63345
  • Morpheus_v2
    Sokáig tartott kitalálni, hogy a hypetrain nem volt elég erős ehhez az árhoz: nyilatkozat.
    Akik 2015 jan előtt vették meg a játékot, azok kapnak egy character slotot ingyen.
    Akik idén vették meg a játékot és megveszik (akarja) a kieget, annak visszaadják az alapjáték árát.
    Aki idén vette meg és nem tetszik a játék, annak is visszafizetik.
    Nekem az jött le, hogy eléggé megsértődtek.
  • alyr2
    Az a baj hogy sokmindent nem lehet tudni a kiegrol..csak azt hogy lesz..meg mastery de ennyi! Amiket lattam betakon, az nekem nem eleg, az akar lehetne egy living world y is.ha lenne rola rendes info hogy mi varhato ezek melle akkor lehet most elorendelnem a legalapabb csomagot, de igy ahogy most kinez erre azt mondom hogy semmikeppen, ez keves
  • Morpheus_v2
    Nem biztos, mint említettem szinte alig tudunk valamit az egészről, de ők már most mondják hogy rendeld elő látatlanban. Gondolom azt remélték, hogy a hype train elég gyorsan megy már ehhez. A területméret csak egy sejtés, mert szeretik felnagyítani a dolgokat. Remélem nem lesz igazam... de csak azért morgok, mert az alapjáték is ennyi volt és abban hihetetlen mennyiségű és minőségű content volt, ez nekem valahogy nem tűnik ahhoz képest soknak. Ha pénz kell nekik, csináljanak még pár szép fegyver skint és rakják be black lion chestbe.
  • Negritis
    most már fix h 3 új terület jön?
    én azt mondtam ha 2 új dungeon és 4-5 új map akkor ha nem is mosolyogva de berendelem a 75$-s verziót
    de ha csak 3 map jön akkor nincs túl sok "reményem"
    megvárom míg jön vmi leértékelés jövőre addig meg játszok mást

sajnálni fogom ha nem játszok de nekem ennyit nem ér

az meg hogy nincs havidíj süket duma és nem indokolja az "overprice" kieget (jelen infok szerint)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.20. 10:13:20
  • Morpheus_v2
    Hivatalos fórumon a fanok azzal védik anetet, hogy jajj nincs havidíj és 3 éve nem kellett a játék után fizetni, de arról senki nem beszél, hogy csak keveset tudunk a kiegről.... Simán kiköhögném a 13-14k-t, de legyen már pár új insta és fractal, mert ez a 3 új terület nekem eléggé dry top-silverwaste szerűnek tűnik...
  • Jani Hun
    jelen esetbe tökmindegy hogy 20 vagy 8 font az órabér, mindkettővel lazán megveheti, énmeg az olcsóbb kenyeret veszem :D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.06.19. 18:37:38
  • alyr2
    Most nem a mosogató/takaritó 9 fontos órabere az irányadó, hanem egyéb nem ezen a szinted melozó "átlag" nem bevandorló órabere.Ami bőven kiadja 2-3 óraval a 45 eurót:D
  • Jani Hun
    azér nem két óra munkabér, de amugy igen, anno énis még kint vettem meg a gw2őt ott nem gondolkoztam az akkori árán (teljes áron vettem meg) de itthon nem igen hajlok most a kiegre :(
  • MrPredator
    Szánalmas "tartalommal" jön ez a kieg. Jellemző, korea.... Kurva drága tele értelmetlen és értéktelen fossal. Gratula nekik.
    Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.06.18. 18:17:33
  • Negritis
    nálam így pl lehet felejtős, a content közelről sem néz ki 50$-nak
    emellé még a régi játékosok (vagy aki akár csak múlt héten vette meg 40$ért) bekaphatják
    köszi ...
  • YakHead
    Kicsit én is bekönnyeztem mikor megláttam az árát
  • TomStorm
    ..van
  • TomStorm
    Az mondjuk necces azért.Én kiadom a pénzt egy játékért bármikor de "DLC-ért" amit ugye kapnánk hisz fel lehet fogni annak,már nem.Ráadásul ennyiért.
    Ez már ilyen"felfujom a pofám és azért se" szitu szerintem:)

Persze GW meg hstalmas fun game bármikor játszok vele de ennek lehúzás illata ban:)
  • alyr2
    passz, lesz uj wvw map is, meg gondolom nem lesz specializacio ha nem veszed meg
  • ktm99
    Egyebkent aki foleg WvW-t jatszik, annak milyen hatranya fakad abbol, ha nincs meg a kieg?(azon kivul hogy nem jatszhat az uj class-al)
  • PetruZ
    Csakhogy, ha megveszed és aktiválod a kiegészítőt, az "ingyen" alapjátékot elbuktad... Új játékosoknak igen, eléggé megéri, de senki másnak nem.

Én biztos nem veszem meg most. Jóideje nem is játszom már vele (más MMO viszi el az erre szánt időm nagy részét). Majd egyszer, ha külön is megvehető lesz és le lesz akciózva.
  • alyr2
    Amugymeg nem a jatek a draga hanem mi vagyunk csorok:D angliaban masfel, ket ora munkaber a standard..
  • alyr2
    nekem azt irtak a supportek, hogy ennyi lesz mert "ajandekba" adjak melle az alap jatekot is, ami faszasag az uj jatekosoknak..
  • Mc Wolfy
    elég nagy fölháborodás megy az ár miatt. kvázi a játék eredeti árát kell kifizetned egy új trait lineért, 1 új professionért és pár új térképért
  • Mephike
    Nos tuti meg fogom várni, hogy lemenjen ez a béta miatti őrület, és utána talán normálisabb áron meg lehet venni csak a kieget.
  • BoneDragon
    Hát ja, ráadásul a standardhoz nem is jár character slot...
  • Negritis
    ez az ár jelenleg elbaszott, remélem lesz "csak" kieg is vásárolható nem pedig alapjátékkal együtt mint most
  • Morpheus_v2
    Már előrendelhető a kieg, az árához képest kicsit többet várnék tőle. Ha tényleg csak ennyi lesz, akkor majd megveszem leértékelve egy évvel később talán.
  • Jani Hun
    Amit Jinrane irt gép erősebb mint amit te irtál.
  • alyr2
    Low grafon nem fogod elvezni nagyon...nekem elfutott egy E2200 proci es 2600xt kartyaval, de nagyon nem volt elvezheto
  • Jani Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Intel I7 Q 740 (1.73GHz) 4 mag 8 CPU, 8 giga ram, meg egy gyengusz amd mobility radeon HD 5700 talán, 1 gigás ezért is overlockoltam a videokártyát, néha kékhalált kap a gép, de igy simán megy minden :D

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.06.10. 21:21:53
  • TomStorm
    Nem
  • Jinrane
    Na király leírnád azért milyen géped van csak össze hasonlítsam :D nekem elég a low graf :S
  • Jani Hun
    El. Ha overclockolod a videokártyát akkor vékkép, nem max grafon, de élvezhetö lenne sztem közel lowon
    + kinek mi évezhetö, én 30~ fpsel gw2-ztem, és élveztem:D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.06.10. 19:39:15
  • alyr2
    szerintem nem
  • Jinrane
    Yo!
    Olyan kérdésem lenne a game elfutna élvezhetően 3.0Ghz dual core proci, 4 giga ram. nvidia gt 740 alatt ?
  • alyr2
    ki lehetett, az uj classt. Specializaciot is, de nekem nem volt cernam unlokolni. Idegesitett a sok hosszu unalmas event..
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.06.10. 06:58:29
  • TomStorm
    Zárt bétán ki lehetne próbálni az új Class-t és elite speckókat is?
  • alyr2
    jah..meg van valami tereptargy ahhoz is.
  • Jani Hun
    na várj, ugy érted hogy gatheringhez kell specializáció?
  • alyr2
    Grafikailag szép, 50-60 ember közt sem volt gond az fpsel, pedig ultrán játszom. De hogy egy gaz szedéshez is specializacio kell..meg xpvel tolteni a specializaciot. Valamint az uj skilleket sem tudtam megnezni :( Volt egy event amit csinaltunk vagy 15 percig...kurva unalmas volt. Remélem lesz meg egy hasonlo teszt ,de akkor mar lehessen mindent probalni..vagy legalabb az uj dolgokat. Az uj kaszt viszont szimpatikus.
  • Morpheus_v2
    Én úgy vettem észre, hogy ugyanazt a demot próbálta ki a nagyközönség, amit PAX-on is ki lehetett. Valami most azt súgja, hogy még nem nagyon vannak kész vele... a nyári végi megjelenésben sem bízom már. :(
  • Jani Hun
    Kicsit bövebben meg tudnád osztani hogy miért? Mostanában nem követem az eseményeket gw2vel kapcsolatban de gondolkoztam rajta h nyáron megint játszok de most elbizonytalanitottál:D
  • alyr2
    A tegnapi beta alapjan, nagyon elgondolkodtam a kieg NEM megvetelen.
  • Mc Wolfy
    wvwn lesznek változások. automatikus upgrade, dolyakok, campek, supply, sentryk változnak wvw rank pontokban is lesznek változások