Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vomit>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

antgecc
Gondolhatod, hogy nem az asurákra értettem, attól függetlenül, hogy a te kommentedre válaszoltam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

AntiHero
Köszönöm a választ. igen elírtam 😄 Nincs ejtõernyõs verzió <#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Itt és igen, megbízható

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
iceakos forever
bár nem tudom mi az a Pre-Parachute 😄
valami elõ-ejtõernyõ verzió?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

AntiHero
Sziasztok.

Hol tudom legolcsóbban megvenni a digitális Pre-Parachute (3 nappal megjelenés elõtt lehet vele játszani) verziót ?

E-Bay-en találtam £34.99-ért (kb. 12,560 HUF)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
legjobb <3

j0nNyKa
asuráért kérhetsz is ..! 😄

TDC Geronimo
Én azért csinálok asuraból legnagyobbat/legizmosabbat, hogy az armorok jobban nézzenek ki rajta, de én kérek elnézést...

antgecc
Hidd el, szép ívben leszarom ki milyen karaktert indít. Egyszerûen csak leírtam a véleményem a tapasztalataimról. Remélem nem gond.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ez már egyéni szociális probléma,aki játékban is érvényesülni akar a valóságbeli magasságával. <#taps>

frango
Ez azért van, mert nyugaton azt sulykolják az emberekbe, hogy ami nagy, robusztus az a jó/menõ. Akkor vagy menõ, ha 185cm+ vagy, minimum 90kg és tömöd a szteroidokat. Minél nagyobb a kocsid, minél több benzint zabál annál menõbb is. Nézd meg manapság a testépítést. Ma már az a lényeg, hogy minél nagyobb legyél. Az nem számít, ha tömöd magadba a szteroidokat. A lényeg az eredmény. Ja és a natural testépítés van külön választva. Az alap testépítés a szteroidos. A nagy testépítõk meg jönnek itt az álszent dumáikkal. Buzdítanak az egészséges életre meg a sportra. Ja sportol csak közbe tömi magát drogokkal...Agyrém...

Ázsiai részen meg jól megvannak a kis dolgokkal. Ott szinte mindenki kis cukiság karaktereket csinál.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

j0nNyKa
a 2 méter+ haverom asurát indított, és azt is fog - egyszer nem villogott közben a magasságával.

antgecc
Én is erre szoktam törekedni. 187 centimmel nem sokan magasabbak nálam az életben, de gw2-ben törpének számítottam, mikor próbáltam magamra hasonlító, életszerû karaktert kreálni.

frango
Meg van aki saját magát próbálja megjeleníteni a karakterében. Én pl. próbálom úgy kreálni a karaktert, hogy sokban hasonlítson rám. Sylvarinál nem tudom, hogy oldom meg. 😄 Mondjuk a zöldet én is szeretem...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ha ilyen szemszogbol nezed a dolgot akkor azt is lehtene mondani hogy: szamitogepes jatekkal jatekkal jatszunk ahol varazslattal meg fegyverekkel szornyeket meg egymast irtjuk.
Milyen szanalmas mar...

Nem, nem szanalmas mert nekunk ez kikapcsolodas es ezt szeretjuk csinalni.

Azert csinalt olyan karaktert amilyet mert azzal akar jatszani.
Valamikor a legkezenfekvobb valasz a helyes.
antgecc
Én még mindig rpg szerint csinálom a karaktereimet. Nem számít a racial skill, nem számít mikor látnak meg, stb... 😊

Fehercsoki
Pedig jó a kicsi, pvp-ben a sok hülye azt üti akit elõször meglát.

antgecc
Mindenki, mindenbõl (male) a legnagyobbat, legizmosabbat csinálja, nehogymár kissebb, gyengébb legyen a karaktere másokénál (külsõre). Ha már a monitor elött üléstõl nem eresztettek izmot, akkor legalább a karakter legyen brutááál <#szomoru2>

Én csináltam egy normális méretû és izomzatú norn male-t, hát akivel csak találkoztam magasan fölém tornyosult. Ez nekem olyan szánalmas <#gonosz3>

LeWyTy
Úgy fél éve volt itt valami trailer amiben ascalon robbanás animáció ismétlõdött és valami üvöltözõs zene volt....
Linkelné nekem valaki? Vagy priviben....köszi<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Running
Ez is max 5v5? Jó murinak tûnik...

Tatyla
keressenek õk más kasztot ne hagyd magad...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Mai blogpost különbözõ oldalak beta beszámolóival

TDC Geronimo
Ezt el is felejtettem kipróbálni a hétvége alatt 😞

JethroHUN
Bocsika, charr engim lesz. sry <#mf1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ne foglalkozz másokkal!😊 Elsõ Charr videó se ma volt és bármit csinálsz abból is nagyon sok lesz mert itt elkerülték az op vs selejt class elvet. Nekem is Warri jön be és az is lesz az elsõ kari, ha kissé megunom a melee-t ott van még bow/gun is. Változatos és nem érdekel ki mit csinál nekem ez kell😄
Frosty01
háhá! 😄

én meg hû magamhoz. az leszek ami a leginkább megtetszett 😄 vagyis már csak 2 faj és 2 kaszt közül kell választanom <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Hipster vagyok, nem szeretek az lenni, ami mindenki 😄 Ezért is leszek charr 😛

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Frosty01
miért keresel másik kasztot ha azzal szeretnél játszani?? /facepalm

practitioner of the forbidden arts of death

Zomil
Nem hiszem, h a többi kaszt-bol kevesebb lenne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nagyon jól megcsinálták, és ez még 1v1-re is elmondható szerintem. Sok minden fog változni de talán a PvP lesz a játék legerõsebb része.
Na nagyon jó, elsõ charr warris videó óta (mikor ghastly fegyverekkel megy) warrior akarok lenni, erre 3 klántársam is warrior akar lenni... Most kereshetek valami mást (de mindenképp charrt).

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

GW2 wiki alapján az incendary ammo nem hoz létre tüzes combo field-et, így nem fog kigyulladni a lövedék, ami átmegy rajta.

TDC Geronimo
Utolsó BWEn amennyit toltam egész jó volt, de megjelenésig még fognak sok mindenen változtatni meg gondolom utána is.

Eddigi mmokkal ellentétben itt sokkal inkább a player skill számít, mintsem a gear vagy az éppen aktuális OP class. Úgy vettem észre, hogy itt bármelyik class "OP" lehet, ha jó kezekbe kerül 😊

Fehercsoki
PVP mennyire balanceolt?

tescodr
Csak a pénz össze jönne a digitális verzióra... annyira ácsingózom rá... a beta weekenden bele szerettem a játékba 😄 Human Ranger (L) XD

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

TDC Geronimo
Én a legnagyobbat/legizmosabbat fogom csinálni, az 1 méter 20 centi 😄

Nem olyan pici :y

Running
Az asurák milyen picik. <#hehe>

TDC Geronimo

köszönöm szépen

TDC Geronimo

Hivatalos oldalon meg oda van írva nagy betûvel, hogy headstart kezdés jár hozzá

Sziasztok. nem olvastam végig az összes komentet,így elnézést ha már volt. Hol érdemes megvennem a játékot,ha head startkor kezdeni akarok? HaITT veszem meg akkor drágán, de biztosan a head start részese leszek? Segítséget elõre is köszönöm.

JethroHUN
A számokat ki lehet majd kapcsolni? A lebegõ sebzés értékekre gondolok, engem eddig minden MMOban/RPGben hihetetlenül zavart, de még a Borderlandsban is. Nekem elég ha fogy az ellengél hpja, nem érdekelnek a pontos értékek.

JethroHUN
Kíváncsi vagyok, hogy az incendary ammo és ha a wall of napalmon lövök át, össze adódik-e, mert mind2 "burning condition"-t hagy az ellenfélen. Mert ugye tudjuk h ha azon a wall of napalmon átlõsz akkor automatikusan égõ lesz a lövedék.

TDC Geronimo
Srácnak van még fent 2 videója

JethroHUN
Na pont ilyen videót kerestem, engi eléggé érdekel.

TDC Geronimo
Egész jó kis engi spvp videó kommentárral

Omlás
Jah amúgy akkor mint "kollega" Happy Sysadmyn Day ;] <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
<#taps><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|