Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Te tényleg nem érzed, ahogy magad alatt vágod a fát?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Én inkább leiszom magam azzal jobban járok és még meg is látszik rajtam... <#idiota><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ahelyett, hogy csendben maradnál még saját fejedre lapátolod a szart. Zárd be a fórumot és gyere vissza este.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

LeWyTy
Ha ezzel most rám gondolsz meg a "hiszti"-re...
Akkor a faszom kivan már hogy megint normálisan probálnék ebben a topicban kommunikálni erre kiforgatós kérdésel/beszólással kiprovokáltok valamit hogy aztán engem lehessen szarnak beállítani.
(már harmadszor -.-)

A legundorítófélébb trollkodás.

Ha nem akkor bocs... de legalább volt mit olvasni.<#zavart1>...(ebbe is bele fog valaki kötni... várom már<#nyes>)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Úgy látszik ez most egy ilyen nap... fogjuk mondjuk a frontra.

LeWyTy
De mi a hiszti meg mikor írtam úgy?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Omlás
Attól még összeszedhetnéd magadat egy kicsit :] és ha elhagynád a "hisztis stílust" talán még foglalkoznának is azzal amit írsz ;]...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
nincsenek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

LeWyTy
Utólagosan bocsmár hogy kb 1 éve idegbeteg módjára várom a megjelenést.
Bocsmár hogy nem bolt hangulatom minden információért naponta 200-300hszt átolvasni.
Bocsmár hogy az elég régtõl szerettem volna ebbe a közösségbe tartozni.
Bocsmár hogy kb 10x volt meg a pénzem csak el kelett másra költanem.
Bocsmár hogy ezt néha mind megírtam
stb...stb... (szerintem vannak nálam sokkal durvábbak)<#wave>

Omlás
Ó elnézésedet kérjük, hogy nem ugrottunk elsõ szavadra ....
Õszintén egy okot mondj ami indokolná azt, hogy szívesen játszanánk veled.
Mert amit ebbe a topicban eddig levágtál az alapján én inkább kihagynám köszönöm ;]...

No offense ;]!

LeWyTy
Hogy én mekkora hülye vagyok hogy erre nem is gondoltam<#banplz>

Casseus
Ide menj fel ha stressz teszt alatt és nem leszel egyedül.
TS3

ha te azt tudnád...^^

LeWyTy
Látszik hogy itt csak a játék fog közösségi játékra bírni.
Nem más játékosok.

köszi, ez volt a lényeg 😄
akkor elõre ki kell találni melyik szeró legyen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

World Transfer
500 for 1
1000 for 1
1800 for 1
Allow the player to change his or her home world (limitation : only one transfer every 7 days). Cost is based on population of the server you are transferring to (low, medium, high).
Nem egészen, ld. lentebb.
akkor semmi rosszul tudtam 😛

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Persze, hogy játszhatsz, sõt free karakter transfer lesz, bár lehet olyan rendszer lesz, hogy ha csinálsz egy karakter, akkor ha belépsz egy szerverre és, ha nem tetszik, akkor átmész egy másik szerverre és ugyan úgy ott lesz az a kari.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

*szerverhez
Az accountod hozzákötöd a szerverre, amit meg tudsz változtatni, de csak gem-ért. Jó sokért méghozzá. Azt pedig vagy veszed euróért, vagy napokat farmolsz a játékban.
annyi kérdésem lenne a szerverekrõl hogy 1 accról több szerón is játszhatok egyszerre?

szóval, ha mégse tetszene vmeik, vagy ha akikkel ott toltam ráhagyják vagy ...
akkor kezdhetek máshol is karit? (vagy pl mivel tesóm meg én együtt vesszük meg én 1ik õ másik szeró)

nyílván karit nem lehet átvinni más szeróra, de ez a lehetõség nem tûnik annyira gáznak

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Casseus
"azt is bele kell számolni, hogy sok olasz guild átmegy a FoW-ra induláskor (unofficial olasz szerver)"
Ez így van. Akkor viszont túlnyomó részt magyarok maradnak a szerveren és kész is a Bloodscalp.

ha te azt tudnád...^^

Az tuti. 😄

Ha a guildem úgy döntene, hogy várjunk 28ig, akkor inkább kilépnék. 😄
Ez esetben nem hiszem, hogy várnának headstartosként a kezdéssel 28-áig. 😊
Számomra amúgy a francia és spanyol szerverek súlyozása a fura.

Lehet lesz késõbb (pl. release-kor, 28-án). Ez headstart-os lista. Legalább itt lesz külön spanyol szerver is. Azt nem értem, hogy legalább egy orosz szervert miért nem jelölnek ki? Bár van rá gyanúm: egyelõre nincs hivatalos orosz lokalizáció a játékban.
Casseus
Desolation.
"Nem ment fel még high-ra sem a BWE3 alatt.."
Nálam ez pont egy minusz.

ha te azt tudnád...^^

DummyBoy
Köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ahogy nézem a szerverlistát, nincs Boreal Station. Lehet nem teljes a lista, vagy egyszerûen csak megszûnt ez a szerver béta óta?
Ahogy már korábban is beszéltük, ez kb. a követendõ irány, ne tolódjon egyetlen nemzet felé sem az egyensúly, ha az nem a brit.

s0n1c
Eddig úgy néz ki, Boreal Station guild miatt (vagy Desolation), plusz ott vannak más mmokból a guild eddigi szövetségesei, egyébként a szerver tele lesz angol guildekkel.

Én nem mennék a helyetekben whiteside ridge-re 😊 Szerintem jó választás lehet a desolation, boreal station vagy far shiver peaks is.
Omlás
Pontosan <#mf2><#idiota>

Caliph
gondolom csütörtökön

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

És mikor lehet majd megtudni kik nyertek?

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

fubenalvox
24:00-ig még küldheted.

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

DummyBoy
Kérdés: A Variance-os keresztrejtvény beküldési hatáérideje ma van ...

Ez azt jelenti, hogy ma reggelig kellett beküldeni, vagy hogy ma 24h-ig lehet?

mi oda megyünk, ahova legtöbb régi nagy warhammeres guild megy. ismerjük õket és képességeiket😊 szerver meg még nem eldöntött😊

chilios
Variance miatt, Whiteside Ridge.
antgecc
Egy szavazás kiírás lehet célravezetõbb lenne.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Desolation oc

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Running
Kérdés. A topik látogatóinak többsége melyik szerveren kezd karaktert? Követitek a Variance csapatot, vagy más elképzelésekkel, más szerveren kezdtek karaktert. Mint említettem korábban, mi elgondolkoztunk a váltáson és lehet a Far Shiverpeaks szerverre megyünk inkább.
Megkérnék minden olvasót írja le, milyen szerveren kezd karit, és hogy miért, bármi lehet, csaj, sörök, stb...

Running
Variance úgy tûnik maradni akar Whiteside Ridge szerveren:
""
Forrás: Szerverek

antgecc
Abszolút 😊)))

Ne törölj már légyszíves. Abszolút közérdek, hogy a helyére tegyük a dolgokat a jólmegmondó-beszólogató kispajtásokkal.

Running
Személyeskedés nélkül, ha kérhetném, ha jogos, ha nem...

DummyBoy
SWTOR-ban is ment a hiszti, hogy miért nincs LFG cucc ... Az LFG tool hiánya egyetlen problémát okozott, hogy a fleeten kellett álldogálni csapatot keresni, ha épp nem volt kellõ emberke a guildben é társaságban aki jött volna ...

Erre lett LFG tool, majd a fleeten tovább álldogáltak az emberek: LF1M Healer ... + ment a hiszti, hogy mennyi barommal rakja össze az embert az LFG tool ... Meg "szar a tool" mert nincs healer a partiba ...

Nem mondom, hogy nem lett kényelmesebb a parti keresés vele, de nem érzem azt nem lehet nélküle élni ... Inkább legyen egy jobb közösség, ahol ha nehezebb is de lehet jó partit találni "oldszkúl" : Srácok, nincs kedve valakinek dungeonba jönni?" módszerrel, mint hogy két kattintás, odateleportál, 4 puggal végigszaladok egy köszönés nélkül, majd mindenki balra el ...

Na de, ossze kell szedned 5 embert.

Nem 1 tankot, 1 healert es 3 DPS-t, azert igy kicsit konnyebb a dolog.
antgecc
Okéj, értem, köszi.

Ez a magam szedem össze a party-t dolog nem igazán tetszik. Igazán áthozhatták volna wowból az LFG rendszert, mert az csillagos 5-ös.

Running
Szerintem a "dungeonba" az inkább kötõjeles. <#zavart1>

Nem válogat a rendszer, együtt kell lemenni partyddal a dungeonba. Neked kell összeszedni az embereket akik lemennek veled egy dungeonba. Nem, a mobokat nem emeli 50-esre, téged visz le 30-asra. 😊 De a gear, skillek, jó build, traitek miatt erõsebb leszel, mint egy igazi 30-as karakter.
Az egész játékra igaz az, hogy a te szintedet igazítja a mobok szintjére, természetesen fordítva ez nem igaz, tehát ha te még csak lvl10 vagy maximum, akkor nem leszel 50-es egy adott területen. 😊
De ez csak a PvE-ben van így. WvW-ben mindenki lvl80.

Szóljatok ha valami nem jót mondtam, de én így tudom.
antgecc
A dungeon rendszer hogy lesz pontosan megoldva? Azt olvastam, hogy bármilyen szinten beléphetek bármilyen már felfedezett instába és az "a szintemre fog alakulni", tehát mindig kihívást jelent majd és a droppok is megfelelnek majd a szintemnek. Ezt hogy fogják megoldani? Pl jelentkezek 50-esen egy 30-as instába, a rendszer válogat mellém egyéb 50-es szintû játékosokat és a dungeon mobjait szintén 50-es szintre emeli? Van még pár elképzelésem, de felesleges leírnom, gondolom értitek mi a kérdés 😊

j0nNyKa
zsír, szóval te alszol a guardiannal, én meg meglesem a warriort <#eljen>

más, végleges szerverlista

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/