a tagja lenni egy olyan brigádnak ami megjárta már a seggem <<

practitioner of the forbidden arts of death

Boon control Whiteside Ridge megy ezert megyek en is oda xD hiaba volt sok bena pvps koztuk ha rohadt szervezetten tudtak siegen mozogni 😊

Veni, vidi, vici

Frosty01
szval senki ne mtudja hogy boon control, vagy existence hova tervez?

practitioner of the forbidden arts of death

Zomil
Igazad van, ez a venomos build az acrobat mellett a másik jol használhato dolog.
De hogy a video készitöjét is idézzem:
"Unfortunately, anything that is not a venom build is outclassed by other professions. However, Venom Sharing is extremly strong for structured PvP and even a build with only Leeching venoms and no sharing can be good enough."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Hát ha jol tudom a thief-nek van a legkevesebb team képessége 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintem az a gond a Thieffel, hogy a Class Skillje random, tehát vagy bejön, vagy nem, illetve nem túl sok olyan skillje van, amivel bármi boont adna a teamjének, vagy ilyesmi.

Eternal life; endless torture.

s0n1c
Pár napja volt valami thief fos / nem fos vita. Ez egész jónak tûnik számomra, és NEM dual daggeres / acrobat build, ha jól láttam.

Riotnak van köze ESLhez, mivel ESLnek nincs pénze, a Riotnak pedig van, MA az õ kezükben van az egész. (Régen persze közük nem volt hozzá, nem õk csinálták, csak "belevették magukat".)

ESL en már akkor volt 1000 nyi verseny amikor még a LoL nem is létezett, RIOTnak sok köze nincs az ESL hez...😊 egyébként egyet értek, ezt a játékot játszani jó , nem nézni.

Zomil
Szerintem elöbb meg akarják várni h kifejlödjön a pvp közösség. 😊
Nem sok értelme van egyböl az esport-ra ráfeküdni, mikor nem tudni mi sül ki a dologbol.

TDC Geronimo
"This weekend, the ESL (Electronic Sports League) announced that a Guild Wars 2 section on its way. While we can only dream about this news right now, this might be one of the first largest e-sport announcements made before the game comes out."

Biztos vagyok benne, hogy a játék ezen része is fejlõdni fog megjelenés után. Simán bekerülhet a spectator mód is.

Igen, azt mondták eSport lesz, csak az a baj, hogy jelenlegi állapotban semmi nem utal arra, hogy erre törekednének, még egy alap szintû spectator mód sincs PvPhez, meg annyira szerintem nem szórakoztató nézni ezeket a meccseket, mint mondjuk egy MOBA meccset, de ez szubjektív. (Az meg más kérdés, hogy az egész ESL a Riot kezében van, így elég nehéz lesz a GW2nek beférkõznie.)

Zomil
Én azt olvastam, h erösen támogatni akarják a játék ezen részét. Szoval lesznek hivatalos tournamentek, meg játékosok által készitett tournament-ek is.

Zomil
"Ha nincs az se gond, Quake-t sem a ladder miatt játsszák, hanem a harc, skill és win élvezetéért."

Pontosan, dota, cs, quake, egyikben sem azért játszol, h gear-t szerezz, igy van ez a GW pvp részével is, csak itt azok is örömet találnak akik epéniszre gyurnak, mert a kinézet változhat.

Épp ez az, hogy semmi hír nincs az egészrõl, pedig ahogy most van az egyértelmûen nem a legjobb. :/

Persze jövõbe tekintve, nem launchkor.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Azt tudjuk már, hogy lesz-e többféle tournament?
Mondjuk pont premade / pub mentén elválasztva?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

JethroHUN
Én személy szerint örülök annak ha gyors a fejlõdés. Jobban szeretek maxos karival játszani, csa k a játék örömérét és szórakozásért, mintsem, csak a cucc meg a szintezés miatt. Battlfieldet sem csak addig játsszuk amíg meg van a max rang és összes fegyver.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

-de ha ez így van akkor hogy fog valakit hónapokra lekötni mondjuk a pvp? most kit érdekel hogy a kardom zöld vagy piros?😄 lesz valami pvp ladder esetleg?-

Ha nincs az se gond, Quake-t sem a ladder miatt játsszák, hanem a harc, skill és win élvezetéért.
Attól, hogy vannak olyan guildek, akik beveszik a Kakamatyi és ehhez hasonló nevûeket, még nem jelenti azt, hogy minden magyar guild rossz. 😊

Elég nagy kavalkád alakult ki bennem így a fórumot olvasva. Ezek szerint messzire kell kerülni a HUN-ok által lerohant szervereket? Máshol ezt tapasztaltam nagyrészt.

Pedig szeretnék egy magyar guildhoz csatlakozni. Ha nem érdemes megyek külföldiekkel.
Engem nem kifejezetten az zavar, hogy a premadeeseknek könnyû dolguk van, hanem az, hogy aki soloban akar PvPzni annak Tournamentben nyerni kb. esélye nincs, hotjoin PvPben pedig sokkal lassabb a fejlõdés és gagyibb cuccokat kap.

Arra ott lesz a ticketes Tournament. Simara meg menjen barki most azert a premade csapatok se szivjanak mert ok ossze tudtak vakarni 5 embert. Illetve a solos is szivnanak ha csak soloval dobna oket ossze mert igy nemtudna eleg gyorsan porogni az, hogy 8 csapat meglegyen. Ha ennyire zavar akkor szedjel ossze ticketet es menjel a ticketes tournamentre 😛

Veni, vidi, vici

Nyilván van olyan, mikor a pug elver egy premadeet, ha a pugba jobb játékosok kerülnek, akik kommunikáció nélkül is tudják, hogy mit-hogyan kell. De attól még (szerintem) nagyon is külön kéne lennie a solo queuenak, meg a premadenek, mert így aki soloba megy rohadt nagy hátránnyal indul. BWE3 alatt toltam egy pár tournamentet olyanokkal, akiknek igazából nem sok köze volt a PvPhez, (ergo 1v1-ben bárkitõl meghaltak, ha nem ment oda még valaki) mégis kb. mindent nyertünk, mert tudtunk kommunikálni.

Tournamentnek jelenleg szerintem nagyon sok hibája van:
1. Amirõl ugye éppen beszélünk: nincs szétszedve a solo és a premade
2. Hotjoin PvPhez képest sokkal több reward, amik ráadásul rohadt jól néznek ki, nem úgy, mint a sima PvPsek (gyakorlatilag 1 nap alatt úgy nézett ki mindenki mint egy karácsonyfa)
3. Hotjoin PvPhez képest jóval több Glory

Persze a 2. és 3. pont teljesülésére épp az 1. pont segít rá, mert elég egy meccset megnyerni a háromból, és már kapod is a bonus gloryt meg chestet - ez pedig nem túl megerõltetõ dolog, ha premadeben vagy.