Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy fórumozók közül ki készül megjelenéskor egy hetes egész napos játékra?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
Some of you have asked which tradeshows ArenaNet will attend this summer, so let me give you an update.

Right now, the entire studio is focused on one thing: the launch of Guild Wars 2 on August 28. As a result, our tradeshow presence this year will be limited.

gamescom (Aug 15-19) - Members of the ArenaNet Community Team will be at gamescom this year, but unlike last year, we will not have a playable demo of Guild Wars 2. Our booth will be a chillout zone—the calm before the storm—so swing by, say hi, and get free drinks.

Gamestop Expo (Aug 29)- We will be at the Gamestop Expo at the Henry B. Gonzalez Convention Center in San Antonio, TX on August 29 from 11:00 – 16:00. We will have 16 Guild Wars 2 demo stations at the show, 8 of which will be on the Alienware Hummer.

PAX (Aug 31-Sep 2) Since PAX Prime takes place the week of launch, we will not be attending PAX this year. But if you are in the Seattle area, we will have a party on Saturday September 1 to celebrate our launch. We’ll have more information at a later date.

It’s a busy summer for us, and although we’d love to go out in force and meet everyone at tradeshows, I hope you’ll agree that our priorities are in order! We’ll see you in-game.

Továbbra is inkább a játékon dolgoznak és nem dollármilliókat vernek el marketingre meg hypere launch elõtt, mint ahogy azt jó páran tették elõttük <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Omlás
GZ!<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szakmák accounthoz van kötve vagy karakterhez?

Szerintem a necro játszik legjobban conditionökkel egyértelmûen, még boonokból is azt csinál a targeten ha akar.

Condition karinak az a legjobb amelyik a kezedre all az osszes skilljevel egyutt. Ez nem az a jatek, ahol van legjobb kaszt.

Veni, vidi, vici

Conditionos karinak melyik a legjobb kaszt?

Próbálgattam rangert, engineert is, de láttam h a warri rifle-vel meg a thief is jókat tud.
De mégis talán melyik a legjobb?
Grat! 😊
Ééés megannyi küzdelem árán, de végül meglett a HoM 30/50! ;D

Omlás
<#idiota> Mindenesetre az elsõ tapasztalat ezen a téren(is) pozitív ! <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
még most sem hiszek - majd ha hónapok óta játszom, és ezt tapasztalom (jó b*zmeg tudom hogy fogom, bétában is így volt), akkor el fogom hinni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
"Say what you want about ANet or their design philosophies, but one thing that you cannot argue is they have the best tech infrastructure in gaming. 32 hours of downtime (24 of which were due to needing to physically move the datacenter) over 7 years is probably the best uptime in the industry. Then they can patch without taking servers down and only require a client reboot, can perform maintenance without taking servers down and can stream in new content without patching, and there's no queue to sit in at the login screen. They're doing things that no one else seems to be capable of all without a monthly fee. It really makes you wonder how other companies get away with justifying them though it's pretty clear that the subscription model has been dying over the past few years."

Látod Jonny nem hittél nekem <#nezze>

JethroHUN
Még jó h lesz transmute eszköz a játékban és nem kell ilyen animés szart rakni a karakterre... De ahogy volt már páncél bemutatós videó, armorok 90% ilyen lesz... <#szomoru1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Elég jó kis ele videó. Srácnak van még pár fent csatornáján

Hat vannak kulon Racial ruhak es van olyan amit mindeki hordhat. A Lightra elvileg csak light skint rakhatsz es a tobbinel is igyvan. Szoval Racial ruhat csak az adott faj hordhat es Heavy armor skint nem rakhatsz Light armora viszont ugy szinezed a ruhakat ahogy akarod.

Ahogy Devi mondta az az armor ami pont neked tetszett az pont egy Racial armor amit csak a Human karik hasznalhatnak.

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo

LeWyTy
Race és professiontól függenek a ruhák?(a cserékkel együtt) Vagy itt is a szabvány Cloth Leather és Mail cuccok vannak akire rámegy annak jó?(csere csak egyformákon lehetséges?)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Nézegettem õket, tényleg elég fos volt mind :s

Asuranak pwn volt, meg a sylvari még elment. Többi elég gyenge

Mindenki abban fog maszkalni ami neki tetszik 😛 Mivel a skint atrakhatod masik ruharol szoval attol, hogy 80-as leszel nem ugyan abban fogsz rohangalni mint a tobbiek 😄 Melette sok szin is van a jatekban amivel maris maskeppen nez ki az armor <#wink>

Veni, vidi, vici

LeWyTy
Tehát 80on mindenki ebben fog mászkálni? Akkor nem kell<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Győri Devi
human lvl 80 racial armor

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LeWyTy
EZ NPC vagy összeszedhetõ set? KELL!INNEN VAN

Most akkor hogy is van a dungeon tokenbõl való vásárlás? Ha 80-ason megcsinálom ascalont (ami ugye visszaszintez 30-ra), és veszek ascolonian fegyvert, akkor az felszintezõdik 80-ra?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

LeWyTy
Tényleg fasza<#banplz>

Nálam Sylvari, azon belül is Ranger. Az Engineer is vonzó, de egyelõre azt meghagyom 2. karakternek.
Elsõként úgyis PvE-zek, amíg be nem szippant a PvP.
Engineer Tool Belt skills Racial skillek is bevannak rakva csak meg nem teljes a leairasuk. GW2 Guru Kisebb leiras itt azert talalhato.

Asuranak van a legjobb xD Confusing Speech: Confuse nearby foes with complex calculations. <#idiota>

Na mar csak 18 nap addig mindenkinek el kell dontenie milyen kaszt es faj lesz amivel az elso karakteret kezdi majd. 😊 En most Human es Sylvari kozt ragadtam az engineer karaktreremmel.

Veni, vidi, vici

frango
Az Asura tánca fasza 😄

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Na ez egy jo video volt 😄 Latszik amugy rajtuk, hogy a Team Paradigm ellen nem veletlen nyertek 😄

Veni, vidi, vici

j0nNyKa

j0nNyKa
remélem nem volt még:

j0nNyKa
ejj, voltak kint youtube-on tánc animáció videók, de már törölve is lettek
mindenesetre a kommentelõk, akik még elcsípték, nincsenek túlságosan elragadtatva..

LeWyTy
Úgy érzem a greenmangaming.com ról már nem veszek p-p gw2-t<#rinya>

A mesmer szerintem elõnyére változott, nagyon jól eltalálták ezt a megtévesztõs, klónozós dolgot, gw1-hez képest szerintem "egyéniséget" kapott a prof. Más kérdés, hogy szerintem azért ilyen népszerûtlen, mert kicsit kombinatívabb, mint a többi.
Amiért viszont tényleg kár, az a necro, na az kicsit jobban is hasonlíthatna a gw1-esre.

Na megint jött egy patch, kb 200 megás.

Mert sajnos nem adja vissza azt a feelinget, amilyen GW1-ben volt. Három régi kedvencem (mesmer, monk, necro) sajnos kilõve, nekem most ele és warrior a legszimpatikusabb.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Anthrax
kiváncsiságból megkérdem,hogy mesmerrel miért ennyire kevesen akarnak játszani ?

THF Aktív..😊 él és virul GW2-ben is 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Panzeradler
Egyébként a régi HDK allianceból mennyi klán marad meg GW2re? Tudtok valami infot róluk?(THS, CoF érdekelne leginkább.)
5s serthetetlenseget meg a stabilityt traitbol hasznaljak a legtobben mert Moldren buildjet hasznaljak szoval naluk is bolas,frenzy,bulls charge van es 0 defense skill akinel meg van defense skill annak kisebb is a sebzese ezeknel szoval nem kell annyit aggodni. Amugy is csak a vollest meg a burst skill sebez nagyot tobbi skillje nemigazan sebez akkorat mint a Engineer skillek. De mind2 build Roaming build azoknal meg valamit valamiert 😄

Veni, vidi, vici

Utility slotokat áldozol fel, hogy megközelítsd a warrior dmgét szerintem az nem frankó. Vágom ezt a buildet én is Teldo videóin szoktam csüngeni, de õ is mondja hogy azon múlik minden bele tudja e tolni a comboját a netshotos emberbe amit meg elég könnyû ledodgeolni. Szóval szerintem még így sem kerek a dolog mert míg warrior utility skillbe rakhat 5 sec sérthetetlenséget, nagyon jó kis cds shoutokat,signeteket,cc skilleket, condition leszedõket addig az engineer arra használja ezeket a slotokat hogy a minimális dmgét növelje és ezáltal egy alapban melee class jobb ranged class is.

Engineer Power Build Ha megnezed azert nem olyan gyengek ezek az engineerek. Melette a Overcharged Shot n1 skill nagy DMG es 750 rangere kerulsz az enemytol ami nagyon jo. Utility Googles low CD miatt meg kitud szedni a self stunbol es amig o a foldon fekszik te letudod burstolni. Rifle weaponon szerintem csak a Blundersbuss aoe skill nem az igazi de az se veszes mert az alap sebzse 280 ami eleg szep dmg ha meg kozel vagy akkor 448 az meg mar nagyott sebez.

Teldo videoi eleg jo peldak amugy erre.

Ja amugy az orosz buildes oldalon mostmar majdnem minden teljesen pontos az utolso stress test ota. Viszont Condition,Boon,Control es Combot is mutatja.

Veni, vidi, vici

s0n1c
Btw, ez nem teljesen így van, hogy csak condition build-el lehet effektíven játszani. Össze lehet rakni igen komoly tank buildet is ctf védésre (juggernaut szerintem az egyik legjobb tank trait az egész gameban), de support buildet is láttam már, ami elixirekre és elixir gunra fókuszál.
s0n1c
Jó a kérdés, a rifle az ugye direct dmg lenne, így a bleedingnek nem sok értelme van. Sokan felvetették egyébként ezt a kérdést off forumon is, hátha lesz belõle valami release-re. Egyébiránt a warrior dmge azért több (szerintem), mert azonkívül semmit nem tud hozzá tenni, enginek ott vannak a toolbelt skillek, plusz a traitekkel igen érdekessé lehet tenni a riflet. Vagy ott van Teldo power buildje, durva burstot hozott össze a rifle-el, nem hiszem, hogy ezt warrior oldalon ugyanígy ki lehet rakni.
Az a baj hogy összerakva is rosszul van a puska skilljei szerintem és mivel csak 2 fegyverhez fér hozzá az engineer ebbõl egy elég ratyi így csak a condition buildel lehet érdemben játszani ami nem teszi túl változatossá.

CharrDen
Igen igen, remélem ezen változni fog valami, még a Thiefnél is lehetne valami változás, hisz fegyverváltásnál mi nem nyomkodhatjuk tovább a skilleket, mert azok is Initiative-ot használnak. Sokszor jártam anno pórul, akkor váltottam amikor épp 0 volt és nem tudtam mit tenni, míg az ellenfél(warrior) vígan nyomkodta a friss CDs skilleket.

antgecc
Sztem kár ilyenre alapozni a prof választást. Ha sokan jelzik a problémát, és miért ne jeleznék, akkor 1-2 patch és javulni fog a helyzet. Akkor lesznek balanszosabbak a skillek, mikor már jó pár hónapja éles játék megy.

Ne ezek miatt válassz profot, inkább feeling szerint.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
ezért gondolom most át az engineer dolgot 😄

Ja és még a cdk is kevesebbek alapból.

Ezután a warrior videó után még megnéztem még egyet és megint felmerült bennem mi értelme az engineer puskájának, mikor melee fegyver léttére felét se sebzi a warriorénak. Lehetne azt mondani, hogy "dehát az cczik is", de nem mert van benne egy self stun ami ellöki az ellenfelet ezt a warrioré is megcsinálja csak a selfstun nélkül, van benne 2 sec immobilze, a warrioréban 5sec cripple és még sebez is a skill. Még a ratyi blunderbush is bleedinget rak ahelyett, hogy vulnerabilityt pakolna mint a warrioré, mihez kezdjen az ember bleedel a fõ dmg skilljén power buildel, a warrior puskáján legalább az auto attack pakolja a bleedet engineernek azon sincs semmi.

szuper 😛 még várok picit hátha lesz -30% is. <#idiota>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!