Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naja peldaul bohoc Athene meg a tobbiek xD de legalabb viccesek 😄
Vagy ottvan AdvenSugar Athene streamjerol a nezoi 90% azert nezi mert allandoan a DD kosaras melleirol beszel meg tolja a kameraba bele 😄 Ja es ok mar ugye kapnak penzt a streamert 😞

Veni, vidi, vici

LeWyTy
Greenmangaming Ha eurót ir akkor a régió jó lesz tutira?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

frango
Nem rossz az. Ez az õ véleménye. Neki ilyen volt a Ranger elsõ benyomásra. Persze mondott nagy baromságokat, de hát õ is csak elõször játszott a játékkal. Meg párszor el is mondja, hogy: "lehet csak én vagyok a béna".
Nekem a Guardian volt ilyen. Elõször szét daráltak mikor azzal játszottam, mert nem tudtam, hogy kell hatékonyan használni(mondtam is magamban, hogy ez egy s.ar). Most már azért több fogalmam van a kasztról és 2. vagy 3. karakter lesz az tuti.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

j0nNyKa
meg mert penz van benne
persze ahhoz nagyobb hozzaertes, es sokkal nagyobb nezo szam szukseges

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mert Divat 😛 mint sok mas hulyeseg es nem erdeklni, hogy goze sincs a dolgokrol 😄

Veni, vidi, vici

Casseus
Belenéztem én is. Nem értem ha valaki fogalmatlan miért csinál "bemutató" videót.

ha te azt tudnád...^^

Mephike
Uhh ez a rangeres videó nagyon rossz lett. Sajnos a hozzá nem értés nagyon látszik rajta. Ahogy azt már az elõttem is megírták, bár netre se került volna.

Running
Privátban folytassátok, köszönöm!

Soha nem szerettem az ilyen classokat de Necro maradt legutoljára és hihetetlenül jónak találtam. Eddig Warri párti voltam de most erõsen húzok Necro felé<#vigyor0>

Ranger meg iszonyat erõs csak közel se annyira szórakoztató, kinek mi kell (az a videó meg jobb ha net-re se került volna).
TDC Geronimo
Sokkal jobban fut a játék mint elõtte. BWE3 óta rengeteget javult

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lecsúsztam a tesztrõl tegnap....aki próbálta miket tapsztalt a proci+memória kihasználás javult már?

j0nNyKa
mondjuk stress test-en inkább szerveroldalt tesztelnek, úgyhogy a kliens patch az sokmindent elárul, de azt pont nem, hogy hamarosan újabb stress test lesz 😊
mindenesetre remélem én is, van még mit kipróbálni

Omlás
Gyors el is indítottam távvezérléssel a launchert az otthoni gépen és lám 11K+ fájlt updatel :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

GW2 guru-n azt irtak hogy lejott egy 450 megas patch ez jo jel.
j0nNyKa
átírtalak 😄

Omlás
Szerintem a héten legalább egy biztos lesz még. ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Régóta szemezgetek már a necroval, pláne azután, hogy GW1-ben is azt játszottam. A tegnapi 1 órás test pont jó volt arra, hogy kipróbáljam.
Most úgy állok, hogy lehet az lesz a mainem a thief helyett, persze szigorúan petek nélkül... meg úgyis olyan népszerûtlen prof.

Engem inkabb az erdekel hogy mennyit kell varni a kovetkezo stress tesztre. 😄
Omlás
5 nap múlva már csak 1 hetet kell várni <#circling><#idiota><#banplz>

CharrDen
Igen, augusztus 16odikáig érvényes.

frango
Messzemenõ következtetést ebbõl azért ne vonj le, mert össz-vissz 23 ember...Nem reprezentatív ez a "felmérés".

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

DummyBoy
Na ennyit arról, hogy a mesmer lesz az egyik "legnépszerûtlenebb" profession 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeWyTy
Akkor még ma ez aktuális greenmangamingen? PCGMR-GREEN-SUMMR ?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

5 perc után meguntam, egyszer sem használta addig a pet F2-t. A peteket is alig váltotta, így azok nem csináltak semmit, csak álltak a lábánál, még healt sem nyomott nekik (ha már azt állította be 6. skillnek, legalább nyomhatta volna akkor is, mikor neki nem, de a petnek mondjuk kell heal és nem tud éppen petet váltani). Az hogy két íjjal megy be pvpbe? Nem tudom, próbáltam én is, nekem nem jött be. Alongbow jelenlegi sebzését nem ismerem, de BWE3on a rapid shottal 11-12kt lehetett vele lõni, úgyhogy nem tudom mirõl beszél, hogy gyenge a sebzés. Na az axe-ra meg azt mondani, hogy a leggyengébb fegyver, szintén érdekes. Szerintem a srác ne ranger legyen ha ennyire nem jön be neki, hanem inkább warrior, puska/pajzs + fejsze. Volley + killshot, és sok nem marad az ellenfélbõl.
És a ranger nem éppen gyenge greatsword-al

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Épp csak a legjobb fegyvert húzta le már a legelején az axeot.

Zomil
short bow/long bow párossal tolni? 😄
háááát...mondjuk én probáltam rangert, de nem éreztem nagyon gyengének, pedig annyira nem is merültem bele.

petet pl. nem is használja

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ennyi

Ez a játék nem az lesz ahol a gyengék ellébecolnak, mert majd a többiek húzzák õket... Aki nem fogja megérteni a játék mechanikáját, meg nem tudja elolvasni és felfogni a skillek leírásait annak ez egy nagyon kemény és szenvedõs játék lesz.

És azt se felejtsük el, hogy se a bétákon se a stress teszteken látottakat/tapasztaltakat nem lehet készpénznek venni.

Még mindig balanszolnak a játékon, van amit erõsítenek még van amit gyengítenek, és a skilleket is mindig módosítgatják, minden testen találtam olyan tooltip-et ami máshogy volt mint elötte...

Panzeradler
Inkább a második, ranger szerintem sose arról szolt, hogy 2arrow és lebrustoltuk az ellenfelet, petét a vidi alatt kb végig holtan láttam, petet irányatni kéne nem várni, hogy magától intézkedik, Ranger pörgõs váltani kell egy folytában, cdre küldeni a spelleket, nem pedig arra várni, hogy auto attackkal 21321dmg-e lesz.
j0nNyKa
nem faszság, amit beszél, de mondjuk egy axe + warhorn-t igazán megnézhetett volna (+ hogy a short bow aoe, az.. vicc)
gyanítom hogy õ valami beteg burstöt keres a rangerben, amit nem kap meg, és csalódik (amit végülis meg lehet érteni)

Mesmer PvP buildem. Kritikát szívesen fogadnék, valahogy ennél jobb sehogy nem jött össze, illetve próbáljátok ki nyugodtan. 😄

Eternal life; endless torture.

Napi Rambók - Guild Wars 2 - (Ugh) Ranger PvP
Vélemény a videóról? Nem az enyém, csak arra lennék kíváncsi, hogy igaza lehet neki, vagy nem eléggé tapasztalt még?
j0nNyKa
ne legyél annyira biztos abban az elementalist fél szerver dologban
van most rálátásom egy kisebb (23 fõs) kontroll csapat kaszt választására, bevágom, hogy õk milyen kasztokat indítanak:

Ranger: 5
Mesmer: 4
Thief: 3
Warrior: 3
Elementalist: 3
Engineer: 2
Guardian: 2
Necromancer: 1

Miért nem játszotok többel? 😊 Nekem a GW1-esben is volt 3 karakterem pve-re, akikkel pvp-ztem is néhanapján meg még +3 csak pvp-re. Mindegyikkel lehetett élvezni a játékot, nem kellett agyongridolni magamat, hogy bárhol hasznos csapattag legyek. Ebbõl a szempontból nagyon casual barát a játék. A title-ok megszerzése más történet.
DummyBoy
Annyi szerencsém van, hogy pár professiont már kizártam 😊

Ranger nem érdekelt annyira, warrior nem fogott meg, Necro és Thief tetszett, de nem annyira mint a többi, ele lesz a fél szerver = kiesik elsõ körben, szóval maradt a Mesmer, engi és guardian ...

Ebbõl Mesmerrel és engivel mentem 1x szintet, WvW és PVE, talán picit a mesmer vezetett ...

Erre most gondoltam kipróbálom a Guardiant ... ááá ...

TDC Geronimo
Vagy nem... 😄

Hihetetlen amúgy. Joe is most írta, hogy megint elbizonytalanodott 😄D

DummyBoy
Nekem Guardian percek voltak ... kár volt 😞 Most lehet várni a következõ Stress testet, és majd eldõl 😞

Jabar
jaja vagyány, azt a múltkorin toltam 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
Elet toltam. Mondanom sem kell, hogy tetszik... 😄

Jabar
nagyon hamar elröppent ez az 1 óra, thief is nagyon tetszetõs :d

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
dual pistol condition buildes engi elég durva

Dual-pistol enginieer mennyire eletkepes pvp-ben ?

Ez az ami meg teszik ranger mellett es nem tudok donteni.
TDC Geronimo
Mint a drog. Rohadj meg Anet :y

Engem kidobott végül, de GG thief marad a fõ.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

És asurában milyen kis cuki lesz. <#idiota>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

ÚJRA BEKELL ÍRNI A FELHASZNÁLÓNEVET ÉS A JELSZÓT AKINEK 48-as HIBÁT ÍR!!!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

For those experiencing Error 48, please re-type your password. ^RB
Still 48 😞
dave9004
már megy is 😊