Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy ottvan AdvenSugar Athene streamjerol a nezoi 90% azert nezi mert allandoan a DD kosaras melleirol beszel meg tolja a kameraba bele 😄 Ja es ok mar ugye kapnak penzt a streamert 😞
Veni, vidi, vici
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem a Guardian volt ilyen. Elõször szét daráltak mikor azzal játszottam, mert nem tudtam, hogy kell hatékonyan használni(mondtam is magamban, hogy ez egy s.ar). Most már azért több fogalmam van a kasztról és 2. vagy 3. karakter lesz az tuti.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
persze ahhoz nagyobb hozzaertes, es sokkal nagyobb nezo szam szukseges
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Veni, vidi, vici
ha te azt tudnád...^^
Ranger meg iszonyat erõs csak közel se annyira szórakoztató, kinek mi kell (az a videó meg jobb ha net-re se került volna).
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mindenesetre remélem én is, van még mit kipróbálni
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Most úgy állok, hogy lehet az lesz a mainem a thief helyett, persze szigorúan petek nélkül... meg úgyis olyan népszerûtlen prof.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
háááát...mondjuk én probáltam rangert, de nem éreztem nagyon gyengének, pedig annyira nem is merültem bele.
petet pl. nem is használja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez a játék nem az lesz ahol a gyengék ellébecolnak, mert majd a többiek húzzák õket... Aki nem fogja megérteni a játék mechanikáját, meg nem tudja elolvasni és felfogni a skillek leírásait annak ez egy nagyon kemény és szenvedõs játék lesz.
Még mindig balanszolnak a játékon, van amit erõsítenek még van amit gyengítenek, és a skilleket is mindig módosítgatják, minden testen találtam olyan tooltip-et ami máshogy volt mint elötte...
gyanítom hogy õ valami beteg burstöt keres a rangerben, amit nem kap meg, és csalódik (amit végülis meg lehet érteni)
Eternal life; endless torture.
Vélemény a videóról? Nem az enyém, csak arra lennék kíváncsi, hogy igaza lehet neki, vagy nem eléggé tapasztalt még?
van most rálátásom egy kisebb (23 fõs) kontroll csapat kaszt választására, bevágom, hogy õk milyen kasztokat indítanak:
Ranger: 5
Mesmer: 4
Thief: 3
Warrior: 3
Elementalist: 3
Engineer: 2
Guardian: 2
Necromancer: 1
Ranger nem érdekelt annyira, warrior nem fogott meg, Necro és Thief tetszett, de nem annyira mint a többi, ele lesz a fél szerver = kiesik elsõ körben, szóval maradt a Mesmer, engi és guardian ...
Ebbõl Mesmerrel és engivel mentem 1x szintet, WvW és PVE, talán picit a mesmer vezetett ...
Erre most gondoltam kipróbálom a Guardiant ... ááá ...
Hihetetlen amúgy. Joe is most írta, hogy megint elbizonytalanodott 😄D
Ez az ami meg teszik ranger mellett es nem tudok donteni.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W