Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uj kod GMG-re azoknak akik lemaradtak a masik akciorol a paypal/cc hibak miatt: ORDER-NTCOM-PLETE (-25%)

Nem minthogyha tudnek vasarolni de hatha valakinek jol jon.

j0nNyka sorry 😞 nem akartalak osszekavarni <#wink>
Amugy meg ez a pici warrior nagyon jopofa xD de a kommentator meg ratesz egy lapattal <#nevetes1>

Nalam szerintem Enginer lesz most az elso igaz water skillek nem eppen a legjobbak mert ha conditionre pakolsz nemsebzel a speargun skillekel. Amugy csak nekem tunik ugy, hogy az Asurak a Lilo is Stich-bol az urlenyelkre hajaznak? 😄 De meg gizmoknak is elmennek amikor olyan csupaszok <#eplus2>

Sorry a keso valaszokert csak eppen BF3 porgott <#gun>

Veni, vidi, vici

Omlás
Azt hittem beírod, hogy "..milyen faj és milyen kaszt.. " <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Bennem elég jól körvonalazódott már minden ...

Már csak 2 dolgot kell eldöntenem: Milyen faj, és milyen profession ... És indulhat is a játék ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Omlás
Jah és még a Guardiant majd head starton próbálom ki OMG.... <#banplz>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jabar
nekem szinte nyolc hová megyünk, droidok mindenhol vannak.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
nekem meg pont a thief tetszett meg a videóban :p
Mondjuk most már jöhet bármi, warrior leszek és kész, már csak a fajt kell eldöntenem, "hegylakó" akartam eredetileg lenni de stresszteszt alatt marhára bejött a kis görcs kari ill. még a "zöldség"-et is jó lenne megnéznem úgyhogy kell még egy stresszteszt 😄

Unknow
Pedig most nagyon úgy látszik ,hogy megéri egy szerverre menni a többiekkel. Gondolok itt arra ,hogy mindenki eléggé szigorúan fogja venni a:
-Neveket.
-Globál channeleken való magyar spammet.
-Viselkedést.

Megfelelõ kezekben és megfelelõ szigor mellett ki lehet szûrni az idiótákat és a taplókat. Ki kell õket közösíteni és ellehetetlíteni azt, hogy élvezhetõ legyen számukra a játék.

Távol álljon tõlem,hogy gyõzködjek bárkit is, csupán csak ezek a meglátásaim.
Omlás
Nincs vele bajom, csak elsõ bétában meg játszottam rangerrel, warrival no meg az elementalist is ki lett próbálva és kb mindegyik fej fej mellet van :S 😄

j0nNyKa
thieffel van bármi baj? azzal látszólag elvoltál 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omlás
És is "szûkítettem" a kört 4 vagy 5 opcióra <#idiota>

Ez már egyéni szociális probléma,amikor valaki nem tud határozottan dönteni<#nevetes1>

j0nNyKa
amúgy most nem kicsit utállak
az rendben van, hogy eddig csak 2 kaszt között nem tudtam dönteni, így minden nap lejátszottam magamban, hogy: ranger-engineer-ranger-engineer-ranger-engineer

jössz a ****** videóddal -> mai naptól:
ranger-engineer-warrior-ranger-engineer-warrior-ranger-engineer-warrior....
<#idiota>

Jabar
jaja! 😄
nagyon jópofa.

Omlás
Én mindig az várom mikor perecel el mert elhúzza a feje <#idiota><#idiota><#hehe>

Jabar
teszt alatt is amikor valamiért álldogáltunk/vártunk, jobb-bal, jobb-baj 😄

Jabar
Még most is szakadok a kis görcs mozgásanimációján amikor oldalaz és megáll ha harcban van, az valami szenzációsan vicces! 😄

Egyébként van magyar guild,amelyik más szerverre megy mint VARIANCE guildja.
Lessétek meg variance forumon guild listák között.(mivel nem szeretnék reklámozni)

Kata
Attól hogy tagadsz egy problémát, még nem szûnik meg létezni.
Természetesen mindenhol van mindenféle ember de nem általánosítottam, hanem saját tapasztalatom írtam (ekként is fogalmaztam meg), ami pedig nem olyan kevés: idestova vagy 10 éve foglalkozom online játékokkal, láttam már egyet s mást. Érdekes különbségeket tudnék felsorolni.
A témát nem folytatom, bocs az offért Running.

[/cserf][/fülünyúl]

j0nNyKa
<#eljen>

EZ a video nagyon poen xD

Foleg az ahogy a pasi jatszik <#idiota>

Veni, vidi, vici

Running
Köszi, otthon hd-ban csekkolom. <#vigyor2>

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Faki
Szomszédainkat inkább ne keverjük ide, mivel a viszonyunk jóval inkább történelmi alapokon nyugszik és nem a "magyar mentalitáson"..
De részemrõl ennyi volt ez a téma.

Running
Kérem kerüljük a vitát a magyar mentalitásról. Volt már téma 52x, és csak flém lett belõle, meg személyeskedés.
Zárjuk le azzal, hogy szerencsére mindenki oda megy, ahova akar, a okok meg másodlagosak.

DummyBoy
Sajnos nem ...

Határontúli szomszédainknál pl: szitokszóként használják azt hogy "magyar" ... Még vicc is van róla ...

Ez van, ez a nép ilyen, el kell fogadni, DE!!! nem kell beállni a sorba, lehet ellenpéldát is mutatni, ami dícséretes. Minden nemzetnél megtalálható ez, viszont nem ilyen mértékben.

Aki nem akar magyar társaságba tartozni, az keres másik szervert, adott a lehetõség. Aki marad, meg valószínûleg megpróbálja moderálni azt aki neki nem tetszõen viselkedik. Ennyi.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Faki
Szerintem egyeseknek nem megy az angol, vagy más egyéb idegen nyelv és jönnek ezzel a magyar mentalitással..
Azért mert vannak serdülõ kisfiúk meg kislányok, akik menõznek a nevükkel és a retard viselkedéseikkel az nem csak a magyarokra jellemzõ. GW1 amcsi szerveren is nap mint nap kaptam agyfaxt a sok elkényeztetett amcsi díszgyökértõl, továbbá, hogy ne menjünk messzire Fort Ranik szerveren is kultúra netovábbja volt a franciák viselkedése.
Azt se feledjük, hogy angolul nem lehet vicceskedni a nevekkel, mert átnevez a GM, akik sajnos nem tudnak magyarul és ezért szaporodnak el a szemünket csesztetõ nevek.

Ez magyar mentalitás rikácsolása lassan már olyan mint egyes kisebbségi polgártársaink rinyái, akik minden õket ért vélt vagy valós sérelmeket bõrszínükre vezetnek vissza.

CharrDen
Azért ez nem teljesen igaz, minden nemzetiségnél megtalálható ez a viselkedés, a magyar csupán jobban bántja a szemed. GW1es résszel egyetértek, azzal nekem is csak jó tapasztalataim voltak, remélem az itt is megtalálható lesz. Az, hogy melyik szerveren legyünk, szerintem mindegy, csak legyenek elegen mindenhez és legyen jó a közösség.

GW1-ben még nagyon régen jó volt a magyar közösség, nem csak guilden belül hanem guildek között is. De sajnos Aionban tapasztaltam én is, hogy mennyi gyökér magyar van. Friss tegnapi élményem, hogy Csenge nevû kedves honfitársam, miután 1v1 arénéban eléggé elvertem, ezzel kommentálta a dolgot: "Legszivesebben lehánynálak annyira nem bírom a pofádat." És nem ez az elsõ ilyen, általában a magyarok azok akik anyáznak, lecsalóznak stb, miután kikapnak. Érdekes, hogy a külföldiek irigykedés és becsmérlés helyett inkább elismerik és megbecsülik ha jó vagy valamiben.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Egyetértek veled,jómagam is kerülöm a magyar mentalitást. <#eljen>

Kata
Észak-Európai gyûjtõszerver, svédek, dánok, hollandok stb., és természetesen angol nyelvû. Az a helyzet, hogy ilyen online játékokban honfitársaim viselkedésével kapcsolatosan nagyon negatívak a tapasztalataim az elmúlt évekre visszatekintve, úgyhogy a nagyobb magyar csoportosulásokat kerülöm.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nincs mit!

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Nem tudom, valszeg szavazni fogunk errõl is. A legsanszosabb, hogy a magyar közösség felé mozdulunk.
Nekem jó, nem vettem észre hibát. Köszönöm szépen a segítséget! <#vigyor>

Személy szerint eddig sem tapasztaltam vele semmi problémát.
Far Shiverpeaksrõl mit lehet tudni? Gondolom vmi nemzetközi önfejlesztõ körben nyomod?

Kata
Kicsit mókoltam a designon. Nálam most IE-n, Firefoxon és Operán jó, több böngészõben nem néztem meg. Néhány apróság látom hogy van, pl. az új hsz érkezett letol mindent, de ez sajna nem oldható meg a fórum szerkesztési korlátai miatt, úgyhogy az ilyenek miatt hiába panaszkodik bárki is.

Amúgy jön még valaki majd Far Shiverpeaks-re?

[/cserf][/fülünyúl]

Ez a teszt nagyon jó, mehetne banner alá.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Ahet
Valaki nem rég kérdezett a thief - steal képességérõl. Thief's Guide to Stealing

The gods have disconnected you ...

j0nNyKa
áh, szerintem azóta megvette 😊

Ahet

The gods have disconnected you ...

Vigyázz, ha belemész a játékba, kb. még egy hónap múlva is ugyanezzel a kérdéssel fog zaklatni... 😄

Elvileg 2 napja el ez a -25% kupon, es ha minden igaz 1 hettig lesz jo.
Legalabbis azt irtak, en is varok meg a support-ra hogy valaszoljanak. :/
j0nNyKa
napi cuccnak semmikepp nem mondanam, kb. 1 hete tart a promocio
hogy fog-e meg 4 napig? passz.
ha van valami baratno / csaladtag / kutya / macska aki megelolegez neked egy 11-12k forintos banki levonast addig, szerintem kerd meg, az a tuti

LeWyTy
Bocsi csak 10. után lesz pénzem és tiszta ideg vagyok hogy tudok-e még szerezni pre-pruchase-t<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
EZ ilyen napi cucc vagy 10. után még lesz belõle?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

j0nNyKa
amit irt: promocios kodnak megadod hogy "PCGMR-ALLIN-GREEN", es lemegy az ara szepen
en is igy vettem, mukodik, be is regeltem azonnal

LeWyTy
OKé de milyen kupon?

AntiHero
Ebay?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

CharrDen
Amit Morpheus linkelt az jó, nálunk ment.

hivatalos oldalról tudsz.