63345
  • ktm99
    Kb. attól függ mekkora blob-okban szoktál mozogni wvw-n, illetve mennyire vagy hajlandó finomhangolni a beállításokon az fps növelése érdekében.
  • Negritis
    beállítás függő, ha max grafikán akarja élvezni akkor nem lesz annyi
    ha leveszi a modell minőséget/számot akkor sztem meglesz annyi
  • alyr2
    Én nem vennék mérget arra a 30 fpsre! Guild tarsamnak jobb konfiggal is max 25 jon össze wvwvw-n( meg mindig DX9 a jatek :( )

Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.13. 09:14:46
  • YakHead
    Teljesen korrekt konfig. Annyi, hogy én még megtolnám azt a 4 giga memóriát még néggyel (márha 64 bites oprendszered van) Amúgy nekem is i5-ös konfigom van egy gyengébb videókártyával és WvWvW-n a legnagyobb bandázás közben is van 20 FPS. Szóval szerintem ezzel meglesz a 30
  • TomStorm
    Holnap jön az új gépem és szeretném kérdezni,hogy ilyen konfigurációval WvW-n meglenne a minimum 30 FPS?:
    I5 4460,Gtx 960,4 GB savage ram 1600mhz,WD 64MB 7200rpm+táp ilyenek minden minőségi.
    Mert ha igen akkor folytatnám a játékot.
    Tehát Pve world Boss-ok és WvW-n hogy teljesítene?
  • Negritis
    szerintem majd kiderül a kieggel
    tippre 1et kapunk a revenant miatt de azért nem vennék rá mérget
    bár ha nem kapunk akkor valszeg lesz leértékelés
  • YakHead
    Srácok, ha kijön a kieg vajon kapunk egy ingyen karakter slot-ot vagy törölni/venni kell egyet?
  • Morpheus_v2
    Ha megszegte a felhasználói szerződést, akkor megérdemelte (még ha az anet munkatársa szintén megszegte azt, mert belépett más accountján...). Azért az ilyen esetekkel óvatosan kéne bánni, mert ronthatják a saját jó hírnevüket, a videó mellé például semmi szöveg nem volt, csak utólag mondták, hogy "hacker" volt (akit csupán egy videó alapján "szégyenített" meg és banolt). Lehet szebb módját is választani a bannak... Remélem kikiáltják az anet batmanének. :)

Flame keltésnek ideális. :D
    Na de azóta itt az új videó a support guardian íjászról:

• PetruZ
    Megfogtak egy hackert és elég keményen megbüntették a fejlesztők...
  • YakHead
    Srácok, mi a különbség a ranked és unranked arena között?
  • Terawatt
    Pvp résznél új játékmód, térképek és az új képességek miatt változó meta. Wvw remélem ennél nagyobb változáson megy át.
  • Negritis
    új terület / sztori lesz sztem szóval itt inkább a wvw/pvp playereknek kérdés hogy must buy-e
  • Morpheus_v2
    Szerintem longbow lesz a mérete alapján.

Én kifejezetten Pve játékos vagyok és eddig szinte semmi eget rengető dolgot nem mondtak az al-kasztokon kívül, ha beraknak pár új instát és fractal-t akkor engem is megvettek. :)
  • YakHead
    Nálam 99,1 %
  • Negritis
    nem néztem long v short bow-t kapott a gua?
    én a thiefet várom még amúgy, de nekem 99% h lesz kieg vétel :D
  • Morpheus_v2
    Úgy tűnik a rajongók spekulációi eddig beváltak. Bár én nem vagyok annyira elragadtatva a bow-os guardiantól. Amik még jönnek és erősen sejtjük: 1h sword elementalist, greatsword necro (shaman) és hammer engi (petes class lesz). Baromira kíváncsi vagyok a warriorra, nálam az dönt majd a kiegészítő megvételéről. Remélem pisztolyos lesz. :) (Rosszabb esetben condis shortbow... meh)
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.05.05. 10:31:37
  • Negritis
    a perelős benne van a linkelt cikbbe :D mondjuk mind2-nél brutálisak a kommentek :D
  • erasmus4
    Ez kész :D! Azt hittem perelőset linkeled de ez már új.
  • Negritis
    és akkor még a kedvenc gyakori kérdések agymenést sztem nem is láttad, ez mindent visz :D
  • erasmus4
    Ja te vagy a Menő vagy ki :D. Jókat röhögtem az irományaidon, kösz szépen, csak így tovább ;)!
  • weky
    Spílerke, láthatod, hogy a topik látogatói sem vevők a trollkodásodra! Megpróbáltad, nem jött össze, nyugodtan állj tovább! A vélt sérelmeidre senki sem kíváncsi, de ha nagyon ki szeretnéd írni magadból, arra való a privát üzenet. Köszi!

Bocsánat az esetleges nem ide illő kommentért, ha a moderátor úgy ítéli meg, nyugodtan törölje, részemről a téma lezárva!
  • YakHead
    Ezt a kis gyűjteményt én is olvastam Én mondjuk jókat röhögtem rajta, de persze lehet, hogy a Reso-s srácok tényleg az ördög kegyencei, de én szeretek saját szemmel meggyőződni arról, hogy igazak-e a pletykák Desolation-ön vagyok én is, de még egyszer sem találkoztam (RESO) guild taggal, pedig általában nyitott szemmel járok
  • Oberron
    Tudom mert nekem volt igérve a tor klán de nagyon csúnyát átvertetek! de nem ezmiatt nem szeretlek titeket hanem korábbi dolgok miatt és napról napra nő a resonance ellenes tábor!
  • Negritis
    tudjuk, hogy jópáran gondolják így :D ez a cikk sem véletlen született
    ettől függetlenül kevés olyan tagról tudok aki kilépett, ha meg volt ilyen ott egyéb gondok is voltak általába
    persze van példa arra is hogy valaki simán nem tud beilleszkedni
  • Morpheus_v2
    Erről nem tudok vitázni, mivel nemzetközi klánban vagyok, így az ottani hangulatról fogalmam sincs. :) Van pár reso-s ismerősöm, ők tök jól el vannak.
    Remélem azért nem lesz túl erősítve a condi, jobban kedvelem a zerker nagy sebzés számait.
  • YakHead
    A condis gear lesz a legerősebb PVE-ben talán. PVP-ben leszedik és nem tudnánk 50-ig felstackelni a bleed-et
  • Oberron
    dehogy más a vezetés ugyan az a mistgun bácsi és zsolty bácsi féle főnökök vannak ott is meg a többiek. ha neked jó az ottani hangulat nekem mindegy de nekem nem jött be a "resonance életérzés" ezért léptem is onnan meg a többi klánjukból is.
  • Morpheus_v2
    Már más a vezetőség, nem vagyok klántag, de bírom a mostani "vezért". :)
  • alyr2
    Mi a pikenen vagyunk van felvétel, instazgatunk, neha megyunk pvpzni is. Guild missionok, igazi fun! Lionsban szoktam hirdetni, ugy 6 körül minden nap.
  • Oberron
    Halljátok a resonance klántól és azoktól aki velük együtt müködnek az ég óvjon mindenkit voltam én is tagjuk elég volt. azóta saját klánom van nem gw2ben hanem torban de egykutya! ja és nem trollkodtam és nem csak én gondolom így!
  • Morpheus_v2
    A szabadabb játékstílusért elszeparálták a statokat a traitektől, így csak a geartől kapsz majd statot. Az ötlet alapvetően tetszik, így bárki használhat bármilyen fegyvert (amiket eddig tudott) berserker gearben például. :) Tudom-tudom a kieg előtt úgyis a condis gear lesz a legerősebb. Szerencsére ezt megkapjuk a kiegészítő előtt ingyen, így viszont már nem vagyok túl motivált, hogy megvegyem...
  • YakHead
    Hoppácska, akkor a trait helyett jön be ez a class specialization dolog? Eddig azt hittem, hogy a tratiek mellé kapjuk pluszba. Mondjuk így sem rossz. Na Indulhat a kísérletezgetés egyenlőre csak elméleti ugye
  • Lord_Giga
    Desolation szerveren Fun WvW Warhorn, PvE Reso... de a pve az már nem szerverfüggő, a megaszerver miatt.
  • Negritis
    jepp a Resonance megy, bár attól is függ hogy mit szeretnél csinálni
    mer wvw / pvp / pve kontent más-más guildet/szervert tud követelni
  • Morpheus_v2
    Desolution szerveren van egy-két guild, Reso például.
  • Morpheus_v2
    Új traits calculator (specialization). Ez alapján úgy látom, hogy a ranger kap egy csúnya longbow nerfet és a gránátos engi se lesz már olyan erős...
  • Ronin1350
    Hali. Valaki írja már le legyen szíves ha most kezdeném a játékot,pontosan melyik szerveren van működő magyar guild. Próbáltam keresni infot de sok a régi több éves bejegyzés a fórumokon.
  • ProEvoFan
    ...más megoldás nem maradt, ezért kivettem a vgat (csatikat is), vinyokat majd visszaraktam...működik...epic lol
    (veszek egy konzolt) :d
  • YakHead
    Na erről beszéltem Mégis ki a fenének jutna eszébe, hogy egy ilyen problémát így lehet megoldani?
  • Jani Hun
    Bocs azt még hozzátenném hogy ez akkor megoldás ha valaha is becrashelt a driver(nekem atim van és be is crashelta telepitö, az uninstall és felrakva is crashelt nem egyszer, de mostmár stabil igy hogy kikapcsoltam). Ugye a kártya dolgozik valamennyi mhz-en és ha elkezdessz játszani akkor azt észreveszi és felemelni amhz-t, de a crash miatt leblokkolódik arra a mennyiségre amin akkor éppen müködött. nemtudom hogy hogy kapcsolódik a flash player hozzá, de nekem megoldódott a probléma:D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.04.27. 16:04:27