63345
-
#50817 Lehet venni recepteket a trainernél is de találkoztam már velük "szívecskés karma árusnál" is. -
YakHead #50816 Nem mindegy hány csillag látszik, ha egyszer megjegyezte és beenged? Nekem is kevesebb csillag látszik, mint ahány karakter a passwordom, de beenged és így nem foglalkozok vele.
A másik kérdésedre viszont nem tudok válaszolni, de szerintem kár megvenni a GW1-et, ha már a 2-vel játszol. -
Fyndath #50815 Megveszed gw1et, ott megszerzed, berakod HoMba és itt kiveszed, ezen kívül nincs rá más módod (úgy tudom). -
maniac001 #50814 Na megint van kérdésem, remélem mindenki örül, hiszen van még sör is és thai ikerlányok is :)
A password megjegyzés.. Kiderült hogy megjegyzi az új password-öt, csak még mindig annyi csillag látszik amennyi az előző password volt. Fura mert ha beírom simán az újat akkor 11 csillag látszik, bepipálom hogy jegyezze meg, legközelebb belépek már megint a 8 csillag (előző pass) látszik de beenged. Fura.
A másik dolog. Van ez a black widow spider ranger pet, amit csak halls of monument pontból lehet megvenni. De nekem nincs gw1 accom. Olyat lehet hogy veszek gw1-et és lesz? Vagy már gw1 egyáltalán nincs? Vagy hogyan van ez kérem? Tudom hogy a forest spider ugyanazokat tudja mint a black widow, de mégis hiányozna a kollekcióból és ez zavar.
-
hunterrop #50813 Néztem az armorsmithing recepteket, és láttam h majd runákat is tud készíteni. Nos néztem vannak kezdő tunák, amikat alacsony szinten lehet már tudni. Ezeknek a receptjét, honnan lehet beszerezni?
Mivel már 2xx az armorsmithingem de ilyeneket nem kaptam. ezeket is fel kell fedezni vagy hogy? -
#50812 Köszi az infót -
Newfronter #50811 Karbantartás van kb 1 órán keresztül.
Amúgy minden reggel kb 9-10 között van új patch, ha nem kettő, illetve van hogy lelövik a szervereket, de ezt előre beharangozzák a napi update-jükben ITT.
-
#50810 Nincs szerver? Napok óta nem volt időm játszani, most lenne erre nem tudok belépni... :D -
#50809 Ugyan már. :D
Részemről család, gyerek, munka mellett viszonylag "sokat" vagyok fent, nem bétáztam, és még csak 38 vagyok, de mindent végigjárok, megkeresek, craftolgatok, van hogy fél óráig egy darab xpt nem hoz a postás, és tök jó így. -
Newfronter #50808 Valószínű a későbbiekben ilyenre nem sokszor lesz szükség. Legalábbis erre számítok. Most azért igen nagy változásokat eszközölnek, hogy kigyomlálják a kritikus bugokat.
És inkább ez, mint a Blizzard féle húzzuk-halasztjuk patch stratégia. -
Negritis #50807 60 felett nem :D alatta inkább :P -
Shaenis #50806 igen -
Negritis #50805 nekem a blizz féle authenticator rendszer a legjobb eddig -
#50804 Hmm, epp most kapcsoltak le a szervereket. -
#50803 Csak nekem tűnik úgy, hogy kissé elmentek az árak a L80 alatti cuccoknál, vagy más is lát hasonló jeleket. -
mandanoka #50802 Shaenis.Nekem akkor,amikor a kapott linket bemásoltam a böngészőbe és odaléptem,ott csak egy kis szöveg volt középen,hogy köszönik,hogy ellenőriztem az email címem.Meg a szövegbe egy rész,hogy lépjek be az acc.oldalon.Az ip címem sehol nem volt írva.Meg olyan checkbox sem volt.Én ezt még 25.-én csináltam meg.Lehet,később változtattak rajta.Akkor alaphelyzetben csak azt az egy ip címet engedélyezem,ahonnan csinálom az ellenőrzést,igaz? -
#50801 De a francba hogy! hogy elterveztem hogy mennyit fogok majd játszani...
Aztán közben a munkám mellett életem nincs nem hogy játszak.
1 hét alatt ~5lvl az gáz. úgy hogy minden szabadidőmet a játékban töltöm? -
#50800 Milyen e-mail fiókra regelted? -
#50799 Uj armor :)
-
Shaenis #50798 Azon a weboldalon az IP cím alatt kisbetűvel alig észrevehetően ott van egy checkbox és a szöveg: "enable this network". Elsőre én sem vettem észre, de ott van, nézd meg jobban. -
Susarc #50797 kicsit homár feelengje van, sokáig nem birom hallgatni őket:D -
Psychedelic #50796 Teljesen jó ez a védelem, ma délután 2-től este 7-ig nem tudtam miatta belépni...
Persze védelem kell, csak akkor igazán odafigyelhetnének arra, hogy ne forduljon olyan elő, hogy 30 perc mire megjön az e-mail, miközben ha 3 percen belül nem nyomsz rá, nem fogja elfogadni.
Mondjuk pl Tera védelme nekem jobban tetszett, ahol a gépemet ellenőrizte, és ha másikról akartam belépni, akkor jött csak e-mail. -
#50795 ez az emil vedelem sztem jo dolog, jobb mintha az accokat nyulnak le.. -
mandanoka #50794 Még annyit,hogy olvasom,lehet csak az aktuális ip-t engedélyezni,meg egy tartományt is.Nem tudom.Nálam,az volt hogy bemásoltam a böngésző címsorába az emailban lévő linket,betöltötte az oldalt és azon már az volt,hogy köszönik,hogy ellenőriztem vagy valami ilyesmi.Semmi választási lehetőségem nem volt. -
mandanoka #50793 Erről az email ellenőrzésről egy kérdés:lejjebb írjátok van,akinél minden nap van ilyen.Nekem,mikor indult a játék,akkor a Launcher írta,hogy adok meg másik emailt vagy marad az ami van.És hogy akkor arra küldenek egy emailt.Jött is a mail,benne a linkkel.Leellenőrizték,ok.De azóta mostanáig nem kaptam egyet sem újra.Igazság szerint ezt akkor küldik,ha más ip-ről érzékelik,hogy be akarok lépni,igaz?Tehát akkor ha fix ip-s vagyok,normális,hogy az eleje óta nem kaptam több ilyen ellenörző emailt,igaz? -
Shaenis #50792 na ebben a pillanatban jött:
We are aware of login issues and are investigating. ^MK -
Shaenis #50791 twitteren nem irtak még semmit, lehet hogy észre sem vették ^^ -
Shaenis #50790 nem, úgy látszik gáz van az európai szerverekkel vagy a gerinchálózattal -
#50789 nem enged vissza, titeket?
-
#50788 te a szerverteremben élsz. -
#50787 true story, de ez most így 5 darab szívroham / agyvérzés... :) -
#50786 -
#50785 itt sose kapcsolják le a szervereket -
#50784 aha engem 1 perce vágott le :( -
#50783 "Megerdemled", mert mindig morogsz :) -
Shaenis #50782 mást is ledobott a szerver? -
#50781 szerintetek a 80-as insta utolsó bossánál esett le a szerver? ugyaaaaaaaan -
#50780 Oksa köszi -
#50779 Árfolyam függő, de ezt mutatja is grafikonon a trade ablakban. -
h0rse #50778 A tournamentek szerveren belül mennek vagy szerverköztiek?