63345
  • donatus13
    Igen firewall hibákat kapok én is,

Penge25 ja én se tudtam letolni még a validationt.
  • penge25
    vagy ez is kapcsolatban áll azzal, hogy szarakodik a szerver?
  • Deadman
    Fél órát tudtam Deso-n tolni, most kivágott, ismét nem jutok be.
  • penge25
    Na most mondom úgyse enged be akármit csinálok, mondom megcsinálom az emailes megerősítést, erre akármelyik böngészővel akarom a megerősítő linket elfogadni, faildet kapok. Ebből lehet gond, hogy nem tudom az accountotmat így emailen aktiválni? Ezt a hibát kapom a linkükre kattintva: The link you clicked is expired or invalid.

Másnak volt e ilyen problémája, sikerült megoldania, gond ha nem aktiválom ezt a linket?
  • neonx
    nektek is a firewall router settings hibákat írja?
  • donatus13
    engem semeddig se enged, szóval igen, szarakszunk.
  • neonx
    valaki szarakodik a belépéssel? én nekem valami router hibát ír de a karakter képernyőig belép de utána kidob.
  • penge25
    oksa, ezer thx akkor nem a driveremmel van baj
  • DummyBoy
    Guild Wars 2 @GuildWars2

We are aware of some conectivity issues within the EU region. Please bear with us while our team looks into the problem. ^AT
  • gseldon
    ez az, hogy a videó meg amit eddig csináltál az csak nálad lokál futott, a videó után próbálna csatlakozni a szerverre, ami, mint itt lentebb írtuk, most nem működik.
  • j0nNyKa
    szerintem próbáld ki az alábbiak valamelyikét, ezek jó dpsek lehetnek:
    warrior, guardian, thief, ranger, mesmer, elementalist, engineer, necromancer
  • penge25
    No kérem szerver választás megvolt, karakter kreálás megvolt, elindul a videó a személyes storyval. De utána fekete kép csak a curzor van és alul egy gomb skip the end, réklikelek semmi :( Ez mi?
  • Yossarian
    Én is nagyon kacérkodom a játékkal. L2-ben sok év support után szeretnék egy igazán odab@szós damagedealert kipróbálni. Adnátok pár tanácsot? Milyen kasztot ajánlanátok? Az ember skin tetszik legjobban, skillek és erő szempontjábol nagy mellényúlás a human faj?
  • j0nNyKa
    kénytelen lettél volna, új build volt
  • gseldon
    Tegnap ugyanez volt, azt gondolná az ember, hogy tanulnak a hibából de nem. A gond az, hogy úgy raknak ki egy patchet élesbe, hogy 3 percet kapsz, mielőtt kivág. Persze a rengeteg éppen online player mind leszakad és egyszerre próbál visszalépni a pár megás patch letöltése után, a login szerver meg ettől behal.

Tegnap este egy patchet már 3 óra hosszára raktak ki, akkor nem is volt baj, mert a népek természetesen ki-be logolása alatt megvolt a patchelés és nem is volt túlterhelve a login szerver.

3 perc erre nem elég, nem tudom mit gondoltak, tegnap délelőtt is órákig nem lehetett játszani emiatt.
  • Cutee
    nem kellett volna kilépni :p
  • j0nNyKa
    sokaknál
  • Cutee
    15 Gigát rakott fel nálam, engem most nem enged be vkinél hasonló probléma ?
  • Avenger
    Na majd megpróbálok brute force-al bejutni. :) még 200ezer file várja, hogy letöltsem. Hány Gb a kliens amúgy?
  • Caliph
    a bug kihasználás/csalás sosem volt a kenyerem szal emiatt ott sem lettem vna előnyben.
  • j0nNyKa
    far shiveren, viszont masszívan tele van, nehéz nagyon bejutni
  • Caliph
    na jó de pangás biztos nem lesz :D csupán 3000 ember helyett csak 500 lesz arrafelé.
  • Avenger
    Épp innen vettem meg 1 perce. :D

jonnyka, ti hol vagytok? Legalább d3 fórumból legyen pár ismerős arc. :)
  • j0nNyKa
    livekodok 12k
  • 0Fritz0
    Persze
  • penge25
    Az is természetes, hogy szerverválasztóig beenged a játék néha és amikor kiválasztom a szervert ledob? Sajnos még a server kiválasztáson se jutok így túl :(
  • Yossarian
    néha azok az idegesítő bugok marha nagy előnyt jelentenek az elején kezdő játékosoknak. Mint pl mikor az OFF L2 Innova szerver ON elindult. Volt olyan boss, amit a ruszkik permába farmoltak egy bug miatt de mire a később kezdő playerek kiszúrták, hogy nem heti kétszer mehetnek le, már javították is a bugot :P Biztos idegesítő bug volt, de nagyot fejlődtek és hatalmasat kaszáltak a bugon. A másik ilyen az volt, amikor rájöttek, hogy tűl könnyű questből ruhát és fegyvert szerezni, ezért pár hét után megváltoztatták a quest rewardot. Szal nem csak nyűggel jár mindig, ha az elsők között van az ember :)
  • mnorbi
    hello

tud valaki egy online boltot ahol olcsobban lehet venni gw2 -öt?
  • penge25
    Elnézést, izgalmamban elfelejtettem magyarul írni és fogalmazni.
  • Solon
    A population nem attól függ hányan vannak online hanem hogy hányan laknak ott.

Csak akkor lesz rajta hely, ha valaki elköltözik onnan.
  • Unknow
    Lehet majd még jönni ide, csak várni kell egy kicsit, hogy nyissanak. Szerintem megéri ide jönni. Jobb a PvP, a PvE is könyebb mivel többen csinálják az eventeket.

WWW-ben meg egyértelműen sokkal jobb. Már szedtünk is magunknak egy várat tegnap. Össze lehet dolgozni az emberekkel.
  • Tommy Drak
    Iróniát véltem felfedezni:)jó!
  • Deadman
    Sarcasm ikont tegyél ezentúl :)
  • penge25
    A Haverom a desolatonon van, most full nem lehet oda menni, szerintetek várjak míg lesesig highra és lehet oda joinolni? Vagy a full az már azt jelenti, hogy elérték az oda regisztrálók a létszámot és nem lehet jelentkezni? Vagy a full azt jelenti, hogy jelenleg ott nagyon sokan játszanak jelenleg, de hajnal 6 kor már mehetek oda, amikor kevesen lesznek online!
  • semo1
  • Amaymon
    És azért mert olyan lenne mint ez a fórum :)
  • Amaymon
    (Persze hogy nem rossz, csak ha a hunok tömegesen ellepnék.)
  • penge25
    Miért rossz?
  • GreenHun
    Mi meg leszarjuk a te véleményedet...problem?
  • Bukullusz
    Miért rossz? Én is ott vagyok, de nem tudom miben kéne megnyilvánulnia a rosszaságának.