Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat instaban nem kell stackelni es maris kell taktika, fraktalban keves map van ahol stackelhetsz magas szinten meg foleg figyelni kell..wvw ugy elvezetes ha a server tsen vagy es resztveszel aktivan a commandolasban..regebben pl commanderkedtem most kicsit rauntam,minden reszet lehet elvezni a jateknak, csak a megfelelo tarsak kellenek hozza. Szar kozosseggel a legjobb jatek is unalmas

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Morpheus_v2
Akit érdekel az új mastery system a kiegészítőből:

Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.03.03. 17:58:35
Mephike
Tisztázzunk valamit! Ezek SZÁMODRA nem jelentenek tartalmat. Egyszer-kétszer leírhatod, mert ez egy fórum, ahová mindenki megírhatja, ami a véleménye. Ezt tudomásul vesszük, és elfogadjuk, de amikor századszor írod le, és a kisebbséget képviseled, akkor felmerül a gondolat bennem, hogy csak simán trollkodni jársz ide. Részemről nem tartalak vitapartnernek, mert bármit mondhatok, ami nekem/nekünk tetszik, azt Te leszólod, mindezt úgy, hogy tudod, hogy ide azok járnak írni, akik szeretik a játékot. Van értelme a vitának? Nincs. Szóval mivel ez a topic semmi olyat nem tartalmaz, ami miatt maradnod kellene, akár el is tolhatnád a kis piros biciklidet máshová. Köszi.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.03.03. 17:51:21

Kinek a pap, kinek a papné ... én se viccből akarok megszabadulni az accomtól .... ezért még mindig eladó -.-' ha vkit érdekel akkor írhat privátot ... 😊 ill van 500 gold is eladó ....

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

BoneDragon
Azért az nem, meg van a maga kis varázsa, de konkrétan pvp-n kívül nem nagyon lehet mást csinálni 1 idő után. Azt meg nem mindenki szereti...

Dögunalmas game, ez jó <#nyes><#mf2><#taps>

MrPredator
Jumping puzzle - Ha super mario-t akarok játszani akkor azzal játszom
Dungeon/fractal - max 2-3-szor élvezetes első karival mivel nulla taktika. stackelődj és nuke. kösz de kösz nem
Plüssállattá változásos baromság - no comment
World bossok - ötlettelen, nulla taktika, ha egyet láttál mindet láttad

Bonedragonnak igaza van. Ez NEM endgame tartalom. Ezek kiegészítő tevékenységek, semmi kze az endgame tartalomhoz.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.03. 14:00:45
BoneDragon
Ezek neked endgame tartalmak? LoL

Jani Hun
Jumping puzzlez (én számtalanszol végigcsináltam már mindet mert szerintem hihetetlen élvezetes akkor is ha nnincs normális rewardja lényegében)
Dungeonok, Fractalok, ez nem grindolás, föleg h dagger pistollal szoktam cofot tolni, mert élvezetes ahog tudok ugrálni mobról mobra, és a minimális dps kieséssel is meglehet csinálni..
GiGs, apró játékok. crab toss, costume braw(nemtom betüzni), most volt eventis, + ott a sprintelös, nemtudom a nevét hirtelen
World bossok, én nem grindolás miatt megyek, van amikor lootolni is elfelejtek, mert a bossok legyózése miatt megyek, nem a lootért.., tegnap kb 10en áltunk tequati elött, tudtuk h nemlesz meg, de végig harcoltunk never surrender<#mf2>
craftolás, ez sem grind. legalábbis számomra, én szeretem öszegyüjteni a skineket, szóval lehet menni gatherelni, közben eventeket csinálni
Jah és roleplaying. jahbocs 2015-ben már az nem menő.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

MrPredator
Mondanál nekem pve tartalmat a grinden kívül?
Mephike
Köszönjük Emese... te vagy az egyik kedvenc papagájom, aki mindig ugyanazt mondja, még akkor is, amikor ezerszer megcáfolták már.

MrPredator
Egen. PvE endgame meg gyakrolatilag nincs. Ezért dögunalmas game sajnos.
Jani Hun
Áhh, nekem nem is annyira cél a full ascended, biztos számit valamennyit dmgben, de nekem böven elég egy full cof gear, fractalozni sose megyek, meg pvp huszár se vagyok, szóval csak a daggert akarom megcsinálni a skin miatt 😄

Spvp unalmas mert 3 map valtakozik meg sok a faszlama akik pofaznak vagy afkolnak....WvW szorakoztato egy darabig aztan kell 1-2 honap szunet ott is😄

szerintetek mikor jelenik majd meg a kieg?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

En meg erre irtam, h a pve is felesleges, szerintem, de aki akarja, hasznalja...😄 Tokeletesen ertettem mit irtal
PetruZ
Max level + full asc és szinte minden más, 35 nap alatt tutorial. 😊
Jani Hun
Ó én nagyon élveztem😄, igaz WvW mapokkal ugye szerencsém volt hogy 2 héten belül pont ugy forogtak a bázisok hogy mind meglett, de nemvolt vele baj, igaz rjöttem hogy legendary-t sose fogok tudni legyártani, az ascended sincsen még meg, jó drágák az alapanyagok 😛

Mc Wolfy
nagy gratu!
hogy én mennyire utáltam csinálni

Never underestimate the power of the dork side!

PetruZ
Technikailag csak az új kameramodul miatt lett megvalósítható, de nem szükséges része a játéknak. Írtam, hogy aki akarja, használja, de szerintem felesleges dolog.
Jani Hun
Végre!😄

500 gold erdekelne ha minden igaz😄

Vkit érdekel eladó account? vagy 500gold ? természetesen nem ingyen... paypal.... ajánlatokat várom

pikensquare
Utoljára szerkesztette: szszteee, 2015.03.02. 11:16:41

r0lling on tHe flOor lAughing stevenson1988 - sg.hu legfainabb arca :)

Felesleges?? Ha vannak emberek akik hasznaljak, akkor egy jo dolog, szal nem folosleges. Ez olyan dolog, mint h szerintem egy mmoban tok folosleges a pve, de meg is sokan szeretik, ezert kell...
Mc Wolfy
az új kameranézetek egész jól néznek ki. gw2ben tényleg vannak eszméletlen gyönyörű helyek, ahol érdemes kicsit körülnézni. ebben tényleg segít az opcionális belső nézet

Hűűűű ezek a kis kisegítő appok egész jók. <#taps>

BoneDragon
+1
Értelmét nem látom, ráadásul pvp-be ekkora tömegnél elég mókás lesz.

PetruZ
Nem pletyka, az NCSoft jelentette be, a Massively is írt róla, egyéb nézőpontbeli változásokkal együtt.

Mondjuk nekem fps nézet aztán baromira nem hiányzik, de aki így szereti, használja. Szerintem totál felesleges feature egy mmorpg-ben.
Morpheus_v2
Redditen találtam egy érdekes pletykát: Az eurogamer szerint a játék fps nézetet kap majd ( link ) és holnap ezt fogják bemutatni.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.02.26. 15:31:14
Jani Hun
Igen, én is itt nyigtam hogy nem pvpzek, és nem is érdekel, igy hogy már csak a WvW mapokat kell felfedeznem, elkezdtem pvpzni, és kezdem élvezni😄 föleg thiefként, egy-egy leszakadt embert elkapok és fekszik is😄 De ha már "pvp" akkor a Crab-toss a legeslegjobb 😛

Ez egy olyan alattomos MMO, hogy én is abbahagytam, aztán lassan fél éve visszatértem és nem bírtam megállni, hogy ne kezdjem el a harmadik karakteremet<#idiota> Ráadásul most, hogy "megtanultam" a harc mechanikáját (mozgás, mozgás, mozgás) még élvezem is mind a dungeon-özést mind a PVP-zést. Ilyen ez kérem szépen<#nevetes1>

Szerintem ha PC MMO játékot gondolsz magadnak akkor nagyon is,érdemes.Imádnivaló kis game még mindig😊
nagyon rég nem gw2-ztem érdemes visszanézni?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Mc Wolfy
eléggé visszanyúlnak a gw1-hez, amit jól is tesznek. remélem sok dolgot áthoznak. mondjuk amire kíváncsi vagyok, hogy a revenantnak lesz-e specializációja ebben a kiegben.

PetruZ
Revenant preview: automatikusan töltődő "Energy" resource-uk lesz, a skilljeiket ebből használják; az Fx billentyűkkel különféle "Legend"-eket lehet előhívni, amiknek/akiknek eltérő skillset-jei vannak (ezek legendás hősök a Mists-ből, akiket fegyverként lehet "slot"-olni, vannak köztük jók és gonoszak is)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.02.19. 17:38:07
PetruZ
Még semmi konkrétum. Azt tudni, hogy hozzá fognak nyúlni, ezt Anet-es figurák mondták fórumon. A legnagyobb baj vele, hogy nem tud a többieknek semmit (ill. alig valamit) nyújtani. Tök jól elvan magában a "dupla" hp-vel és mondjuk le tud szedni pár condit, meg esetleg gyógyítani tud egy kicsit, de fix helyen? A többi classhoz képest ez kevés. Nincsenek igazi csapat buffjai, a well-ek is nagyon kötöttek, márpedig a GW2-t minél inkább a group content-ek felé akarják eltolni.
Vélhetően a HoT-al érkező Masteries mellékágán a nekró (is) fog kapni új fegyvert (greatsword-re tippelnek többen a videók alapján) és a korábbi képességek egy része átmegy rá, helyükre meg group-alapú skillek fognak menni. Nem tudni még ennél pontosabbat.
Valóban?(Az átalakítás.)Van róla info hogy mit fognak változtatni a necron?

PetruZ
A condi amúgy is bugos / nem teljesen jól működik, hamarosan át fogják alakítani (ahogy a nekrót is, mivel csapat szempontból jelenleg a legkevésbé hatékony).
Jani Hun
nameg hogy milyen szett van a karakteren 😛

Mc Wolfy
ne vonj le semmi következtetést lvl 80 alatt. az csak az ismerkedés része a játéknak. egy 79-es és egy 80-as karakter között úgy 130% különbség van

Nagyon szuper ez a necro...Jó sok condit tud ráhúzni az ellenfélre... 😊 És a dps-e is szép.Pedig még csak lvl 32-es vagyok vele. 😊

a karakter neve és az account neve is ugyan az. szoval nekem itt furcsa..nekem közel 9k acsin van ahol mar eleg nehez uj acsit csinalni mert mar elfogytak amiket meg lehet csinalni "konnyen". kb 1 honap alatt nem lehet 11k acsit összehozni szerintem.

PetruZ
Jani Hun
nekem 70 kéne a 3k-hoz, azt alig birom összeszedni 😄

erasmus4
Az achik nagyja a regi livingstory-kbol jott 😉es daily monthly bol, azokat nehezen csinalta volna meg az elmult par hetben.

igen, de nem 12k-nyit
én kb 6-8kra mondom hogy 1 hónap aktív és célirányos játékkal begyűjthető, de azért 12 sok

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mc Wolfy
vagy benézted. achik nagyját szerintem meg pár hét alatt össze lehet vadászni

account ugyanaz? vagy csak karakter név?
ha előbbi akkor nekem gyanús, ha utóbbi akkor meg vett egy másik accot ami "menőbb"

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Valaki magyarazza el nekem hogy a peniszbe lehetseges az, hogy kb 3 hete kirugtan a guildembol egy embert akirol nem tudtam hogy ki, pedig elvileg en inveltem..akkor volt 500 achivement pontja.. most 3 hettel kesobb 12 ezer van neki... ez szerintem csit vagy akarmi nelkul nem lehetseges!.. NEkem 1 ev utan kb 1k athozott acsival van 86xx.

Mc Wolfy
még csak szintemelés és új gear szint kéne... gw1 20 szinttel köszöni jól elvolt, és senki se akart többet