63345
  • antgecc
    Ez igaz.
  • Susarc
    CRAFTING Boostert használt már valaki? löki a craft XP-jét is? vagy csak a karakter Xp-t?
  • Caliph
    az ok de amikor olyan képeket lát az ember hogy 80as a kari 40% map explore mellett nem hinném hogy létszükség lenne. meg amíg craftolsz addig eventezhetsz is,a gatheringért meg így is úgy is jár az xp :)
    kinek mi fekszik jobban-nekem élvezetesebb az event mint a fővárosban bámulni a craft csíkot:)
  • antgecc
    Elég jól lehet xp-zni is craftolással.
  • Caliph
    én első karinál nem foglalkozok proffokkal,a gatheringelt dolgokat eladom ahban,a fejlődős craftolt cuccok szarért hugyért kaphatóak szintén ahban. Majd ha 80 lesz talán nekiállok,de jelen pillanatban hatalmasat lehet keresni még kis szintű alapanyagokkal is.
  • Chris
    Esete válogatja szerintem, nekem a múltkor berakott 4 zöld cuccomból 2-t szinte azonnal elvittek, lehet a másik kettőt is azóta. Be kell ennek is állnia, mindenki fejlődik, lootol, gyárt, így dömping van.
  • Susarc
    Guren,Running,Eldaran,McHaals!

hát ezek nem jó infók:( megszoktam,hoyg WOW-ban minden szirszart el lehetett adni,de akkor ez így elég demotiváló:(( amúgy a Mystic Forge-ot el is felejtettem..igaz mivel csóró vagyok kell a lebontott alapanyag mint a víz a sivatagban:D
    Akkor mostmár felszenvedem 400-ra és 80-on majd játszogatok a forge-al hátha esik narancs amit jobban elvisznek!
    Most összefarmoltam 300 platinát az remélem elég lesz 400 közelébe hozni a profjaimat /300 ról/
  • Kheled
    Kár hogy mindenki halott már szinte:) Most Ascalon körül mászkálok itt is elég sok szellem van, eszembe jutott még a Pre Ascalon még szebbik időkből, az vmi mesés volt:) de a fák színei visszahozzák a hangulatát
  • Tomyh
    Aha,menj a HoM-ba és beszélj az őrrel aki volt első részbe is.Ugyanaz az npc csak a szelleme már ez:D
  • Kheled
    Nos, először valami hibát ír ki, aztán frissítem, ekkore valóba megjelenik a kis sapkás és ott a mail cím is, de ingame nemtudom hogy hol kapom meg őket, ugyanugy elkell menni a Hall of Monuments-hez és ott?
  • Tomyh
    h-h nem működik?A link account-nál ott az a sapkás valami meg a szöveg és a GW1-es mail cím?
  • Kheled
    Én is hozzá adtam a gw1-es accountomat a gw2eshez,de nem működik, fordítva is probáltam.
  • Tomyh
    Ha valaki rossz GW2 account-hoz adta hozzá a GW1 acc-ot pl.béta account-hoz akkor azt áttenni már nem lehet másik GW2 acc.-ra?Support esetleg megoldja?
  • penge25
    Azok használják ezt az interaktív mapot, akik nem maguktól akarnak felfedezni mindent, ezen minden rajta van kincsekkel titkos helyekkel stb..
  • skymannn
    Üdv! Most hol tudok legolcsóbban neten megrendelni a Guild Wars 2-t kiszállítással?
  • McHaals
    vagy vársz vele, amíg ki nem javítják
  • AntiHero
    óóó..hogy az..
  • j0nNyKa
    5x öltem meg, mire végre nem bugolt be..
    sajnos nem tudsz mást tenni, újra kell csinálnod addig, amíg rendesen vége nem lesz az eventnek
  • Unknow
    Senki nem arról beszélt,hogy ki és mit ért el, arról volt szó,hogy hülyeségeket beszélsz.

Mert amit mondtál az hülyeség. 2-3 órás runok vannak az instákba? Nincsenek, egyik se annyi. A leghosszabb run 1 óra.

Nem hiszed el? Nézd át redditet vagy akármit. CoF explorable pl 15-20perc alatt meg van.

Szerinted 5-6 tokent ad egy run. Annyit ad? Nem...50-60 tokent ad egy run. Tény? Az.. Miért? Mert mindenki ennyit kap.

Tehát engedd meg nekem,hogy kijavítsam azt ha baromságot mondasz és te , egyedül ezen a világon 2 - 3 órás runokat futsz 5-6 tokenért.

Felőlem dühönghetsz azért mert írtál egy baromságot, és mindannyian tudjuk, hogy csak azért ,hogy ragelhess és magadra vond a figyelmet. Ettől még valóság alapja nincs, és ezt bárki megmondja aki belépte a 80at. Szóval csapkodjad magad a földhöz, de a játék így működik a megjelenés óta. Szóval még azt se mondhatod ,hogy azóta biztos javították.

----------

Me0w ma 11:02 privát galéria válasz #51229|

Nem kell hozzá speciális party, mivel legrosszabb esetben nem 15-20 perc, hanem NAGYON rossz csapattal 30 perc. Az meg nem számít,hogy mennyi idő alatt mész rajta végig, akkor sem 5-6 tokent ad egy insta ahogy te mondtad. Innen tudom,hogy csak légből kapott info az amit bevágtál és nem tudod miről beszélsz.

Azért írom le ,hogy hülyeséget mondasz, hogy nehogy valakinek már most elmenjen a kedve a dologtól, hogy neki álljon instázni, holott amit mondasz bullshit.
  • AntiHero
    Utolsó Main story küldetés mikor a ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...szem ellen kell harcolni. Na a szemet megöltem, de nem történik semmi.. Előtte is bebugolt mer nem lehetett sebezni ezért már 1x újrakezdtem.. De most nem akarom megint megölni mert nem kis idő volt.

Ezután minek kellene történnie?
  • Guren
    én el tudtam volna adni egy rare dye-t másfél aranyért, de inkább megtartottam :C
  • eldarin
    Én dye-t adtam el 4 goldért AH-n :D azon kívül csak alapanyagokat amiket nem használok gyártáshoz...
  • McHaals
    amikor végre megcsinálták AH-t (nekem már csak AH marad :) akkor sikerült eladnom pár ezüstnyi cuccot, azóta semmi, max alapanyagok
  • Running
    Sárga, vagy a ritkább zöld cuccok max, a többi vendor vagy zúzda.
  • Guren
    a masterwork cuccok kb. semmit nem érnek, mert mindenki tucatszámra találja őket. rare-nél alacsonyabb szintű itemekkel nem érdemes szórakozni, vagy eladod őket npc-nek, vagy betolod őket mystic forge-ba.
  • Susarc
    3 napja van bennt AH-ban egy csomó 50-65-ös kék és zöld marha jó statokat és extrákat adó gyűrű/fülbevaló/nyaklnc amiket alig-alig lehet találni vagy venni Ah-n kivül....,de a 25-30 cumómból még semmit nem vettek meg:S pedig 1-2 ezőstért vannak berakva.....ez nagyon gáz:S:((
    Miket lehet eladni AH-ban? van egyáltalán kereslet bármire is?
  • Fyndath
    Az első részt úgy értem, hogy én ezt belülről nem tudom eldönteni, de igyekszem.
  • Fyndath
    Az értelmességet nem nekem kell eldöntenem, de még sajnos nem vagyok guildben. Lvl 54es thief vagyok.
  • j0nNyKa
    gyere at far shiverre, mi egyre inkabb probalunk spvpvel komolyan foglalkozni, jol jonne egy "magadfajta" :)
    a klanon beluli hangulatrol kezeskedem, eddigi gamer multam legjobbja
  • Susarc
    kérdés: összegyújtüttem kb 300 mithrilt meg darksteelt..most azon filózom ,hogy veszek egy boostert ami a szakmákra ad +50%-ot...abban nem vagyok biztos,hogy az az 50% XP bónusz csak a karakter szintlépését dobja meg vagy a skillekre is ad+50%ot? amiket húzok?
  • Susarc
    azt a Starship troopers-es fegyó skint!!:D nagyon LIKE! pedig annyira elüt egy fantasy világtól,de most esküszöm a kedvencem ez a skin:P amikor lő olyan torkolati lángokat lövell mint az állat:P és olyan mintha egy full autómata géppuskával tüzelnél:D

ui: ruhát ne fikázzátok 80-ig minden szart magamra veszek:P majd 80-on csinositgatom a karit:)

• Running
    Far Shiverpeaksen van olyan értelmes ember, aki még nincs guildben?
  • Me0w
    Nem en kezdtem, normalisan irtam, de egyesek ugy hiszik, hogy azert, mert bekerultek egy partiba, ahol tudtak mi a helyzet, es vegighuztak a segget 3 dungeonon, mar o szarta spanyol viaszt, es mindekit kioszthat. Nem vagyok nagyagyu, soha nem is mondtam, hogy valaki lennek, nem kerkedtem semmivel. Reszemrol ennyi.
  • Running
    A személyeskedést ezen a ponton le is lehet zárni, mert ezen felül rögtön törlök minden ilyen témát. Köszönöm előre is.
  • antgecc
    Nem csak az a két fajta játékos létezik, aki:
    1. büszke arra amit elért egy játékban
    2. felhőtlenül akar szórakozni

Van egy olyan játékos típus is, aki szarik az eredményekre, egy jót akar szórakozni, de úgy, hogy abban kihívás is van.

Másrészt pedig nem kell mindenki mással lekezelően beszélni, mert hidd el, nem csak te lehetsz irl nagyágyú. Könnyen lehet, hogy akivel te így beszélsz, az élet egyéb területein nagyobb arc, mint te.
  • Running
    Egyébként engem csak az zavar, hogy nem terheltétek szét megoldásokkal a topikot, csak lazáskodás és arcoskodás, és megmagyarázás született.
    Felteszem még egyszer a kérdést: AC exp, első út, terem fickóval, akit meg kell védeni, 3 ilyen valami halmot kell kinyírni, ott jön ezer kicsi mob, meg 3-4 oneshot-os lerúgós, ott hogyan mi a taktika?
  • Me0w
    Torold nyugodtan, en nem fogom ezert a parnamat telesirni :)
  • Running
    Meow, kérlek kicsit lazábban...
  • Me0w
    Te is hasonlo kis pocs vagy, mint Unknow baratod. Ha szerinted az jelent valamit, hogy egy online jatekban elertel valamit, akkor sajnallak. Mi szorakozni szeretunk, nem szopni, de majd ha esetleg _barmit_ elertel az eletben, veled is beszelgetek szivesen.
  • Me0w
    Ja, egyebkent 1 hete 80-as vagyok, szoval ezt is buktad. Mas kerdes volt?