63345
-
donatus13 #49575 Igen firewall hibákat kapok én is,
Penge25 ja én se tudtam letolni még a validationt. -
#49574 vagy ez is kapcsolatban áll azzal, hogy szarakodik a szerver? -
Deadman #49573 Fél órát tudtam Deso-n tolni, most kivágott, ismét nem jutok be. -
#49572 Na most mondom úgyse enged be akármit csinálok, mondom megcsinálom az emailes megerősítést, erre akármelyik böngészővel akarom a megerősítő linket elfogadni, faildet kapok. Ebből lehet gond, hogy nem tudom az accountotmat így emailen aktiválni? Ezt a hibát kapom a linkükre kattintva: The link you clicked is expired or invalid.
Másnak volt e ilyen problémája, sikerült megoldania, gond ha nem aktiválom ezt a linket? -
neonx #49571 nektek is a firewall router settings hibákat írja? -
donatus13 #49570 engem semeddig se enged, szóval igen, szarakszunk. -
neonx #49569 valaki szarakodik a belépéssel? én nekem valami router hibát ír de a karakter képernyőig belép de utána kidob. -
#49568 oksa, ezer thx akkor nem a driveremmel van baj -
#49567 Guild Wars 2 @GuildWars2
We are aware of some conectivity issues within the EU region. Please bear with us while our team looks into the problem. ^AT -
gseldon #49566 ez az, hogy a videó meg amit eddig csináltál az csak nálad lokál futott, a videó után próbálna csatlakozni a szerverre, ami, mint itt lentebb írtuk, most nem működik. -
#49565 szerintem próbáld ki az alábbiak valamelyikét, ezek jó dpsek lehetnek:
warrior, guardian, thief, ranger, mesmer, elementalist, engineer, necromancer -
#49564 No kérem szerver választás megvolt, karakter kreálás megvolt, elindul a videó a személyes storyval. De utána fekete kép csak a curzor van és alul egy gomb skip the end, réklikelek semmi :( Ez mi? -
#49563 Én is nagyon kacérkodom a játékkal. L2-ben sok év support után szeretnék egy igazán odab@szós damagedealert kipróbálni. Adnátok pár tanácsot? Milyen kasztot ajánlanátok? Az ember skin tetszik legjobban, skillek és erő szempontjábol nagy mellényúlás a human faj? -
#49562 kénytelen lettél volna, új build volt -
gseldon #49561 Tegnap ugyanez volt, azt gondolná az ember, hogy tanulnak a hibából de nem. A gond az, hogy úgy raknak ki egy patchet élesbe, hogy 3 percet kapsz, mielőtt kivág. Persze a rengeteg éppen online player mind leszakad és egyszerre próbál visszalépni a pár megás patch letöltése után, a login szerver meg ettől behal.
Tegnap este egy patchet már 3 óra hosszára raktak ki, akkor nem is volt baj, mert a népek természetesen ki-be logolása alatt megvolt a patchelés és nem is volt túlterhelve a login szerver.
3 perc erre nem elég, nem tudom mit gondoltak, tegnap délelőtt is órákig nem lehetett játszani emiatt. -
Cutee #49560 nem kellett volna kilépni :p -
#49559 sokaknál -
Cutee #49558 15 Gigát rakott fel nálam, engem most nem enged be vkinél hasonló probléma ? -
#49557 Na majd megpróbálok brute force-al bejutni. :) még 200ezer file várja, hogy letöltsem. Hány Gb a kliens amúgy? -
#49556 a bug kihasználás/csalás sosem volt a kenyerem szal emiatt ott sem lettem vna előnyben. -
#49555 far shiveren, viszont masszívan tele van, nehéz nagyon bejutni -
#49554 na jó de pangás biztos nem lesz :D csupán 3000 ember helyett csak 500 lesz arrafelé. -
#49553 Épp innen vettem meg 1 perce. :D
jonnyka, ti hol vagytok? Legalább d3 fórumból legyen pár ismerős arc. :) -
#49552 livekodok 12k -
#49551 Persze -
#49550 Az is természetes, hogy szerverválasztóig beenged a játék néha és amikor kiválasztom a szervert ledob? Sajnos még a server kiválasztáson se jutok így túl :( -
#49549 néha azok az idegesítő bugok marha nagy előnyt jelentenek az elején kezdő játékosoknak. Mint pl mikor az OFF L2 Innova szerver ON elindult. Volt olyan boss, amit a ruszkik permába farmoltak egy bug miatt de mire a később kezdő playerek kiszúrták, hogy nem heti kétszer mehetnek le, már javították is a bugot :P Biztos idegesítő bug volt, de nagyot fejlődtek és hatalmasat kaszáltak a bugon. A másik ilyen az volt, amikor rájöttek, hogy tűl könnyű questből ruhát és fegyvert szerezni, ezért pár hét után megváltoztatták a quest rewardot. Szal nem csak nyűggel jár mindig, ha az elsők között van az ember :) -
mnorbi #49548 hello
tud valaki egy online boltot ahol olcsobban lehet venni gw2 -öt? -
#49547 Elnézést, izgalmamban elfelejtettem magyarul írni és fogalmazni. -
Solon #49546 A population nem attól függ hányan vannak online hanem hogy hányan laknak ott.
Csak akkor lesz rajta hely, ha valaki elköltözik onnan. -
#49545 Lehet majd még jönni ide, csak várni kell egy kicsit, hogy nyissanak. Szerintem megéri ide jönni. Jobb a PvP, a PvE is könyebb mivel többen csinálják az eventeket.
WWW-ben meg egyértelműen sokkal jobb. Már szedtünk is magunknak egy várat tegnap. Össze lehet dolgozni az emberekkel. -
Tommy Drak #49544 Iróniát véltem felfedezni:)jó! -
Deadman #49543 Sarcasm ikont tegyél ezentúl :) -
#49542 A Haverom a desolatonon van, most full nem lehet oda menni, szerintetek várjak míg lesesig highra és lehet oda joinolni? Vagy a full az már azt jelenti, hogy elérték az oda regisztrálók a létszámot és nem lehet jelentkezni? Vagy a full azt jelenti, hogy jelenleg ott nagyon sokan játszanak jelenleg, de hajnal 6 kor már mehetek oda, amikor kevesen lesznek online! -
#49541 -
Amaymon #49540 És azért mert olyan lenne mint ez a fórum :) -
Amaymon #49539 (Persze hogy nem rossz, csak ha a hunok tömegesen ellepnék.) -
#49538 Miért rossz? -
GreenHun #49537 Mi meg leszarjuk a te véleményedet...problem? -
Bukullusz #49536 Miért rossz? Én is ott vagyok, de nem tudom miben kéne megnyilvánulnia a rosszaságának.