Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem van, külön eu-s példányt vegyél.

j0nNyKa
oké, akkor 10x-es sebzést kapott a rapid fire, mert az logikus. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Van a játékban régiózár? Amerikai hivatalos boltban van most 20%os kedvezmény, de az a retailer listán north america alatt volt. A játék amúgy digital pre-purchase.

Running
A mi guild-ünk most tart errõl szavazást.

antgecc
Hogy ki hova szeretne menni, mit tervez. Variance-os server, vagy a svédes esetleg vmi más.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Running
Mire gondolsz?

a ranger rapid fire-nél sztem mindenképp sebzés növelés történt, mert 10 nyilat sztem nem lõtt ki egy alkalommal,de lehet, hogy tévedek

antgecc
Serveres szavazást nem írunk ki?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DummyBoy
Amellett hogy extra támadás, traitekkel elég jól lehetett buherálni a Steal-t mikor néztem ... Bár az BWE1 alatt volt ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa
teljesen egyértelmûen látszik azokon az adatokon, hogy csak a channeles meg tickelõs spellek tooltipjei lettek átírva, de olyan aranyosak a nekrók meg a rangerek ahogy pattognak a 10x-es sebzésbuffra, ne rontsd már el nekik 😄

Thiefet hagyják békén mert az egész jó, bár a stealnek sok értelmét nem látom 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
Lesz még itt balanszolgatás a következõ fél évben...

Élek a gyanúperrel, hogy annak a death shroud változtatásnak nem kellene örülnöd, mert szerintem azért lett 10-szer akkora a sebzése, mert az összsebzést mutatja egy célponton és nem mondjuk az egy mp alattit. Máshogy nem logikus, hiszen eddig is egy baromi erõs skill volt, így kicsi a valószínûsége, hogy nukleáris bomba hatású "iwin button"-t csináltak belõle. 😊

A condition idõket scepteren szinte felezték, ami iszonyat nerf, a corrupt boon úgyszintén, szóval az egy-két cd csökkentés és range növeléstõl eltekintve szépen visszavették a necrot is. Nincs ezzel feltétlenül baj, mert ahogy írtam majdnem minden profot megsuhintottak picit, gondolom talán túl gyors lefolyásúnak ítélték meg az spvp harcokat és emiatt kellett a lassítás.

Sziasztok! Állambácsinak köszönhetõen most jött meg a fizetésem, viszont gmgn már nincs gw2 pe purchase. Van még olyan megbízható hely, ahonnan elõ lehetne rendelni viszonylag olcsón?

Nagyszerû,köszönöm az infót!

FalseHeLL
random, + ahogy néztem van benne dmg alapú aggro. de ha nem tud mozdulni akkor a melee ranget támadja stb...

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Olvastam hogy nem lesz a játékba kifejezett,tank,healer,dps szerepkör. Ez azt jelenti hogy aggro se lesz? Mi alapján fogja egy mob kiválasztani hogy kit üt ha többen támadják?

drop
az nem gem hanem pvp- böl szerzet pont ennyi

JethroHUN
Csak GEMbõl lehet megcsinálni?! Az elég kellemetlen... Annál a vendornál ahol veszi az alapanyagot, csak azzal lehet fizetni ha jól látom. (Kis kék ikonja van, akkor GEM lesz, szerintem)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szerintem nem az volt a megkötés, hogy EU-s verzióval nem játszhatsz amcsi szerveren, hanem az, hogy EU-s verzióval nem léphetsz be mondjuk az amcsiknál, ha odautazol vagy odaköltözöl. Vagy valami ilyesmi, ha jól emlékszem.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

darth devil
By default, we display the worlds that are hosted in your regional data center, but you will be able to select a home world from either region at this time. So, for example, if you are a European player who prefers to play on the North American worlds, you’re free to do so.

Ennyit arról, us-ben vásárolt játékkal nem lehet eu szerverre kapcsolódni.

War, war never changes.

j0nNyKa
<#eljen>

Mephike
A rangert rendesen meggyúrták. 😮

JethroHUN
Nem pet. Elite skill. Van vmennyi hatóideje. Megidézed, támad, eltûnik.

TDC Geronimo
Miért? Ez a CE/DD pet nem ranger pet :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A csillámpóni miatt?<#vigyor0>
Jockey
ehh ezt kar volt mutatni, ranger 1el elorebb kerult sorrendben..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

frango
A jobb egérgombos kamera mozgatást lehet kattinthatóra állítani? Kényelmetlen folyamatosan nyomva tartani.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

TDC Geronimo

- necroval rám ijesztettél, de rakat skillje dupla sebzést kapott (life transfer közel 10x-est)
-- fegyver skillek látszólag meg lettek nyirbálva: néhol kicsit nagyobb CD és hatótáv de legalább nem lehet spammelni õket
-- a wellek most egész használhatónak tûnnek, abban az 5 másodpercben kicsit nehezebb lesz kiállni belõlük
- a corrupt boon amilyen használhatónak tûnt elsõre ott most annyira elgondolkodtató a 25-rõl 40-re emelt CD. Ez viszont pvp-n kívül nem tûnik gyakorinak

- összességében többet kapott mint amennyit elvettek tõle, pve-ben ettõl inkább jobban fog tudni haladni. Én igazából a Death Shroud (F1) képességét féltem, hogy gyengíteni fogják. Necroként nem érzem imbának, de ha túl sokan halnak meg miatta pvp-n akkor az is kaphat egy-két pofont

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

dave9004
thief quick headshot vagy vmi ilyesmi? de sztem tévedek.
Melyik kaszt az amivel általában beállnak középen a keepes mapon, mondjuk 3 egymás mellé és rangedként minden lövése stunol? Nagyon idegesítõ! Volt róla itt egy video, azóta nagyon elterjedt taktika, valószínû, mert elég populáris a srác tyúb channelje. Hihetetlen frusztráló mikor megcsípnek valahol és semmit nem lehet csinálni ellene, legalábbis puggal.
Nekem Razer Deathadder van. Elég mezei egér, de nagyon kényelmes. Nem áll be a nyomógomb, könnyed marad a lenyomás, nem öregszik el. Nem alakul ki a kézben, ujjakban carpa szindróma a klikkelésektõl, ez a lényeg. Hátrány, hogy 2 gomb van rajta. Engem zavarna a több, az egér nem klaviatúra.
j0nNyKa
igen, mert az logikus! 😄
vagy mondjuk eddig tickenként írta a sebzést, most meg összsebzést ír ?!

JethroHUN
bocsi, az nem condition, hanem boon. De a leírás az jó.

A ranger rapid fire skilljének sebzése 10x -esére nõtt ? Jól látom ?

Viszont látom a vulnaribility debuff (condition) immár nem konkrét defenset csökkent (ami hatalmas baromság volt), hanem a bejövõ sebzést növeli 1%-al. Viszont ez stackenként 1%? Szóval egy öt stacket felrakó skill 5%-ot ér? E?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

JethroHUN
Contition - leírásban az van h "stacked by duration" ezek szerint a ható ideje nõ. De ez így érdekes. Jó nagy bug lenne ha elnyomod ezt a troll u-t de a runából adódó hp/secet kapod csak együttes idõvel.

mert ugye asszem alapbol az idö adodik össze, csak a troll unguent-nél sokkal több heal/sec van
ezért kérdezem hogyan van a hatása
Sziasztok,
nekem az lenne a kérdésem, h a rangernek ugye van a "Troll unguent" heal skillje, ami 10sec regeneration-t ad.
És van a "superior rune of dwayna" ugye amiböl ha 6van akkor minden heal skill után 10sec regeneration-t ad.

Ebben az esetben akkor mivan? a runa hatása nem érvényesül rajtunk, vagy összeadodik az idö?

köszi
s0n1c
10 pontos traitként az úgy nagyon erõs volt, így balanced.
Jabar
én amikor beregeltem a kódot amit greengamingon vettem azt a bwe3-al accra csináltam, nekem nem küldtek emailt hogy gratula, viszont megváltozott a "battletag"-em.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Köszönöm a válaszokat. És nem GW1-es accra kérdezett rá,hanem gw2-re mert ezt követõen pár percre kaptam egy másik mail amiben ez van "Congratulations on successfully completing the registration process for Guild Wars 2! " ezt most néztem csak. És ha a serialt beakarom egy másik acchoz regelni már azt írja,hogy használatban van. Szóval sikerült ha jól látom. Akkor nincs más dolgom csak várni a head startot? Válaszokat ismételten elõre is köszönöm.

LeWyTy
Valaki tudná linkelni hol a karaktertörténeti lehetõségeket magyarul.
Valahol régen találkoztam vele, de már nem emlékszem hol.
Köszi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Igen, itt néztem én is még reggel.
Viszont nagyjából minden profot meglegyintettek picit, kicsit olyan érzésem van, mintha összességében akarnák lassítani a dolgokat, mindenesetre szép kis finomhangolás folyik. Kapott a necrom is bõven... 😉

Koszi szepen igy picit egyszerubb xD

Veni, vidi, vici

TDC Geronimo
Itt jól össze van szedve minden trait/skill stb változás. Elég sok minden volt. Guardianra rájárt a rúd rendesen ahogy elnéztem :y

Jabar
Én ott azt az acc-ot adtam meg amit bwe3-ra csináltam nem gw1 acc-ot.
Mondjuk ezért nem vágom faszért nem képesek megcsinálni hogy az acc oldal mutassa hogy regelve van az acc-on a játék vagy sem.

"Jabar sa bu eeda murishani!"