Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gollum lol

★ 汤姆 李

j0nNyKa
ezen röhögtem a legtöbbet a videóban 😄D
iszonyat aranyos 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
ja valóban, a gay placc
akkor nem is érdekes

Omlás
Amúgy Asura kezdõ volt ez 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Ez egy kötsög 😄 meele karik nagy barátja lesz 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

s0n1c
s0n1c
j0nNyKa
szokásos, egyáltalán-nem-melee-barát boss, de lagalább itt van lehetõsége minden kasztnak távolról osztani - ez hatalmas plusz más játékokhoz képest
volt sylvari kezdõn egy ilyen.. nyálka boss, ott a warriorunk hamar puskára váltott, mert közelrõl brutál pofonokat kapott

õ az:

True, pl a tûzelementált szerintem nem is lehet melee-ben letolni, annyi aoe-t tol ki.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

j0nNyKa
a kisebb bossoknál -szerintem- nem olyan vészes, ha picivel kevesebb sebzést tolsz ki, mondjuk távol maradva
a nagyobb bossoknál meg úgyis kell 3532532 dolgot csinálni egyszerre, ahol pl. egy thief is meg tudja találni a neki való feladatot

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha mondjuk ölünk egy world bosst, pl a szteroidos férget, vagy valamelyik sárkányt, akkor a thief-nek, akinek legtöbb sebzése a hátba(oldalba)támadásból jön be, az hogy fog boldogulni? Mert még egy férget oké hátba lehet szúrni, de egy sárkányt, egy tûzelementált kb esélytelen.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hogyan kerüljük el a warrior nukeot.

j0nNyKa
kurvanagy 😄D

TDC Geronimo
BWE3 random baromságok. 10:55nél beszartam 😄D

TDC Geronimo
Ja és options menübe jobb alsó sarokba beraktak egy fps számlálót így nem kell külsõs progi

Omlás
<#eljen><#worship>

TDC Geronimo
Nincs, de megjelenésig még sokat fognak patchelni meg optimalizálni

antgecc
Ok, danke!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

XenHai
Nincs valami részletes leírás még is mi került bele? Jó lenne ha optimalizálnák még ,hogy minnél jobban mennyen a laptopomon .
TDC Geronimo
Nem kell törölni. Ezt a klienst frissíted fel releasere. Ezért érdemes pár naponta elindítani, mert jön hozzá update, mint a mai is.

antgecc
A béta törölhetõ vagy érdemes megtartani és frissíteni release-kor?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
580 mega volt. Megnéztem optionst. Resetelõdött graf beállítás megint. Audio részhez bekerült 2 új beállítás és a video beállítások render résznél bekerült a supersample render opció. 1-2 PCs játékból ismerõs lehet. Durván GPU igényes így csak highend GPUknál ajánlott, de magasabb felbontáson rendereli a képet így szebb a kép és a recék is eltûnnek FXAA bekapcsolása nélkül is.

TDC Geronimo
Indítsátok patchert. 10k+ file vár letöltésre

Running
Eszembe se jutott volna ilyesmire odafigyelni. <#nevetes1>

TDC Geronimo
Öcsém mikre oda nem figyelnek... Azt tudtam , hogy van hangja a leesõ hüvelyeknek, de azt nem, hogy ez függ a talajtól is...

Running
Playon GW2 értékelés...Link!

antgecc
Szerinted pukizott titokban pózolás közben?

j0nNyKa
köszi, ranger video <3

Running
Köszönöm a támogatást Mindenkinek. Arra kérném a kedves egybegyûlteket, hogy a trollok, idióták hsz-eit, hagyjátok majd figyelmen kívül, mert az azokra adott válaszokat is törölgetni szoktam... köszönöm.
Kerestem nektek egy videót. Spoilerbe teszem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sok sikert 😊 megprobalom en is visszafogni magam majd 😄
Amugy remelem azert a csajos kepek ugyan ugy mardnak azert <#wink>

Amugy a 3. video az nem Super Squad vs Team Paradigm :/

De itt egy video a Ranger kedveloknek es a listaban oldalt meg tobb ranger video 😊

Veni, vidi, vici

Teldo meg Moldren volt folyamatosan a fo celpont 😞 De legalabb volt egy nagyon izgalmas meccs 😊

Veni, vidi, vici

Felfigyeltem én is erre a videóra hétvégén, elsõ meccs talán ahol kikapni látom a paradigmot. Szerencsétlen Teldot minden megalázza.

Ahh bocsi a dupla video posztert de egy troll Team Legacy video lemaradt 😊

Veni, vidi, vici

Amugy hogy a temahoz is hozzaszoljon valaki xD itt egy video ami egy elegge jo elementalistat mutat be 😊

Super Squad vs Team Paradigm

Elementalist szemszogebol

Szinten csak a Necro szemszogebol

Szinten csak a Thief szemszogebol

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo

s0n1c
Grat! Akkor most már lehet anyázni? <#idiota>
"Házigazda: Running" - Grat!

Mert a legtöbb ember arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze milyen traitek vannak beállítva alapból és újraossza, kicserélje a runákat vagy egyáltalán a fegyverét. Aztán rosszabb esetben ezek az alakok mentek cryolni forumra, hogy épp mi op vagy mi szar. Ez nem nagyon fog változni megjelenés után legalább 3 hónapig szerintem, tele lesz minden hasznavehetetlen figurákkal.

Casseus
Én nem találkoztam jó elem-el, sõt semmi olyan kasztal ami 1v1-be megölt volna. (egy engineer naplója)

ha te azt tudnád...^^

Most jon egy fogas kerdes <#idiota> te jatszottal egyeltalan GW2-el? 😄 Ha igen mennyi PvP-t toltal? 😄 Mert abbol boven tudnad, hogy nincsen gond az elkerulessel mivel nincsen rossz ping, Az egyetlen amikor rossz volt az BWE3 amikor volt egy idoszak amikor atom laggok voltak azon kivul siman ment a dodge.

Veni, vidi, vici

A nem optimalizált BWE2-n, amerikai szerveren tökéletesen tudtam idõzíteni a dodgenál sokkal rövidebb thief evade skillt még wvw-ben is. Nem nagyon játszottam BWE3 alatt, de feltételezem rosszabb nem lett a helyzet.

TDC Geronimo
Eddigi 3 BWEn nem volt negatív tapasztalatom vele egyáltalán.

JethroHUN
Majd kiderül mennyi fog mûködni az a dodge rendszer. Ping erõsen belefog szólni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Ezaz. Amit linkeltem videót az egy burst build. Ha azt a 2 abilityt, de elég már a legelsõ chargeot dodgeolni és a build már el is vérzett.

Valaki nem tudja-e,hogy az update bank vault az csak kizárolag item helynek a bövitését teszi?
(craft materials-nak van külön bank vault-ja)

Vhogy mindig mindenki elfelejti, hogy ez nem gw1 vagy wow, nem úgy mûködik, hogy állunk szemben egymással és oda-vissza nyomogatjuk a skilleket... itt zúdíthat bármit bárkire az az ele, két jól idõzített dodge-al 0, azaz nulla sebzést fog bevinni.

Igen noobok is radzuditanak mindent xD es 2s mulva fekszenek a foldon 😄 Ele azert nem olyan egyszeru kari, hogy barmelyik orangutan gombokat nyomkodva megolje az enemyt. Mivel papir nagyon oda kell figyelni mit csinalsz vele.

Veni, vidi, vici

Szerintem, meg ahogy olvastam kb. az összes kompetitív csapat szerint is az Elementalist a legbonyolultabb kaszt, és nagyon sokan el fognak vele vérezni, mert népszerû, ugye ki ne akarna 4 elemet irányítani?

Btw ebben a játékban minden easy to learn - hard to master.

Eternal life; endless torture.

JethroHUN
Amióta megjelent az elsõ ELE videó neten, már azóta parázok tõle, h nagyon sokan fogják játszani, mert nagyon OP. Hihetetlen mód erõsnek néz ki. Ha csak belegondolunk h 4 szettnyi fegyver skillje van, külön számolja a CDt mind a 4 elemnek<#felkialtas> ergo ha eltunkoltál mindent, csak elemet kell váltani, és mehet megint a sorozat. 4x annyi sebzést, conditiont, képességet tud elnyomni amíg más kaszt várja h egyáltalán vissza töltsön egy knockback vagy stun pl. Aki ezzel megtanul játszani, felállít egy harcmodort és egy jó kombináció sort, szerintem verhetetlen lesz. De még a noobok is, csak rád zúdítanak mindent és meghalsz <#buck>
Lehet ennyire nem vészes, csak nekem jön le ez a vélemény videókból.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!