63345
-
Fyndath #49408 Bétákban részt vettem, 30as HoM szintén várja már, hogy belépjek, tehát teljesen kezdő sem vagyok. -
#49407 banner - szavazás szerverről
eszerint whiteside-on van sok magyar -
Fyndath #49406 Ne haragudjatok a repostért, de melyik szerveren játszotok? Én csak holnap kezdem a játékot, melyben egy guild sokat segítene :) Thief/Mesmer/Guardian/Ranger leszek. -
Thaddeus #49405 Szombat reggel megcsináltam a guildet, délutánra már full bebugoltam :( Azóta sem jó, Runningnak kell mindent építenie :y -
#49404 ja most olvastam vissza, hogy pl. a dungeon-ök szarok, mert nem olyanok mint a wowban
oké, akkor visszavonom, kurvaszarul éreztem magam az ascalon runon
oh wait!
(tag, aki lehordta a dungeon-öket: legyél szives elmenni egybe. köszi.) -
#49402 Ugyanolyan baromság, mint 10-15 óra játék után lehordani. Én elhiszem, hogy nem tetszhet minden mindenkinek, de erre azt mondani, hogy lapos az kicsit erős -
#49401 sapi dungeon főbossból esett, epic:
-
Jammal #49400 Fanboyalert! Nem létezik, hogy valakinek ne jöjjön be a dolog hiszen a játék tökéletes, csodálatos és ha valaki mást állít az hazudik és játsszon mással! -
#49399 Miket beszélsz, hiszen unalmas, lapos ahogy azt írták itt előtte -
#49398 thaddeusznak mond meg, hogy representálja a guildet a guild panelen -
#49397 rövid élménybeszámoló következik az első dungeon élményről:
KURVANAGY !!!!!!!
rövid beszámoló vége. -
#49396 Nem találom... le lehet vmi módon venni minimumra a spell effecteket? Zavar ez a csilli-villi, de nem találom. -
#49395 az ilyen "6/10" meg hasonló dolgok minden csak nem vélemény...szerintem -
e57 #49394 Egér érzékenységet lehet állítani valahogy? -
#49393 dungeon team vége :)
-
Akiknek meg ez a PvE unalmas az nem tudom, hogy élvezi a többi questelős fost, mert ezek után én vissza nem tudnék szokni ahhoz... -
#49391 mi meg 5 embert nem bírunk berakni egy instába sőt még 2t sem... -
ezustszem #49390 A jatekot a pvp miatt vettem meg de meg nem tudtam eljutni odaig, hogy szemelyesen is kiprobaljam, annyira lekotott eddig a vilag felfedezese. Laggal meg nem talalkoztam, toltesi ido az en turesi hataromon belul van, az aukcios haz hianya viszont mostmar rendesen zavar. Nekem fentartasaim voltak a healer karakterek hianya miatt - azok szoktak lenni a kedvenceim - de mostmar hogy kezdek raerezni a karakterre amit kezdtem ezek is elmultak. Szoval ugy kezdtem neki elbohockodok a pvevel es jokat pvpzek, de egyenlore tanulom a karaktert es emelett a vilag teljesen elvarazsolt. -
wink80 #49389 ssd-vel nalam a betoltesi ido minimalis, meg a varosokban is. -
#49388 A játék 28.-ám jelenik meg, akik már most temetik, azok nem ezen a bolygón élnek, hanem meseországban. Persze vannak hibák, lagok (kb 1x találkoztam ilyennel), tömeg, mivel a szerver konkrétan tele van, de kb ennyi. Vannak funkciók is amik nem működnek, vagy javítás alatt állnak, de biztos vagyok benne, hogy napok, 1-2 két és kijavítják ezeket.
Ezen kívül a játék minden téren, pve, pvp, www előremutató, látványos, ötletes, és új.
Akinek ez kevés, az tényleg keressen más szórakozást magának... -
#49387 dungeon team :)
-
Amaymon #49386 PvE abból a szempontból jó, hogy nem csak a heti kötelező 2 raid miatt logolsz be. Nagyon hacknslash érzése van az embernek. Csak 5letesebb, pl. ott van a disznós küldetés mikor átalakít egy béka és túrnod kell neki az anyagot :DDD -
#49385 Várjunk azzal a kipukkanó lufival azárt pár hetet ... Az owerflow a millió ember miatt van akik most kezdenek, a népesség még nincs elosztva a területek között ...
A játék holnap jelenik meg, remélem TP menni fog ... De biztosra veszem, hogy ez most top priority ...
Holnap kezdődik az igazi "béta", most fognak előjönni olyan dolgok, amik eddig nem, beindul majd a flémáradat is, de szerintem érdemes várni kicsit, és majd kiderül, hogyan kezelik le a dolgokat. -
FEARnet82 #49384 na végre kezdenek jönni az infók, nem csak a jó dolgok. Írjatok bátran ilyeneket, mert akik még vacillálnak szeretnének objektíven látni és nem megint belefutni egy SWTOR-ba. :) -
#49383 én tőle vettem a GW2-t -
donatus13 #49382 PVE nekem se tetszik annyira sőt, kifejezetten irritál , de a PvP rész ez nagyon jó, és a balance is tetszik, nagyon jó meccsek vannak és tényleg izgalmasak is és rajtad múlik minden ha 1 v 1 van végig... PvP rész az 100 % os. -
#49381 Szvsz pont ez benne a kurva jó, hogy végre nem tank n spank / gearcheck az összes pöcsöm boss fight. -
Jammal #49380 Elég hamar kipukkant ez a gw lufi pár embernél. De egyébként is így vagyok vele, hogy csak az spvp viszi el a hátán a játékot, legalábbis számomra. Az insták semmilyen szinten nem mozgatnak meg, hogy nekem oda le kellene menni mert az első videók óta tudom, hogy csak vergődés és szopatás menne tank és healer nélkül +nagyon lassan hal minden. -
#49379 overflow party szarakodás lagos, nem lehet normálisan instazni, black lion trading post nincs, ez így együtt kurva gáz, remélem holnapra fixelve lesz, most már idegesít -
donatus13 #49378 Nah így hosszabb játék után, én se vagyok meghatva a gw 2 től, nem bántam meg ,hogy megvettem de hamar megunható, Pvp nagyon tetszik, WvWvW teljesen kuka, egy nagyon rövid ideig tűrhető de amint megjelenik még 30-40 ember olyan laggos lesz ,hogy valami borzalom, pedig a konfigom miatt nem kell szégyenkeznem, a küldetések szokásosak azon nincs mit fikázni ott nem lehet újítani semmit. Zene és a grafika elit munka nekem teljesen kifogástalan, ami idegesített az a sok teleport kapu meg minden, baromi sok idő megy a betöltésekkel... nálam olyan 6/10 a játék :) de még azért jó pár órát eltöltök vele legalábbis a PvP vel biztosan. -
#49377 Far Shiverpeaks az oké, sorok nincsennek, inkább overflow :) -
Sort meg palinkat? :D -
freeman49 #49375 Bimbi-től nem kell tartanod, magyar wowosok fele nála tölt. -
wink80 #49374 Akik a Desolation vagy Far Shiverpeaks szerveren vannak: mennyit kell sorban allni, leven, hogy full a szerver? vagy egybol beenged, ha ott van karaktered, csak overflow-ba tesz? thx. -
FEARnet82 #49373 ja kicsit én is parázok, bár nekem visszaírt, de elég jó ára van és félek, hogy mi van ha csak 3 napos preorder key, vagy valami lopott szar amit törölni fog az ArenaNet vagy bármi.... -
#49372 Hát nem tudom elég érdekes ez a bimbi irta van account, meg paypallal kell fizetni de ennyi, nem hajlando mar 2 napja irni,hogy akor hova mit merre meddig utaljak, ugyhogy en csalodtam benne eleg lassu a reakcioideje, marad a bolt. -
Probatbicol #49371 WvW szempontból nem feltételen ciki az overflow, beteleportálsz az egyik városba, ott nem leszel overflow-ban és már mehetsz is be a WvW-be. -
Fyndath #49370 Melyik szerveren vagytok? -
FEARnet82 #49369 Ez a Bimbi GamerTime nem atverés,lehúzás? Vásárolt tőle valaki preordert? -
#49368 Overflow nekünk ma egész nap működött. Join in gombbal simán átrakott minket egy helyre.