63345
-
#50777 Aki vett már Gemet attól kérdezném hogy ki próbálta e az exchanget 1 gem menyi Gold ? Mennyire váltja.. ? -
#50776 yogscastosok véleménye a játékról. Imádom őket :D
-
#50775 Most mondjam azt amit legutóbb? Craft + karma cuccok :D
---
Vélemény a PvE-ről annak akit érdekel, itt. -
Akra #50774 OMG. Mi ez az OP armor? -
#50773 Napi screenshot, hamár bebugolt az insta :P Igazán javíthatnák legalább az insta eventeket, hogy ne álljanak be néha ^^
------
Btw, ebben a pillanatban nálam realizálódott, hogy itt 5 fős "raidek" vannak. Aki szerette a wowban a raideket, itt is szeretni fogja az instákat. Jó kis fightok, taktikázni kell. Kaják és egyebek helyett itt a skilleket kell megváltoztatni bossoktól függően és így tovább... Kellemes csalódás volt. Pedig azt hittem 80 után halálra unom majd magam pve terén. -
#50772 Angry Birds jó lesz? -
#50771 -
Savmacska #50769 Blizzard accountot adok egy játékért ! -
Tarki #50768 29-es vagyok, ahogy beindult Trading Post azonnal eladtam a gyűjtögetett cuccokat és vettem kb 1000 gem-et és még maradt több mint 1 arany is :-) -
#50767 Össze, de el is ment.
Mindent kiszedek a cuccokból, kivétel a mastercrafttól fölfele, így keveset adok el, de az első napokban sodort a tömeg, és vagy 21221212x megcsináltam egy-két eventet, úgyhogy jött pénz.
De mivel nem bétáztam, így nem vágtam a craftot. Rakat dobozt gyártottam armorsmithel, hogy meglegyen a 75. szint. Bár az elején 700+xpt adott egy craft, a végén már nem. Ahogy lett ah, a pénzből vettem ingotokat, és hajrá. De nem vágtam, hogy csak egy ideig ad sok xpt, így lazán elkraftoltam 1+ goldot, mire leesett, hogy valami nem kóser. :)
Aztán kevertem a bronze és a copper ingotot is, és volt, hogy coppert vettem bronze helyett. Aztán be az AHba, és bár eltűnt, pénz nem jött vissza érte. Szóval buktam én is, de még nem vagyok negyven, és szerintem hasonlóval fogok találkozni 40en, mint te. :)
De jó a játék. :D -
#50766 én egyről tudok, de oda most nincsen sajnos felvétel -
#50765 Én most vagyok 33, elvertem kb.: fél aranyat AH-n és van olyan 80 ezüstöm ...
Érdemes eventezni és szivecskézni ... (Ráadásul én nem vagyok valami jó pénzkeresésből ...)
És hogyhogy nincs AH? -
Susarc #50764 nem vettem semmit pénzért , most lettem 40-es és összesen van 76 ezüstöm !tehát nemtudom megvenni a következő skill könyvet....AH nincs nemtudok eladni semmit:D csóró vagyok! nektek összejött már 1 arany? -
Fyndath #50763 Far Shiverpeaksen van valami magyar (akár sg-s) klán? -
#50762 ja -
#50761 Tippelek, a Whiteside Ridge? -
#50760 Hali
Megkaptam a gamet, és érdekelne melyik szerveren vannak most a magyarok?
Kösz az infót. -
#50759 víz alatti gear -
#50758 Amikor eloszor kaptam ilyen emailes authentication-t, akkor az emailben kapott linkre kattintva ket lehetosegem volt. Vagy csak az adott konkret ip-t engedelyezhettem, vagy a teljes tartomanyt. Lehet azota ez is valtozott, nem kaptam azota ilyen levelet. -
Psychedelic #50757 Most 21 percel késönn jött meg az e-mail, és csak 1 cimet enged elfogadni, nem tudom hogyan lehetne tartományt, és igen, most ép 81-el kezdödik az ip cim, de volt mar 84, de 100 fölöttiek is, teljesen változó.
Eddig mindig megjött az e-mail rendesen, most viszont 10-20 percel késöbb, akkor meg már nem fogadja el... -
Vincentcloud #50756 Sziasztok,a Hero lapon, a crafting eszközök alatt ahol csak egy sapka meg egy fegyó van, az kinek/minek a felszerelése? -
#50755 van olyan, hogy tartományt elfogadtatni a gw2 rendszerrel?
másrészt szegény t-patkányos, azok meg 84.x.xxx.xxx-et is adnak neki, meg 145.236.xxx.xxx-et, ekkora tartományokat nem hiszem, hogy be lehet lőni -
#50754 de, biztosan. -
Susarc #50753 Akkor van fény az alagút végén! Gratu neked!
nekem van némi /7 év:_P WOW/ PVE tapasztalat...main tanként és healeként ,de itt elraktak befőttnek....szóval valami nem kóser:)
lehet a csapattársak voltak a gyenge láncszemek?:D
-
#50752 Megkérdezhetek pár engineert hogy mely trit lineokat favorizáljátok? (1-2mondatban h miért)
jöhetnek priviben is, csak szeretnék világosabb képet kapni :) -
#50751 Fogadtasd el vele a teljes tartomanyt, annyira szeles spektrumban csak nem kapod az IP-ket. Vagy de? -
#50750 ki lehet kapcsolni, volt is ide linkelve valami róla... írni kell supportnak -
#50749 Nekem is bekéri minden nap. Kicsit idegesítő az tény. Kikapcsolni nem lehet egyelőre sehol -
#50748 ez nem választás kérdése :) -
DarkBlade #50747 Ezt hol lehet bekapcsolni? Mert nekem az account oldalon nincs ilyen. -
Psychedelic #50746 Olyan jó ez az e-mail-es authentikácio rendszer ebben a játékban, örülök, hogy sikerült bekapcsolnom, mivel nem fix ip-m van, igy minden belogolásnál léphetek be az e-mail cimemre, és kattinthatok a linkre, feltéve ha időben megjön az e-mail, mert ma még 1 percet nem sikerül játszanom, ugyanis mire megjön az e-mail, már nem fogadja el...
Legalább ki lehetne kapcsolni, de persze hogy nem. És még acc managementbe se tudok bemenni mivel ott is ez a remek átgondolt, és tökélyre fejlesztett rendszer üzemel...
Szánalom ez az egész. -
#50745 hja tényleg szép -
DarkBlade #50744 Hol a csuklya? He? Szégyelled feltenni mi, mert azzal má bűn ronda az egész. :D :P -
#50743 "erre gondoltam, model viwerrel nézd meg, láttam screenshooton is ott imbában néz ki, ez pl craftolható bow" -
Kryon #50742 A balansz valószínűleg 80-ra van belőve, így ott majd helyreállnak a dolgok, legalábbis más mmo-k esetén úgy volt. Pl. wow-ban kis szinteken elmondható ugyanez ranger-mesmer helyett pl. hunter-mage viszonylatban, aztán van hogy maxon akár meg is fordul a helyzet. -
#50741 ebből a kettőből gondolsz valamelyikre? (spoilerbe rakom mert nagy)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#50740 szépséges ez is, láttam egy lvl 80 longbowot áá az mindent visz majd megpróbálom megkeresni -
#50739 szerintem ez a legszebb longbow:
-
Chris #50738 Jelen. Igazándiból a túlélésben csillagos ötös a death shrouddal, condition és bleed stackelősen játszom, ezeket egyszerre több mobra/ellenfélre terjesztem szét az epidemiccel, de iszonyú sokat kiteolok. Ahogy azt lentebb is írtam észrevehetően lassabban ölök még flesh golemmel is, mint pl. warrior vagy bármilyen melee prof.
Nem tudom milyen gyors egy minion master, de nem hinném, hogy azzal sokkal jobb volna a helyzet, mivel még az elite skilles flesh golemet is pillanatok alatt lecsapják és ráadásul megvan itt is az a GW1-es dolog, hogy random módon előszeretettel aggroznak rá a mobok. Kicsit küzdős így ezek miatt, de nekem nagyon tetszik, gyengének viszont egy pillanatig sem mondanám... sokkal inkább baromi ritkának, mivel alig látni más necrokat. :D
-
Chris #50737 Ilyen jellegű észrevételeim nekem is voltak, bár a mesmert/rangert nem ismerem, de a necro/warrior vonatkozásában hasonlót éreztem, szóval nem igazán arányos a profok "gyorsasága". Nem mondanám, hogy sokkal nehezebb a nekróval, de conditionöket kell felpakolgatni, kiteolni, szóval inkább hosszabb, körülményesebb a warriorhoz képest, ami meg 2-3 skillből üti agyon a mobokat.