Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
Én 8500ft ért vettem 1 akció keretén belül..Mondjuk digitális .
Running
Lájkolom! <#hehe>

TDC Geronimo
Megújult a guildwars2.com. Olyan lett a design, mint a fórumon

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
de mi eddig a GMG / livekodok kulcsairól pofáztunk beszéltünk.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Faki
Ehh, én arról pofáztam, hogy, ha be tudod regisztrálni, attól még nincs minden rendben. Nem a GMG / livekodok kulcsaira célozgatok, csak a nagy spórolás közepette nem árt észnél lenni (pl láttam már 10ezerért is gw2 accot).

j0nNyKa
hivatalos viszonteladó nem fog lopott bankkártyával venni / értékesíteni 😊

Faki
Az a hír járta, hogy bwe1 alatt sok accountot töröltek, mert lopott bankártya adatokkal lettek megvéve majd értékesítve. Én például ezért sem szeretek ilyen kaliberû / mmo játékok esetén kockáztatni. Agyfaxt kapnék, ha x hónap után suhanna felém egy banhammer.

Szóval csak annyit akarok mondani, hogy az általad levezetett definíciót lehet azért árnyalni 😊

Még egy kérdés, hogy ugy regisztráltam, és volt gw1-es accom és azt is hozzáadtam. És a gw2-es accomnak a neve a gw1es email címem. Csak az már nem létezik. Ez gond?
j0nNyKa
mivel ennyire túlaggódod a dolgot, szerintem még túl sokat is fogsz adni a supportnak
és egyébként miért lenne szükség a supportra? van egy accountod, amihez egy eredeti key van rendelve
én megvettem egy másik helyrõl, nekem tudod, mim van? egy accountom, amihez egy eredeti key van rendelve
aki megveszi egy harmadik helyrõl, annak tudod, mije van? egy accountja, amihez egy eredeti key van rendelve

jazzy
A kódot kapod meg igen lefényképezve, ez bõven elég a supportnak ha baj van, más nincs is ami érdekes ott, a többit te regisztrálod.
Na én is megrendeltem a live-kódos oldalról, a kódról fénymásolatot mindenki csak magáról a kódról kap (csak a számok vannak rajta meg a betük, as többi le van vágva) ? A Supportnak ennyi is elég lesz ha gondvan?
Torzonborz
minden jól írtam be de már mindegy mert megrendeltem a livekodos oldalról. 10 perc se volt az egész már regeltem is a kódot. szóval ríszpekt a srácnak .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát van ion. <#vigyor3>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Zeboo
Lejárati idõt jól írtad be? Esetleg névnél ami a kártyán szerepel?

véletlen találtam...épp razer naga hex egérs tesztet nézten a tyúbon és a gyereknek ez volt a háttérképe.....szerintem valamilyen guild lehet az a Vanion

Rytlock van rajta a és lila alapú a kép? 😄 Durva.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hmm, lehet. 😄😄

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Néztem és nem lehet linkelni a szakmát egyelõre. A másik hiányosság, hogy guild bankba se lehet közvetlen depositolni a materialt. Duelezni se lehet, spectator sincs, guild hall, se saját housing nincs... Én nem tudom mi lesz itt... Na majd a GW3-ban 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze ezeket be is rakják, nem csak úgy mint BF3-ban, mondják, de leszarják

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TE VAGY Õ!😄😄

Egy jó kérdés:

Szakmák belinkelése müködik?(mint wowban) Fontos feature lenne,sajnos fórumot már lezárták,igy nem tudom megirni nekik.

Sz*rd le honnan van, az lényeg, hogy a manus egy nagyon korrekt ember, és tõle veszem én is. <#hehe>

antgecc
Ha tudnánk, nem tõle vettük volna 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Hát nem tudom, a boltok honnan szerzik azt a sok dobozos játékot?😮

Ennek az embernek, aki itt árulja a gw2 kódokat, neki honnét van ilyen sok kódja? Tudom már mondtátok h biztonságos, de akkor is érdekel h honnét tudott ilyen sok kódot szerezni?
Challange Accepted!. Amúgy gondoltam rá, hogy az olyan elemek mint a szeme érdekes történet lesz, de lehet belülre rakok egy plexit és valahogy összeügyködöm. <#whatever>

Torzonborz
nekem a fizetésnél erre most azt mondja hogy order not complete . dombornyomott mastercard , van rajta pénz , szerintem mindent jól írtam be. nem értem mi a franc baja van. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Frosty01
hát az vicces sztori lesz mire 1. kivágja 2. megszerkeszted úgy hogy ki is nézzen sárkányos kettesnek 😄

de azért majd képet!!!44

practitioner of the forbidden arts of death

LeWyTy
Nekem az eredeti ház se rossz<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én a ház egyik oldalába lézervágóval kivágatom azt a kettesnek kinézõ sárkányt, persze nem ekkora méretben, picit kisebbre, és megvilágítom belülrõl piros leddel. <#whatever><#vigyor3>

LeWyTy
Kell

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

j0nNyKa
nem, es nem.

de amikor megadom a bankkártyám adatait és levonják a pénzt, akkor utána (tegyük fel rosszindulató az ember) bármikor bármekkora összeget ujra levonhat a kártyáról?

meg még egy kérdés, h átutalással nem lehet fizetni?
LeWyTy
Elfelejtettem berakni... hogy néztem ki... mert ez ugy sem érdekel senkit.<#idiota>

j0nNyKa
megadod a bankkártyád adatait, és levonják az összeget.
tõlem 12240.87 ft-ot vontak le.
azonnal kapod a kódot, amit azonnal be is tudsz regelni.

Congratulations!
You've registered your Guild Wars 2 account!

Look for an e-mail from ArenaNet with information about Headstart Access,
which begins August 25.

We'll see you in-game!

Fizetés után kaptál egy kódot mint a bétákon, azt reggeled és kész?

Meg itt a fizetés hogy megy? Lehet ugyis h az õ számlájukra utalom?

Még neten soha nem vásároltam, és elv meg kell adni adatokat, és majd levonják a pénzt a számlámról. De lehet ugy ahogy elöbb irtam utalással?
Mert ha megadom az adatokat és levonják az összeget, akkor elv bármikor bármennyit letudnának vonni? Vagy hogyan van ez?

köszi aki segítene 😊)
Zeboo
http://gw2.variance.hu/2012/07/31/akcios-elovasarlasi-lehetoseg-greenmangaming/
12.300 HUF-ot vontak le a kártyámról.

TDC Geronimo
Holnap már a megjelenési hónapba lépünk \o/

Nem fordult elõ ilyen.
Akkor lenyugodtam😄
Más is tapasztalt,ehhez hasonló hibát,hogy SSD-ról inditja gw2-t és memory error üzenetetekkel dob ki?
HDD Sentinel Pro szerint nincs gond SSD-vel.

TDC Geronimo
4 is elég neki bõven...

Lefoglal a w7 3 giga ramot? Az igen 😄 A gw2 nagyon durva esetben, maximum 2-3 gigát fog enni, de ez már a full plafon, inkább ilyenkor egy restartot nyomni.
Mikkamakka makk

Kukába dobhatnák a játékot ha nem lenne elég 8gb ram...

Szerintetek elég 8GB ram gw2-hez?(ha figyelembe vesszük,hogy max grafon használom,kivéve FXAA jelenleg dx9-ben de majd dx11-ben is,amint lesz rá lehetõség)

Egyébként a windows 7 operációs rendszer lefoglal még 3GB ramot,igy 5GB marad ami gondolom kevés lesz olyan helyeken ahol nagy a tömeg,mint WvWvW-ben?

(azért kérdezem,mert nem probáltam ki WvWvW-ben)

TDC Geronimo

Smithwarden
Uristn mekkora egy nyalmovie. <#vomit>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Omlás
Hol nincs ? 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
MICSODA? van a norn kezdõn sör? HOL?

Omlás
Majd a norn kezdõn fizetöl ezekért a beszólásokért egy sört 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
Ma már nem lesz nyugodt álmom, köszönöm. <#hehe>