Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Amin ledöbbentem az az, hogy mást leoltasz a helyesírása miatt, közben meg már jó ideje feljössz ide és folyamatosan leszólod ezt a játékot. Értem én, hogy tizedannyi rajongója sincs, mint a WoW-nak, de ezt is sokan szeretik. Azt hittem, hogy hogy ha egyszer elmondtad a véleményedet, hogy ez csak egy "koreai fos", akkor ennyivel le is tudtad a dolgot. De nem, neked itt kell csinálnod a műsort már napok óta. Erre reagáltam. Persze beírhatod a következő kérdezőnek is, hogy szerinted "fos" ez a játék, csak ne csodálkozz, ha ezek után még tizedannyira sem foglak komolyan venni... További szép napot!
csak hogy legyen valami olyan is ami a gw-vel kapcsolatos
hajrá 😄
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Nyilván egy angol nyelvű oldal mondja meg a frankót, és helyesen.
@gstup
Jani Hun nem az az ember akivel helyesírásról érdemes vitatkozni, neki az általános suli kimaradt 😊
- nemér fel ehez
- eszembejutott
- levan irva nagyából
- megvagy lőve
..és így tovább, felsorolni sem érdemes 😊
flame-ért kérek büntetöpontot péeles
Akkor minek hoztad fel, pont úgy hogy lefikáztad?
Azért tart itt az ország, hogy a való világ a legnézettebb műsor, mert ilyenek vannak mint te, hogy leszarja a helyesírást. Gratulálok.
ÉS pont ezt irtam. nem kell ide wow flame.
Magánvélemény az is, hogy egyetlen koreai fos sem ér fel a wowhoz. Szerintem. Szerintem.
Runescape. régen jóvolt, még 2008~ körül. mostanra lemaradt a fejlödésben sajnos.
SIlkroad. szintugy, 2008~ körül jó volt aztán kapott eg reworkot a Trade system. akkor hagytam abba 3 év után.
Lineage 2 - nem.fogok.többet.farmolni.az.életben..
Cabal, hiper szuper csilivili. 1-2 hónapig ellehet vele lenni. aztén megunja az ember.
Másik játék amit sose fogok tudni abbahagyni az a Tibia, 1997-ben kezdte a pályáját és a mai napig játszanak vele 10-25 ezren. 2d-s mmoRPG, Ha bekerülsz egy jó társaságban hihetetlen milyen hangulata van. egy nagy baja van, ha egyedül vagy akkor picit monoton. de élvezhetőbb mnt a WoW, számomra. Sokat lehetne mesélni erröl a játékról, de van itt sg-n fóruma.
igy utólag megjegyzem hogy nem rossz indulatból nézem le a többi játékot, nem "nem érnek fel ehez" stilust képviselem. de ezen két mmorpg-t mindig is a szivem csücskén fogom tartani, mert nekem a hangulat és a szerepjáték része sokkal fontosabb mint a grafika(lásd tibia) vagy az hogy milyen cuccban vagyok(lásd wow) vagy hogy mekkora überkbaszotnagy spellekkel hadonászok(lásd cabal) vagy hogy mennyire vastag a pénztálcám(lát silkroad/runescape)
I want to be a mighty pirate ever!
Never underestimate the power of the dork side!
Csak hogy dicsőitsem a gw-t, én rengeteg mmo-val játszottam már, elég sokat, és kettő olyan van amit sose fogok tudni örökre abba hagyni, Ez az eggyik😄, mindig visszacsal az atmoszférája miatt
grammar naziz /on 😛
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Van egy guardianom,egy warriorom és egy rangerem.Nem tudom eldönteni mibe vágjak bele.Necro,thief,elemt. vagy mesmer?Esetleg vélemények hogy kinek mi jött be?Nagyon keveset voltam pvp-ben.Szóval casual playerként csak dungeon és napi teendőkre kéne valami mókás kaszt... 😊
ami szintén ad 5%-t darabonként (tudom hogy nem sok de ki a kicsit nem becsüli 😄)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
pl pvp-zés közben esik szint
és napiból sima xp
Ezt kifejtenéd bővebben? Nem szeretnék még egy karaktert "normál" módon felhúzni mert agyfaszt kapnék 😊
Nagyon régen GW2-tem és ma újra kedved kaptam hozzá, de szervert szeretnék váltani. Tudna nekem vki segíteni, hogy hogyan tudok home szervert váltani mert sehogy se engedi. Egyetlen kari sincs az accon jelenleg teljesen újra szeretném kezdeni 😊
Köszönöm szép napot
Ez jól hangzik, azt hiszem nekem találták ki!
a global chat alapvetően eus szervereken angol, pl a DEso is
Igazából nem annyira fontos hogy csak magyarokkal játszhassak, a global chat legyen angol és akkor mindegy nekem hogy ki honnan játszik.
ha magyar pve akkor sztem Desolation
ha wvw akkor majd valami okosabb mondja
15 perce ·
Good news! If you purchased #GuildWars2 and didn't receive your serial code, we've got the problem sorted out and you will now!
*Important!*: This is not an instantaneous process, but the system IS distributing the delayed codes. If yours hasn't arrived yet, wait a short bit and check back.
You do not need to do anything else to receive your serial code. ~RB2
REAL MADRID
We're aware of the problem with serial codes not arriving via email and are working on it. ~RB2