Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Stronghold infók a pvp-zőknek. 😊
PetruZ
Szint emelés nem lesz. Gondolj bele, hogy mekkora meló lenne újraírni az egészet, hiszen minden a szintedtől és az adott területtől függ, minden relatív egymáshoz. De lesznek a Mastery-k, amelyek kb. lefedik ezt az igényt (és a talentekkel kapcsolatos problémákat is).
Lesznek új fegyverek, páncélok, bár az ascended/precursor felett nemigen lesz új tier (mivel szintnövelés sem lesz).
Rengeteg endgame content van most is (de ezt már leírtuk itt neked).
Mephike
<#wow3>

MrPredator
Elég vegyes érzésem van ezzel a kieggel kapcsolatban. nagyon régóta kint van a game, és csak most jön az első kieg. Ennek ellenére nincs szint emelés, nincsenek erősebb fegyverek és armorok. Elég bátor lépés ez egy amúgy is endgame content mentes játékban.
Mc Wolfy
jó lenne, ha csak annyi lenne.

Never underestimate the power of the dork side!

PetruZ
Nincs még belőve az ára. De tuti kevesebb, mint az alapjáték, szerintem fele körül lesz (mint általában az MMO-knál szokás).
Jani Hun
Lehet tudni hogy kb mennyibe fog kerülni a kieg? kéne spórolni addigra 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Jani Hun
Hát, én azért hagytam a végére mert nem is tudtam róla hogy azt is beleszámitja😄, de nem bánom, egész mókás egy-egy embert néha kiszedni, na meg rájöttem mire jó a blueprints, vagymi😄

Mc Wolfy
a színválasztás random, már nem a helyezéstől függ egy, másfél éve. a waypoint azért contest, mert másik szerver birtokolja 😊 bizony a wvw felfedezést nem a végére kell hagyni, ahogy csomó játékos csinálja, hanem ha nem wvwzel, akkor már a legelején bemenni és mindig felfedezgetni, amit tudsz. jó esetben 3 hét alatt akkor is megvagy, ha egyetlen ellent se akarsz megölni

Mephike
Most komolyan úgy érzed, hogy fennakadtam bármin is? A hiba az ön készülékében van ez esetben.

háát, a heti rotáció nem teljesen igaz 😄
ha jól teljesít a szervered akkor folyamatosan a kiemelt színt (és pozíciókat) kapjátok meg
érdemes keresni vmi commandert és az ő segítségével megcsinálni ami hiányzik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jani Hun
ááh, nekem a WvW msot rémálom, 93%-on állok a map explrationnal és egyszerüen nembirom befejezni, mindig contested a wp ami kéne, meg ellenségé a vista+ poi 😞 olvasgattam hogy hetente cserélödnek a poziciók, de nemigen birom megcsinálni pedig minden nap felnézek, szerencsémre thieffel nemtudnak elkapni, mire észrevesznek már stealthbe kilométerekre vagyok 😄

Mc Wolfy
nekem se jön be pvp, de csak hülye mapok és az egyetlen játékmód miatt. ezért wvwzek és ott veretem magam meg a többieket 😄

Jani Hun
Nemértem. nem aztmondta hogy szar, csak hogy neki nem fekszik a pvp, mérkell ezen fennakadni?😄Nekem se jön be a pvp, ugy ánblokk. most akkor énis sutyerák vagyok vagy mi?😄

Mephike
Oks, de nem gond ha más szereti ugye? 😊

PetruZ
Tudom, ezért írtam, hogy mint játékforma taszít inkább.
gw2-ben a pvpnél pont hót mind1 hogy milyen geared van, vagy hogy hanyas a szinted

wvw más kérdés, ott meg úgyis a szervezettségen dől el a dolog, de ahhoz se túl nehéz egy normális geart összerakni (dungi token és tsi)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

PetruZ
Casual játékosként kevésbé frusztráló, ha heti pár órányi játék közben leölök pár agyatlan mobot és közben nem halok ki, mint az, hogy pvp-re felhízlalt "kihívások" elé álljak a magam kis pve-only undergeared karakterével. 😊 De amúgy inkább a pvp mint játékforma, taszít, nem a gyakori vereség gondolata.
Jani Hun
Áh köszi, na akkor majd azt megnézem, a hőfokokra kiváncsi vagyok
közben találtam egy ilyet feljebb tudtam venni igy a shadert, shadowst és a texturest highra, és ugyanannyi maradt az fps, mondta a srác a videóba hogy nem mindnekinek segit, de nekem már megérte😄

A play Claw egy program amivel nezheted jatek közben a proci,vga hofokot, kihasznaltsagot. meg van meg benne kismillio funkcio ezeken kivul

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Jani Hun
Na ezzel kapcsolatban megsughatnál valamit hogy mi is az, és hogy mire is jó stb 😄,

nekem ha bekapcsolom a play clawot mind a 6 magot 40-60% ban hasznalja, a kiiras szerint

Jani Hun
Amire figyelj az az, hogy a gw2 csak 2 magot használ ki és ha jólemlékszem 32x és 64x oprendszeren is ugyan ugy fut (32xre van irva a játék, nem értek igazán ehez, szal lehet hogy rosszul értelmeztem). Olvasgattam fórumokat, ugye most fog jönni a kieg, de most se kap reworkot a cliens sajnos. Egy igen bicó laptpom van, de mediumon alig 30-40 fps-el fut a játék, pont e miatt. hiába van benne 4 mag, meg 8 giga ram 😞

Köszi a válaszokat!
JaSoN HuNTeR
8320 jobban jársz. De nekem 6300 is tökéletesen megy.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.09. 20:33:28

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nekem 6300 van egy sapphire 270x vgaval. szepen fut

Mc Wolfy
pedig az az egyetlen mód, ahol van kihívás 😄 agyatlan mobokat ölni? ugyan

PetruZ
Biztos, de a pvp/gvg ettől még ugyanúgy nem érdekel, ahogy egyetlen MMO-ban sem (kivéve Atlantica). 😊
Elég lenne GW2-re FX 6300 proci vagy erősen ajánlott pl FX 8320 vagy i5 3340?
erasmus4
GVG-től nem tudom mit vártok ugyanúgy 5v5 lesz, szóval csak parasztvakítás az egész, ennyi erővel eddig is lehetett gvg-t menni.

Mephike
Azért ha az új stronghold map kijön azon a guild vs guild meccsek eszméletlen hangulatosak. Anno GW1-ben imádtam őket 😊

Jani Hun
Jaja, énis dungeonokat szoktam farmolgatni, ha van rá idöm akkor cof+ac+ta (ha nagyon szar csapatot kapsz ki akkor is max 2-3 óra alatt lenyomjátok mindet, szerintem) aztán pedig malcor"s leap és crsed sore on szaladgálok az evenetek között, plusz ami utba esik material azt kiszedem 😄

Harcrendszer szerintem igy ahogy van tokeletes! nem abbol all hogy mindenki all egy helyen es meghal a boss(persze igy is lhet) Megszokni sem nehez. Es mar varom a kieget, nagyon kell a gvg!

PetruZ
Nem fog változni. PvP-ben lesz újdonság a guild vs guild, de ez a része sosem érdekelt, így nem tudom, mi lesz még. PvE-ben marad a mostani akciórendszer. Eltartott egy ideig nekem is megszokni, de szerintem semmi baj vele, elég jó a maga nemében (az általánosan elterjedt, WoW-szerű, statikus "skill, skill" rendszerekhez képest).
Mc Wolfy
egyik videóban dodgeolt az egyik mob. az új specializációk meg a feje tetejére fogják állítani a pvpt és jönnek új game modeok is

DarkHorSe
Harcrendszer fog valamilyen szinten valtozni? Vagy a pvp, pve ? Tok jo jatek lenne, ha ezek normalisabban mukodnenek 😄 Valahogy sose tudtam megszeretni egyiket se :/

Swedish people are albino monkeys&#65279;

nem tudom, hogy van-e jobb módja én tudom hogy anno elég jól jött a cash onnan mert ugye utanként fix gold
és ha pugolt az ember is lement 1 óra alatt az ac p1-3 + cof p1-2 (kivéve ha jött egy francia ranger 😄)
ami kb 6-8goldot simán hozott (nem emlékszem fixen) + ha esett exo akkor még több

a másik amivel jobb pénzt lehetett keresni az a platinum ore kapálás volt, Teq előtt csináltam mindig, de annak az árát már bőven nem tudom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 08:14:49

Szerintem most is jól fizet, az esett zöld és kék cuccokat meg szét kell szedni és eladni a piacon.

dungeon körök? fél éve jól fizettek

Üdv
Nem tudtok valami jó gold szerzö modszert ha lehet nem olyat ahol ahban kell játszadozni 😊
Régen tudtam egyet mikor indult a gw de nem tudom mik az ujak.
Érdekes. Kíváncsian várom hogyan fog ez működni a játékban<#taps>

PetruZ
Ilyen lesz az új Mastery System. Hamarosan HoT gameplay videó is várható.
madnessmarci
Üdv!

Whiteside Ridge-en kezdtem el játszani. Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e itt magyar guildek? Ha igen, akkor szeretnék csatlakozni valahova. smile.2186 <- aki gondolja , felvehet

,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith

sparrow35
Köszönöm.

I want to be a mighty pirate ever!

PetruZ
Egyelőre ennyit lehet tudni, meg amit kihámoztak a videóból, azokat meg az alfórumban lehet megtalálni szétszórva.
Jani Hun
Egyszerü. nincs szintkorlát. innentöl kezdve lehet massziv farmolásnak nevezni, ha ahoz van kedve az embernek. ahogy mondtam questek nem nagyon adnak xp-t szóval ha fejlödni akarsz akkor "farmolnod" kell. Én nem vagyok az a nagy szintmániás, nagyon keveset megyek fejlödni. inkább segitek ismerősőknek fejlödni, vagy questelgetek, vagy segitek másoknak questelgetni, vagy csak gyártok runát és beszélgetek barátokkal, vagy elmegyünk sütni kenyeret és bepiálunk a kocsmában Frodonál <#buck>ismerek oylat aki 2004 óta nyomja folyamatosan és 24 es szintü, de olyat is aki 2009 ben kedze és 400-as. de ne mennyünk ennyire offba, van Tibia fórum ott várunk szeretettel

Az uj kieggel fog jönni valami uj cucc a thiefnek? vagy valahol nemtudnám megnézni hogy mik lesznek a változtatások? a trailer nemsok mindent mondott el
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.30. 19:28:44

sparrow35
Masszív farmolós - ezt kifejtenéd?

Kata
Masszív farmolós játék '97-es kiadásban.

[/cserf][/fülünyúl]

sparrow35
Köszönöm a véleményt. Kiváncsi lettem a Tibiara, majd utána nézek hogy milyen.

sparrow35
Én kérdeztem és nekem válaszolt úgyhogy ne flamelj(etek) bele, köszi.