63345
  • Probatbicol
    Közben 20 perce elindult élesben...vagy számít ez még egyáltalán valamit?
  • kutyu007
    Na, megrendeltem az IPON-tól. Csütörtök érkezik :).
  • Omlás
    Mármint nem csak itt tudsz venni hanem itt csak kulcsot tudsz venni korán van még ... és kevés votl az alvás
  • kutyu007
    Köszönöm a hozzászólásokat, valószínüleg az IPON-tól rendelek.
  • Omlás
    Amennyiben nem fontos a doboz akkor itt tudsz csak kulcsot venni :
  • Probatbicol
    Nem én sima tag vagyok, az javult meg, hogy a guild info ablakom tök üres volt, meg chat-et sem láttam, mintha nem is lennék guildben, de belülről meg láttak a többiek.
  • eldarin
    iPon-ban van 12600-ért én onnan rendeltem 2-t megint :D
  • kutyu007
    Sziasztok! Most akartam megrendelni a CDGalaxistól a játékot, de nincsen. Tudnátok ajánlani helyette másik boltot?
  • Omlás
    overflow-on csak annyit faragjanak, hogy akik egy partyban/guildban vannak azokat egy "síkra" tegye és kb tökéletes is lesz. Inkább ez mint hogy 1.5 órát álljak sorba :D elég üdítő, hogy bár full a szerver még is be tudsz lépni és játszani amikor akarsz ha javítják a fent említett bugot akkor meg végkép panasz nem lehet. Addig marad a wp ide oda hopp most jó akkor mehet a party :D
  • Torzonborz
    igen ezt pve/pvp-ben is lehet látni hogy sokan állnak mint f@sz lakodalomban :D meg kell még szokniuk hogy az ugribugri itt tényleg életet ment. ;)
  • Omlás
    Nagyon sok esetben látom eventek közben, hogy hullanak az emberek mert állnak mint a faszent... Aztán megy a "rinya" a ressért... meg kell szokni ezt a mechanikát aki meg nem tudja megszokni vagy zavarja, hogy nem healelik ki a seggét az úgy is rinyálni fog továbbra is. Sokaknak szerintem pont ezért nem jönnek majd be a dungeonok is mert itt nem csak taktika van hanem kell skill is nem annyi az egész, hogy "állj ki a tűzből!" :].
  • Torzonborz
    akiknek megjavult a guild azok officerek és már megy rendesen az invite és az upgrade is ?
  • Thaddeus
    Végre nekem is jó a guild, elég jól is működik még. Játék indulásától a 4. nap és máris ki van javítva az egyik legnagyobb bug. Holnapra meglesz a TP, csütörtökre meg az overflow :D
  • Negritis
    tegnap hajnalba toltak 3an egy brutál hosszú és nehéz eventet élmény volt hallgatni TSen :D
    de azért Diessa Plateu Breached Wall Vistáját aki megcsinálja az tudja h mi az 'élmény' :D
  • donatus13
    Szerintem félévnél jóval többet tud ez a játék, van sok class aki szeret PvE zni az majd párszor úgy is végig tolja, én 1-2 évet simán elvagyok vele + majd jönnek kiegek is gondolom, azért fél év elég kevés idő...
  • Chris
    Azt veszem észre, hogy mindenki rettentően a wow síkján gondolkodik csak, ami kb. úgy néz ki, hogy sok emberes instance egyenlő nehéz, kevés emberes instance egyenlő könnyű.
    A GW1-es tapasztalatok és a GW2-es eddig látott jelek alapján hidd el, az a.net tud és gondolom csinált is olyan nehézséget amibe beletörik az emberek bicskája... Erre lenne egy fogadásom.
  • Probatbicol
    A guild bugot javították, újra látom magam a guildben.
  • Omlás
    Amúgy én kifejezetten lassúnak érzem a fejlődést viszont baromira szórakoztató így nem zavar meg megy az idő azzal, hogy mindent bejár az ember mindet megnéz :] "öreg" vagyok én a rohanáshoz nem sietek sehová. Főleg, hogy a csapat többi tagja még most érkezik a játékba nálunk így majd most pezsdül fel a guild élet is :D. Totál olyan érzésem van mint mikor anno elkezdem játszani a WOW-al végre itt egy mmo amiben megint elveszettnek érzi magát az ember a hatalmas és élképesztően hangulatos világban. Komolyan jó ismét "gyereknek" lenni :D a készítők előtt meg emelem kalapom
  • Vincentcloud
    If you are trying to contact support regarding a billing inquiry (such as double billed) and your issue has not already been resolved, please make sure that you contact us to get an incident number which can be found in the subject line of your email.

Ezt valaki értelmezné nekem? Lefordítani le tudom, csak értelmezni nem.
  • samuka99
    *napi 7 óra alvás mellett
  • DummyBoy
    Ez tetszik :)
  • Negritis
    varianceban is van 60+os már pár :D
  • Omlás
  • Amaymon
    Ha tolja az xp löttyöket időnként mailben egy klán alád te is 80 lennél már :)
  • TDC Geronimo
    We're going to deploy a new build of #GW2 and do server maintenance in about 30 minutes. This may affect your connectivity. ~RB2

Na mára tente. Remélem kapják a bant, akik gandarran fieldsen exploit farmolták az eventes bosst :D
  • j0nNyKa
  • TDC Geronimo
    Redditesek küldtek Anetnek több száz süteményt :D

Mike meg is köszönte nekik redditen

"We just received the cupcakes you sent. What an amazing gesture!
    Your timing is perfect. This is a huge boost for everyone here, coming at a time when we're all working around the clock, excited but exhausted in the middle of this launch.
    We have the greatest fans in the world. We love you guys!
    ~ MO
    http://i.imgur.com/Kd9RU.jpg"
  • samuka99
    Jelenleg itt tartok:

http://www.kephost.com/images4/2012/8/28/oqxghc20ofktg7tn7d0j.jpg

Mielött azzal jöttök,hogy kocka vok,de szerintem más is játszott ennyi idöt három nap alatt, 7 óra alvás mellett.
  • Unknow
    Én pl már írtam, hogy kb fél évet látok a jelenlegi contentben.

PvP-re tökéletes.
    PvE tartalom néhol olyan a világban mint a WoWban a raid.

Összeségében ez a játék egy casual cucc. Itt megkapják az emberek azt amíg fejlődnek amit a WoWban a raideknél. Csupán csak kevesebb erőfeszítés. Ez a játék azoknak nem fog tetszeni akiknek a content abból áll,hogy:

-Jobb statokat akarnak több idő belefeccölésével.
    -Ownolni akarnak több idő belefeccölésével.

Szerintem így a második napon érthető ,hogy mire gondolt az Arenanet mikor azt mondta,hogy az egész játék end game. Azok akik most rusholják a karaktereket 80ig, igazából olyanok mint akik gyorsan kipörgetik a raideket a WoWban.

----
    Summa summarum...a játék nem a fiatalabb korosztálynak készült. Ez inkább azoknak az embereknek van akik szimplán játszani akarnak a haverokkal és nem azoknak akik azt akarják kihangsúlyozni,hogy "én már full tier 22ben vagyok"!

Továbbá, inkább legyenek ezek a bugok akár véglegesen is a játékban mintsem Zhaitan után hírtelen megjelenjenek pl Cuki-muki Pandák.
  • samuka99
    Van 80lvl-es magyar?:D
  • Amaymon
    Minek itt oltani a népet? Én tudom, hogy max. fél év múlva biztosan megunom bármilyen jó játék legyen. Akinek nem jön be annak van választék, lehet ott azokban a másik topikokban érdemben kérdés - feleletet játszani, de te az emóciókat feszegeted.
  • TDC Geronimo
    Nekünk se felhőtlen. Communitys dolgokhoz társuló bugok halál idegesítőek már. Guild/overflow party bug. Most az az új, amikor elmegyünk egymástól 30 méterre és még a térképről is eltűnik a csapattárs és aztán lehet keresgélni egymást...
  • Ariakus
    Hát kíváncsi leszek arra, hogy akik most vért hugyoznak mert olyan frankó a játék azok két hónap múlva még itt lesznek e a topicban, esetleg játszanak e majd még a játékkal. SWTOR-el ugyanez volt amikor volt a béta meg a launch. Gondolom majd az end game content eldönt mindent.
  • donatus13
    Hát , jó pár mmoval játszottam, nekem pve unalmas és semmi újat nem ad, se az spvp se a dungeonok,de nem is bánom, a pvp engem kárpótol, taktikus és jól balanceolt legalábbis eddigi tapasztalatok alapján, és sok lehetőséget látok benne, tényleg szabadon lehet állítani a karaktert ami nagyon tetszik.

Ami pve mellett szól talán ,hogy ami a sok másik játékban különlegességnek van szánva az már itt mind megtalálható össze csipegetve és mindenre van lehetőség , de aki már találkozott ezekkel más mmokban annak ezek nem okoznak már nagy örömet ahogy nekem sem.

Továbbra is jó játéknak tartom, de korántsem nagy és korszak alkotó játék, szerintem nem is lesz már nagyon korszak alkotó játék mmoban, mert mivel lehetne még sok újat felmutatni ami másban még nem volt? Szerintem már semmivel. A nagy blizzard készíti a Titan nevű új MMO ját az is rommá lesz Hypeolva de ott se lesz semmi új...

Bugokról: Teljesen korrektnek találom a játékot egyedül a validation bug ami zavar eddig meg az áruház de ezeket leszámítva más komolyabbal nem találkoztam.

Nem akarok megbántani senkit meg flamelni se, csupán nekem nem felhőtlen a játék, de továbbra is mondom nem bántam meg ,hogy megvettem és fogok vele még sokat játszani csak épp a pve kifog maradni.
  • McHaals
    nemtom vót-e már, de GW2 complete guide (angol)
  • Unknow
    Érdekes lenne egy olyan játékot temetni ,ami jelenleg a legjobb mmo a piacon, még a hibáival együtt is :D

Én játszottam pár éve WoW-val és raideltem elég sokat...de ha visszakéne mennem játszani vele... Nem hiszem, hogy ezekután sikerülne mert a harcrendszert nem tudnám elviselni, a quest rendszer idegesítően körülményes lenne és stb.
  • Lemming
    Hmm..

Hogy lehet GM-et keríteni?
    Nem láttam in game supportot csak bugfelírást.
  • j0nNyKa
    ja hát mi ott vagyunk, igen
  • Fyndath
    Igen az megvan, de engem az érdekelne, hogy TI hol játszotok. Ha jól emlékszem, néhány napja/hete még arról is szó volt, hogy Far Shiverpeaksre mentek, azóta nem voltam.
  • Chris
    Igazából így Ascalon Catacombs után olyan érzésem van, mintha a dungeon egy ilyen AI-által irányított pvp dolog lenne. Iszonyat jó ízt és taktikai lehetőségeket visz bele a tank és healer nélküliség, hogy mindenkinek oda kell figyelnie a mozgására, jól időzíteni a selfhealeket, downed stateből összekaparni a társakat, stb. A onehitelős csapdákról meg már nem is beszélve...
    Egyszerűen ez a rendszer sokkal több lehetőséget rejt magában, mint a klasszikus tank/healer/dps-es.