Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm, nagyon hasznos.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

jaa, steal az egy bizonyos képességet lop a targetedtõl, ajánlani tudok ign -es youtube vidiket, ott elég alaposan kitárgyalják
😄 nem stealth-et hanem steal-t kérdeztem, vagyis lopást 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

j0nNyKa
mármint egyelõre.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Olyan szinten van haszna, ha nagyon megagyalnak, akkor a heal -el együtt nyomod el...
Egyenlõre csak low level használatként tudnánk beszélni róla.
Elnyomod a healed, stealth is megy vele, utána a mob elfordul, te addig újra rá tudsz menni.
Thiefként PVE-ben mennyi haszna van a stealnek?

Ahet
Így van. De j0nNyKa is jól mondta, ha korábban lett volna "closed" beta kulcsa, és akkor megadja a gw1-es elérhetõségét, majd késõbb megveszi a játékot, akkor a már összekapcsolt beta kulcsot adta volna meg helyesen, mint már létezõ GW account.

The gods have disconnected you ...

Amikor a register.guildwars2.com oldalon a pre-purch kulcsomat regisztrálom, akkor a step-one-nál beírom a kulcsot, és az hogy van e már gw-s accountom az a gw1-esre vonatkozik? Ott megadom amit a gw1-ben használtam és így lesz elérhetõ a HoM bonus nem?
Köszi, ment is háttérnek <#eljen>

j0nNyKa
egyrészt nem tudom, mi az az accont, másrészt ha tudnám, akkor sem lenne belõle gw1-es, harmadrészt ha lenne is gw1-es, azt már megadtam volna a béta kulcs regisztrációjánál, ergo ugyanarról beszélnénk

j0nNyKa
erre próbálok rájönni :]

Milyen? <#finom>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

miért épp a bétás accontot adod meg? Nem a gw1-eset kéne?
antgecc
lol, capslock be volt kapcsolva, sry <#lama>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
😊

Bakker, guildwars2.com -on beenged a pass-ommal, itt register oldalon pedig nem. Nem értem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
SÖR? hol?

antgecc
Danke sehr!

j0nNyKa
http://register.guildwars2.com/, amikor kérdezi hogy van-e már gw accod, mondjad hogy igen, és add meg azt, amelyikkel bétáztál
nem vagy béna, én is az account oldalon kerestem, picit hülyén van megoldva (vagy legalábbis nem túl user-friendly)

antgecc
Biztos én vagyok a benga, de nem találom, hol lehet regisztrálni a kulcsom. Account managementben keresgélek, de semmi.

BoneDragon
Bár azt is írja, hogy ma még megnézi a web csapat a timert.
Akkor ezt vagy a Variance értette félre, vagy Anetnél állítanak valótlant:

"To clarify: Countdown timer uses your system time. So it reflects your local timezone. ^MK"
"Frissítés: A számláló nem veszi figyelembe jelenleg az idõzónákat, mindenkinek delet mutat . A “szokásos” idõben, vagyis magyar idõ szerint este 9-kor lesz a rajt 25-én és 28-én is." Varianceról

- gw2 visszaszámlálója nálam még mindig délre jön ki

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

j0nNyKa
regelni mar most is, patchelni meg folyamatosan lehet
en pl. mar regeltem a peldanyomat, es naponta-ketnaponta elinditom a betara leszedett launchert, hagy peccselgessen

Hát amerikai dél az a dél, az nekünk +9 óra, ezért este 9 :/

antgecc
Mikortól lehet beregelni a kódot és up to date-re frissíteni a gamet?

LeWyTy
Lehet délben lesz csak késõbbre mondják... hogy ne egyszerre haljon meg a szeró, hátha felmennek sokak elõbb<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mégis este 9-tõl lesz 25.-én a kezdés, nem délben. Durva egy nap lesz az biztos.

Na igen, arról nem is beszélve, hogy ki sem tudod rakni a megszerzett dolgokat EotN nélkül.

link itt azt irja Alap+Eye of the North. De ha annyira kell HoM neked akkor vagy megveszed Eye of The Northot vagy ha az alap game sincsen meg akkor Guild Wars Platinum Editiont kell venned. Itt a link, hogy mi talalhato benne. De lehet van valami olyan pack is ammiben minden megtalalhato de a Platina is jo mar a HoM-ra.

Veni, vidi, vici

Az úgy rettentõen küzdõs, kb. lehetetlen ha a megjelenésig akarod. Sok könnyebben megszerezhetõ dolog van a kiegészítõkben, én pl. jópár hete kezdtem de még csak 19/30-nál tartok, 21-22-nél többet nem is tartok reálisnak. Amúgy baromi olcsók a kiegészítõk.

DummyBoy
Én nem fogom itt ajnározni, ez a GW2 topik.

Ami a GW2-ben nagyon tetszik az nincs az SWTOR-ban ... Ami meg esetleg hiányozna a GW2-bõl, az megvan ott 😊

Ez így pont jó. (Bár jobb lett volna ha minden benne van mindkettõben, de olyan dolog sosem lesz a világban ami mindenben jó és mindenkinek tetszik 😞 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Asszem kell az Eye of The North is hozza :/ De ebben nemvagyok biztos mert sima GW-t nem toltam annyit az instance kornyezett miatt.

Veni, vidi, vici

GW1-ben HoM-ot meglehet csinálni csak alapjátékkal (Prophecies)?

Jahh... nagyon ravasz. 😄 Most biztos lehetsz benne, hogy érkeznek a fogadatlan prókátorok, hogy megvédjék kedvencüket. 😄
Amúgy tényleg ez kb. a lényege szerintem is a kudarcuknak, rossz volt a prioritások súlyozása.

Persze én is próbáltam a bétát, azelõtt meg jobban vártam, mint a GW2-õt, de Runningot nem lehetett meggyõzni. Nekem se tetszett, mert a legnagyobb elõnyét a játéknak (ami ugye a 200 óra szinkronizáció) a játékosok 10%-a értékelte kb. Azt a pénzt, meg a marketingre költött milliókat inkább új ötletekre fordították volna, így viszont csak egy gyenge WoW klón lett, SW köntösben.
Ismerem a játékot, de csak a flame generálás miatt tettem úgy, mintha nem 😉

Ez nagyon jo hir 😊 Sokaknak nagy segitseg lesz az.

Veni, vidi, vici

Omlás
Közremûködött eme "nagy sikerekben" az EA is teljes mellbedobással szerintem... :] Még jó, hogy a GW-hez nincs köze az EA-nak és remélem soha az életben nem is lesz :] no offense..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
Szeretném majd bõvíteni a szövegbox feletti területet, de módosítgatni kell hozzá pár dolgot. Rajta leszek, hogy minden fontosabb infó megtalálható legyen ott...

Igazából valószínûleg a készítõk sem tudták mit akarnak kihozni belõle, így lett egy online single player, cooperative sztorivégigjátszós játék abból, amit eredetileg mmo-nak ígértek. Nagyon rossz megvalósítások kerültek bele, még a korábban megjelent versenytársakhoz képest is, de a Star Wars név és az azt fémjelzõ erõs marketing/hype magasra röpítette õket, csakhát onnan lehet igazán nagyot esni.

Running nem az lett volna 😄
Amugy ha mar megint picit pangas van mert nincsen reggel ota semmi hir xD Valaki nezi az olimpiat? 😊

Running lenne egy olyan kerdesem ezt valahova belehetne agyazni? WvW Map
Akar ezt is lehetne de ez csak Rangernek jo Pets

Veni, vidi, vici

Omlás
Kb valami olyasmi.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Running
<#ejnye1>

CharrDen
Gondolom hasonló lesz, mint a LOTRO/CoH

B2P hoagyan lesz F2P?? 😄 Amugy meg nemsertesbol mondom de SWTOR-al mar az elelyen lehetett tudni, hogy nem lesz hosszu eletu. Foleg ugy, hogy sok so masik game jott melette es nala sokkal jobb gamek valtottak F2P rendszere. Tera is ugyan erre a sorsra fog jutni egy ido utan az meg, hogy Rift ilyen jol tartja magat es meg nem lett F2P dicseretes 😄 Melette GW2-ben meg az a jo, hogy ha valami nagyon nagy oknal fogva valahogy kepes lenne bebukni sPvP miatt ESportra meg mindig sokan megvennek szoval nem kell felteni ezt a jatekot. 😊

Veni, vidi, vici

DummyBoy
OFF

Lesz F2P lehetõség is, korlátozott dolgokkal, aki nem akar havidíjat fizetni, az is tud majd játszani.

A havidíjas lehetõség marad, a fizetõknek nem változik semmi, csak egy két extrát kapnak majd (P.: kapnak Cartel Coinokat) , akik viszont az F2P-t választják azok lehetõségeit lekorlátozzák, és az ezen felüli dolgokat meg tudják majd venni ilyen Cartel Coinokért - amit pénzért lehet majd venni ...

Nem rossz az SWTOR, de mivel a népek túl sokat vártak tõle (ÛberWowKillerÛberBestMMO) így elég sokan csalódtak. Akik tudták mit várjanak el tõle (pl: én ...) , azok mai napig jól szórakoznak vele és játsszák rendszeresen.

/OFF

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

OFF

Most olvasom, hogy szeptembertõl F2P lesz az SWTOR. Ennyire nem jött be az embereknek? Vagy mi lehetett a probléma? Remélhetõleg a GW2 nem jut erre a sorsra 😄

/OFF

Megoszthatnád velünk, hogy hol.