63345
-
#49615 köszi -
donatus13 #49614 Elég szigorú írások , bár java része a szerver gondok miatt hisztizik... -
#49613 ugyan ezt dobta neke is és utánna sehova nem tudtam kattintani, ezért ctrl,alt,del és azota nem indul a játék. -
kovalik #49612 nem nálad van a hiba -
#49611 Ezt a hiba üzit server terheltség miatt dobja vajon vagy nálam a hiba?
"The game client is unable to gain access to the log-in server at this time. This is most commonly caused by firewall or router settings, security applications, or connecting through a campus network. For additional support, please visit http://support.guildwars2.com." -
#49610 Pár metacritic user review :
"Unfortunately this is about the same as Guild Wars 1 so not exactly sequel-worthy." 2/10
"The overflow system is a disgrace. PvE is ripped from Warhammer," 2/10
"It's supposed to be the second coming of Jesus Christ in gaming history. Instead we are left with a game, that tries to do innovative stuff, but unfortunately fail miserably. Once you're past all that shine and glimmer, you'll see the game for what it is: A good RPG. Nothing more, nothing less." 3/10 (a good RPG gets 3/10...really?)
"Mediocer graphics, buggy gameplay, server congestion, how can you seriously give this piece of cr** a good grade?" 0/10
"10/10 ? no game is worth 10/10 unless you're a fanboi, specially one with so many basic problems.. It's tries so much, taking the best bits of other games and molding them together but only manages to totally drop the ball. Same old generic fantasy world thats been seen countless times, cutesy WoWlite graphic's that while not bad scream childish." 0/10
-
#49609 Engem a serverre sem engedett még be mióta megvettem... -
#49608 Hello! Egy olyan problémám lenne, h át akartam menni egy másik serverre, de nem tudta feldolgozni a játék igy kiirta h nem tudok csatzlakozni eheza serverhez (whiteside) és semmien gombot nem engedett nyomni. CTRL+ALT+DEL és kilép. Ezután nem lép be a játékba mert "your world transfer is currently processing. If there is high demand, this may take longer then expected" de a türelmemet köszönik. látott már vki ilyen hibát? irjak supportra? -
Shaenis #49607 a legutolsó build óta durván visszaesett az FPS-em, tapasztalt más is ilyet? -
pimpi001 #49606 kerdesem volna.
ha warrior-t szeretnek inditani, az mindegy meik fajt valasztom, es az is mindegy meik opciot a fajhoz, ( pl a Norn fajnal : Vadon Szellemei – Farkas, Medve, Holló és Hópárduc) vagy nemmindegy mert a fejlodes soran tokre kulonbozo skillek lesznek a valasztott opcioknal? -
#49605 facebookot érdemes figyelni: "We are bringing down the Black Lion Trading Company for maintenance. We will notify you when it is done. Thank you for your patience. ~RB2" -
#49604 várhatóan amikor javítják -
#49603 Várhatóan mikor lesz black trades aukciós házas valami? -
FEARnet82 #49602 Srácok, ha veszek valakitől egy kulcsot, honnan tudom, hogy nem a 3 napos preorder szar, és nem jár le mondjuk holnap? -
Wheyprotein #49601 Az nem a log-in-nál hanem az adott realm belépéskor van ki írva. Ha a mostani dolgot meg tudják majd oldani akkor soha többet várakozási gond nem lesz, ez a többi "normális" mmo-nál nincs így. Full pop. realmeken is áthelyezik a játékosokat nehogy az idegesítő számolást nézegessék. -
#49600 Értem, akkor már csak 180 ezer file és jövök. :D -
Newfronter #49599 Ment mindig is, csak a loginnal voltak gondok. -
#49598 A játék megy már? A login működik úgy látom. A launcherben be tudtam már lépni. De sajnos csak 600k-val tudom tölteni a klienst. :( -
#49597 mmorpg.comon 9.3as ratingen áll GW2. Magasan a legelső :y -
#49596 Thanks, akkor felrakom. -
#49595 Nekem az van fent. Előtte is az ajánlott beta volt és szerintem ugyanolyan. Graf bug nincs ezzel se, teljesítmény meg előzővel is jó volt -
#49594 Epp kerdezni akartam, hogy mennyire maszthev? -
#49593 Próbálta már valaki az új nvidia drivert? -
SANTANTICA #49592 na bent.... -
#49591 Kezdeti óriási érdeklődési hullám után rendbe fog jönni minden.
Túl az 1 millión ! -
Ackronikon #49590 Lehet de ha már 1 hónapot befizetsz ugyanott vagy :) Nekem sem tetszik de ez van remélem megoldódik hamarosan -
t0xikus #49589 persze, mivel induláskor a többit drágábban adják, vagy ugyanennyiért. tájékozódj hülyeségek írása előtt:) -
Jammal #49588 Nem lett vele semmi, spvpben nincs csak nyaklánc. -
SANTANTICA #49587 viszont nem adják ilyen drágán a "beugrót" -
t0xikus #49586 és egy normális mmo-nál fizetsz havidíjat is -
SANTANTICA #49585 amúgy egy normális mmonál a login úgy néz ki, hogy sorba állít és kiírja hogy te a 2365-ik ember vagy és látod ahogy csökken...... -
#49584 -
SANTANTICA #49583 már süllyed a hajó a cégnél és a dolgozók kezdik "kimenekíteni" a cuccokat......
gondolom az ékszerek a zaciba kompenzálják ha nem kapnak majd fizetést mert a népharag ledönti a céget.... -
eldarin #49582 Nem tudja vki mi lett a Mist vendorok közül az ékszeressel? Teljesen más dolgokat árul... hol vannak például a gyűrűk stb? -
Ackronikon #49581 Ja több mint 1 órája próbálkozom. haverok már bejutottak -
SANTANTICA #49580 franko......frissítés és és és!!!!!
nem lehet belépni.....köszi... -
#49579 -
#49578 Announcements:
If you're having trouble verifying your email address, you can play without verifying your email address by clicking "Play" on the Guild Wars 2 Launcher if you already downloaded the client. We're working to fix email verification, and you can verify your address once we do.
Support oldalról. Azt írják, hogy javítás alatt van a megerősítés is. Egyébként nekem is tűzfal hiva.
-
#49577 Szerinted ha a login szerver szénné van terhelve és nem lehet bejutni a weboldal szerver nincs túlterhelve ? :) -
#49576 De ettől gondolom lehet játszani majd később, nem befolyásol semmit?