63345
  • Jani Hun
    jovanna, férfiböl vagyok, mégjó hogy ez jutott eszembe elöször :D
  • Negritis
    brazzers for prez :D
  • Jani Hun
    Énis most szivtam egy nagyot pár napja ( elkeseredetségembe már overclockoltam a videokártyát, de az se változtatott semmin) még a LoL alap grafon(ismerjük el nincs nagy gépigénye) alig ment 10 fps-el. Aztán kutakodtam kicsit gugliban(vagy 3 nap után találtam egy elszórt kommentet) miszerint > keress egy flash alapu videót neten(youtube nemjo,), én especiel p**hub-on kattoltam rá egyre mer azt tudtam hogy ott flash palyer van, majd ha megy a videó jobbklikk, settings >display>enable hardware acceleration- NE legyen bepipálva. elmentettem ujrainditottam, és mint a vizfolyás olyan simán mentek a játékok
  • YakHead
    Videó kártya táp ellátását ellenőrizd, nekem akkor akadoztak a játékok, mikor nem kapott rendesen áramot. Esetleg még azt is meg lehet próbálni, hogy megcseréled a memóriát/ákat és nem ugyanabba a foglalatba rakod vissza (néha a leglehetetlenebb dolgok segítenek még akkor is, mikor semmi értelme)
  • Mc Wolfy
    egy repair esetleg? pingnek meg főleg semmi köze a vidikártyához
  • ProEvoFan
    Kitakarítottam a gépemet, memóriát, vgat kivettem majd visszaraktam.
    GW2 azóta nem megy csak 1-10 fpsel + akkor a pingem mint az állat (200+ feletti)....játék meg vga driver újrarakva...de semmi változás.Minden más játék megy rendesen de a GW2 nem.
    Valaki tud rá megoldást?
    Utoljára szerkesztette: ProEvoFan, 2015.04.25. 22:16:46
  • YakHead
    Bakker....
    köszi :)
    Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.04.17. 15:54:13
  • Negritis
    burst
    az a warrior f1es képességére vonatkozik

• YakHead
    Srácok, honnan tudom, hogy egy skill az most burst vagy nem burst? Vagyis vannak olyan traitek például warriornál, aminél a "burst" skillek plusz sebzést vagy kritikál esélyt kapnak. Viszont a weapon skilleknél nem látom, hogy melyik számít "burst" skillnek és melyik nem.
  • Mc Wolfy
    be
  • Negritis
    már bevezették?
  • Mc Wolfy
    a baj csak az, hogy egy héten egy karakter csak 500 goldot fogadhat
  • Acidlich
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bocsi az "off"-ert, de ha valakit erdekel van 5000 gold elado..tobbit privatban
  • Negritis
    tipp ha jól tippelem ez az SP az
    ott vannak hozzá képek
  • YakHead
    Tudom, hogy nincs ott semmi különös, csak összeszedném azt a skill pointot odabenn, meg felfedezném meg ilyenek
  • Negritis
    oda asszem csak LS folyamán tudsz bemenni, de nincs semmi "érdekes" alapvetően ott
    legalábbis LS nélkül
  • YakHead
    Ez az. Elég sok eventet végigcsináltam a nagy tömeggel, de ez valahogy mindig zárva maradt

• Jani Hun
    Nemtudom hogy melyikre gondolsz, de ha jólemlékszem volt olyan is amit event sorozat nyitott, ugy mint a cof bejáratát,ha jolemlékszem ahoz is több egymás utáni eventet kell megcsinálni hogy nyitva legyen, ha jólemlékszem az az indás is oylan
  • Negritis
    van pár átjáró, van amihez event kell
    van amin csak a living story során tudsz átmenni, de utóbbi nem is lényeges
    ha egy screenshotot mutatsz könnyebben tudunk segíteni
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.10. 10:49:38
  • YakHead
    Srácok, Dry Top-on van egy átjáró, amit indák zárnak el és nem tudok átmenni. Elég sokat bóklásztam már ott, de nem találtam semmit, amitől kinyílt volna. A Living story-t végig kell tolni azért, hogy átjussak azon az átjárón vagy másképp is be lehet oda menni?
  • ProEvoFan
    "Sehol nem éri meg" - azért ez túlzás.Átlagban nem 2-3 perccel gyorsabb...a nem casual speedrunhoz kell ügyesség/tapasztalat/megbeszélt taktika/trait, skill egyeztetés.Na ezek iszonyat meggyorsítják a dungi köröket, főleg ha többet mész egymás után.
    Én szeretek játszani metát, nem metát, mindig a guildes csapathoz igazodok és élvezem a játékot.
  • YakHead
    Most már mindegy, de köszi. Eszembe nem jutott volna, hogy a kurzort rávigyem bal szélen az ikonokra
  • McHaals
    elárulok egy titkot:
    ha a mapon a kis '19/20' feliratra viszed az egeret, akkor megcsillan az a pont, amit még nem fedeztél fel.
    Ez érvényes mindenre (vista, poi, szív stb)
    Csak egy kicsit zoomolj ki, hogy az egész régió térképét lásd.
  • Negritis
    az is "új" poi nem? vagy nem az visz át Dry Topba?

fél év alatt kicsit kiestek a dolgok
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.31. 18:44:57
  • YakHead
    De az, pont most találtam meg. De nem hiszem el, hogy nem láttam basszus, pedig szó szerint nagyítóval néztem körbe azt a rohadt térképet
  • sam9981
    nem ez hianyzik veletlenül?
    poi
  • YakHead
    Sírok Tuti én vagyok vak.

Utoljára szerkesztette: YakHead, 2015.03.31. 16:16:12
  • YakHead
    Nem Metrican van, hanem Brisbane Wildlands-en, az észak-keleti részén írják, Proxemics Lab-nál.
  • Negritis
    metricán? annak asszem a térkép másik felén van a "teleportja"
  • alyr2
    A No Man Army felvételt hirdet. Ha érdekel , irj uzenetet.
  • YakHead
    Közben meglettek köszi Már csak egyetlen egy Point of Interest hiányzik, de oda meg nem tudok bemenni basszus. Valami Proxemic Lab-ban van elvileg, de nem mehetek be mert zárva van az ajtaja.
  • PetruZ
    Elvileg ha belépsz egy hiányos térképre, a minimap-on jobb felül kijelzi (ilyen halo-szerű effekt lesz arrafelé), hol van még valami, amit nem derítettél fel. A fő nagy térképen ezt csak akkor mutatja, ha ott vagy az adott területen.
  • Mc Wolfy
    voltak itt ilyen living story dolgok. pontok jöttek-mentek. amikor csináltam a mapozást, akkor megnyitottam egy 100%os mapot netről és összehasonlítottam
  • YakHead
    Srácok, nemrég vált lehetővé, hogy a wvwvw mapok felfedezése nélkül is meg lehessen csinálni a World Explorer achievement-et. Na most az a helyzet, hogy már jó ideje 95%-on álltam (még az előtt, hogy ezt a lehetőséget berakták volna). A wvwvw mappokon kívül minden fel volt fedezve és teljesítve. Erre most nézem és van pár térkép, ami valahogy még sincs "felfedezve". Vagyis csak 1-2 szívecske vagy point of interest nem lett megtalálva/csinálva. Ezt nem nagyon értem. Például ott van Plains of Ashford, ahol eddig csak 16 szívecske volt (az internetes térképek szerint is). Erre most nézem, hogy 16/18-on áll a térkép. Viszont nem találom azt a maradék két szívet . Mikor kerültek bele egyáltalán?
  • Whysper
    Igen az email megvan.
  • Mc Wolfy
    nem talál, mert van 2 dodgeod és gs-en van még evaides skill is. mire ezeket elnyomnád, minden halott

itt a link. strenght rune szerintem, mert az jó wvwre is és fury helyett for great justice, ha nincs stackelő ele
  • Morpheus_v2
    Az egyik készítő megerősítette, hogy a condition sebzést tényleg így javítják ki. Lassan jönnek a condis meta csapatok, futás új rúnákat és sigileket venni. :)
  • Jani Hun
    Azt a rohadt élet, hát én kiköpöm a fogsorom!:D Anno panaszkodtam hogy kábé mid grafon 30 fpsem van. Gondoltam nem birja a gépem vagy bármi ilyen. A nagy túrót!!:D
    Nekem egy AMD radeon HD 6570M 1 Gigás videkártyám van a laptopomba és általában ugy raktam ujra a gépet hogy a drivereket a gyári kapott cdről telepítettem. Most március 20.-án (ha jolértelmezem) kiadott egy Beta verziójú drivert(ami az összes kártyához jó) most feltelepítettem(közben kaptam egy kékhalált :D) és igy MAX grafon, kivéve a render samplingot, azt levettem native-ra, igy fix 40 fps-em lett :D, WvW-n még nem teszteltem le de open world, dungeonokba nincs gáz
    Ha esetleg kellene valakinek kipróbálni, itt van
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.03.25. 08:31:23
  • Negritis
    elvileg beta stream
  • Morpheus_v2
    Pár kép a bétából (inkább demo...), sajnos a spec.eket még mindig nem rakták be... Viszont ha hihetünk a szemünknek és ezek a bleed és confusion stackok nem hibák, akkor a condi elég erős lesz a pve-ben is.

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.03.24. 21:42:29