Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veni, vidi, vici
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Innen lehet amúgy látni, hogy hányféleképpen lehet játszani egy adott profot. Az alapból ranged dmg dealer ele így a legmobilabb üvegtestû melee kari. 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mert nem szeretnék fölöslegesen 15 000 Ft-ot kiadni egy olyan játékra, ami nem biztos, hogy tetszene. Persze van pénzem megvenni akár most a játékot, de az elsõ részt nem ismerem (csak látásból) és számomra ez lenne az elsõ teljesértékû MMORPG játék is (a WoW-ot is csak Starter Edition-ben próbáltam, de a WoW teljesen más ehhez képest). Megelõlegezzem neki a bizalmat, vagy várjak egy Trial verzióra majd? Mert a videók alapján tetszik, de más nézni valamit és más játszani vele...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Reméljük az SG hamar reagál a sztorira...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Veni, vidi, vici
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Akinek megfelel szerény személyem, nyomjon egy szavazatot, be tudjam linkelni sg moderátoroknak, ne legyen sipákolás belõle, hogy nincs. Ha meg nem felel meg, akkor találjatok valakit....
NA NYOMASSÁTOK A SZAVAZÁST! Köszönöm....
A héten szabit is kell intézni 27-31 -re. 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
5 béta után sikerült eldönteni, hogy asura ranger a kezdõ~~ persze ezt már eldöntöttem párszor. >_> 😄
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
Eternal life; endless torture.
Érdeklõdni szeretnék hogy tudtok-e olyan magyar klánról ami lesz, ahol kellemes társaság van, és a pvp/pve -t is ûznék? 😊
Én régen GW1-eztem elég sokat,most rendeltem elõ a kettõt, és gondoltam rákérdezek, csak hogy ne egyedül keljen játszanom.. 😊
Ja meg egy két ember le írná a tapasztalatait pvp-rõl hogy milyen lett?😊
Na meg a Pve is érdekelne azért. 😊
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
De hogy kipróbáltam rendesen tetszik<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
★ 汤姆 李