63345
-
#49496 Ha jól tudom relatíve random tehát nincs fix időpont mikor van boss. -
Bukullusz #49495 Valaki elmagyarázná hogyan működik a world event. Queensdale-ben megcsináltam a mocsárban lévő feladatot, de akármikor megyek vissza nincs boss. Egy link is elég ahol le van írva. -
#49494 Ez az email megerősítés mennyire fontos? Ha egy idő után nem erősítem meg, akkor nem tudok belépni? Azért kérdezem, mert nekem sem működik. -
Shaenis #49493 Azért nem, mert a családom itt van magyarországon és nem megyek ki amerikába dolgozni, de amúgy öreg róka vagyok a szakmában, programozó és architekt. Részt vettem már sok nagy projectben, hozzáértő emberekkel is előfordul hogy valamit alulterveznek. Egyértelműen látszik hogy itt tervezési problémák voltak a trading postnál, most gőzerővel próbálják az egészet refactorolni. Nem kérek trollkodást, csak válaszoltam a kérdésre. -
#49492 trollkodás -
Droughert #49491 Akartam kérdezni, hogy mi történt itt 81-89hsz.-ek között, hirtelen eltűnt minden? -
#49490 Előzmény hiányában töröltem xD -
#49489 Gubberx itt a kezembe a játék, te és Doomista is jöttök? Végre együtt tolhatnánk egy mmot, mint régen a ROM-ot :) -
Beni521 #49481 Arról lehet tudni, hogy lesz-e vmikor character recustomization lehetőség? -
#49479 akarom azt a szobrot :( -
#49478 -
donatus13 #49477 Megjött a pakkom nekem is végre:P
-
#49476 Azért szerintem talán hozzá értő emberek csinálják meg csinálták ergo gondolom nem véletlenül nem megy. Viszont ha te ennyire vágod a dolgot miért nem dolgozol náluk ? :]
No offense -
Bukullusz #49475 Mindenkinek frissült írták játékban hogy van új build. -
Dobronski #49474 Nekem csak a launcher frissítette magát... nektek? -
Amaymon #49473 Shaenis jól beszél az ok ott van, amit ír. -
#49472 Fú ez már sokkal barátibb. A napokba néztem és 16k-ért láttam. Lehet jövőhónapba benevezek egyre. -
eldarin #49471 Az újabbat. -
Bukullusz #49470 A launcher kiírta nekem, hogy tegyem fel az nvidianak a beta 304.79-es driverét. Kerestem és már van 306.-is most melyiket tegyem fel? -
#49469 Azért olcsóbb. 12K az alap verzió. -
Bukullusz #49468 Sikerült már valakinek megerősíteni az email címét. Nekem folyamatosan azt írja ki, hogy lejárt vagy érvénytelen. Már egy jó párszor megpróbáltam. -
#49467 akkor én egész gyors vagyok, mert 24 :3 néha azon kapom magam, hogy csak ugrálok mindenfelé, hátha találok valami érdekeset. -
#49466 Buta kérdés, de lehet várni, hogy idővel olcsóbb lesz az alapjáték? Tudom, hogy csak egyszer kell megvenni, de perpill ez a 16k is húzós. Félek egyébként érettségi évében megvenni, de úgy sem fogom sokáig bírni. :) Aki volt már valamilyen 5 fős dungeon-be tudnak nekem mesélni, hogy hogy néz ki ez az egész. WoW-on nőttem fel és számomra elképzelhetetlen hogyan néz ki mondjuk egy bossfight vagy akármi a tank/heal/dps szerep nélkül. Azon múlik a sebzés bekapásának a mértéke, hogy hogyan mozogsz? Masszív AoE van? -
eldarin #49465 Én is szombat óta tolom és csak 18 vagyok :D mindig leragadok a részleteknél és csak bóklászok bámulgatok jobbra balra :D de azt kell hogy mondjam nagyon élvezem jobban mint évek óra bármit :P -
#49464 60? Én headstart óta nyomom, és csak 18. szintű vagyok. Picit lemaradtam úgy érzem. :D -
Shaenis #49463 leprogramozni könnyű, optimalizálni nehéz :) -
#49462 "Btw miért nem működik a BLTP?? Az adatbázis részét legkönnyebb leprogramozni a többihez képest és az nem megy bakker."
Azért ezt most nem gondolod komolyan ugye ? Úgy írtad mintha lenne rálátásod a dologra pedig azért szerintem nem így van (no offense ;]).
Meg van az oka miért kapcsolták ki gondolom inkább úgy vannak vele, hogy legyen off míg javítják mint, hogy szanaszét exploitolják az egészet. -
Shaenis #49461 Ott b*szták el BLTP-t, hogy azt valójában nem a játék engine futtatja, hanem valami külön alkalmazás amit a játék webservice-n keresztül hívogat. Nyilván így volt a legegyszerűbb megoldani, hogy globális legyen minden szerveren, a gond nem is ezzel van, hanem hogy csúnyán alulbecsülték a várható terhelését és az erőforrás igényét. Gyakorlatilag már a HTTP szerver képtelen kiszolgálni a milliónyi webservice kérést, arra még tippelni sem merek, hogy mögötte az alkalmazás és az adatbázis mennyire durván van leterhelve. -
Amaymon #49460 Én azért írtam fél évet, mert nekem annyi a tűrő képességem általában játéktól független. Nem mindig, van kivétel ami azért jóval tovább húzta.
Btw miért nem működik a BLTP?? Az adatbázis részét legkönnyebb leprogramozni a többihez képest és az nem megy bakker. -
donatus13 #49459 Én csak azon lepődtem meg ,hogy itt páran fél évre saccolják a játékot, sok ismerős a kezdetektől gw 1 ezik és még ma is nyomják, ez a játék sokkal több lehetőséggel rendelkezik mint az 1 és csak félév ? az a legtöbb MMO ban nem számít semminek... -
Amaymon #49458 Egyébként én is PvPben gondolkodtam, béta alatt csak azt játszottam. Mondom megnézem a PvE-t, de olyan világ fogadott, hogy ott ragadtam és eldöntöttem először kimaxolom magam :) -
Amaymon #49457 Új build jön kár hogy nem tudni min javítanak ilyenkor. -
#49456 Világ életemben másodlagos volt számomra a PvE tartalom. GW1-ben bár sok mindent megcsináltam, még a térképészetet is kimaxoltam, de nem igazán kötött le. Most viszont iszonyúan élvezem a PvE tartalmat, nem tudom másképpen megfogalmazni, de leköt, érdekel.
Akik fanyalognak, azokat megértem, képtelenség olyan játékot készíteni, ami mindenkinek 100%osan tetszik. Hiányzik a trading post, de ez csak ideiglenes állapot, pár nap múlva már ennek az emléke sehol sem lesz. Örülök, hogy a start jobban sikerült, mint a Dio3-nál, ott rengeteget szívtam, és nem csak ilyen apróságok miatt.
Aki azt mondja, hogy a játék körül hatalmas volt a hype, az ne felejtse el, hogy itt nincs méregdrága reklámhadjárat, renderelt mozi, stb. Egyszerűen a játék tud valamit, ami megmozgatja az emberek fantáziáját, aztán ez most valakinek bejön és gyűri a játékot, valakinek meg nem jön be ennyi.
Remélem a játék felkavarja az MMO piacot, és sikeres lesz. -
kutyu007 #49455 Lehet, hogy ez volt az utolsó? -
#49454 vajon* -
#49453 EZ a verzió valyon ugyanaz mint ami máshol is kapható? Mert akkor max veszem innen. -
eldarin #49452 Jah most nézem én is már csak a reklámja van ott pedig pár napja rendeltem onnan 2 darabot és kaptam is sms-t hogy ma szállítja a futár :S nem tudom hova tűnt o.O -
#49451 Ipon oldalán én sehol nem találok Guild Wars 2-t.... -
eldarin #49450 Addig lehet ingyen transzferelni amíg nem működik a guest rendszer (ilyen fontos hibák melett valszeg nem ez az első amivel foglalkoznak) aztán pedig majd gembe fog kerülni. -
#49449 Most akartam karaktert létrehozni, de mind2 szerver ahova akartam menni fullos. Ezekre a szerverekre ha elült a kezdeti hype, akkor lehet majd transzferelni?