63345
  • Jabar
    hát nekem nem csatlakozik :D
  • Omlás
    No most van update ahogy nézem :)
  • SANTANTICA #49653
    elképzelem, hogy a helyi bodybuilder klub összes tagja átcappog Anethez és felveszik a gépeket és karban tartják.....
  • Sáska
    az enyemetet is...
  • semo1
    karbantartás
  • SANTANTICA #49650
    nagy update....
  • McHaals
    érdekes, hogy sokan panaszkodnak a tegnapi napra login miatt.
    szabadnapos voltam, délelőtt 8-10-ig, délután 1-4-ig, este 8-11-ig játszottam, többször ki-be léptem, sose álltam sorba, azonnal beengedett mindig.
  • Omlás
    Be tudtam lépni simán elsőre guild upgradet elfelejtettem elindítani gyors pótolni kellet :D
  • Jabar
    Most mennek a szerverek?
  • McHaals
    nekem ma hajnal 3-kor próbálta valaki resetelni a jelszavamat, jött is a hivatalos emil róla...
    szerencsére a mail passwordom egyedi, sose azt adom meg játékoknál, és fórumokra is egy másik jelszót használok.
    jártam már úgy (diablo3) hogy ugyanaz volt az account jelszavam, mint amit fórumoknál használok. valaki megkaparintott ezeket az infókat, bepróbálkozott, és le is pucolta az accomat.

• frango
    Tudják, hogy sokan játszanak és minden emailre elküldik, amit megszereznek. Hátha a tulaj játszik vele és bedől nekik. Lehet venni email cím pakkokat szóval nem nehéz begyűjteni a címeket. Persze ahova regisztrálsz általában ott van, hogy 3. félnek nem adnak ki infókat, de ugyan ki ellenőrzi ezt le?
    Nekem pl. 2éve kb. küldenek WOW-osat. Nem játszom a WOW-al. Meg asszem küldenek Sacredeset is. Azzal sem játszom.
  • Smitiz
    Sziasztok!

Tegnap regisztráltam az oldalon a seriallal, de nem tudok belépni a jelszavammal, azt írja invalid password.
    Ha megváltoztatom, írja hogy success, de továbbra sem enged be az újjal sem, biztos hogy egyezik!
  • Omlás
    Account bank van így felesleges a mail küldés :)
  • darth devil
    Felesleges levelet kuldeni. Beteszed a bankba a masik karaktereddel meg kiveszed.
  • SANTANTICA #49641
    ne is ez a lényeges, hanem hogy honnan tudják a GW2-es emaileket....lehet már le is nyúltak infókat Anetnél?
  • YakHead
    Srácok valóban létezhet olyan, hogy nem küldhetek e-mailt a másik karakteremnek? Azt írja, hogy magadnak nem tudsz e-mailt küldeni (persze angolul). Meg erről a Trading Post-ról valami hírmorzsa vagy info? Még a hivatalos oldalon sem láttam semmit, hogy mikorra ígérték a javítását. Az inventorymban van pár használható dolog, amit szívesen beraknék.
  • Tusy
    - VGA és a driverek ahol elsőre körül kellene nézni sztem, ha belépéskor van üzenete (nekem volt, hogy nem tetszik a 'régi' driver) esetleg azt is elolvasni. Crash log nem tudom mennyire olvasható, esetleg abból rájönni mi lehet a baja
  • bujcsik555
    Szavak helyett:

Majd eldöntöd neked milyen :) Szerintem rendben van teljesen
    És akkor a pontos beállítások:

• Omlás
    Szombat óta volt már vagy 20 update... valami náluk lesz mert nem nagyon emlékszem, hogy itt jelezte volna valaki hogy hasonló problémája lenne. Én sem tapasztaltam kliens crasht béta óta.
  • maniac001
    a szombati patch óta 2 havernak is fél óránként critical errorral kilép. állítólag az anet nem foglalkozik ezzel mert nem az ő hibájuk. tud valaki erre valami megoldást?
  • DarkBlade
    At midnight PDT (3 hours from now) we will be bringing the servers down for maintenance. The estimated downtime will be between 20 - 60 min. Thank you for your patience. ~RB
  • TDC Geronimo

Beware!

Protect your Guild Wars 2 account! If you receive any e-mails asking for sensitive account information such as your account name or password, ignore it. Many players have fallen victim to phishing scams and have had their accounts compromised by giving into these requests for information. ArenaNet will never ask you for your password.

Stay diligent! Protect your account!

Hogy még mindig vannak emberek, akik ennek bedőlnek, hihetetlen...
  • Gubberx
    Vagy dobhatna egy ilyet a hiba üzenetek helyett:

• Curze
    10 perce
    ‏@GuildWars2
    We're aware that there are issues with character creation. We're working on it. We appreciate your understanding. ^RB

Értékelik a megértésünket. Dolgoznak rajta. Mondjuk mi mást írhatnának? Hogy "cant create characters? lol n00bs...pwned"?
  • Curze
    Csa(la)tlakozom. Ebből nem lesz ma már semmi, úgy néz ki. :(
  • donatus13
    Én mediumon nyomom és szép a grafika, az fps elméleti érték olyan 80-95 között mozog nekem, de teljesen elviselhető a grafika, spvp az laggos lesz nagyon egy idő után.
  • Ariakus
    És mennyire butul le a grafika alacsony-közepes beállításoknál? Voodoo 2-es textúrák vagy kb. olyan mint a Witcher 2 ami low-medium grafon is szép?
  • Gubberx
    Én már annak is örülnék ha egy karaktert csinálhatnék és beléphetnék megnézni a játékot :D
  • bujcsik555
    Na akkor kis pörformansz rivájv:

AMD Athlon 60 X2 6000+ 3,00GHz
    Nvidia 9600GT
    4GB RAM

Szépen elfut, alacsony-közepes grafon(50-20FPS), wvw-ben akad néha gond, ha 30 embernél több van egy helyen, de nem vészes az se(20-3 fps közt), Aion fortress csatákhoz képest, ahol teljes diavetítés volt(pár másodpercenként egy képkocka, na az gáz volt nagyon).
  • Curze
    ‏Irigyellek! :)

Itt nagy semmi egyelőre :(

@GuildWars2
    If you're in the EU and have login issues or can't create characters, which World are you on? ^RB

‏@GuildWars2
    For those of you having problems with lag or character creation, we're looking into it. Thanks for letting us know! ~RB2
  • gseldon
    én most léptem ki 4 óra zökkenőmentes játék után, valaki megkaphatja a helyemet a login sorban :D
  • kovalik
    hmmmm, azóta is problémamentesen játszom ...akkor szerencsém volt
  • Jammal
    Arenanet =>
  • Curze
    Na a fórumuk is magába roskadt. Kérik hogy figyeljük a twittert, majd ott jeleznek. Lag, log in, és karakter készítés általános probléma úgy fest. :( Éljen a megjelenés napja!
  • FEARnet82
    Én is karit készítettem, de nem tudom jó e a neve, mert nem írja, hogy already use csak error 42 hibák :)
  • Curze
    Ugyanez a login duma van nekem is. A karakterkészítés végén állok egy fél órája és nem jutok beljebb :(
  • Gubberx
    Ugyanaz a hiba üzi szerintem holnapig pihentetem a dolgot :)
  • kovalik
    most próbáltam ebben a pillanatban, simán bejutottam
    próbáld meg még egyszer
  • TDC Geronimo
    igen oda
  • Beni521
    engineerel ha karakterkészítőbe vmi szemüveget választok táska helyett akkor az fej slotba megy v vhova máshova?