63345
-
#50736 FalseHell végig nekróval játszott a BWE-ken is, és akkor még elmondása szerint elég erős karakter volt. Most is van egy nekromantája, de nem nyilatkozott, hogy érezne-e különbséget, azaz gyengülést a profession képességeit illetően. -
#50735 Az elején erősnek tűnhet de pár szint után azért már nem esnek szét a mobok olyan pikk pakk :) legalábbis én ezt tapasztaltam pedig nem vagyok rosszul öltözve. Skill balance meg menet közben fog alakulni úgy is ha soknak érzik majd jön a nerf ha kevésnek akkor a buff. Nekem Necro val kapcsolatban lenen kérdésem mert sok helyen látom panaszkodni a népeket, hogy gyenge. Viszont ehhez képest elég sok necroval találkozok tehát népszerűtlen kaszntnak nem mondanám és akikkel találkozni szoktam azoknál relatíve elég gyorsan hullanak a mobok. Valaki játszik necro val itt a fórumról ? -
#50734 Ja lvl25
-
#50733 Ranger van eltúlozva :) -
#50732 Egy személyes észrevételem:
Tegnap elkezdtem egy rangert is és meglepő különbségeket tapasztaltam már az első szinteken is a mesmeremhez képest: mégpedig azt, hogy egy-két lövésből/dobásból öl, míg a mesmeremmel már a kezdőszinteken is jóval tovább tartott bármit leölni. Néztem a skilljeit és csak lestem: leoszt 20 sebzést összesen a körülötte álló ellenfelekre, akit eltalál arra azonnal 12(!) vulnerability-t tesz 10(!) másodpercre, valamint eközben a sebzéseknek csak töredékét kapja maga a ranger. Egy hasonló fegyver skillje a mesmernek: 3 vulnerability-t tesz fel EGY ellenfélre azt is 1-2 mp-re, és lerak egy illúziót, aki ilyen 1-2 sebzéseket oszt, tehát nem mérvadó. Most vagy a ranger van eltúlozva kicsit, vagy a mesmerre férne rá némi erősítés. -
Chris #50731 Szerintem ne erőltesd ezt a használat account dolgot, mert könnyen többe kerülhet a végén a leves, mint a hús.
-
Kheled #50730 Köszönöm!:) -
#50729 Parancsolj ;]
Letölt kicsomagol futtat... -
#50728 szépséges :) -
#50727 Nem tudom, én már 80-as dungeonokat csinálgatok és azokkal sincs gond. Persze, nem laza, mint amikor a mezőn lövöldözünk erre-arra, de meg lehet csinálni mindegyiket. Az ascalonost pedig még tovább gyengítették is vagy egy hete. -
Kheled #50726 Le lehet valahonnan tölteni a klienst, anélkül, hogy regisztrálnék? (csak mert itt kéri a játék kódját is). Le szeretném tölteni addig, amíg nincs kulcsom. -
#50725 Komment a puska témához:
Nekem nincs bajom azzal, hogy a fantasy világ és a technikai fejlődés közösen szerepel. Sőt, kicsit furcsa is volt az eddigi, megszokott játékokban, könyvekben, hogy több ezer meg tízezer éves történelmekről beszélnek, ellenben a technika megáll a lovaskocsinál. -
#50724 Ez szerintem az egyik legjobban kinéző longbow:
... ez pedig rifle:
... hatvan alatt is egész korrekt páncélok vannak:
-
Lemming #50723 Értem én, azért tettem idézőjelek közé mert alapvetően ez egy érzés lehet azok felől akik tényleg imádják az elődöt és csalódottak mert nem olyan a kettő mint az 1 csak szebb gfx-el. -
stevyxix #50722 Ez nem biztos hogy túl jó megoldás, emailt mondjuk lehet már cserélni, de volt akinek pont ez miatt volt problémája a GW-vel. -
Kheled #50721 Nah igen azt én is láttam,írtam is neki, de jött ma a mail, hogy megvették:) Az lenne az ideális valóban, egy használt,ha esetleg tudtok majd irjatok pm-et plz:) -
stevyxix #50720 Szerintem csak nem ismeri és szokásos fantasy jellegtől némi eltérés "rémíti" meg ami érthető is én is csodálkoztam puskákon először, de utána elfogadtam. Másodjára Asurak világán ámultam (kb mintha Star Wars-ba csöppenne az ember főleg hogy Asurak még Yodára is hajaznak) azok a holo panelek, kicsit sokaltam is, de most már azt is elfogadtam, ez igazából a GW2-es népek sokszínűségét jelenti csak, játékban egyáltalán nem probléma. -
Tomyh #50719 Ha látsz hirdetésbe valahol felhasznált account-ot az is jó szerintem.Haverom 7 ezerért vett 2 napja:)
Elküldte a pénzt a másik meg az adatokat ennyi.Csak nézz utána az illetőnek akitől veszed.. -
#50718 Azt hiszem, azért ez a megszégyenítéstől igen messze van. Az a baj, hogy az emberek ált. nem tudnak pozitívan hozzá állni a változásokhoz, ez az élet más területeire is igaz, ezért már eleve "seggel" állnak hozzá, így nem is fogja azt hozni, amit valójában nyújtani tudna. De ez már nem az én gondom. -
stevyxix #50717 GW-ben is vannak ilyenek, pl esküvői ruha. GW2 már kicsit steampunkos lett vagyis nem csak fantasy környezete van, de az alap továbbra is fantasy túl sokat nem veszel észre ebből, mondjuk Asurak meg teljesen Sci-fibe illőek, holo panelek minden felé meg hasonlók, de ezeket a részeket nagyon jól integrálták (Asurak is mágiával ötvözve érik el ezeket vagyis nem kimondottan technológiáról van szó, hanem mágia és technológia ötvözése). Könnyen meg lehet szokni ezeket, különösebben nem is számítanak mert jórészt díszletet jelentenek csak és nem zavaró sőt még érdekes is.
Igen nem GW, hanem több lett annál. Nekem tetszik a játék rendszere is főleg, még GW-ben csapat nélkül egy városból nem léphettél ki jóformán itt jórészt egyedül mész és boldogulsz, ami néha ugyan nehéz de nagyon sokszor ismeretlen játékosokkal futsz össze még köszönni se fogtok egymásnak, csak megoldjátok az éppen aktuális küldetést és mindenki megy tovább a dolgára. Ez benne a legjobb, sokszor önzetlenül kapsz segítséget más játékosoktól és viszont adsz nekik ez a játék egyik leghálásabb része. Csapat nem is úgy működik mint GW-ben, sajnos még elég hibás is, de más játékosok segítsége kárpótol érte, egyszerűen nincs szüksége az embernek csapatra még nem megy Dungeonba (instába).
Teljesen más a rendszere is, nekem tetszik még sokkal akció orientáltabb mint a GW. Skill rendszere nem olyan szabad, de igazából nem nagy baj ez se, nem kell agytrösztnek lenned hozzá (GW-ben buildelés volt az isten, ezen nyertél vagy buktál mindent és e nélkül lehet semmire se mentél, még GW2-ben tökéletesen elvagy ha használod azt ami rendelkezésedre áll, nem kell a másik 7 kaszt skilljeit böngészned hogy mivel tudnál hatékony buildet kihozni, itt csak a sajátod van, jó értelemben).
Játék világa meg több lett, ne abból indulj ki hogy vannak lőfegyverek meg gépek, ez csak egy kis cukormáz a tortán, a világa igen is nagyon fantasy, gondolod teszek fel néhány jó képet ami magával ragad.
Tomyh:
Szerintem sok (volt) GW-s tolja, csak nem sokan fórumoznak itt. -
Lemming #50716 Értem hogy érzelmileg mit élnek át az emberek akiknek a 'kedvenc' játékukat 'megszégyenítik' a folytatással, én a Dawn of War 1-2 közti különbségek miatt éreztem/érzek így.
Viszont a változások önmagában nem jelentik azt, hogy ez a játék kevésbé lenne guild wars mint az előd, ne lenne méltó folytatás vagy ne érdemelné meg a címet. (És igen, játszottam a GW1-et, még a bétáját is.) :)
Ez a része a kommunikációnak mindig túlzónak hat. -
#50715 Shotgun nincs a játékban csak rifle és pistol. A változás meg jó, ha úgy fogod fel. Persze lehet good ol days-es attitűdöt felvenni és orrot felhúzva távozni, de kár lenne kihagyni a lehetőséget, mert a game rettentő szórakoztató és rengeteg lehetőséget ad az idő elba**ására :)
Nem játszottam az első résszel, de több mint 10 éve játszom mmorpg-kel, legyen ez elég, hogy egy picit adj az én véleményemre is.
Hajrá, vedd meg, megéri! -
Kheled #50714 Mondjuk ha más neve lett volna akkor nem lenne gond:), Valószinű, hogy megfogom venni, bár kicsit sok még az ára:) de lehet rászánom magam. -
Tomyh #50713 Ez már nem a GW1 sajnos.Ha abban reménykedtél,hogy újjabb kiegészítő szintü részt kapsz mint amik voltak az évek folyamán akkor csalódni fogsz.Ha úgy tekintesz rá,hogy egy különálló rész(aminek adhattak volna más címet is akár) akkor jó lehet de amit GW1-be szerettünk azok oda lettek.
Nézd csak meg a veteránok szinte mind eltüntek a topikból is látszik,hogy az újaknak készült ez a rész.
Pénzt megéri azért mert tudod itt sincs havidíj de csak egy játék és nem méltó folytatás.
Nézz videókat a játékról van nagyon sok az is segíthet a döntésben. -
Newfronter #50712 Erre a játékra már MMO-ként kell nézni, és nem úgy mint a GW1-ben, ahol csak insta van. Ha ezt el tudod fogadni, illetve ha már szereted az MMO-kat, akkor nem lesz gond.
Pl. olyanokra gondolok, hogy itt már nem a városokban gyülekezik a sok ember, hanem mennek amerre látnak és útközben összefuthatsz bárkivel.
-
pimpi001 #50711 koszii -
#50710 lion trading post mérleg ikon térképen -
Kheled #50709 Hát az az egy bajom van, hogy nem sok köze van a GW1-hez:) Max annyi hogy a helyszínek neveit használja és a hasonló karakterek vannak mint az 1-be (tudom ugyanazok a fajok, már amelyik). Sztori szempontból rengeteg év telt el, de nemszeretem mikor már a kard és a shotgun versenyzik egymással + hogy olyan ruhák vannak amik nemtartoznak egy komolynak szánt fantasyhoz, pl napszemüveg, óriás nyalóka, pitbull minipet. Szóval ezért kedveltem az első részt, mert ott ezek nemfordultak elő, de persze ezért szeretném kipróbálni, mert hátha ennek ellenére is megtetszik ahogy mondjátok -
pimpi001 #50708 aha. es oket hol talalom. -
pimpi001 #50707 probaltam. nem adja. -
#50706 Oda kell menni egy trading post-os npc-hez, csak náluk lehet kivenni cuccot. -
#50705 Alsó fül, take all... -
#50704 csatlakoznék ebben a játékban tuti nem csalódsz, egyszerűen egy percet nem lehet benne unatkozni :) -
pimpi001 #50703 egy eleg kezdo kerdes.
aukcios haz. ha veszek valamit hogy kell kivenni onnan? mert nem jottem ra. -
maniac001 #50702 ne várj. a gamma isteni :) -
Kheled #50701 Köszi, akkor még várok -
#50700 sry köszi, csak bejött a főnök és késve küldtem el a linket :( -
maniac001 #50699 Egyenlőre nincs ilyen. -
Thaddeus #50698 Az én linkemet direkt hagytad ki? Nem esik ám jól... *sadface* -
#50697 No találtam egyet, de aki tud mást az is linkeljen pls, itt van bőven longbow :)