63345
  • j0nNyKa
  • eldarin
    Hát Francis megint kiakadt :D

• Nivea
    20mpig vár ha benne vagy sztem
  • kutyu007
    Pedig rögtön 1percen belül próbáltam, amint megérkezett. Próbáltam visszaírni nekik, de szarakodik a freemail, nem lehet levelet küldeni :(.
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Találkozott már valaki az aktívációs linkre kattintva ezzel az üzenettel:

"Failure
    The link you clicked is expired or invalid."

• Nephin
    2 sec immobilize és 1 sec cripple az áldozatokra, maga az effekt pedig 20 secig várja, hogy valaki belesétáljon, utána eltűnik.
  • a.carkey
    Valamit próbálgathatnak a TCvel kapcsolatban, mert kb. negyedórával ezelőtt egy percre feljött. Lehet, hogy menni fog még ma?
  • kalif
    az ok, hogy 1-2 s-ig tart, de akkor mi a duration 20s ? Mire vonatkozik ?
    http://www.gw2db.com/skills/464-muddy-terrain
  • samuka99
    http://gw2.variance.hu/2012/08/29/megvan-az-elso-80-as-magyar-jatekos/
  • Nephin
    Sick'em + gyorsfutós és conditionleszedős signet, később ez változni fog a traitágaktól függően.
  • Nivea
    pont ezt néztem tegnap h támado skillem van 3, 2gyogyito és 3 csapda. semmi más és 8as vagyok asura. :(
  • s0n1c
    Itt a cc-k nagy része 1-2 seces (ellenben több fajta van belőle), ezzel is segítve a harc dinamikusságát.
  • Sáska
    *ranger-.-
  • Sáska
    en meg csak 19-es vagyok, de rager. Leginkabb a baglyot hasznalom es azt a utility skillt, ami passziv ad 10% running speedet es aktivalsra a pet kovetkezo attackjat megnoveli.
    Longbow+ketkezes karddal eleg jol megy. Ja, es skirmish trait-re pakolgatok.
  • Nephin
    Itt is van jogos rész (napi többórás állás, nincs AH, instagondok stb.), akkor ez most validálja a fröcsögést? Vagy ha nem, akkor odaát miért?
  • kalif
    Vki tud a rangerhez segítséget ?
    Nézegettem a utility skilljeit, de így elsőre alig van pár igazán használható erős skillje.Eléggé gyengének érzem, de lehet tévedek.Azt hittem, hogy a Muddy terrain http://www.gw2db.com/skills/464-muddy-terrain használható lesz, de nem az igazi.Pl. nem értem, hogy a duration 20s az mire vonatkozik pontosan.A cripple-re ? Mert ahogy néztem max1-2s-ig hatott rá csak, utána jött teljes sebeségel az ellen, a cripple ikon sem volt rajta.Tehát nem értem ...
    Egyébként haladó rangerektől kérdezném:
    Ti melyik utility-t használjátok pve-re és pvp-re ? Köszönöm !
  • Torzonborz
    Csak tudod annál a bizonyos másik játéknál az még valamennyire jogos is volt vagy legalább is egy része egészen biztosan.
  • Nephin
    Ennek kb. ugyanakkora az alapja, mint amikor egy másik játékot fikáztak kb. ugyanígy... Van, akinek nem tetszik (és még képes is ezt leírni normálisan, hihetetlen) és van, aki fulltrollként túloz és csúsztat és fröcsög, nem kell vele foglalkozni. :D
  • Torzonborz
    "Pathetic Voiceacting" ööö biztos a barátok közt-öt hallgatta közben...másra nem tudok gondolni :D
  • eldarin
    Imádom ezeket a postokat olvasgatni... csak tudnám akkor nekik mi az etalon :D

Boring cookiecutter missions. Pathetic Voiceacting and Story. Graphics like 2005. Clunky combat. Minor innovation not worth the money.

An absolutely horrible and disgusting game. Couldn't even compete with a number of free to play games out there, let alone subbed. Not saying this from a "5 minute" play experience, had nothing better to do and actually did follow the hype believing that the game would get better. Max level has nothing, and the game even states its "unique" but what worthwhile about this game is different? Yeah exactly, nothing is... A very shallow content game, with a depressing art style and bulky combat that's all it is.
  • Torzonborz
    akinek crashel a kliens és nem vga driver miatt az próbáljon meg egy vírusirtó/tűzfal cserét. egyik guildtagnál pár percenként elhasalt a cucc s miután ezt megcsinálta már normálisan müxik.
  • Curze
    Guild Wars 2 ‏@GuildWars2
    The maintenance is over. Enjoy the game! ^AT

Úgy tűnik készen vannak, kíváncsi vagyok mit tudtak megoldani...
  • kovalik
    pedig azt hittem végre megcsinálják
  • Omlás
  • j0nNyKa
    de van új karbantartás ikon :DD
  • Shaenis
    Nálam az volt az érdekes, hogy ugyanazon a routeren levő egyik gépről simán be tudtam lépni ahogy te is, de a másik órákon keresztül csak hibaüzenetet kapott.
  • SANTANTICA #49669
    lassan elborít a lila köd....

• SANTANTICA #49668
    tádááám!!!!

nyissátok meg O val a Black Trade ablakot és lássátok!!!
    még mindig nincs trade...
  • j0nNyKa
    mennek a szerverek
  • frango
    :) Örülök neki. Jó játékot!
  • Smitiz
    Basszus, másik böngésző kellett neki, grrrrrrrr ekkora noob vagyok már 1 napja játszhatnék....

Köszi! ^^
  • j0nNyKa
    csak úgy
  • Omlás
    Szerintem a legjobb ha írsz a supportnak amennyiben jó adatokat adsz meg de nem fogadja el sok minden mást nem tehetsz.
  • frango
    Próbáld más böngészőkkel, süti és cache törléssel. Ha ezután sem jó akkor marad a support.
  • Smitiz
    Ja azt kifelejtettem hogy nem a játékba nem enged be, hanem az oldalra! Se a fórumra!
    Még a klienst sem tudom leszedni :(
  • samuka99
    Variance guildban már van 80-as?(hányas a legnagyobb?) :D
  • Jabar
    Mondjuk a nyomorultak megcsinálhatnák értelmesen a launchert mint más mmo-kban, írja a patch notest, szerver üzeneteket, stb...
  • Gubberx
    Jellemző mert végre beengedett és 1 percig élvezhettem is a játékot :D
  • eldarin
    Reméljük sikerült végre helyre tenniük engem például a party overflow dolgok bosszantanak elég macerás barátnőmmel mindig ugyanoda kerülni :S
  • SANTANTICA #49656
    amúgy ráfért már a karbantartás mert városban a sok felelőtlen karakter már nagyon szemetelt a sok haszontalan holmit szerver szerte eldobálták....