63345
-
Deadman #49535 Ha ha ha :) menjetek a Whitesidere, ott kevesen vannak, legalább nem lesz zavaró event egyáltalán :P -
Newfronter #49534 Akkor csinálj jobbat, ha annyira PR0 vagy! -
Amaymon #49533 Desolationra ne menjetek újak nagyon rossz szerver! -
#49532 Nem. Whiteside Ridge -
#49531 Üdv! Úgy néz ki én is csatlakozom hozzátok rövidesen. Desolation szerveren van a legtöbb magyar? -
Amaymon #49530 Szerintem nem zavaró a zsúfoltság, mert semmit nem lootolhatnak el tőled. Sőt inkább előny. A tp hiánya több napja az viszont idegölő nagyon. -
#49529 Hát, azért ennél a játéknál szerintem az nem nagy előny ha csökken a játékoslétszám egy adott területen, pont az adja a szépségét a játéknak, hogy nem kell party, hanem az arra járókkal tudjátok ugynazt csinálni spontánba. Vannak eventek melyek sokkal élvezetesebbek ha tömeg van -
Droughert #49528 Meg amúgy is, lehet adnak kompenzáció gyanánt miatt néhány free napot. -
maniac001 #49527 pedig pár napig még biztos lesznek nehézségek, ez "normális" egy induló mmo-nál. nekem se tetszik hogy nem lehet belépni, de megoldják. hosszú időt fox tudni eltölteni benne, no para. igyál egy sört addig :) -
#49526 na mst a headstart egy mmo-nál semmi másra nem jó csak arra hogy befoglald a karakter/guild nevet,és idegeljen a bugok sokasága. ezért nem rendeltem elő,és ezért fogom megvenni kb egy vagy két hét múlva amikor csitult a kezdő területek zsúfoltsága,és javitottok jópár szembeötlő bugot-) -
#49525 Akkor fordulj sarkon és menj tova nem hisztizni van a topic... Más is ugyanazokat tapasztalta meg mint te mégsem veri magát a földhöz..
no offense! -
Amaymon #49524 Kiírták, hogy new build jelent meg, kidobott mindenkit és azóta behalt. -
cateran #49523 Hol nem szarom en le milyen volt a "masok"? Meg a bli$$-t is sikerult alulmulni, az anet ugyanis pontosan tudta/tudhatta mennyi jatek lett pre-purchaseben eladva, ehhez kepest a headstart 1 epic fail volt es most is az.Tetszik a jatek, de adatbaziskezelesbol es halozatkezelesbeol, mind a 2 ceg megbukott. -
maniac001 #49522 te láttál már olyan induló mmo-t ami totál zökkenőmentesen indult? talán a rift, bár annak nem volt ekkora hype-ja. -
cateran #49521 Ja nyilvan, hiszen nem lehetett egeszen pontosan tudni mennyi pre-purchase es pre-order van...ohh wait -
maniac001 #49520 kell ennek néhány nap amíg normalizálódik. biztos megoldják hogy ne legyen ennyi error belépéskor de ehhez idő kell, ők is (mint a legtöbb mmo fejlesztő) kicsit elszámolták magukat hogy mekkora lesz a roham. -
Bukullusz #49519 Nekem se megy de betudom az új buildnek. -
maniac001 #49518 nem tüzfal hiba, terhelt a szerver. ma van a hivatalos headstart, rengetegen próbálnak belépni. -
#49517 Skacok megvettem a játékot, ellógtam korábban melóból. Most próbáltam indítani egyzser beléptem, de kiléptem gyorsan mert csengettek, azóta nem enged be :(
error code 42:0:9001:3929 ' ez a hibakód, google se sok okosságot ír, ötlet? Tűzfal kilőve! -
maniac001 #49516 na akkor majd befutok, ha egyedül leszek és ott lesz a boss akkor ráküldöm a petet amíg kutatok :)
majd jó lenne egy kicsit magasabb szintű rangerrel diskurálni. a trait kalkulátort néztem és nincsenek túl jó dolgok ott. meg a slotskilleknél se ájultam el. de a kaszt nagyon jó, marad is ranger :) -
hunterrop #49515 pedig ott kell, én is nehezen találtam meg,de nekem amikro bementem akkor jelezte h megvan -
maniac001 #49514 igen ez az a lávás rész alul. a bosst öltük de nem volt ott poi -
#49513 400k játékos egyidőben a szervereken még launch előtt -
hunterrop #49512 ez az ami mellett van egy kisebb lávás rész?
ha igen, akkor ott a lávás résznek a jobboladlán lehet bemenni alul, és egy boss lesz ott. ott van a point -
maniac001 #49511 körbejártam, nem láttam hol lehetne felmenni. A barlangban leszakadt lépcsők meg gerendák vannak, alul meg víz. erre gondolsz? -
eldarin #49510 A tetején van meg kell kerülni a barlangban csak pár troll van :D -
Shaenis #49509 sajnos igen -
maniac001 #49508 a human kezdőhely második térképén (kessex talán, melóból így nem emlékszem pontosan) van egy point of interest, egy hegy belsejében mutatja (középen lent talán). van egy barlang de teljesen másfelé visz, a hegyre nem lehet felmenni. Tudja valaki hogy lehet odajutni? Gondolom még nincsenek videók ezekról a helyekről... -
#49507 Másnak is problémázik a belépés? -
Thaddeus #49506 Wow, ez már ma a harmadik patch, dolgoznak a srácok! -
#49505 Vissza lehet nézni valahol a cinematicokat? (youtubon még nincs fent ami kell) -
#49504 Hát azért ez nem valami szerencsés. Első boss harcom a játékba és kíváncsi lettem volna mit ad. Erre kihúzzák alólam a játékot. Azért ez nem valami fasza első benyomásnak.:D -
Bukullusz #49503 Legalább várták volna meg míg leöljük. :D -
#49502 Meg tudná valaki mondani, hogy a Black Lion Trading Companynál a Gems mellett mi a redeem code? Nyerhető kódok gemre váltása, vagy valami más? -
#49502 írj nekik panaszlevelet hogy legközelebb legyenek szivesek hozzád igazítani az új buildet -
Bukullusz #49501 Most szedtük a behemoth-ot és pont most van új build. Nagyon jó. -
#49500 Megvan az első 80as kari. craftolással húzták fel. :D
-
#49499 egyszer összefutottam a shadow behemoth-tal. szerencsére ledobott a szerver, mielőtt kinyírtuk volna. -
#49498 Vissza kell nézni alkalmanként :) én sem futottam még vele össze de hát ami késik ne múlik :D. -
Bukullusz #49497 Kár. Tuti akkor jelenik meg amikor elmegyek onnan. Nem várhatom ott egyfolytában annyi még a felfedezni való.