63345
  • Marfy
    Lesz valaha ingyen hétvége vagy valami trial lehetőség?
  • semo1
    irt már valaki tiketet a supportnak? kb mennyi a reakció idejük?
  • Tomyh
    Guardian hasonlít a régi Smite/Prot Monk-hoz ha jól látom a dolgot.Még a végén ez lesz main a Warrior helyett
  • Unknow
    Aha , lehet,hogy 5 token jön mert egy boss megy le? Te közölted,hogy egy run alatt 5-6 token és 2-3 óra egy run.

Persze, volt akinek pl WoWban is órákig tartott egy HC Grim Batol. Attól még az egy 20 perces insta volt és annyi badgel ahány boss van.

Nagyon egyszerű módja van annak ,hogy rendes runt mehess:
    1,Kommunikáció a csapatoddal.
    2,Aki nem ismeri az instát, annak felvázolod a következő bosst/trasht.
    3,Trashek/bossok után mindig aktuálisan szükséges utility skilleket használtok.

Egy insta alatt kb 5 variácóban kell használni a karakteren az utility skilleket és akkor nincs gond. Meg kell beszélni kik mennek meleebe, kik szedik szét a groupokat. Használni kell a CTRL-T -t. Ez tudod tök alap egy PvE tartalomnál.
  • Unknow
    Mind a 3 ugyan annyi idő kb. 10 perc eltérések vannak. Ha nem hiszed, kérdezz meg bárkit. Ha neked CM 3 óra, továbbra is tudlak sajnálni. TA szintén 30 perces menet. Egyedül AC-ra mondom azt,hogy kell rá 1,5 óra.

Nem csak én mondom ezt, de a fórumokat ha megnézed, mindenki kb. Nálunk a guildbe is ilyen runok vannak. De akkor biztos mi vagyunk egyedien prok, nem te csinálod hülyén.
  • Me0w
    1 Routerol volt szo, nem az osszesrol, de ha neked megy a 3 route 25 perc alatt, akkor szivesen befizetlek barmelyik foldkoruli utra.
  • Me0w
    Retardalt vagy, komolyan. Kiemelsz 1 instat, ami ultrakonnyu, de nem torodsz azzal, hogy CM 3 ora kb, TA meg egy kinszenvedes, AC-rol nem is beszelve. Ezek 3+ oras runok felkeszult embereknek, ahol, lehetm hogy 5 token jon, mert 1 boss megy le. Nem patcheltem semmit, de beszelsz faszsagokat.
  • Unknow
    Akkor írj az arenanetnek meg a redditen is írd le ezt. Btw előbb még 2-3 órás runokat említettél 5-6 tokenért. Mi történt? Azóta patcheltél egyet a játékon?

Zomil
    ma 00:06 privát galéria válasz #51294|

Attól függ...ha mindig mást választasz simán adja az 50-60 tokent. CoF és Flame biztos.
  • Zomil
    Ez a 2. insta run 40-50 nem tudom hol van.
    A legtöbb insta elsö futásra 30-at ad, a többire aznap 20-at. A legtöbb helyen igy van, de néhány instánál ez változik.
  • Me0w
    A masodik runtol a masodik route, amit az emberek 90%-a fut, 20-at ad, de nem baj. Majd olvass utana.
  • TDC Geronimo

• Fpocok
    Nem ismerem... az is gw2 trailer? Majd rákeresek neten.
  • TDC Geronimo
    Nézd meg a 2 éves manifesto trailer. Mai napig az a legjobb és a legszebb az egészben, hogy minden úgy is van, ahogy azt akkor és ott elmondták. Nem sok játékról mondható ez el...
  • Fpocok
    Persze, hogy nem változtat... csak tudod engem megdöbbentett, mennyire szar lett :D
  • Unknow
    A második runból 40-50 között ad. Btw...minden insta ugyan ennyi idő. Konkrétan a Flame insta KÖNYEBB.

CM meg a legkönyebb insta kb a játékba. Azért elég hc vagy ha már az se megy. Akkor tényleg 2-3 óra minden run.
  • TDC Geronimo
    official fórum teljesen megnyílt amúgy. Már minden részleg elérhető
  • TDC Geronimo
    Ki nem szarja le :D

Játék kurva nagy fun, egy trailer ezen semmit se változtat :p
  • Me0w
    Orulok, hogy kiemelted a legegyszerubb insta legegyszerubb runjat, gratulalok hozza. A CoF2 sem 15 perc, hanem kb 25-30, mert nem mindenki istenkiraly, mint te. Es masodik runtol 20 markot ad, nem 80at, de tudjuk be annak, hogy neked biztos 80-at ad (sot, 180-at)

De legyszives, mutasd meg, hogy csinalod meg pl. CM elso bossat 15 perc alatt, amikor a 3-4 trash thief aggro utan 90%-hpt vesz le barkirol, majd a boss 2,5k-t triplaz, azon kivul foldredob 4 mp-es delay-el, amit a stability-val epphogy le tudsz vedeni egyszer.

De szord nyugodtan a hulyeseget tovabb, mert talaltal 1 easymode instat, azert a tobbi is biztos ugyanolyan. Kerlek a jovoben ne irogassal nekem, mert szanalmas vagy.
  • whisper
    Oksa megnyugtattál!
  • Zomil
    Most hogy már 3szor megnéztem kicsit változott a véleményem. Pont nem generic játék trailer. Az inkább egy tucat cgi trailer lenne. Ez teljesen passzol az GW2 ideologiájához: revolucio, ujitás, nem a szokásos tipikus tucat mmo. Másrész az egész lázadás utal a játék történetére is ugyanis Zaithan elleni küzdelemröl/lázadásrol szol. Van ebben a trailerben ugynevezett "mondanivalo", csak a tálalás valoban nem az igazi, de szerintem igy is passzol a GW2-höz.
  • Tomyh
    Én úgy 30× néztem már meg a trailert annyira tetszik sőt mi több meg is kreáltam a Norn csajszi Guardot a videóbol:DD
    Alt-nak majd persze csak..
  • Rowlend
    Ha nem tűnt volna fel, minden részlete a trailernek a játékra utal. :) Picit mögé kell látni.
  • Rowlend
    Én először Guardiant kezdtem, és akkor az tűnt soknak. Most Rangerem van, és azt tűnik soknak. :) Szerintem mindenből rohadt sok van.
  • Tomyh
    Azzal ne foglalkozz.Miért ne lehetne akár Warrior a legtöbb a játékban?Harcos kell,300:)
    és te egy vagy közölük..
    Varázsló is van mindig sok a filmekben meg könyvekben akár harcosok,íjászok és a többi.
  • t0xikus
    +1
  • Susarc
    hát én nem értelek titeket nekem marhára bejött! amikor jön ki a csaj a vízből és vált a világ a GW-re nagyon epiq volt!:P
  • Fpocok
    Gyerekek... én csak most néztem meg ezt a trailert... hát basszus... ekkora rakás fos trailert nagyon régen láttam. Ennyire tellett? Ez nagyon gáz. Ez egy generic játék trailer... gyakorlatilag a végére bármit be lehetne rakni és kész lenne... fúúú... nagyot csalódtam. Azt hittem valami nagyon epik lesz, nem is mertem megnézni, mert akkor el kellett volna újból ismernem, hogy van valami jó ebben a játékban. De ez? Haggyuk már.

YT kommentek alapján nem vagyok egyedül.
  • whisper
    Na ma megjött a játék. Mondom végre megcsinálom a Norn warrioromat. Erre belépek és még a csapból is warrior folyik! 8)) Komolyan warriroból van a legtöbb? vagy ez csak low lvl betegség?
  • talos86
    Guildkick. :D
  • Zomil
    :DDD

• a.carkey
    "Csubakkának néhány perccel ezelőtt meglett a 100%-os világ felfedezés, amivel tudomásunk szerint az első magyar játékos, aki felfedezte a teljes bejárható területet. Ehhez a teljesítményhez ismételten gratulálunk. Ma 16 napos a játék, tehát alig 2 hét alatt sikerült elérnie ezt a pontot. Az összes játékidő 136 óra 29 perc, a jutalom pedig 2 Gift of Exploration és egy kis csillag a neve mellé"
    (2012. szeptember 10.)

Én erre gondoltam.
  • Susarc
    mi a 100% map rewardja?
  • Running
    Személyeskedés nélkül, köszönöm!
  • sithpongómaci
    Én találkoztam a Sárkány Lovagrenddel is Toxikus mester képviseletében
  • a.carkey
    *érte=értük
  • a.carkey
    Végigvittem Krytat, a mapek 100% ésd meg is kaptam érte a rewardot, de azt írja, hogy csak 173 "részecske" van meg a 178-ból ahhoz, hogy Kryta 100% legyen. Mi a maradék öt? A maradék öt az a dungeon a Cadecus Manorban és az ugrálós puzzle közül valamelyik, vagy más is van még?
  • Kheled
    Köszi!
  • Tomyh
    [AoA] Army of Adoran
  • Maniacfool
    A leírásában is benne van, csak a rendes xp-t növeli.
  • Kheled
    Piken Square szerveren van magyar klán?