Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Na most komolyan! Tud bárki még helyet ahol 100%ra kapok Pre-Pruchase gw2-t?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
"standard digital edition" ezesetben 27. nem?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Morpheus_v2
Nekem nem volt gond a kártyával és kaptam még bónusz 2 eurót is a 20%-os kuponnal. 😊
Rendben, köszi. Akkor várjuk tovább remegve a 25.-ét😊

"vessetek a mókusok közé" :)

En onnan nem tudtam vasarolni se kartyaval se paypal-lal.
Irtam supportnak hatha.

Kell egy kis szerencse is GMG-n. :/
Igen, kb ennyi. Nálam is ennyi volt, talán még ennyi sem áprilisban, mikor a pre-purchase-t regisztráltam. De nem is volt gondom sosem, be tudtam minden bétára lépni és biztos vagyok hogy 25.-én is be tudok lépni. 😊
Győri Devi
Ha ITT betudsz lépni tuti jó.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Köszi a linket, korrektül gyors vásárlás történt. A teljes nyugalmamhoz már csak az kellene hogy lássam mûködik a beregisztrált game code . Nem kellene az account-nál látszódnia, mint pld a battlenet acc-on a wow vagy starcraft , D3 stb ?
Kiírta a kód beírása után a register gw2 oldalon hogy :
"Congratulations!
You've registered your Guild Wars 2 account!
Look for an e-mail from ArenaNet with information about Headstart Access,
which begins August 25.
We'll see you in-game!"
Ez bizonyítja hogy a megvett játék rendben van?

"vessetek a mókusok közé" :)

CharrDen
Köszönöm!<#eljen>

Ha Pösti vagy, akkor még ajánlom majd EZT, de ez sima verzió, szal nem pre-purch.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Morpheus_v2
greenmangaming.com-on ezzel a 25%-os kuponnal(PCGMR-ALLIN-GREEN) 41,22 euró (~11500 huf) a standard digital edition. Megbízható honlap, megveszed és azonnal kapod is a kódot.
LeWyTy
Engem is érdekelne köszi<#worship>

CharrDen
Iceakosnál elfogytak a pre-purchase kódok, hol lehet még olcsón (és megbízható helyrõl) megvenni? Néhány havert még meggyõztem, hogy kell ez nekik<#idiota>

Nem rak bleedinget csak a targetre, a direkt dmge egy kis aoe.

Van az engineernek az elsõ pisztoly skillje, ami a nearby foes-nak bleedinget ad. A gw2-ben is ugyan akkora távolság a nearby mint az 1ben kint a gyakorlópályán a dobozok?

Vagy aki figyelte, tudja h még mekkora távolságra okozott bleedinget az elsõ pisztolyos skill?
LeWyTy
Nekem is ez volt az alap elképzelés 😄 Asura ele dagger/dagger<#idiota>

Ez a vagy atom jól játszik vagy jó a moviemake-re.
Omlás
<#mf2> Jóóó lesz ez gyakorlás kérdése minden ;] <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Én szivesebben vennék külföldi oldalról,ahol iszonyat nagy mennyiségben hozzá lehet jutni goldhoz sokkal olcsobban mint játékban,ám hátránya ban,bár gw1-ben is árulnak goldot,gondolom ott se tudták teljesen kiszûrni,akik illegálisan vásároltak goldot.

Csak hát az a fránya EULA 😄

Remélem nem sokáig lesz gold -> gem cuccozás, mert jönni fognak a koreai goldfarmerek😄

Akkor megtartom a gemet kb 3 hétig,mivel addigra mindenkinek lesz 1db 80-as karija,akkor könnyen lehet pénzhez jutni,illetve gem ára nagyon fel fog menni,mert Anet veszteséget termelne,ha 80-on mindenki nagyon olcsón tudna hozzájutni gyémánthoz.(gold-->gem) Igy alig vennének IRL pénzért gemet,ha 10goldért simán hozzájutnál mondjuk 2000 feletti gem mennyiséghez. (gold--->gem)

TDC Geronimo
Igen, gem piac állandóan változni fog, beta alatt is szinte percenként változott az ár. Minden attól függ, hogy a játékosok mit vásárolnak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

*valamikor olvastam gw2 guru forumon
(meg variance)

valahol olvastam ezt:

"Nõ a gem érteke amennyiben sokan váltanak gold--->gem.
Csõkken a gem értéke amennyiben többen váltanak IRL pénzért ---->gem "

Szerintetek igaz? Mert akkor nem mondható el,hogy Anet uralja az átváltási piacot.

Ezt kb 2 napja linkeltem.

TDC Geronimo

Jabar
persze-persze, ha nem lenne csak a alsónadrág ami cserélhetõ akkor is ezt mondanád te kis törpe hype-oló (de szép szó :p) 😄DDD

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
Köpenyrõl nem tudok bár nem is hiányzik. Guild logót meg ruhára már betaba is rá lehetett rakni.

TDC Geronimo
Testelik azokat is ezer éve. Vannak QA testerek és megy a closed beta is

j0nNyKa
mesmer mantrákról leírás, illetve rövid videó

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
ezt a videót Omlás kollégának ajánlom <#idiota>

Érdemes, bármit futtatsz róla érezhetõ a gyorsulás. GW2-t ugyan még nem próbáltam vele, de swtor-nál látványos volt a változás.

Eddig mindenki tudta hordani azt, amit más gyártotta ,de inkább az a kérdés,hogy a 400 crafting-ban található exotic cuccokhoz kell-e 400-es craft,ha más is akarja hordani..

j0nNyKa
mondjuk nem eldöntendõ kérdést tett fel, de maradjunk annyiban, hogy igen 😄D

Frosty01
igen

practitioner of the forbidden arts of death

A Crafting-ra kíváncsi lennék, hogy csak az tudja hordani a cuccokat aki gyártotta vagy akár ah-ban vett dolgokat is simán lehet majd hordani?
Belsõ beta testerek vannak,akiket fizetik,ám tényleg unalmas munka lehet,ugyanaz tesztelni mindennap stb.

Jabar
valami újat kell hagyni kiadásra is 😊
Biztos vannak beta teszterek akik tesztelgetik, a kis zónákkal sem volt sok baj, így bízom benne hogy a nagyokat is ugyanúgy sikeresen tesztelgetik házon belül.

j0nNyKa
ja igenigen
hááát, meglátjuk, ilyen téren volt már nem egy nem két pofáraesés mostanság, úgyhogy... ja, meglátjuk.
2 apróság bíztat: az egyik ez a folyamatos brutál patch mennyiség, a másik meg az a néhány videó, ami az end game területeken készült

Igen tudom, hogy az egész játék endcontent, de én a területekre gondoltam, hogy nincsenek tesztelve sok ember által (dinamikus események, kissbossok, szívek). Szerintem ezeket is kellett volna vizsgálni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

j0nNyKa
troll! <#idiota>

Thaddeus: én bízom az elõzetes infókban, és videókban, miszerint az end content tulajdonképpen ugyanaz, mint az a content, amit fejlõdés közben tolsz
- a pvp végülis adott, az jónak tûnik, és kb. el is viszi a hátán a játékot
- pve-re meg ugye vannak a world bossok, azokról láttunk már videót, eléggé késznek tûnnek - illetve vannak a dungeon-ök, amiket visszamenõleg is lehet tolni 80on, azokból is láttunk már pár videót, jól összerakottnak éreztem azokat is
- aztán ott a crafting, ami megint olyan, hogy a felhasználói visszajelzések alapján egy fasza dolog, akár 80on is
- exploring, nekem az eddig kipróbált játékok közül itt a legjobb, tényleg van olyan, hogy ahhoz van kedvem, hogy csak menjek, fedezzek fel dolgokat, találjak dolgokat - ez feltételezhetõen end game-ben sem fog változni

Jabar
Hát nem tudom, a Fül elég jó lett! O.o

Engem az zavar, hogy jó 50 szintnyi content nem volt a tömegek által tesztelve. Szóval ugyanúgy lehet, hogy Orr (ami a legvégén lévõ terület) még kész sincs.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

j0nNyKa
ha ennek a játéknak az lesz a legnagyobb hibája, hogy túl sokat dolgoznak rajta, én boldog ember leszek 😊

j0nNyKa
erre a kérdésre a válaaaaaaaaasz...
GERO! 😄

Jabar
10k file-t akar leszedni, buzi anetesek fasznak dolgoznak ennyit... :p

Jabar
jaja, nem tudom mit változtattak de warrior 2h kardal az auto atack gyorsabb.

Jabar
nem lesz köpeny? najó, eladom...

Amúgy vicce félretéve, tényleg nem lesz olyasmi köpeny mint gw1-ben amire saját guild címert rá lehetett rakni?
Az tök jópofa volt pedig szerintem.

Megint van egy kisebb update a játékhoz.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Hát voltak is gondok mikor megvettem GW2-t, egy clickeléssel kidobtam egy 2,3kg-os proti árát<#falbav>