63345
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Egyszerre hány mesterséget lehet felvenni?A nem használt mesterséget le lehet cserélni? Hogy tudok új recepteket(fegyver, armor.....stb) tanulni? Van esetleg az összetevőkről valami rendszeresített összegzés, hogy melyik merre található? Előre is köszi.
  • PiszkosFred
    Elvileg barmelyik random eventert kapsz rewardkent, szituaciotol es helytol fuggetlenul.
  • Chris
    Így van, WvW-n is lehet karmát gyűjteni, nem is keveset.
  • DarkBlade
    WvW -n az eventek is adnak nem?
  • PiszkosFred
    Ennyi. PVE eventekert es personal story kuldikert.
  • MrStokes
    Karma pontokat a pve-s eventeken kivul mikre lehet meg kapni?
  • Fyndath
    Északkeleten a kentaur tábor mellett, 43as szív.
  • PiszkosFred
    AVG eseteben linkeltem egy kommentet par napja (hetvege fele valamikor), azt erdemes beallitani es nincs tovabb gond.
  • Munszu
    Az volt, a vírus írtó tűzfala fogta meg, ez hihetetlen. :_)
    Erre nem gondoltam volna, így elsőre. :)
  • eldarin
    Igen próbáld meg nekem frissítéssel is volt már ilyen.
  • Munszu
    Sziasztok!:)
    A segítségeteket kérném,mert nem értem mi lehet a gond.
    Meg vettem a GW2-t, és telepíteni szeretném,de azt írja ki hogy :" Download Failed,Please check your internet connection and try again."
    Ez mind szép és jó,de van internet kapcsolatom.
    Mi lehet a gond?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
    Tűzfalat is kikapcsoltam, kapcsoljam ki a vírus irtót is?
    Jobb ötletem nincs.. :\
  • Running
    Újabb friss hírek a játék állapotáról.

A feltört accountokkal kapcsolatos ticketeket 72 órán belül megoldják, ehhez viszont az kell, hogy végrehajtsátok a ticketeteken a prioritási műveletet. Ha 72 óránál régebbi tickeded van, az azt jelenti, hogy nem volt jó a prioritás, vagy nem adtál meg elég információt. Ezekben az esetekben frissítsd a ticketed a megfelelő utasításokat követve. A lehető legtöbb információt oszd meg velük: account email cím, display név vagy karakter nevek és a 25 karakteres GW2 serial kulcs.
    Email autentikációhoz és jelszó resethez hamarosan nyújtanak egy biztonságos megoldást azoknak, akiknek problémát okoz az autentikáció, illetve azoknak, akik elvesztették jelszavukat. Kérik, hogy ezt az új, biztonságos megoldást használjátok majd és csak abban az esetben küldjetek support ticketet, ha az nem működik.
    A hivatalos support fórumok már elérhetőek, valamint megnyitottak egy új fórumot, ahol a játékosok tudnak egymásnak segíteni.
    A Trading Post most már mindenki számára elérhető. Azok a tárgyak és pénzek, amelyek késnek, hamarosan megérkeznek.
    A Tournament jutalmakon továbbra is dolgoznak.
    Javították a “Fury of the Dead”, a “Grisly Shipment” és az “In the Ruins” küldetéseket.
    Frissítették a downed állapotbeli kameranézetet, hogy a különböző fajokat is figyelembe vegye.
    forrás: variance
  • maniac001
    Így van, a pet tankol, nagyon ritkán halok. Egy skill challenge-nél jött 2 elit (vagy mi, amelyiknél bronz kör van a portréja körül) és két normál mob. Egyszerre lement mind a négy. Nem ismerem az elemet, de light armor és nincs "tankja" sem. Lehet hogy nagy dps de nem tudom elképzelni hogy akkora túlélő :)
  • Wheyprotein
    Ez PvE-re igaz de PvP-ben az Elem a legnehezebb. Ráadásul Ranger a Pet miatt is nagy túlélő, talán a legkönnyebb prof.
  • YakHead
    Elementalist gyorsan hal? Akárcsak a többi kaszt, amíg még nem szokta meg vele az ember a játékot. Ha kicsit jobban belemerülsz a játékmechanikájába szerintem nem fogsz többet halni vele, mint a rangerrel.
  • maniac001
    Ez melyik vendor? Merre van a térképen?
  • Fyndath
    Viszont Harathi utolsó szív karma vendor beteg 43as zöld cuccokat(chest+mindenféle fegyver) ad, leesett az állam és gyorsan be is vásároltam
  • maniac001
    Ezeknek az eventeknek nem a lút a lényege hanem a tömeges epix harc móka :)
    Nekem dobott két kék cuccot, de mint ranger természetesen light és heavy armor volt :)

Azon agyalok, hogy a ranger mellé milyen altot válasszak. necro, elem vagy mesmer jöhet szóba. lvl10-ig vittem őket de nem tudok még dönteni, mindhárom hangulatos, bár az elem elég gyorsan hal. valaki(k) egy kis összefoglalós tapasztalatos mókát rittyenthetne ide (reward a sör és a lányok ofc :))
  • penge25
    Nekem is volt tegnap hasonló, egy 10 perces fight, ahol semmi drop nem volt, viszont 6k xpt- kaptunk az eventért, meg pár ezüstöt :)
  • Fyndath
    Harathiban volt egy Champion group event, Kol skullsmasher. Hatalmas tömeg összegyűlt, 15-20 percig ütöttük és mit dobott? Egy kis pénzt megy egy fehér tridentet :D Gondolhattátok milyen anyázások folytak ott azután
  • AntiHero
    Vagy ez.
  • maniac001
    Na ez engem is érdekelne
  • YakHead
    Oké megvan, bocsi
    Térkép e táj
  • YakHead
    Apropó, tud valaki olyan online térképet Tyria-ról, ahol meg lehet nézni, hogy mégis mik a határai egy-egy területnek? Úgy értem, hogy a játéktérképen el van "maszatolva" a területek határa és nem nagyon egyértelmű, hogy melyik "körzet" meddig tart. Tegnap például simán átteleportáltam egy magasabb szintű területre, mert a térképet nézve én még azt hittem, hogy ahhoz tartozik, amin épp tartózkodtam....de nem Meg hiányzik még egy-két felfedeznivaló a jelmagyarázat szerint, de többször is figyelmesen megnéztem a térképet és "elvileg" fel van fedezve minden, de csak elvileg.
  • maniac001
    Ahol magyarok vannak ott ilyen úgyis lesz. ismerős a RoS-on látott pl Hunlegolas-t, ráadásul necro volt a nagyon okos :)
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDD
  • Nephin
    Ruins of Sörmia, kihagyhatatlan volt. :P
  • YakHead
    Ott sok a HUN elő- vagy utótagos név
  • maniac001
    Nephin ti miért nem a whiteside ridge-re jöttetek?
  • maniac001
    Úgy legyen, barátnőm születésnapomra gem card-ot vesz :)
  • Nephin
    Várd ki a végét. :D
  • maniac001
    Igen pont most mondta haver hogy nem 1 hónap amíg meglesz az a pók, így kihagyom. azért betehették volna legalább gem-ért megvételre.
  • Nephin
    pókért*
  • Nephin
    Megy, játszhatsz vele, bár tudtommal ugyanúgy meg kell venni. Viszont azért a póért sokat kell játszanod...
  • j0nNyKa
    persze, mennek
  • j0nNyKa
    light armorosoknak:
  • PiszkosFred
    Fogalmam sincs. Egy ismerosom ajanlotta, hogy probaljam ki a GW1-et is, ha tisztaban akarok lenni a sztorival es a lorehoz kapcsolodo dolgokhoz, hiszen ingyenes lett teljesen. Anno par napig birtam a GW1-t, a WoW mint mmo akkoriban minden idomet kitoltotte, igy mondhatni kimaradt az eletembol. Hogy mennyire ingyenes, melyik resze, milyen serverek, passzolom.
  • maniac001
    Kérdés hogy mennek-e még a gw1 szerverek, vagy lehet-e benne bármit csinálni. még csak nem is láttam soha a gw1-et, ezekről a dolgokról fogalmam sincs. csak következtetés hogy a gw2 start után lelőtték a gw1 szervereket, valahogy úgy mint az swg szervereket is az swtor start után. de ezt nem tudodm, csak feltételezés.
  • maniac001
    Igen tudom, nem is akarok a gw1-el játszani csak addig hogy megszerezzem a black widow spidert. szeretnék mindent kimaxolni a rangeremmel, erre törexem felfedezésnél is. és kell minden pet ami csak lehet, és ezt állítólag másképp nem lehet megszerezni. Szóval a gw1 csak a pók pet miatt kell.
  • PiszkosFred
    Foleg - de javitson ki valaki ha tevedek - hogy a GW1-et teljesen ingyenesse tettek.