Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem minthogyha tudnek vasarolni de hatha valakinek jol jon.
Amugy meg ez a pici warrior nagyon jopofa xD de a kommentator meg ratesz egy lapattal <#nevetes1>#nevetes1>
Nalam szerintem Enginer lesz most az elso igaz water skillek nem eppen a legjobbak mert ha conditionre pakolsz nemsebzel a speargun skillekel. Amugy csak nekem tunik ugy, hogy az Asurak a Lilo is Stich-bol az urlenyelkre hajaznak? 😄 De meg gizmoknak is elmennek amikor olyan csupaszok <#eplus2>#eplus2>
Sorry a keso valaszokert csak eppen BF3 porgott <#gun>#gun>
Veni, vidi, vici
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Már csak 2 dolgot kell eldöntenem: Milyen faj, és milyen profession ... És indulhat is a játék ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Mondjuk most már jöhet bármi, warrior leszek és kész, már csak a fajt kell eldöntenem, "hegylakó" akartam eredetileg lenni de stresszteszt alatt marhára bejött a kis görcs kari ill. még a "zöldség"-et is jó lenne megnéznem úgyhogy kell még egy stresszteszt 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
-Neveket.
-Globál channeleken való magyar spammet.
-Viselkedést.
Megfelelõ kezekben és megfelelõ szigor mellett ki lehet szûrni az idiótákat és a taplókat. Ki kell õket közösíteni és ellehetetlíteni azt, hogy élvezhetõ legyen számukra a játék.
Távol álljon tõlem,hogy gyõzködjek bárkit is, csupán csak ezek a meglátásaim.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az rendben van, hogy eddig csak 2 kaszt között nem tudtam dönteni, így minden nap lejátszottam magamban, hogy: ranger-engineer-ranger-engineer-ranger-engineer
jössz a ****** videóddal -> mai naptól:
ranger-engineer-warrior-ranger-engineer-warrior-ranger-engineer-warrior....
<#idiota>#idiota>
Lessétek meg variance forumon guild listák között.(mivel nem szeretnék reklámozni)
Természetesen mindenhol van mindenféle ember de nem általánosítottam, hanem saját tapasztalatom írtam (ekként is fogalmaztam meg), ami pedig nem olyan kevés: idestova vagy 10 éve foglalkozom online játékokkal, láttam már egyet s mást. Érdekes különbségeket tudnék felsorolni.
A témát nem folytatom, bocs az offért Running.
[/cserf][/fülünyúl]
Foleg az ahogy a pasi jatszik <#idiota>#idiota>
Veni, vidi, vici
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De részemrõl ennyi volt ez a téma.
Zárjuk le azzal, hogy szerencsére mindenki oda megy, ahova akar, a okok meg másodlagosak.
Határontúli szomszédainknál pl: szitokszóként használják azt hogy "magyar" ... Még vicc is van róla ...
Ez van, ez a nép ilyen, el kell fogadni, DE!!! nem kell beállni a sorba, lehet ellenpéldát is mutatni, ami dícséretes. Minden nemzetnél megtalálható ez, viszont nem ilyen mértékben.
Aki nem akar magyar társaságba tartozni, az keres másik szervert, adott a lehetõség. Aki marad, meg valószínûleg megpróbálja moderálni azt aki neki nem tetszõen viselkedik. Ennyi.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azért mert vannak serdülõ kisfiúk meg kislányok, akik menõznek a nevükkel és a retard viselkedéseikkel az nem csak a magyarokra jellemzõ. GW1 amcsi szerveren is nap mint nap kaptam agyfaxt a sok elkényeztetett amcsi díszgyökértõl, továbbá, hogy ne menjünk messzire Fort Ranik szerveren is kultúra netovábbja volt a franciák viselkedése.
Azt se feledjük, hogy angolul nem lehet vicceskedni a nevekkel, mert átnevez a GM, akik sajnos nem tudnak magyarul és ezért szaporodnak el a szemünket csesztetõ nevek.
Ez magyar mentalitás rikácsolása lassan már olyan mint egyes kisebbségi polgártársaink rinyái, akik minden õket ért vélt vagy valós sérelmeket bõrszínükre vezetnek vissza.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
[/cserf][/fülünyúl]
Nekem jó, nem vettem észre hibát. Köszönöm szépen a segítséget! <#vigyor>#vigyor>
Far Shiverpeaksrõl mit lehet tudni? Gondolom vmi nemzetközi önfejlesztõ körben nyomod?
Amúgy jön még valaki majd Far Shiverpeaks-re?
[/cserf][/fülünyúl]
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
The gods have disconnected you ...
The gods have disconnected you ...
Legalabbis azt irtak, en is varok meg a support-ra hogy valaszoljanak. :/
hogy fog-e meg 4 napig? passz.
ha van valami baratno / csaladtag / kutya / macska aki megelolegez neked egy 11-12k forintos banki levonast addig, szerintem kerd meg, az a tuti
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
en is igy vettem, mukodik, be is regeltem azonnal