Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A No Man Army várja a nemfeltétlen hc playereket! Pikenen rendezkedtunk be.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Mephike
Nem a véleményeden voltam kiakadva, hisz az a Tiéd, és engem különösebben nem izgat és az miatt nem fogok sem többet sem kevesebbet játszani a GW2-vel.
Amin ledöbbentem az az, hogy mást leoltasz a helyesírása miatt, közben meg már jó ideje feljössz ide és folyamatosan leszólod ezt a játékot. Értem én, hogy tizedannyi rajongója sincs, mint a WoW-nak, de ezt is sokan szeretik. Azt hittem, hogy hogy ha egyszer elmondtad a véleményedet, hogy ez csak egy "koreai fos", akkor ennyivel le is tudtad a dolgot. De nem, neked itt kell csinálnod a műsort már napok óta. Erre reagáltam. Persze beírhatod a következő kérdezőnek is, hogy szerinted "fos" ez a játék, csak ne csodálkozz, ha ezek után még tizedannyira sem foglak komolyan venni... További szép napot!

Jani Hun
Mégis felsoroltad <#idiota>

csak hogy legyen valami olyan is ami a gw-vel kapcsolatos

hajrá 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

MrPredator
Úristendebutavagy!
Nyilván egy angol nyelvű oldal mondja meg a frankót, és helyesen.

@gstup
Jani Hun nem az az ember akivel helyesírásról érdemes vitatkozni, neki az általános suli kimaradt 😊
- nemér fel ehez
- eszembejutott
- levan irva nagyából
- megvagy lőve

..és így tovább, felsorolni sem érdemes 😊

Most komolyan?A minőségjelzős kapcsolatok tagjait általában különírjuk egymástól, különösen olyankor, ha a kapcsolatnak valamelyik vagy mindkét tagja összetett szó.Példa:olvasó lány,általános iskola,ipari ország stb.

Jani Hun
Első bekezdés első sor
flame-ért kérek büntetöpontot péeles

Nem érdekel a párharcotok.De a való világ az külön van.

Jani Hun
ValóVilág* ne szard le a helyesírást<#idiota>

MrPredator
"nem kell ide wow flame"

Akkor minek hoztad fel, pont úgy hogy lefikáztad?
Azért tart itt az ország, hogy a való világ a legnézettebb műsor, mert ilyenek vannak mint te, hogy leszarja a helyesírást. Gratulálok.
Jani Hun
HeJJesirást kb leszarom #61722 "grammar nazis /on"
ÉS pont ezt irtam. nem kell ide wow flame.

MrPredator
Mit csodálkozol, ő kijelentette hogy a wow nem ér fel ehhez. Max szerinte. 10 millió ember szerint meg jobb. Én annyit írtam hogy nincs igaza, SZERINTEM. Magánvélemény.

Magánvélemény az is, hogy egyetlen koreai fos sem ér fel a wowhoz. Szerintem. Szerintem.
Mephike
<#wilting>

MrPredator
Hát ezzel azért vitatkoznék. A rettenetes helyesírásodtól eltekintve, nem mondhatod hogy nem ér fel ehhez a wow. Neked lehet hogy nem, de nekem pl a GW2 inkább a dögunalom és tartalom nélküliség játéka. A wow tele van endgame tartalommal. Szerintem.
Jani Hun
szerk(viszatérve a tibiához még eszembejutott hogy ott nem csak a hardcore részére fektetnek energiát a készitők, hanem az rpg részére is. egy példa: a questek nem ugy vannak megcsinálni mint máshol. csak utalásokat kapsz h még is mi a fenét kéne csinálnod, de pl ha lekell ölni xy-t nem kapod meg hogy hol. (persze van google meg wiki) helyette valahol valamelyik könyvben levan irva nagyából. vagy npc-t kell megkérdezned, stbstb. a küldik itt inkább szerepjátékos beütésüek(és nagyon ritkán kapsz értük xp-t. mivel ha anyudnak hozol egy kis kekszet a boltbol, azért se kapsz tapasztalatot, max egy kis részt a "loot"bol 😛😄)

Jani Hun
World of warcraft, nemér fel ehez. 7 évet toltam le vele, isteni játék, de ha egyedül vagy megvagy lőve, és még sorolhatnám de nem akarok wow flame-t
Runescape. régen jóvolt, még 2008~ körül. mostanra lemaradt a fejlödésben sajnos.
SIlkroad. szintugy, 2008~ körül jó volt aztán kapott eg reworkot a Trade system. akkor hagytam abba 3 év után.
Lineage 2 - nem.fogok.többet.farmolni.az.életben..
Cabal, hiper szuper csilivili. 1-2 hónapig ellehet vele lenni. aztén megunja az ember.

Másik játék amit sose fogok tudni abbahagyni az a Tibia, 1997-ben kezdte a pályáját és a mai napig játszanak vele 10-25 ezren. 2d-s mmoRPG, Ha bekerülsz egy jó társaságban hihetetlen milyen hangulata van. egy nagy baja van, ha egyedül vagy akkor picit monoton. de élvezhetőbb mnt a WoW, számomra. Sokat lehetne mesélni erröl a játékról, de van itt sg-n fóruma.

igy utólag megjegyzem hogy nem rossz indulatból nézem le a többi játékot, nem "nem érnek fel ehez" stilust képviselem. de ezen két mmorpg-t mindig is a szivem csücskén fogom tartani, mert nekem a hangulat és a szerepjáték része sokkal fontosabb mint a grafika(lásd tibia) vagy az hogy milyen cuccban vagyok(lásd wow) vagy hogy mekkora überkbaszotnagy spellekkel hadonászok(lásd cabal) vagy hogy mennyire vastag a pénztálcám(lát silkroad/runescape)

sparrow35
Melyik a másik? És mikkel játszottál még amik nem érnek fel ezekhez?

I want to be a mighty pirate ever!

Köszönöm a válaszokat.Mesmert kezdtem el.Kíváncsi leszek.De a guardianhoz mindig visszatérek.Egyszerűen imádom. 😊

Dettó ugyanez a véleményem <#vigyor> Mármint azzal kapcsolatban, hogy olyan játék, amihez mindig visszatér az ember <#vigyor> Én nemrég kezdtem el Dungeon-özni mert nagyon bika armor settet lehet összeszedni a Carving Charr fejekért cserébe <#taps>

Mc Wolfy
deso köszöni szépen, elég jól tartja a második helyét wvwn, és formálódik a magyar közösség is.

Never underestimate the power of the dork side!

Jani Hun
d/d d/p thief isteni mekkora szórakozás pve-n, nem igen játszok más kasztokkal a mindegyik lvl 10 körül van, igy nemtudom pontosan, de a d/p thief trait rendszerrel hihetetlen milyen mobilis 😄 szerintem az tud a leggyorsabban közlekedni a játékban, csak mobok kellenek hozzá,, volt hogy 5 percnyi swifftnesst stackeltem rá😄, nagyon jól lehet mappolni vele, és ha megvan a full gear, lehet szólózni a dungeonokat (persze nem mindegyiket+sok idő ha egyedül vagy, na meg tapasztalat is kell hozzá), én imádom, és mostanába nagyon sokat gondolok rá, lehet megint játszok vele 1-2 hónapot.
Csak hogy dicsőitsem a gw-t, én rengeteg mmo-val játszottam már, elég sokat, és kettő olyan van amit sose fogok tudni örökre abba hagyni, Ez az eggyik😄, mindig visszacsal az atmoszférája miatt
grammar naziz /on 😛

PetruZ
A legmókásabb szerintem a thief, pve-ben is, főleg ha D/D, vagy D/P felállással mész és foglalkozol a nekik meglévő spéci erőforrással, az initiative-vel. Az elemental szerintem kicsit nehéz, mivel ismerni kell sok combo setup-ot és váltogatni kell az elemeket, hogy jól működjön. A mesmer eleinte nehéz, később valamivel könnyebb, de a klónok és phantasm-ok kezelése nem könnyű, jó időzítést kíván. A nekró mind közül a leginkább túlélő típus (a death shroud miatt), viszont csapatban nem túl hasznos, nincsenek csapat buffjai és a debuffjai is nagyon specifikusak. Várható, hogy hamarosan ráncfelvarrást kap, mert nem igazán számít menőnek és jónak pl. dungeon-ökben (ahogy olvastam, sokan kirúgják a nekrókat).
Morpheus_v2
Véleményem szerint a Thief nagyon erős pve-pvp-ben, ha ügyesen játszol vele (kevés hpja van sajnos). Elével könnyebb játszani mint mesmerrel, mert ele soldier gear-ben hasonló dps-t nyom mintha berzerkerben lenne. Az utóbbi két kasztot szeretik supportként is partikban, az ele tud gyógyítani a víz képességeivel, mesmernek nagyon jó support skilljei vannak (pl time warp, feedback, egyéb buffok). Nekroról nem tudok túl sokat, csak hogy pvp-ben a "családos" buildje erős és pve-ben valamiért nem kedvelik (pedig fractalban lehet vele csalni az egyik utolsó pályán).
ha háát, mókára az elét javasolnám, de a field kombót és a porcelánsága miatt necces ha casualként akarsz menni vele

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sziasztok,

Van egy guardianom,egy warriorom és egy rangerem.Nem tudom eldönteni mibe vágjak bele.Necro,thief,elemt. vagy mesmer?Esetleg vélemények hogy kinek mi jött be?Nagyon keveset voltam pvp-ben.Szóval casual playerként csak dungeon és napi teendőkre kéne valami mókás kaszt... 😊

meg most már ugye napiból jön writ of exp
ami szintén ad 5%-t darabonként (tudom hogy nem sok de ki a kicsit nem becsüli 😄)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

háát, összelehet szedni egy csomó xp / szint adó cuccot ami account bound
pl pvp-zés közben esik szint
és napiból sima xp

MrPredator
"ha ügyes vagy, a második karakteredet meg 0ról 80-ra, teljes gearben 20 perc alatt rántod föl, ahogy azt tettem a nekrómmal anno "

Ezt kifejtenéd bővebben? Nem szeretnék még egy karaktert "normál" módon felhúzni mert agyfaszt kapnék 😊
erasmus4
a karakterválasztón world selection.

Sziasztok!
Nagyon régen GW2-tem és ma újra kedved kaptam hozzá, de szervert szeretnék váltani. Tudna nekem vki segíteni, hogy hogyan tudok home szervert váltani mert sehogy se engedi. Egyetlen kari sincs az accon jelenleg teljesen újra szeretném kezdeni 😊
Köszönöm szép napot
sparrow35
"igen jol elvagy anlekul, hogy egyetlen mobot is megkene olnod, egy olyat, amivel akkor is elvagy, ha pl csak heti 3-4 orad van ra, es amivel ugy tudsz fejlodni, hogy ha nem olsz meg egyetlen mobot sem, akkor is gyorsan max szinten leszel"

Ez jól hangzik, azt hiszem nekem találták ki!

Szeretem az ehhez hasonlo agyas beszolasokat....Mert szerinted gw2 grindelos? Mutassal pls meg egy olyan mmot,amiben igen jol elvagy anlekul, hogy egyetlen mobot is megkene olnod, egy olyat, amivel akkor is elvagy, ha pl csak heti 3-4 orad van ra, es amivel ugy tudsz fejlodni, hogy ha nem olsz meg egyetlen mobot sem, akkor is gyorsan max szinten leszel!! Ha ez valakinek grindelos, akkor ott komoly gondok vannak, de lehet, hogy szerinted az is grind, ha belepsz a jatekba.:😄 Vagy fogalomzavarban vagy, vagy nem ismered gw2ot szal pssst
minimálisan van szerepe mert azonos home server nagyobb eséllyel kerül azonos megára

alapvetően pve miatt mind1, de ha választasz egy klán és néha mennél velük wvw-re akkor számít hogy ott legyél és egy mapon lehessetek

a global chat alapvetően eus szervereken angol, pl a DEso is

Mivel megaszerverek vannak a PvE szempontjából szinte majdnem mindegy melyik szerveren vagy. Viszont WvW miatt igenis fontos mert csak a saját szerveredet képviselheted.

sparrow35
Köszönöm a segítséged.

Igazából nem annyira fontos hogy csak magyarokkal játszhassak, a global chat legyen angol és akkor mindegy nekem hogy ki honnan játszik.

BoneDragon
Ja hogy ennyire meg kell választani ha pve-t vagy wvw-t akarok?

kérdés mi a célod?
ha magyar pve akkor sztem Desolation
ha wvw akkor majd valami okosabb mondja

BoneDragon
Amúgy melyik szerverre érdemes majd menni, ha megjön a serialom?

Kitörlöd a karaktereket és tudsz váltani szervert. De előtte ne felejtsd el a születésnapi ajándékokat berakni a bankba.

sparrow35
De van rajta a free weekend alatt kreáltam hiszen így próbáltam ki (más kérdés h kb. 2 éve volt semmi nem rémlik) ilyenkor mi van?

Guild Wars 2
15 perce ·

Good news! If you purchased ‪#‎GuildWars2‬ and didn't receive your serial code, we've got the problem sorted out and you will now!

*Important!*: This is not an instantaneous process, but the system IS distributing the delayed codes. If yours hasn't arrived yet, wait a short bit and check back.

You do not need to do anything else to receive your serial code. ~RB2

BoneDragon
Úgy hogy a hiba náluk van...

ha nincs karakter az accodon akkor ingyen tudsz váltani, úgyhogy elvileg nem lesz hátrányod belőle

sparrow35
Egyszer nagyon rég volt free weekend a játékból és akkor kipróbáltam, ha most arra az accountra regelem a serialt lesz valami hátránya? Választhatok újra szervert? Nem elűmlékszem mit választottam anno....

sparrow35
Megvettem én is és nekem a játék oldalán azonnal kirta a serialomat, meg se kellett nézni a mailt. Nem értem ti hogy vettétek?

<#eljen>

REAL MADRID

BoneDragon
Én fél órája kaptam supportol mailt. Dolgoznak rajta kb ennyit írt.

Guild Wars 2 ‏@GuildWars2 1 h1 órával ezelőtt

We're aware of the problem with serial codes not arriving via email and are working on it. ~RB2